یعنی سرعت دو مگابیت ، ده گیگ ترافیک فقط 5500 تومن :دی ولی فک کنم فقط تبیان رو بشه باز کرد :دی
Printable View
یعنی سرعت دو مگابیت ، ده گیگ ترافیک فقط 5500 تومن :دی ولی فک کنم فقط تبیان رو بشه باز کرد :دی
من که نمیگیریم بازم مچکراتیت راه بندازید:) یکم بخندیم هرچند از یه لحاظ شاید بدم نباشه مثلا اگر بتونی فایل را با سرعت بالا برای دوستات بفرستی طوریکه من فایل را در رایانه دارم بعد شما از روی رایانه من دانلود کنی
یعنی مفتش هم گرونه!نقل قول:
اینترانت ملی مگه قرار نبود حداقل 8 مگ باشه؟ چه قیمتی هم داره!
این دو خبر هم نمی دونم خوندید یا نه:
انتقاد صریح رییس جمهور منتخب از فیلترینگ: فیلترینگ نتیجه ای جز زیان اقتصادی و بی اعتمادی مردم به دولت ندارد
روحانی: سرعت و پهنای باند اینترنت باید افزایش یابدکد:http://www.itmen.ir/index.aspx?pid=10317&articleid=29276
فعلا که با سرعت 32 لذت می بریم!!!کد:http://www.itmen.ir/index.aspx?pid=10318&articleid=29493
دوستان توی پنل جدید جایی نیست که بدهی خودمون رو ببینیم و پرداخت کنیم ؟ :n29:
خب دیگه !! رفتم ساتیا سفارش دادم ، دو حالت داره یا بدبخت میشم :دی یا روسپید میشم :دی
سرویس 512 سه ماهه با 6 گیگ ترافیک ، 45 تومن ، دانلود رایگان از 1.5 تا 7.5
سرعتش هم حالا اعلام میکنم ، چهار روز دیگه رانژه میشه... ولی اینطوری که دوستان گفتن باید 130 تا باشه.
تا خودم تست نکنم نمیشه نظری داد :n09:
اینترانت 2 مگ، دان استریم مخابرات هم 2 مگ پس علت دان استریم 2 مگ اینه با سیستم جدید سرعت اینترنت را محدود کردن ولی دان استریم را تغییر ندادند هرکی خواست اینترانت بگیره از 2 مگ خطش استفاده کنه.
من قبلا از ساتیا سرویس داشتم سرعتا را کم کردن اومدم (512 داشتم اولا که سرعت 2 مگ بود بعد هی کم شد تا رسید به حدود 70) مخابرات یه چند ماهی سرعتا خوب بود که الآن اینجوری شده! امیدوارم ساتیا اصلاح کرده باشه البته می دونید که ساتیا هم نتش را از مخابرات تهیه می کنه هر وقت مخابرات مشکل سرعت و قطعی داشت اونا هم داشتند و اینکه تو اسپید تست اسم آی اس پی را Information Technology می زد.نقل قول:
سرعت من به فنا رفت امشب روی 36 کیلوبایت فیکس شده تا الان 265 مگ دانلود شده بعلاوه مقداری وب گردی هرچقدر هم ریکانت شدم اثر نکرد
شبانه اش رو میگرفتی چون دانلود نامحدوده میشستیدست کم یه صفایی میبردی و لازم نبود هر روز به فکر ترافیکت باشی.نقل قول:
خب دیگه !! رفتم ساتیا سفارش دادم ، دو حالت داره یا بدبخت میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا روسپید میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من اینترنتم هر روز داره بدتر میشه، الان سرعتم به طور متوسط 10 شده، درخواست انتقال دادم تا ببینم چی میشه.
خواستم یه انیمه بگیرم اونم کم ظرفیتش، 2 ساعت دانلودش طول کشید!
تبریک میگم رسمآ سرعت هارو کاهش دادند، مطابق با همون تعرفه ای که گرفتید!
دیشب در کل 500 مگ دانلود داشتم با میانگین سرعت دانلود 32 کیلوبایت درثانیه(خط 256)
نتم وصل شد ، ( در ظرف دو روز بعد از ثبت نام ! ) سرعت الان که همونطور که گفته بودن 130 هستش از آپارات، ببینم شب چطور میشه.
دوستانی که 512 دارن سرعتشونو بگن چه فدر شده .
از ما که شده بین 20 و 40 . میانگینش به زور بشه 25 کیلوبایت در ثانیه :n27:.:n03: .:n28:
256 نامحدود حداکثر سرعت امروز 16 کیلو هر چند روز نصف می شه!!!
بچه ها تماس با 2020 و اعتراض فراموش نشه
سلام امین جان
شما رفتی دفتر خدمات پیشخوان یا خود مخابرات خطت رو از رانژه در آوردی ؟
چند روز طول کشید تا از طرف مخابرات قطع کنند و کلاً چند روز بی نت بودی ؟
شرمنده این قدر سوال پرسیدم ....
بنده 512 محدود دارم:نقل قول:
در روز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در شب هم حدود 50 است.
مزخرفه،لااقل قبلا 130 بود...
سلام عزیزم.نقل قول:
والا من وقتی خودم تهران بودم مامانم رفت خط رو تخلیه کرد نمیدونم کجا رفته دقیقن.. ولی احتمال زیاد خدمات امور مشترکین رفته باشه.
دیگه نبودم اینجا ببینم چندروزه خط قطع شد.. چیزی حدوده 20 روز اینجا بدون نت بودم و با دایل آپ 9098612211 میومدم نت که نسبت به
قبل بهتر شده بود سرعتش..!!
من 4 ماهی میشه از مخابرات سرویس 512 محدود گرفتم. دو - سه ماه اول سرعت روز حدود 200 بود اما یه ماهه که سرعت به 60 70 رسیده.در ضمن تازگیا تو سایت اراک2020 دیگه مقدار مصرف ترافیک رو نمیزنه و روی یه درصد ثابت مونده. میگم شاید سرویسمون تبدیل به نامحدود شده خودمون خبر نداریم؟
مقدار مصرفو که باید از آدرس جدید ببینی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته قبلش یه بار مودمو خاموش روشن کنی بهتره.
اگه نتونستی وارد سایتش بشی زنگ بزن 2020 برات درستش کنن.
برای تخلیه خط باید برید به خیابون مخابرات-ساختمون اصلی مخابرات- طبقه دوم...کپی قولنامه یا سند+کپی کارت ملی سفارش دهنده ، میباید فیش بروز بگیرید و تصفیه کنید...
همون روز خط رو از رانژه در میارن؛ خلاصه برای من که اینطور بود.
از ماه پیش تا قبل از قطع (دو سه روز پیش) سرعت دانلود کانکشن 512 من فوق العاده افتضاح حدود 20-30! تورنت و پینگ و ... که مرده بودن رسمن! تا دلت بخاد آپ خوب بود! ریشیو تورنتهام کلی رفت بالا:n02:
الان با رایتل 128 بیشتر سرعت دارم! ( 34 فیکس) و تایم اوت پایین.
خوب فکر کنم دیگه باید کم کم از این تاپیک و رفقای خوبش خداحافظی کنم، چون بطور کامل دارم از اراک میرم، هر زمان که در اراک باشم مخلص 3G هم هستم:n02: ADSL و بطور کلی مخابرات که آسفالتمون کرد :n02:
دوستان اعتراض درباره وضعیت نت به مخابرات و سازمان های ذیربط فراموش نشه:n06:که بیشتر از همه خودمون باید بداد خودمون برسیم!
عزیزید.:n16:
دوستان امروز ساعت 2 بعد از ظهر اینترنت من قطع شد.. یک پیغام ارور می داد که روتر شما کار نمی کنه... درست همین پیغام را یک ماه پیش هم داد که زنگ زدم گفتن از خود مخابراته و دو ساعته درست می شه.. که بعد از همون خرابی دو ساعته کل سیستم مخابرات و اینترنت شبانه برای دو سه هفته به هم ریخت.... امروز بعد از این که دوباره اینترنت وصل شد من نمی تونم وارد حساب کاربریم( تو سایت مخابرات )بشم و مقدار مصرفمو چک کنم.. تا دیروز هیچ مشکلی نداشت.... شما هم همچین مشکلی دارید؟
سایت گزارش کارکرد که به فنا رفته. ولی برای اولین بار یه پیام عذرخواهی زدند که تا ساعاتی دیگر درست میشه!نقل قول:
یه نکته جالب اینکه وقتی مودم رو خاموش و روشن می کنم حداقل 15 دقیقه طول میکشه تا چراغ اینترنت روشن بشه!!!
سرعت من که هنوز .... 16 به زور می رسه (256 نامحدود) دوستان مخصوصا محدودا وضعیتشون چطوره؟
512 محدود سرعت 50-60 هست.سرعت ها رو ظاهرا واقعی کردن.
فقط کسی میدونه دانلود شبانه دقیقا از کی شروع میشه؟ اصلا هنوز هست یا اینم برداشتن؟
اینم یه تست
سرعت این روزها یکم اومده پایین به نظرم ، خود اپراتور ساتیا هم گفت سرعت کم شده اینروزها ، ولی خب بازم راضی ام.
اینم تست من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از شما 1 مگ هست؟ از ساتیا چقدر گرفتید؟ شبانه هم داره؟ اگر اره سرعت چنده؟نقل قول:
سلام ؛
نه 512 هستش ، سه ماهه هستش که با مالیات و اینا شد 45 تومن کلن ( البته توی طرحشون زده شده 39 تومن ) 6 گیگ هم ترافیک.
شبانه اش هم خوبه ، از ساعت 1.5 تا ساعت 7.5 صبح ؛ جالب اینکه وقتی میخواد بره روی رایگان آی پی اصن عوض نمیشه ولی درست محاسبه میشه!
به طور متوسط سرعت روزانه 130 هستش ، سرعت شبانه هم بین 80 تا 100 متغیره. فعلن که راضی ام ازش.. اپراتور گفت وضع بهتر هم میشه ( خداکنه
راست باشه این دروغها ! )
نقل قول:همانطوریکه بعضی از دوستان پیش بینی کرده بودن سرعتای سرویس نامحدود رو کم کردن:n03:نقل قول:
با این اوصاف سرویسهای محدود سرعتشون واقعی شده و سرویس نامحدود هم نصف کردن .
کسی با 2020 تماس نگرفته؟
خدا لعنتش کنه باعث و بانیش را
خب برای اینکه خستگیتون در بیاد این رو بخونید :)
البته در موردش اینجا بحث نکنید لطفن فقط لینک رو بخونید و هیچی نگید :دی
فکر کنم اینترانت شده بود واسه من از شما نشده؟ این دی ان اس های مخابرات بود که با 78.38 شروع میشد الان رایانه با همون آی پی گرفت و فوق العاده افتضاح بود قطع و وصل که میکنم با همون رنج 2.179 هم بعضی مواقع وصل میشه کلا اوضاع تخ.. هست ما که هربار زنگ میزنیم 2020 ،9 نفر توی صف انتظارند حالا نمدونم خودشون هم میتونند تعداد را بالا ببرند یا نه؟
به نظر میرسه تا پایان ماه مبارک رمضان همین منوال ادامه داشته باشه
فک کنم اونا میدونن ما روضه ایمو میخوایم حواسمونو پرت کنیم به اینترنت تا گرسنگی نکشیم ، این بنده خدا ها هم اومدن اجره مارو زیاد کنن یه ثوابی هم کنن این اوضا رو به وجود آوردن :n02:نقل قول:
یکی دو روزه که صبح به مدت یک ساعت ساتیا از شبکه های خارجی قطع میشه و فقط داخلی هارو باز میکنه اونم با سرعت نوری.. بعدش دوباره درست میشه.نقل قول:
احتمالن تا پایان ماه مبارک ادامه داشته باشه :n06:نقل قول:
به نظر میرسه تا پایان ماه مبارک رمضان همین منوال ادامه داشته باشه
اخبار ساتیا:نقل قول:
کد:http://www.satiaisp.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1/tabid/125/articleType/ArticleView/articleId/209/Default.aspx
http://www.satiaisp.com/%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1/tabid/125/articleType/ArticleView/articleId/208/Default.aspx
اونایی که تازه از مخابرات سرویس گرفتن دانلود رایگان شبانه دارن یا نه؟ ..... از ساعت چند تا چند؟..... راستی قیمت سرعت 128 با ترافیک 4 گیگ و 256 با ترافیک 8 گیگ چه قدره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
128 --- 4 گیگ --- 11تومن
256--- 4 گیگ --- 13تومن
مشخصا دارن یه کارایی می کنند. دوباره ارتباط جهانی قطع شده بود همین 2-3 دقیقه پیش وصل شد. بهترین ابزار هم pingplotter هست که ساتیا آنلاینش را داره )هر وقت Destination is Unreachable هست مشخصه نت قطعه):
روی hop شماره 6 مونده بود. توی نمودار هم قطعی ها مشخصه.کد:http://217.218.249.133:7465/
نمیدونم مشکل از سیستم خودم هست یا نه ،کانکت میشد ولی صفحه باز نمیکرد تا اینکه اتفاقی اینترنت اکسپلورر را بازکردم درست شد.تاحالا چنین مشکلی نداشتم
نه مشکل از سیستم شما نبوده.. بنده دقیقن همین مشکل رو داشتم ، چراغهای مودم روشن بود همگی ، ولی پیج باز نمیشد. همین الان درست شد.نقل قول:
همینی که بالا گفتم ارتباط با خارج قطع بود (بعضی اوقات با خارج از استان! (ارتباط با تهران) بعضی وقتا با خارج از کشور!(اینترنت)). هر از گاهی اینجور می شد این روزا هر روزه !!!نقل قول:
با اون آدرس (نرم افزار PingPlotter) یا دستور tracert در cmd می تونید چک کنید.