عادل من کیتهای مربوط به تیمهای این لیگ رو برات آپلود کردم ( پست قبل ) .نقل قول:
Printable View
عادل من کیتهای مربوط به تیمهای این لیگ رو برات آپلود کردم ( پست قبل ) .نقل قول:
حسین جان محمد ترکیبشو داد من الان میرم تو لیگ و بازی رم و بارسلونا رو انتخاب میکنم این اررور ر میده زود جواب منو بنویس دیره ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.حامد جان.من ترکیب رو سیو کردم.در اسلات 4 هستش.لطفا لودش کن و روی ترکیب اصلی کپی کن.ممنون.
این هم لینک که فقط 4 کیلوبایته:
سلام علیکم،کیف حالک؟کد:
30-40 ثانیه کجا بود.نهایتا 6-7 ثانیه هم طول نمیکشید.از منوی اصلی تا خود بازی 30 ثانیه هم نمیشه.البته شاید بخاطر سیستممه.
چه مشکل جالبی.از کجا راهشو کشفش کردی؟ببین من بیشتر با لباس آرسنال مشکل داشتم که البته با همون راه حلی که گفتی حل میشد.حالا باید این متنها رو دونه دونه برای کل تیمها ویرایش کنیم؟بیخیال بابا.... که میکنه این همه ویرایش رو.......
------------------------------------
حسین جان،من این فایل فورمیشن رو چون با عجله درست کردم فقط برای این بازی استفاده بشه.سر فرصت ترکیب اصلی رو تنظیم میکنم و دوباره دان میکنم.
خب اینکه دیگه سوال نداره خودش گفته دو تا کنترلر لازم داره منم قبلا گفته بودم باید تمام بچه ها حداقل یک دسته بازی داشته باشن تا از طریق دسته بازی و صفحه کلید بشه وارد بازی شد .نقل قول:
قبلش باید توی ستینگ بازی دو تا دسته و یا یک دسته بعنوان کنترلر دوم و یک صفحه کلید بعنوان کنترلر اول داشته باشی .
اینجا نوشته برای بازی بین کاربران،2 تا کنترلر لازم هست.حامد شما باید دوتا کنترلر توی فایل ستینگ تعریف کرده باشی.یعنی دو تا دسته و یا یک دسته و یک کیبورد.دو تا دسته اگه داری راحت تره.نقل قول:
حسین جان محمد ترکیبشو داد من الان میرم تو لیگ و بازی رم و بارسلونا رو انتخاب میکنم این اررور ر میده زود جواب منو بنویس دیره ممنون
-----------------------
حسین جان،بی زحمت پست اول رو مطابق با لیگ جدید ویرایش کن و توضیحات اینچنینی رو هم قرار بده و همچنین فایلهایی مثل کیت سرور و... تا هرکس مشکلی داشت ابتدا به اون مراجعه کنه و شما هم مجبور نشی یه راه حل رو بارها تکرار کنی.مرسی...
ضمنا در بازی های رو در رو ابتدای بازی باید استپ زده و از گزینه player opt. اگه درست نوشته باشم باید تیم حریف رو به حالت Coach Mode دربیاریم تا بازی اون تیم توسط کامپیوتر انجام بشه.
نه برای همشون لازم نیست اصلا ولش کن هر جور راحتی رفیق .نقل قول:
آخه حسین تو قسمت ستینگ بازی کیبورد بسته هست اینجوریه
حسین فایلی که برام آپ کرده بودی رو ریختم اتک کردم ولی درست نشد .لباس تیم ها به همون شکل ولی
این عکسو نگاه کن.
نقل قول:
با دسته بازی میکنی خودت یا گیم پد ؟
با گیم پد بازی میکنم
این پچ های دست ساز پدرمونو در آورده .نقل قول:
ببین تو اصلا پوشه img پچ pes edit رو توی این کیت سرور نریز فقط و فقط کیت سرور جدیده رو نصب کن و فایلهایی که بهت میدم رو نصب کن . اینجوری نمیشه میتونی با یاهو مسنجر بالا بیای یا نه ؟
خوب برای کدومها لازمه و چکار باید کرد؟چون الان ویندوز من قاط زده اصلا نرفتم توی پوشه ایمیج فایلهارو ببینم چی به چیه.نقل قول:
نه برای همشون لازم نیست اصلا ولش کن هر جور راحتی رفیق
دو تا دسته نداری؟یه جوری حلش کن.من تا الان به کیبورد نیازی نداشتم نمیدونم باید چکار کنم.نقل قول:
آخه حسین تو قسمت ستینگ بازی کیبورد بسته هست اینجوریه
ضمنا امکان بازی امشب برای من وجود نداره.چون برخی از فایلهای ویندوز مشکل پیدا کرده و خیلی از برنامه ها اجرا نمیشه.پی اس هم تا وارد خود مسابقه میشه چند ثانیه بعد میاد بیرون.البته سعی میکنم فردا ویندوزم رو عوض کنم.
اگه مشکل حامد حل نشد باید بازی ما دیرتر برگزار بشه و فعلا یک بازی دیگه انجام بشه(این هم از خصوصیات کامیونتی)
این بخش از کیت سرورت فعاله ؟نقل قول:
آره حسین من الان آنلاینم.
mr_shadel
حسین ببخش اولین بارمه واسه همین
رفتم و درستش کردم و رفتم واسه بازی ولی سیو محمد چرا باز نمیشه مثه این تصویر
من تا حالا اولین باره وارد کیمبومنتی میشم میشم واسه همین و بگو چه جور محمد رو به کامپیوتر بسپارم
من بخاطر مسایل امنیتی نباید زیاد آنلاین باشم.:5:همگی خدانگهدار.ان شاا... فردا شب میام.
------------------------------------
حامد حالا اینبار اشکال نداره.اگه فایل رو نتونستی یو کنی فقط این تنظیمات رو حتما برام انجام بده:
در تیم بارسا برو توی گزینه Assisted Setting و گزینه ها رو به این ترتیب از بالا تا پایین درست کن:
2
3
0
1
2
2
3
همین.
برای اینکه تیم من رو کامپیوتر بازی کنه چند پست عقبتر گفته بودم.این کار رو بکن:
اول بازی استپ بزن؛بعد وارد گزینه Player Opt. بشو.اسمش رو درست یادم نیست ولی برای تعیین گیمر هست.مشخصه.بعد که وارد این گزینه شدی،دو تا راه داری:
1.تیم من رو وسط بذار یعنی بازی یک نفره بشه.
2.اگه نتونستی
با کنترلر تیم من،به چپ یا راست بزن تا تیم من حالت مربی داشته باشه یعنی گزینه Coach طرف تیمم نوشته بشه.در این حالت تیم من رو کامپیوتر بازی میکنه.
باید اول گزینه کپی رو انتخاب کنی .نقل قول:
واگذار کردن تیم حریف به کامپیوتر که کاری نداره اصلا ربطی به این مد نداره توی بازیهای دوستانه که انجام میدی چطوری در مقابل کامپیوتر بازی میکنی ؟همونطوری
حسین جان میتونی بیای یاهو واسه چت من آن میشم
بچه ها کیت سرور همتون حتما باید این قسمتو داشته باشه . الان کسی هست که کیت سرورش این بخشو نداشته باشه ؟
بچه ها کیت سرور همتون حتما باید این قسمتو داشته باشه . الان کسی هست که کیت سرورش این بخشو نداشته باشه ؟
برای من نداره
وحید این فایل کیت سرورتو برای من بفرست تا این بخش و بخش سرعت بازیو به کیت سرورت اضافه کنم :نقل قول:
سلام حسین جان من اومدم میای یاهو مشکل منم حل بشه من آن هستم
برای من با برای تو فرق داره عیب نداره؟ کیت سرور من توی خود بازی ریخته شده:20:نقل قول:
حالا جدای از اینها میشه یه برنامه معرفی کنید که بشه عکسو اندازشو تغییر داد. به درد مسابقات هم میخوره چون آمار بازی رو باید بذاریم . اگه میشه یه لیست چند برنامه بدین که خیلی خوب باشن چون من یه چند تا دی وی دی برنامه دارم که از اون میرم پیداشون می کنم.
جدول بازیهای هفته اولیوونتوس ----------------------------------- بایرن مونیخ
اینتر --------------------------------------- چلسی
بارسلون ---------------------------------- لیورپول
رم ----------------------------------------- آرسنال
میلان-------------------------------------- منچستر
رئال --------------------------------------- منچستر سیتی
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
با برنامه paint ویندوز راحت میشه اینکار رو کرد .نقل قول:
نقل قول:
نه عیب نداره اون فایلو بفرست . علاوه بر این بگو نسخه کیت سرورت چنده .
سلام حسین جان من بازی رو رو یه بار unistall کردم.درست نشد.ولی هنوز فولد کونامی رو از اتو my document پاک نکرده بودم که خود بازی یه دونه جدید بسازه مجبور شدم دوباره unistall کنم. بعد که این کار انجام شد رفتم داخل بازی دیدم که لباس تیم ها به حالت اولیه ی خودش در اومده بود فهمیدم که ایراد از اون فایل های فولدر تو بازی بوده.به این ترتیب رفتم کیت سرور جدیده رو نصب کردم.بعد فایل exe بازی رو هم شناخت.حالا یه مشکلی دارم با این کیت سرور جدیده.اونم اینه که هیچ تغییری رو اعمال نمی کنه.یعنی من اون کیت های پچ قبلی رو نگه داشتم وارد کردم تو این فولدر:
G:\game\pes\kitserver\example-root1\img
ولی هیچ تغییری نکرد.و به همون حالت دیفالت موند.البته من فکر کردم ایراد از کیت ها باشه ولی دیدم مشخصات config رو هم که عوض می کنی هیچ اتفاقی نمیفته.من رزولیشن بازی رو عوض کردم گذاشتم رو 1366*768 که واید هست ولی هیچ تغییری نکرد همونجوری موند حالا چی کار کنم با این کیت سرور من هر کاری میکنم نمیتونم اون کیتا رو اعمال کنم؟
چرا برنامه تغییر کرد؟نقل قول:
یوونتوس ----------------------------------- بایرن مونیخ
اینتر --------------------------------------- چلسی
بارسلون ---------------------------------- لیورپول
رم ----------------------------------------- آرسنال
میلان-------------------------------------- منچستر
رئال --------------------------------------- منچستر سیتی
میشه یه برنامه دیگه معرفی کنی. من میخوام یه برنامه که بشه رزولشن عکس ها رو تغییر داد. البته شاید به این جا ربطی نداشته باشه:20:نقل قول:
با برنامه paint ویندوز راحت میشه اینکار رو کرد .
الان میذارم. نسخه کیت سرورم 9 هستش. راستی اگه میشه اون گزینه تغییر سرعت بازی هم بهش اضافه کن:نقل قول:
نه عیب نداره اون فایلو بفرست . علاوه بر این بگو نسخه کیت سرورت چنده .
کد:http://www.multiupload.com/OC668NCDW0
سلام عادل جاننقل قول:
حتما یک جای کار اشتباه کردی . ببین تو الان کنار پوشه کیت سرورت کرک خود بازیو کپی کردی یا کرک اون پچ پس ادیت رو ؟ باید کرک خود بازیو کپی کنی و برای اجرای بازی همین کرک رو اجرا کنی . در ضمن حتما باید همین کرک رو به کیت سرور معرفی کنی .
اگه اینکارها رو کرده باش باید کیت 20 تیمی که برات فرستادم درست باشه .
فکر کنم باید مجددا با یاهو مسنجر بالا بیاییم .
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
برنامه paint وضوح رو هم تغییر میده . حرفه ای ترین برنامه فتوشاپه . از acd see هم میتونی استفاده کنی . من خودم معمولا از اینا استفاده میکنم .نقل قول:
برنامه بازیها درستش اینه اون برنامه مال لیگی بود که 10 دقیقه ای تنظیم شده بود .
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
وحید تو که اشتباهی فایلو فرستاده خوب به تصویر نگاه کن .
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
وحید کیت سرور تو که این بخش disable controller رو داره میگی نداره . تصویر زیر مال کیت سرور تو هستش : باید این بخشو تیک بزنی .
حسین من که گفتم تو دی وی دی بازی هیچ فولدر کرک وجود نداره بازی وقتی نصب میشه همون فایل pes2010.exe و setting.exe
رو خودش داره الان همه چی رو حالت دیفالت بازی وجود دارهوجود داره.هیچ pes edit وجود نداره.همه چی حالت دیفالت بازیه .فقط من رو بازی کیت سرور نصب کردم که خود کیت سرور هم فایل pes2010.exe و setting.exe رو میشناسه وقتی هم کیت ها رو داخل فولدر img میکنم و با استفاده از manager گزینه ی attack رو انتخاب می کنم پیغام succeed رو هم میده.ولی هیچ تغیری ایجادنمیشه.
وحید پس من فقط اون بخش سرعت بازیو به کیت سرورت اضافه میکنم اون فایلی که گفتم رو بفرست .
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
عادل جان یک تصویر از پنجره منیجر بعد از اینکه اتچ کردی و پیام success رو داد میزاری ؟ کیت سرور رو کجا نصب کردی ؟ مسیرشو میشه بگی ؟نقل قول:
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
عادل جان اگه نشد مجبوریم همون کاری که برای وحید میکنیم برای تو هم انجام بدیم فقط باید دو تا فایل config ( هم متنی و هم اگزه ) رو برام بفرستی .
کیت سرور رو کجا نصب کردی ؟ مسیرشو میشه بگی ؟نقل قول:
عادل جان اگه نشد مجبوریم همون کاری که برای وحید میکنیم برای تو هم انجام بدیم فقط باید دو تا فایل config ( هم متنی و هم اگزه ) رو از کیت سرور پچ پس ادیت برام بفرستی .
باشه مشکلی نیست فقط من برای درست شدنش باید اول همون پچ pes edit رو نصب کنم که کیت سرورش درست کار می کرد بعد فایل کانفیگ و کانفیگ متنیه اونو برات ارسال ککنم دیگه درسته.؟نقل قول:
عادل جان اگه نشد مجبوریم همون کاری که برای وحید میکنیم برای تو هم انجام بدیم فقط باید دو تا فایل config ( هم متنی و هم اگزه ) رو برام بفرستی .
فقط اون قسمت گیم اسپید رو هم اضافه کن.
باشه اما مسیر این کیت سرور جدیده رو نگفتی ها !نقل قول:
همونجا که بازیو نصب کردم اما من فولدر کیت سرور رو از توی فولدر کیت سرور 2010 کات کردم تو این مسیرG:\game\pesنقل قول:
کیت سرور رو کجا نصب کردی ؟ مسیرشو میشه بگی ؟
مگرنه اگه کات نمی کردم دیگه فایل pes2010.exe و setting.exe رو نمیشناخت
یعنی الان تو این مسیره.
G:\game\pes\kitserver
نقل قول:
دیدی دیشب گفتم اکثر کسانیکه دچار مشکل میشن علتش اینه که اصلا دقیق به حرف من گوش نمیکنن . اشتباهت مشخص شد .
تو نباید اینکار رو بکنی باید اون دو تا فایل pes2010.exe و ستینگ رو بببری اونجا .
دوبار سوالمو تکرار کردم که مسیر رو بگو چون میدونستم یک جا اشتباه کردی .
یعنی حتما باید تو درایو c نصب کردنقل قول:
دیدی دیشب گفتم اکثر کسانیکه دچار مشکل میشن علتش اینه که اصلا دقیق به حرف من گوش نمیکنن .
حسین من که فایلو درست فرستاده بودم. راستی حواسم نبود او قسمت رو داشتش فقط قسمت تغییر سرعت رو نداشت
نه اشتباه فرستادی دقت کن . من اشتباهتو نمیگم تا خودت بفهمی .نقل قول:
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:26 PM ----------
خودش اتوماتیک توی یک مسیر خاص نصب میکنه . اما باید ما اون دو تا فایل ستینگ و پس اگزه رو دقیقا همونجا که کیت سرور نصب میشه خودمون کپی کنیم .نقل قول: