نقل قول:ببینید با این روش مشکل صدا حل میشه ؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4498080&postcount=1413
Printable View
نقل قول:ببینید با این روش مشکل صدا حل میشه ؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4498080&postcount=1413
pes 9 رو انلاین بازی کردم با اینتر نت 2 مگ حجم زیادی کم نمیکنه فقط باید پینگت پایین باشه که معمولا نیست من خودم خیلی وقته انلاین بازی نکردم 10 رو نمیشد انلاین بازی کرد مگر اورجینالنقل قول:
نه متاسفانه. البته کمی تفاوت احساس می کنم، ولی بازم خبری از سوت و آه تماشاچیا و صدای مربیا نیست :41:نقل قول:
برای x360 نیومده چون چند صفحه قبل دیدم نوشتین برای PS3 اومده گفتم برای x360 شاید اومده باشه .
کسی دمو PES 2011 رو روی کنسول بازی کرده بگه فرقش با PC زیاد هست یا نه ؟
امکان تعویض تور دروازه هم هست ......در کنسول ها....
سلام
من دموی این بازی ر. گرفتم ولی وقتی که یه بازی تموم میشه دیگه نمتونم برم توی منو که یه بار دیگه بازیش کنم و باید با ctrl+alt+del بیام بیرون؟!
آیا راهی داره که بتونم بعد بازی دو باره بازی کنم؟
مشکل صدا در ویندوز سون حل نشد یکی بیاد یه راهی بگه ؟ :41:
---------- Post added at 11:33 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
نقل قول:
بعد اینکه بازی تموم میشه آیا اخطاری یا چیزی میاره ؟
سلامنقل قول:
داداش تو ستینگ قبل اینکه بری تو بازی تیک Vsync رو بزن!حله
دوستان این روش برای مشکل صدای ویندوز 7 جواب میده! فقط ظاهرا باید تنها گزینه Loudness Equalization تیک خورده باشه. من اول همه رو تیک زدم، کامل جواب نداد. البته دقیق بررسی نکردم، ولی با تیک داشتن این گزینه مشکل حله.نقل قول:
با تشکر از دوست عزیزمون که راهنمایی کرد :20:
حذف شد.....نقل قول:
این اصلا منظورش این نبود که گفتینقل قول:
گزینه بالای کادر رو تیک بزن درست میشه
معمولا تیک داره :40:
نقل قول:
خب حالت ایده آل پینگ روی چند باید باشه؟ من الان چک کردم واسه خودمو 390 بوود!...
محتوای مخفی: باگ هایی در حد پاراالمپیک
pes باز های متعصب،اندکی به عکس های بالا بیشتر نگاه کنن !!!! البته همه ی بازی ها باگ دارن ولی اینایی که من دیدم در حد بوندسلیگای 3 بود !!!!
خوب نگاه کردیم.که چی؟نمی دونم چند سالته ولی سعی کن یکم مثل آدم بزرگها رفتار کنی.نقل قول:
من تو این تاپیک زیاد پست نمی دم ولی مطالب رو دنبال می کنم.هی میبینم پست جدید داده شده میام اینجا ببینم از بازی چه خبر...مواجه میشم با در افشانی دوستان که اه اه این بده...به به اون خوبه...خستمون کردین بخدا...
