دور مورد استاتوس توضیح میدید من الان
RSSI: -67.63dBm CINR: 18.52/17.28(R3/R1)dB TX power:23dBm RF Temperature: 38 C
کدوم باید کمتر باشه کدوم بیشتر ؟
Printable View
دور مورد استاتوس توضیح میدید من الان
RSSI: -67.63dBm CINR: 18.52/17.28(R3/R1)dB TX power:23dBm RF Temperature: 38 C
کدوم باید کمتر باشه کدوم بیشتر ؟
مودم رو وای فای سفارش دادم اما تست رو با کله قندی اومند . آنتن دهی وای فای بهتر هستش ؟نقل قول:
یکم بدتر باشه دیگه نمیتونی سرویس بگیری. بهتر بود با مودم وای فای میگرفتن.
خوبه- rssi باید کمتر باشه cinr بیشترنقل قول:
امروز شبکه مشکل داره انگار هم ظهر و هم الان موقع وصل شدن خیلی طول کشید تا سیگنال گرفت. امیدوارم در ایام تعطیلات اینجور مشکلات کمتر بشه چون قطعا یکی از سرگرمیها در این روزا همین اینترنته
بهتره که RSSI زیر 70 و CINR Reuse1 بالای 15 باشه این چیزیه که خود پشتیبانی به من گفتنقل قول:
کلا وضعیتت خوبه
:46:
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
امروز تو منطقه ما که همه چیز خوب بود (یوسف آباد-تهران)نقل قول:
نگران نباش عید شبکه خلوت تره :46:
البته اگر مودم usb بیاد شبکه عید سال دیگه شلوغ میشه :21:
در ضمن آمار فروش لپ تاپ هم بالاتر میره-اونوقت تو عید همه یکی یه لپ تاپ میگیرن دستشون میرن مسافرت:31:
آقا ما مخلص مبین نتم هستیم. اختلالاتی که در پست قبلیم گفتم مثل اینکه برای بهبود شبکه بوده. چون الان متوجه شدم دو تا چراغ سیگنالی که از روز اول داشتم الان شده سه تا ثابت. واقعا امیدوارم روند رو به رشد داشته باشه وایمکس و البته مبین نت.
RSSI استاندارد بین 40 - 70 استاندارد هستش و CINR بین 15-30 به گفته پشتیبانی البته
ترافیک رایگان نداریم عید ؟
حقش بود این ترافیک رایگان رو حداقل 5 روزی میدادن
ساعت ها جا به جا شده چطور میشه ؟
از ساعت 2 تا 2:30 (به وقت جدید) به شبکه وصل نمیشدم. آزادی /شادمان
امشب واقعا اوضاع مبین بهم ریخته است. تا همین الان یعنی 4:15 قطع بودم و وصل نمیشد. وقتی پست قبلیم رو زدم حدود نیم ساعتی وصل شد و دوباره قطع شد.
اینترنت من هم دیشب قطع بود.
سلام به دوستان عزیز
من چندتا سوال دارم لطفا راهنمایی بفرمائید
1)از بین ADSL,Wire Less.Wimax برای یک کاربر خانگی کدوم مناسبتره؟
2)وایمکس چه برتری نسبت به وایرلس و ای دی اس ال داره؟
3)آیا از مودم وایمکس میتوان برای اینترنت وایرلس و ای دی اس ال هم استفاده کرد؟
4)دوستانی که الان از وایمکس استفاده می کنند آیا راضی هستند؟
5)نظر شما درباره طرح ویژه یک ساله 200هزار تومانی وایمکس چیه؟
نقل قول:
دوست عزیز شرکت ارائه دهنده اینترنت از همه این انواع سرویسها مهمتره. شما اگر یک دایال آپ خوب هم داشته باشین کار راه اندازه(مثال بود)
اما در کل ای دی اس ال از لحاظ نوسان با توجه به قرارگیریش بر بستر سیم قطعا برتر هست نسبت به وایمکس و وایرلس. شرکتهاش هم بیشتره و تنوع محصولش هم بیشتر. اما اگر شما هم مثل من بخواین اینترنتی داشته باشین که ربطی به تلفن نداشته باشه و بشه جابهجاش کرد بی دردسر وایمکس گزینه مناسبیه. در مورد وایرلس اطلاعاتم کافی نیست. برتری وایمکس به وایرلس پوشش بهترش هست به سبب اینکه نیازی به دید مستقیم از آنتن شما به آنتن مرکز وجود نداره و به این دلیل پوشش وسیع تر و راحت تری رو دارین.
از مودم وایمکس نمیشه به جای ای دی اس ال و وایرلس استفاده کرد.
وایمکس مبین نت بدک نیست از دایال آپ خیلی بهتره اگر بتونین سرویسهای 512 شو بگیرین که عالیه. من الان با 128 تقریبا راضیم. منم طرح یکساله گرفتم چون باتوجه به دانلود رایگان شبانه و جمعه ها کاملا به صرفه و مناسبه.
ممنون از شم(نمیدونم چرادکمه تشکر برای من غیر فعاله)
من الان که لیست قیمت های یک شرکت ارائه دهنده وایرلس را نگاه می کنم اینطور نوشته:
سه ماهه با سرعت 128 با ترافیک ماهیانه نامحدود و با نرخ اشتراک در هر گروه 1به7 -50هزار تومن حالا نظرتون در این مورد چیه؟
بعد منظور از نرخ اشتراک در هر گروه 1 به 7 چیه؟
مودمی که در طرح ویژه وایمکس میدند از چه نوعیه؟80 هزار تومنی-110 هزار تومنی-200هزار تومنی
در پست های قبلی فک کنم گفتید سرعت دانلود وایمکس 16 هست بنظرتون این سرعت دانلود خیلی کم نیست؟
یه بدی دیگه که وایمکس داره اینه که مثلا 110 هزار تومن بدیم یه مودم بعد نشه برای سویس دیگه مثل وایرلس و ای دی اس ال ازش استفاده کرد نظر دوستان در این مورد چیه؟
ببخشد میشه بفرمائید شما چی دانلود می کنید؟
منظور از یک به هفت ضریب اشتراک شماست یعنی شما به همراه 6 نفر دیگه از یک آی پی اشتراکی استفاده میکنید. مودم طرح ویژه 110 تومنی وای فای هستش. سرعت دانلود برای هر سرعتی استاندارده. سرعت 16 سرعت دانلود استاندارد 128 کیلوبیت هست.(128 کیلوبیت= 16 کیلوبایت)نقل قول:
خب شما از هیچ مودمی نمیتونی برای اون یکی استفاده کنی. مثلا مگه میشه از مودم ای دس اس ال برای وایمکس استفاده کرد؟
من بیشتر موزیک دانلود میکنم که با توجه به حجم آلبومها زمیان زیادی نمیبره.
مرسی از شما
من توی اینترنت خوندم که بعضی مودم ها هستند که هم وایرلس و هم ای دی اس ال را ساپورت می کنند
مثل D-link
دوست عزیز اون مودمی که شما درباره اش خوندین قابلیت وای فای داره که میتونه اینترنت ای دی اس ال رو تو خونه یا محل کارتون به اشتراک بذتره و با تجهیزات مربوط به اینترنت وایرلس فرق میکنه. الان همین مودم های 110 تومنی وایمکس هم این قابلیت رو دارن که اینترنت وایمکس رو به صورت وایرلس در منزل پخش کنن و شما با لب تاب یا گوشی میتونی از اون استفاده کنی.نقل قول:
مرسی وحید جان از راهنمایی شمانقل قول:
دوست عزیز اون مودمی که شما درباره اش خوندین قابلیت وای فای داره که میتونه اینترنت ای دی اس ال رو تو خونه یا محل کارتون به اشتراک بذتره و با تجهیزات مربوط به اینترنت وایرلس فرق میکنه. الان همین مودم های 110 تومنی وایمکس هم این قابلیت رو دارن که اینترنت وایمکس رو به صورت وایرلس در منزل پخش کنن و شما با لب تاب یا گوشی میتونی از اون استفاده کنی.
پس برای ADSL,Wire Less.Wimax باید برای هر کدوم یه مودم جداگانه داشته باشیم درسته؟
بهترین مودم برای ADSL,Wire Less به نظر شما چیه؟
حالا اگر من اینتر نت وایمکس داشته باشم چطوری میتونم کاری کنم که گوشی هم بصورت وایرلس بهش وصل بشه؟
بعد این وصل شدن بصورت وایرلس روی سرعت و حجم ترافیک وایمکس هم اثر داره؟
سلام. یه سوال. برای ورود به صفحه ی مشترکین URI و Password میخواد. اینا از کجا گیر بیارم. ممنون
روی جعبه مودمتون یه برچسب کوچیک سفید هست. روی اون نوشتهنقل قول:
---------- Post added at 08:56 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
برای هرکدوم یک مودم لازمه.نقل قول:
مودم های مارک D-LINK که خودتون هم گفته بودین عالی هستن.
برای وایرلس کردن با مودم وایمکس فقط باید گزینه وای فای در تنظیمات مودم روشن باشه( یا دکمه وای فای روی مودم روشن باشه) اگر رمزی برای وای فای بزارین (که معمولا باید این کار رو بکنید) وقتی گوشی یا لب تاب خواست به اینترنت وصل بشه باید اون پسورد رو وارد کنین.
از حجم ترافیکتون که کم میشه . شما هرجوری که به وایمکستون وصل بشین از ترافیکتون کم میشه. از لحاظ سرعت هم یه کمی افت خواهید داشت (گفته شده حدود 30%)
1)این یه اشکال رایجه که همین شرکت های ابله راه انداختند، وایرلس نوع اینترنت نیست . یعنی اینکه بگیم انواع اتصال به اینترنت عبارتند از : دایال آپ، ADSL ، وایمکس و وایرلس غلطه. بلکه هر اینترنتی رو میشه وایرلس کرد به جهت اینکه تا شعاع محدودی بدون سیم بشه ازش استفاده کرد. پس دایال آپ و ADSL رو میشه هم با کابل وصل کرد به دستگاه، و هم با مودم وایرلس پخشش کرد تا هر دستگاهی که توانایی دریافتش رو داره (کارت وایرلس داره) بتونه بگیره. عین این میمونه که تلفن رو با سیم وصل میکنیم به پایه ی تلفن بی سیم، و اونم تا یه شعاعی پخشش میکنه تا تلفن بیسیم ازش استفاده کنه.نقل قول:
پس قاعدتا وایمکس نوعی وایرلس سرخوده ، یعنی اینترنتیه که به کابل نیازی نداره و مثه موبایل همه جا آنتن میده. اما ، چون آنتن دهی بعضی از این شرکت های وایمکس ضعیفه ، و آنتنشون تا داخل خونه جواب نمیده، در واقع مشتری رو گول میزنن و میگن باید روی پشت بام خونه یک گیرنده ی وایمکس نصب کنی (چون اونجا آنتن میده) و اون گیرنده بعد از دریافت ، اینترنت رو به صورت وایرلس توی خونه پخش کنه تا شما دریافت کنی. بدین صورته که هزینه بالا میره، چون شرکت آنتن دهی خوبی نداره.
2) برتری وایمکس اینه که میتونی هرجا لپتاپت رو بردی ، مودم وایمکستم ببری و اگه اونجا آنتن بده ، از اینترنتت استفاده کنی. یعنی همه جا اینترنت پر سرعت همراهته
آیا آنتن دهی مودم های وای فای بهتر از کله قندی ها هستش ؟
تا حدودی بله. ولی کلا دلیل انتخاب مودم وای فای به خاطر قابلیت وای فای و البته 4 پورت لن روی این دستگاه است.نقل قول:
من دو دل شدم:41:
نمیدم وایمکس بگیرم یا نه؟؟
با اطمینان وایمکس بگیر:31:نقل قول:
ولی خارج از شوخی وایمکس بد نیست. اگر اینترنت همراه میخوای(تا حدودی) وایمکس بگیر. اگر نه ای دی اس ال. انتخاب خیلی راحته.
مرسی از شما
من جابجایی ندارم
فقط تو خونه میخام ازش استفاده کنم
من زیاد وبگردی می کنم
با توجه به محدودیت 25 گیگ وایمکس فک کنم 6 -7ماه تموم بشه
از طرف موردی که قبلا" هم گفتم یعنی سه ماهه با سرعت 128 با ترافیک ماهیانه نامحدود و با نرخ اشتراک در هر گروه 1به7 -50هزار تومن هست که فقط نامحدود بودن ترافیک ماهیانه ش وسوسم کرده
dasl+2 هم هست 3ماه با ترافیک 15 گیگ -45 هزار تومن
نمیدونم چکار کنم ...:41:
العان ميبن مدوم يو اس بي ارايه ميده؟
هنوز نه فعلا ایرانسل یو اس بی دارهنقل قول:
توی وبلاگ مبین نت که نوشته بودن تا اواسط اسفند در بعضی شهر های خاص قراره ارئه بدهند؟نقل قول:
این مدرکش:
[HTML]http://mobinnet.blogfa.com/post-213.aspx[/HTML]
این وبلاگ مبین نت خالی بندی زیاد میکنه. زیاد جدی نگیرید.نقل قول:
تا حالا دو تا خالی بسته : 1. پوشش تهران تا پایان سال 89 کامل میشه 2. مودم USB که اول قرار بود تا دی ماه بیاد ولی بعدش قرار شد تا اسفند و در آخر هم دیدیم که باز هم ارائه نشد.
من امروز اکانتم فعال شد
میشه بگید این تست سرعت و پینگ برای مبین نت چطوره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا سرعت آپلود اینقدر کمه ؟
و چرا پینگ متفاوته ؟
چطور پینگ رو تعیین کنم ؟
سلام. من ساکن پاسداران هستم. می خواستم ببینم وایمکس ایرانسل بهتره یا مبین نت؟ به نظرم مبین نت سرویس بهتری ارائه می ده. راستی چه طوری برای کار خانگی 512 بگیرم؟؟
میدونم جاش اینجا نیست
میخوام یه مودم معمولی adsl واسه شرکت اندیشه سبز خزر تو رشت بگیرم چی بگیرم؟؟؟از کجا؟چینی مینی نباشن!
والا تجربه شخصی من از مبین نت فعلا بد نبوده (حدود یک ماه). یک نامه از شرکت یا دانشگاه جورکنی حله.:31:نقل قول:
داداش این مبین نت دقیقا سرعتش مثل adsl هستش.مثلا adsl همش کمو زیاد میشه شبا رایگانه کم میشه تو ترافیک زیاد کم میشه و...نقل قول:
بعد 128 کیلو بیتش مثل adsl تشویقی داره میشه 128 کیلوبایت؟
2 مگم میشه گرفت پس
adsl 2 مگ 250 تا میده مبین نتم همینقد میده
دیگه سوالی یادم نمیاد که بپرسم:31:
سلام . من برادرم ایرانسل داره و امروز مبین نتم فعال شد.:7: به نظرم سرعت دانلود مبین بهتر از ایرانسل :10:ولی سرعت لود کردن صفحه ایرانسل بهتر از میبن نته:25:. جفتمون هم 512کیلوبیته.
اما یه سوال :
چجوری میشه اسم کانکشن و پسوورد رو عوض کرد ؟ ( مبین نت)
چرا نمیگین سرعت دانلودتون چنده؟سیکریته؟!!!نقل قول:
روزا چنده شبا چنده؟
نامحدود گرفتین؟
هزینش؟ ماهیانه چند؟
خونتون کدوم شهره؟
نه عزیزم سکرت نیس ولی خب کسی نپرسیده بود. سرعت من به طور معمول 50Kbps هستش.نقل قول:
در ضمن گفتم که امروز فعال شد بنابر این هنوز نمیدونم شبا سرعت چجوریه.
من طرح ویژه رو انتخاب کردم که 200 تومن برای یک سال هزینشه.
تهرانم هستم.کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=27
برای دیدن تعرفه های مختلف به لینک زیر برین :
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21
---------- Post added at 04:06 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
اینم اولین تستم با مبین :
کد:http://www.speedtest.net/result/1222680043.png
امروز گرفتین...مبارکه:20:نقل قول:
میگم اینطوری که عالیه.با مودم شده 200 تومن..:18:
خیلی عالیه چرا اینقد ارزون؟
اگه مودم نگیری میشه 110000
منم رشتم به نظرت بگیرم آخه فردا میخوام برم adsl اندیشه سبز خزر ثبت نام کنم
ولی adsl سرعت 128 که میده ماهیانه 5 گیگ 18000 تومنه سرعتشم بچه ها میگن 128 کیلوبایت میرسه