اگه همه رو جمع کردی بیا کنار دیوار جلو پایه سنگی سفید shift رو بزننقل قول:
Printable View
اگه همه رو جمع کردی بیا کنار دیوار جلو پایه سنگی سفید shift رو بزننقل قول:
دوست عزیز چطوری باید تست کرد که چقدر از رمو اشغال میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خوب من امتحان کردم 834 تا این بازی میگیره سون هم 500 تا حالا جمع بزنید من میگم رم و cpu
خوب cpu چیه amd/intel/core due/core quad/چند هسته ای؟نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری مرتب کنمنقل قول:
اگه همه رو جمع کردی بیا کنار دیوار جلو پایه سنگی سفید shift رو بزن
میشه یه عکسی چیزی بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با task managerنقل قول:
alt+ctrl+del رو بزن و تو task manager بیا تو tab -performance و گراف مموری و جدول phisical memory که total و cached داره رو نگاه کن در ضمن ریزشو میتونی تو resource monitor ببینی
منم دقیقا همین کارو میکنم با رم 2 گیگنقل قول:
با task manager
alt+ctrl+del رو بزن و تو task manager بیا تو tab -performance و گراف مموری و جدول phisical memory که total و cached داره رو نگاه کن در ضمن ریزشو میتونی تو resource monitor ببینی
کلا 33 درصد استفاده میکنه...............
البته تو حالت عادی 42 هستش با یه برنامه کمش میکنم(هر چند که نیازی نیس فعلا)
intel نمی دونم چند هستست یادم رفته.تو خود ویندوز جایی برای این هست.
آقا نگفتید باسیک یعنی چی
با w s d aنقل قول:
میتونی جا به جا بشی و فکر کنم با shift میتونی بچرخونی البته قبل اینکارا باید با نگه داشتنeagle vision e رو فعال کنی
و مثل عکس زیر درستشون کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره راست کلیک کن روی مای کامپیوتر بیا آخری روی پراپرتیس
قسمت processor
برنامه eboostr کمک میکنه.برنامه ای مشابه این هست که رمو زیاد کنه.
تم theme ویندوز رو 7basic انتخاب کن از قسمت personalizeنقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از Systweak CacheBoost استفاده میکنمنقل قول:
برنامه eboostr کمک میکنه.برنامه ای مشابه این هست که رمو زیاد کنه.
دوستان اگه برنامه ای مشابه دارن واسه دانلود بذارن
آقا تمم باسیک هست و بود.این برنامه های افزایش رم مثل eboostr کمکی میکنه.اگر برنامه ی دیگری هست لطفا معرفی کنید
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
Systweak CacheBoost به بازی کمک میکنه
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
من در مورد virtual memory هم شنیدم ولی امتحانش نکردم.نقل قول:
اي بابا:31:
باز هم گير كردم.
رفتم تو اون محوطه ميرم ميله هارو ميگيرم اسپيس ميزنم اينور اونور ميره اما نميپره:41:
قبلا ميپريد اما الان همون اوليا هم نميپره
به جا تو بازی بعد از اینکه اون خانوم رو تعقیب می کنی بهت می گه hold fast walk and walk in to the someone to steal from them کسی می دونه باید چه جوری ردش کنم
یعنی یکی نیست که به ما این بازیو بده؟
بابا منم میخوام اینو بازی کنم.:19:
نسخه ی سالمشو کی داره؟
لطف کنه بفرسته
اونجا باید از 10 تا خانمی که اطراف paola ایستادن دزدی کنی space رو نگه دار و با w به سمتشون حرکت کن همین که بخوری بهشون میدزده از 3 تا 5 نفر از خانوما دزدی کن و ازشون دور شونقل قول:
یه 5 یا 6 تا عکس لینک بده از محیطش کیفیتش پایین باشهنقل قول:
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
cpu تو تک هسته ای هست ولی تو حداقل سیستم coredue نوشته به خاطر cpu هست با چه تنظیماتی بازی میکنینقل قول:
فکر نکنم واسه رمت باشه
آقا من بازی رو گرفتم کرک جدیدم با پجم دانلود کردم الان بازی رو نصب کردم کرک رو کجا کپی کنم؟پچو چیکار کنم؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
با تنظیمات اولیه خودش.کاری میشه کرد یا نه.
آره میتونی تکسچر ها رو پایین تر بیاری یا سایه ها یا رزولوشن یا انعکاس یا محیط ولی اینکارا واسه کارت گرافیکه ولی cpu حرکات بازی و گیم پلی رو انجام میده پس شاید با اینکارا مشکل حل نشهنقل قول:
برنامه یا چیزی نیست که به این کمک کنه.
با اور هم نمیشه کاری واسه رفیقمون کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آره میتونی تکسچر ها رو پایین تر بیاری یا سایه ها یا رزولوشن یا انعکاس یا محیط ولی اینکارا واسه کارت گرافیکه ولی cpu حرکات بازی و گیم پلی رو انجام میده پس شاید با اینکارا مشکل حل نشه
این چقدر خرج بر میداره
آهان منظورتون over load بود بستگی داره مادر بورد رفیقمون چی باشه اگه asus باشه که اصلا over رو ساپورت نمیکنه به هر حال روی بعضی کامپیوتر ها روی مادر بورد یه دکمه هست به نام over یا turbo که با ضعیفبودن یه قطعه یه مقدار از رم میگیره به cpu کمک میکنه و برعکس البته از پاور هم برق بیشتری به این قطعات میاد ببین رو مادر بوردت هست یا نهنقل قول:
یه راهی هست برو تو run بزن msconfig بعد برو توی قسمت start up هر چی تیکه بردار ولی یه جایی یادداشت کن چه تیک هایی خورده بوده بعدم ok کن و ریست کن با اینکار همه چی حتی آنتی ویروس هم موقع بالا اومدن شیشتم لود نمیشه حالا بازی کن و وقتی کارت تموم شد تنظیمات رو به حالت اولیه برگردون این تیک ها مربوط به سرویس هایی هستن که موقع بالا اومدن لود میشن و هر کدوم یه مقداری از cpu رو میگیرن از task manager هم میتونی تو قسمت سرویسش همین تنظیمات رو بکنی ولی ممکنه دیگه نتونی برگردونینقل قول:
cpu بازی خور 400 تا 680 هستش منظورت از بدرد نمیخوره چیه؟نقل قول:
cpu تو بازی های امروزی مهمه چون علاوه بر گرافیک گیم پلی بازی ها خیلی پیشرفته شدن برای همین gta iv مینیمم سیستمش core due 2.2 هست
خرید این cpu چقدر خرج بر میداره
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
مگه آپدیت Cpu هم هست به درد میخوره اولین بار میشنوم :13:نقل قول:
این آپدیت کردن cpu به درد نمیخوره
نمیدونم یکی از بچه های محل میگفت.منم نشنیدم.پس الکی گفته.آخه آپدیت درایو های گرافیک هست.
نه اگه ویندوزت 7 هست مطمئن باش کل توان cpu تو رو میکنه یه کار دیگه xp نصب کن ولی باید اول xp و بعدش 7 نصب بشه وگرنه 7 شناخته نمیشهنقل قول:
بچه ها كسي نمي دونه وقتي همه ي پر ها رو رفتيم چه اتفاقي مي افته؟
باشه دستت درد نکنه
آقا من بازی رو با کرک skidrow رو ریختم بازی خیلی راحت اجرا شد، ولی همون اویل بازی اونجایی که تازه Etzio رو نشون میده و با اون گروه میخوان دعوا کنن همین که نشون میده اون سنگرو پرتاب میکنه تو هوا یدفعه صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ کار نمیشه کرد فقط میشه سیستم رو ریاِستارت کرد! کسی همچین مشکلی نداشته یا نمیدونه از چیه؟!
شما بگو کجای تهران زندگی می کنی .نقل قول:
تا آدرس بهت بدم .
آقا اسلامي اينجا گير كردم.حل شدکد:http://upload.--------.com/7/1272190961.jpg
نقل قول:
وقتی اون دستگیره رو می کشی یه زمان بهت میده از روی اون سکو ها که بپری می رسی به اون جه که باید میله رو بگیری اونw و Rclick و space رو بزن تا از دیوار بره بالا یه چندقدم بعد سریع سمت راست یعنی d رو نگه دار و دوبار space بزن تا بپره رو میله با این کار میله واست سیو میشه .
نقل قول:
این چقدر خرج بر میداره
نقل قول:
خرید این cpu چقدر خرج بر میداره
این آپدیت کردن cpu به درد نمیخوره
نقل قول:
نمیدونم یکی از بچه های محل میگفت.منم نشنیدم.پس الکی گفته.آخه آپدیت درایو های گرافیک هست.
ببین رفیق اگه میخوای خرج سیستم کنی واسه بازی .....این کارو نکننقل قول:
باشه دستت درد نکنه
برو یه xbox360بگیر حالشو ببر
منم اشتباه کردم نخریدم
چه بازیایی که واسه 360 نیومده
جمع کردن پر ها آخرش یه شنل مخصوص رو برای اتزیو باز می کنه که مانع بدنام شدنش (Notoriety) میشه.نقل قول:
جای پرها تو نقشه رو کسی داره لینک کنه برای ما .نقل قول:
آخه چه جوری میشه 100 پر جمع کرد .
من حتی اونا رو تو بازیم نمیبینم .همین جوری دارم از جایی رد میشم یهویی یه پر می گیرم.
کسی داره؟
نقل قول:کد:http://guides.ign.com/guides/14302492/page_59.html