زیر 200 باشه عالیهنقل قول:
نه اینکه بخام طرف داری کنم من قبل هم گفتم من بازی رو روی 2تا سیستم لپ تاپ زغالی روی low و pc روی high بازی میکنم توی لپ تاب cpu همیشه روی 100% میره و چیزهای شبیح به این اتفاق شاهکار میوفته چون قدرت کامپایل ازش گرفته میشه اما تو این 9 روز که بازی دستمه هر شب ساعتها بازی کردم اما اصلا همچین باگهایی توی pc ندیدم تنها نتیجه ای که میخام بگیرم اینه که قدرت پردازش بازی بستگی به سخت افزار و نه صرفا بالا بودن قطعات بلکه به قدرت محاسباتی اون که با برنامه های تست معلوم میشه دارهنقل قول:
اینا رو گفتم که یک طرفه به قاضی نرید
90درصد اين باگ ها تو نسخه نهايي درست ميشه، ولي همين باگ ها هم باعث ميشه چشاي آدم از حدقه درآد:18:
مشکل افساید گیری تو این نسخه به نظر بهتر شده
به این عکس ها دقت کنید
پویول از وسط زمین خودشون یه سانتر بلند میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا رو ببینید زلاتان اخرین بازیکن زمین هست
ولی توپ به پاش نمیخوره
و داور افساید نمیگیره
یه راه برای مشکل صدا تو ویندوز سون ...نقل قول:
معمولا تو بازیهای قدیم این مشکل وجود داشت اونم به این خاطر بود که وقتی شما درایور کارت صدا رو از دیسک همراه مادربردتون نصب می کنید .. گاهی اوقات صدای ویندوز میره رو حالت 7.1 !!! واسه همین صداهای بازی تو بلند گوهای مختلف تقسیم میشه ... واسه رفع این حالت کافیه که اون گزینه ای که معمولا کنار ساعت پایین ویندوز اضافه میشه (کنار بلندگو) یه برنامه ای هست مثلا به نام soundman یا Realtek audio manager که مربوط میشه به تنظیمات دقیق صدا ... وارد اون برنامه که شدید به دنبال سربرگی بگردید (معمولا این برنامه چندین سربرگ یا همون tab داره) که مربوط میشه تنظیمات تعداد بلندگوها که 2 یا 5.1 یا 7.1 و چند گزینه دیگه داره ... کافیه اون رو تنظیم کنید رو 2 تا بلند گو و ok بزنید (ممکنه ok یا apply نداشته باشه و صرفا انتخاب گزینه درست کافی باشه) و از برنامه بیایید بیرون .. تو این حالت دیگه قاعدتا تمام صداهای ریز بازیها باید فقط از 2 تا بلندگوی شما پخش بشه و همه ی صدا هارو دارین دیگه .... البته تنظیمات خود بازی هم نگاه کنید (چه داخل بازی که چه تنظیمات بیرون بازی - همون Setting که میاد) احیانا ممکنه خود بازی هم تنظیم باشه روی سیستم صدا 5.1 یا دالبی و اینها اون رو هم رو حالت 2 بلندگو قرار بدین ..
اصلا وقتی ویندوز سون نصب میکنی صدا خودش نصب میشه دیگه اون چیزهایی که گفتی نیست .نقل قول:
بازم ممنون
آره خود ویندوز 7 در بعضی از لب تاپ ها یا سیستم ها به صورت اتومات صدا میشناسه ولی خوب میشه بازم درایور صدا رو برای گرفتن این تنظیمات روی سیستم دوباره نصب کرد ... البته خود ویندوز هم یه قسمت واسه تنظیمات تعداد بلندگوها داره (واسه حالتی که دیسک همراه مادربرد رو نصب نکرده باشین) که می تونید تو قسمت تنظیمات صدای control panel پیداش کنید ... قابلی نداشت رفیق:10:نقل قول:
میشه بگین اینایی که گفتین چه ربطی به باگ های بازی داره؟!نقل قول:
نه اینکه بخام طرف داری کنم من قبل هم گفتم من بازی رو روی 2تا سیستم لپ تاپ زغالی روی low و pc روی high بازی میکنم توی لپ تاب cpu همیشه روی 100% میره و چیزهای شبیح به این اتفاق شاهکار میوفته چون قدرت کامپایل ازش گرفته میشه اما تو این 9 روز که بازی دستمه هر شب ساعتها بازی کردم اما اصلا همچین باگهایی توی pc ندیدم تنها نتیجه ای که میخام بگیرم اینه که قدرت پردازش بازی بستگی به سخت افزار و نه صرفا بالا بودن قطعات بلکه به قدرت محاسباتی اون که با برنامه های تست معلوم میشه داره
اینا رو گفتم که یک طرفه به قاضی نرید
یعنی هر چی سیستم ضعیف باشه با باگ های زیادتری مواجه میشیم و اگه سیستم قوی باشه با هیچ باگی مواجه نمیشیم
دوست عزیز باگ های بازی بخاطر یک سری از اشتباهاتیه که در روند آماده سازی بازی بوجود میاد و کم کم با مرور زمان خودش رو نشون میده.
البته بهتره دوستان درایور های اصلی قطعات رو نصب کنن...ممکنه بعضی وقت ها به مشکل بخوریننقل قول:
اصلا وقتی ویندوز سون نصب میکنی صدا خودش نصب میشه دیگه اون چیزهایی که گفتی نیست .
درایورهایی که خود ویندوز نصب میکنه زیاد توصیه نمیشه
واقعا آقای دکتر!!!!! شهروز ،شما هدفتون از این پست های بچه گانه چیه؟؟ آخه فدای تو بشم ،چیکار داری به کار دیگران،شما بازی خودتو بکن ،بزار دیگران هم کار خودشونو بکنن،چی نصیبتون میشه با این حرفای صد من یه غاز،بخدا فقط باعث کل کل میشیدنقل قول:
بخدا درد ما هم شده همین،اصلا دیگه رغبت نمیکنیم بیایم اخبار بازی رو اینجا پیگیری کنیم،تاپیک شده فقط اظهار نظرهای .....نقل قول:
یه گل با Van Bommel به بارسلونا زدم
شوتش قوس برداشت, نسبتا هم زیاد پر کردم
جالب بود
کد:http://www.mediafire.com/?4f00pm0ghjhne7g
دوستان عزیز بهتره اگر هم باگ هایی گذاشته میشه دیگه یکی نیاد نمک به زخم بپاشه کی دوست دارهبازی که منتظرشه دارای باگ باشه مسلما هیچ کس بخصوص فن های دو آتیشه بازی این رو دوست ندارن بعضی ها هم که میان به نحوی از این مسئله استفاده می کنن و ضعف بازی رو جلوه می دن یکم اوضاع و جو رو ناجور می کنه... من خودم میام از بازی انتقاد میکنم میام یه چند مطلب رو با دلیل و مستندات بیان میکنم. و یه نقد نسبتا کامل می ذارم اگه نقدی که می کنم ایراداتی از بازی رو منعکس کنه ملت می ریزه سرم میگه ناراحتی نیا تاپیک... خیلی جالبه تاپیکی که خودم زدمش رو میگن نیا... این دیگه از اون حرفاس البته من درک می کنم بچه ها رو... و حرفی نزدم در مقابل چنین حرف هایی فقط ترجیح دادم که حرفی نزنم حتی اگه دقت کنید توی این یکی دو هفته اخیر این دومین یا سومین پستمه تو این تاپیک دلیلشم این بود که دیدم جو حاکم واقعا نا سالم میشه این موقع ها.. یه کمی دیگه دوام بیارید بازی منتشر میشه این کل کل ها هم کاسته می شه و نهایتا تموم میشه. دوستی ها و حرمت همدیگه رو با این کل کل ها نشکنید.
موفق باشید. منتظر نسخه نهایی هستم. بخصوص مود BAL جدیدش که هدفمند شده (عین یارانه هامون:31:) مربی قبل بازی برامون ماموریت اینا میده سوژه جالبی می تونه باشه
پدرام جان ايشون اومدن نظرشون رو گفتن حالا با ادبيات خودشون ، چقدر خوب ميشه به هم احترام بزاريم و همديگر رو مورد حمله قرار نديم ، موفق باشيننقل قول:
:40:
مطمئنی مثل یارانه هامون شده؟ :19::19::19::19:نقل قول:
بدبخت شدیم رفت :31:
پس گند زدن به این مود کونامی :31:
کاش کونامی وقتی دموی این بازی رو بیرون میداد قسمت تمرینیش هم ازاد میکرد:11:
ارمین از تو بعیده !!! اینجا هر کی طرفدار بازی باشه صاحب تاپیک محسوب میشه !!تو از بازی انتقاد کنی دیگه اینجا جایی نداری باید بری تاپیک بازی رقیب !!! اینجا جای امثال تو نیست !!!دی:نقل قول:
یه نقد نسبتا کامل می ذارم اگه نقدی که می کنم ایراداتی از بازی رو منعکس کنه ملت می ریزه سرم میگه ناراحتی نیا تاپیک... خیلی جالبه تاپیکی که خودم زدمش رو میگن نیا
+
به ما هم از همینا گفتن !!گفتن نیا اینجا اگه ناراحتی !!!(بالاخره تاپیک برای دوستانه دیگه !!) یه چیزایی هم در مورد بزی و شیرینی و اینا گفتن !!
نقل قول:
واقعا آقای دکتر!!!!! شهروز ،شما هدفتون از این پست های بچه گانه چیه؟؟ آخه فدای تو بشم ،چیکار داری به کار دیگران،شما بازی خودتو بکن ،بزار دیگران هم کار خودشونو بکنن،چی نصیبتون میشه با این حرفای صد من یه غاز،بخدا فقط باعث کل کل میشید
نقل قول:
بخدا درد ما هم شده همین،اصلا دیگه رغبت نمیکنیم بیایم اخبار بازی رو اینجا پیگیری کنیم،تاپیک شده فقط اظهار نظرهای .....
اقا شما کوتاه بیا !! مگه نمی گی چرا این بحثا رو می کنین !! خوب شما بخوای هر دفعه جواب بدی بقیه هم جواب شما رو میدن بحث تموم نمیشه که !!!نقل قول:
اگه حرفی زدم که باعث ناراحتی شده،منظوری نداشتم،من طرف حسابم با اونایی بود که میگفتن : وای pes ووی pes !نقل قول:
وگرنه من به تمام بازیکن هایی که از صمیم قلب این بازی رو دوست دارن و بازی میکنن،احترام میزلرم
خدایا زودتر این دوتا بازی بیاد تا از شر این جماعت راحت بشیم
بخدا دیگه خودتون رو مسخره کردین بسه دیگه هر کی دوس داره فیفا تعریف کنه بره تاپیک خودش اینجا واسه منم نیست واسه همه هستش نه دیگه اینقدر که فکر کنید واسه خودتونو تاپیک رو کردین کل کل خونه
ما هر روز میایم خبر جدید بخونیم باز میبینم روز از نو اینا شروع کردن
کاش این تاپیک بسته میشد و فقط دوستانی که خبر میذاشتن حق پست دادن داشتن یا تا روز انتشار بازی تاپیک قفل میشد اینجوری حداقل اعصابمون با پست های بیمصرف بعضی ها داغون نمیشد
دوستمون میگه pes چقدر خوب شده عالیه اخرش اضافه میکنه فیفا ولی خیلی بهتره سرور PES هستش خوب این تیکه که از فیفا میخوای تعریف کنی برو تاپیک خودش بگو
خوشحال میشم یکی بیاد خصوصیات این دو بازی رو با هم بصورت حرفه ای مقایسه کنه نه اینکه هوا یه چیز بپرونه مجلس خشک نباشه
من این وسط کاره ای نیستم ولی شرمنده ها اینجا یه کم تعصب موج نمیزنه؟؟!!!:31::31:
نقد بدون تعصب بازی کاملا حق همه کاربراست شکی هم نیست ولی باور کنید جواب پستهای همدیگه رو با احترام هم میتونید بدید...اصلا منظورم فرد خاصی نبود..کلی گفتم:20:
موفق باشید:46:
متاسفانه تاحالاموفق نشدم دموی pes 11 روبازی کنم ولی چندتاپیش نمایش که ازبازی خونده ام گفته شده که امسال برخلاف سالهای قبل شاهدانجام حرکات دریبل ومهارتهای فردی بازیکنان خواهیم بود.دوستانی که این دموروبازی کردن واقعاچنین چیزی بود؟وآیا میتونه دراین مورددرحدواندازه های fifa ظاهربشه؟
بله میشه. البته از اونجا که هنوز نمیشه چیزی رو سیو کرد، نمیشه حرکات نمایشی دلخواه رو گذاشت برای بازیکنا. ولی کلا استفاده ازش خیلی راحته و تقریبا به همون سیستم فیفاس، یعنی LT + آنالوگ راستنقل قول:
آقا این بازیکنا چرا اینقدر مصدوم میشن تو ساکر11:19: !!!!؟؟؟؟؟؟؟
کاملا رو اعصابن تازه وقتیم میرن بیرون اینجوری میشینن کاشکی اینو درست میکردن وچندتا پزشک دور ورش میزاشتن:13:
به نظرم دریبل ها زیاد کاربردی نیستن دیگه توو بازی! موافقین شمام؟ توو 2010 هر دریبل مشخص بود چه جوری زده میشه واسه همین توو زمان بندی مناسب و استفاده به موقع خیلی به درد میخوردن ، اما الان به نظرم اینجوری نیست! اصلا نمیشه رووش حساب کرد چون هر دفه که آنالوگ رو میزنی یه دریبل میزنه! اونی که تو میخوای رو ممکنه اجرا نکنه و تووپ لو بره.. شما هم این مشکل رو داریینن؟
نه...هر دفعه یه چیز میزنه؟ دریبل ها ثابته دیگه...مثلا L1 و جهت راست آنالوگ رو بزنی همیشه یه دریبل خاص رو می زنه مگه اینکه تو تنظیمات عوض کرده باشینقل قول:
اتفاقا دریبلها بسیار کارامدن . مخصوصا اونی که به سبک کریس رونالدو میزنه تو سر توپ واقا عالین مخصوصا الان که بازیه فیزیکی هم اضافه شده . اینکه زدنشونم سختره خیلی خوبه چون همه جا نمیشه فرتی زد و تکراری نمیشه .نقل قول:
اگر بازیکن خسته باشه یا روحیش پایین باشه اصلا دریبل نمیکنه یه ضعف دیگه اینکه شما دریبل رو به سمت چپ تنظیم میکنی و بازیکن در هر حالتی باشه به سمت چپ خودش اون حرکت رو انجام میده ممکنه سمت راست شما باشه شاید این باعث میشه فکر کنی هر بار یه دریبل میزنهنقل قول:
نقل قول:
آرهه دقییقا همیییینه! ، به نظرم اوون تعین کردن راست و چپش کارو خیلی سخت کرده ، اون اگه نبود بهتر بود.. یعنی خودمون جهت میدادیم که به کودوم سمت دریبل رو بزنه...
یه سوال دارم توی pes11 حالت دستی مثل fifa نداره واسه شوت و سانتر و پاسهاو...؟؟؟و یه چیزی می خواستم بگم که چرا کونامی به جزیات مستطیل سبز توجه نمی کنه قبول دارم که باید گیم پلی روون باشه و چیزای دیگه باید ردیف باشه تا فوتبال ایدآل باشه و قبول کنیم که جزیات ریز هم توی game اثیر داره
مثل فیفا امکان تغییر دادنش نیست، ولی پاس که تو 2011 دستی شده و سانتر هم جز در کناره های محوطه جریمه دستیه. شوت هم به نظر من دستی تر از قبل شده، البته مثل اون حالت دستی فیفا نیست.نقل قول: