ممنونم:11:نقل قول:
پس چرا پوشش مبین کمتر هست نسبت به ایرانسل
من تهران را در سایت هردو مقایسه کردم پوشش ایرانسل خیلی بهتر هست
میشه کمکم کنید فرق بین مدم های ایرانسل با مدم های مبین چی هست ؟ کیفیت کدوم بهتر هست؟
Printable View
ممنونم:11:نقل قول:
پس چرا پوشش مبین کمتر هست نسبت به ایرانسل
من تهران را در سایت هردو مقایسه کردم پوشش ایرانسل خیلی بهتر هست
میشه کمکم کنید فرق بین مدم های ایرانسل با مدم های مبین چی هست ؟ کیفیت کدوم بهتر هست؟
سلام خدمت همه دوستان
سوالی داشتم اگر لطف کنید جواب بدین خیلی ممنون میشم.دوستانی هستند که در کرج منطقه محمد شهر یا ولد اباد یا عباس اباد وایمکس ایرانسل رو گرفته باشند و راضی باشند.چون من هم میخواستم بگیرم .گفتم اول با شما مشورت کنم.تو نقشه پوشش وایمکس منطقه ما نیست ولی شنیدم که جدیدا انتن گذاشتن.ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارند جواب بدند.تا زودتر تا این تخیفیف مودم هست بگیرم.
با تشکر فراوان از همه
با سلام
سوالی دارم ممنون میشم زودتر جوابم بدین ...
این مودم Wi Fi آیا آداپتور نیاز داره؟ یعنی میشه مثل مودم USB همه جا بردش؟کیفیتش چطور؟
و سرعت دانلود 128 چقدر هست 16؟ برای استفاده معمولی جوابگو هست دیگه ؟؟
بسیار ممنونم .
نقل قول:کد:http://wimax.irancell.ir/Layer3/?id=161
مودم هر دو (ايرانسل و مبين نت) ماله شركت HUAWEI هست و فقط رنگ اونا فرق مي كنه .نقل قول:
آقا وقتی که آنتنا کمتره سرعت پایین میاد؟ کلن اینکه آدم مثلا فقط با یه آنتن آنلاین باشه چه مشکلایی میتونه داشته باشه؟
آداپتور برق نیاز داره. یعنی برای استفاده نیاز به پریز برق داره.نقل قول:
بله 16 هست دقیق- هست ولی برای دیدن کلیپها دچار مشکل میشید یا صفحات پر از عکس کیفیت بالا دیر باز میشند، سعی کنید حداقل 256 تهیه کنید تا لذت واقعی استفاده از اینترنت رو تجربه کنید البته یه خورده دردسر داره تهیه نامه و اینهاش ولی می ارزه.
خير ، سرعت ربطي به آنتن نداره !نقل قول:
پس واسه چی انقدر اینجا همه نگرانن که مثلا آنتنشون 2 تاس و 5 تا نیس؟نقل قول:
دوستان یه سوال
این ایرانل آیا با گواهی اشتغال به تحصیل دانشگاه 256 میده؟
سلام یه خبر داغ قیمت مودم های وایمکس ایرانسل 50 ٪ ارزانتر شد
و قیمت مودم 39950 ریال است
دوستان عزیزززززز
کسی مشخصات مودمهای وایمکس ایرانسلو داره (البته بصورت pdf)؟؟؟؟
اگه دارین لطف کنید یه جایی آپلود کنید
آره من خودم 256 دارم با اشتغال به تحصیلنقل قول:
سلام به همه
من همین الان انلاین واسه وایمکس ایرانسل 128 ثبت نام کردم به دلیل پی سی ام بودن خط و و و....
یکی به من میگه سرعت نهایی دانلودش توی شیراز اونجاها که پوشش سبز داره چنده ؟
من شنیدم میگن که از 20 بالا نمیاد:41: یکی منو راهنمایی کنه 150 هزار بدم (غیر از هزینه اشتراک ماهیانه) انتن نصب کنن پشت بام خانه که بازم ملوم نیست سرعتش چند باشه یا همین وایمکس بگیرم:23:
براي سرعت 128 بيت سرعت از 16 كيلوبايت بالاتر نميرهنقل قول:
هر 8 بيت 1 كيلوبايته
128 بيت ميشه 16 كيلوبايت
اين سرعت 16 خيلي ايده آل هست در حالت عادي بين 13 تا 15 نوسان داره
چند روز طول مي كشه كه مدارك وارد سيستم ايرانسل بشوند؟ پرداخت 2 روز پيش انجام شده ولي هنوز مدارك وارم سيستم نشده ! در صورتي كه براي يك از دوستانم گرفتم در طول يك روز تمام كارها انجام شد و فرداش وصل كردند! البته خودم احتمال ميدم كه چون هفته پيش سه روز تعطيل بود و مودم ها هم نيم بها حساب ميشه ، ترافيك ثبت نام بالا رفته و هنوز نوبت ما نشده .
در ضمن يكي از آشنايان بنده با من ثبت نام كرد و متولد 72 ساله هست ،در اول صحفه ثبت نام نوشته شده زير 18 سال مجاز به ثبت نام نيستند ، مشكلي براش پيش نمياد ؟ پول رو هم پرداخت كرده.
درود..نقل قول:
به اینجا ها مراجعه کن..
PDF مودم632w رو خودم آپ کردم ولی USB رو گیر نیاوردم.. ولی عکس روی کارتن یسری اطلاعات داره..
WiFi
روی فلش آبی کلیک کنیدنقل قول:
USB
روی فلش آبی کلیک کنیدنقل قول:
معمولا در شرایط بد آب و هوایی یمقدار افت سیگنال به وجود میاد ..نقل قول:
و در صورتی که شما 2 یا 3 تا از LED های مربوط به سیگنال WiMAX رو روی مودمتون روشن داشته باشید در شرایط بد آب و هوایی احتمال قطعی بیشتر میشه..:13:
و در صوری که فول سیگنال باشین مشکلی پیش نمیاد..:27:
- به همین دلیل ترافیک بالای کاریشون هست..نقل قول:
- بستگی داری چه برجی متولد شده شاید با توجه به اینکه 11-89 هستیم شاید تخفیف بدن.. ولی بگو حتما با 707 تماس بگیره تا مشکلی پیش نیاد براشون...
ممنونم از پاسختون.متولد ارديبهشت 72 است و فكر نكنم مشكلي پيش بياد ،فوقش انتقال ميديم مدارك رو به نام خودم يا پول رو پس ميگيرم !نقل قول:
- به همین دلیل ترافیک بالای کاریشون هست..
- بستگی داری چه برجی متولد شده شاید با توجه به اینکه 11-89 هستیم شاید تخفیف بدن.. ولی بگو حتما با 707 تماس بگیره تا مشکلی پیش نیاد براشون...
سلام
یه اطلاعاتی درباره این مودمهای میخواستم
فقط یه دستگاه میتونه بشون وصل بشه؟
سیم کارت هم میخورن؟
دیگه نیازی به اون مودمها نیست؟
WiFi به یک pc با کابل متصل میشود و تعداد زیادی به صورت بیسیم میتوانند متصل شوند.. (32تا)نقل قول:
USB فقط یک سیستم..
هیچ کدام هم سیم کارت نمیخورند..
با مودم های اج که تبلیغ میشه اشتباه نگیرین ..
امروزه از طرف ايرانسل زنگ زدند و گفتد كه منطقه شما در محدوده زرد رنگ است و بايد مودم فضاي باز تهيه كنيد ، من گفتم نمي خوام و همون داخلي واي فاي مي خوام و گفت پول رو پرداخت نكنيد و من گفتم همون موقع ثبت نام پول رو پرداخت كردم و گفت چون پرداخت كرديد ميان نصب مي كنند وبعد از فعال شدن تا دو روز مي تونيد برگردونيد.من بهش گفتم حالا شما كي مياي ؟ حالا شما بيا يك تست بكن اگر امواج خيلي ضعيف بود پول رو پ ميگيرم و اون گفت كه من از دفتر مركزي زنگ ميزنم و تكنسين براي نصب باهاتون تماس ميگيره...
----.>ياد رفت بهش بگم كه چند آپارتمان پايين تر از ما ، يكي از دوستان گرفته و بدون تقويت كننده usb با سرعت 512 حدود 35 تا دانلود داره !!!!!!!! در ضمن قسمت اونا تراكم آپارتمان زياده ولي آپارتمان ما بسيار مناسب و طبقه ي آخر هست ! نمي دونم اين نقشه ايرانسل بدرد چي ميخوره !!!!! .
الان هنوز وقتي وارد ecare ميشم نوشته پرداخت شده ولي اولش نوشته در انتظار تاييد مدارك وايمكس ! اين مدارك چه زماني تاييد مي شودند ؟زماني كه تكنسين مودم و وايمكس رو تحويل بده ؟ يا اينكه در دفتر مركزي مدارك تاييد نشده ؟!
معمولا بعد از نصب مدارک مربوط به سرعت بالاتز از 128Kbs خود نصاب ها میگیرند و حدودا 24 ساعت بعد وارد سیستم میشه..نقل قول:
البته به ترافیک کاریشون مرتبط هست.. برای خودم ساعت 21 اومدن برای نصب و حدود 24:00 بود که حسابم فعال شد..
سلام.میخواستم بدونم برای کسی که حدودا روزی 2.5 ، 3 ساعت فقط وبگردی میکنه (دانلود نمیکنه) حدودا چند گیگ ترافیک در ماه مصرف میشه؟ اگه زود جوابمو بدین ممنون میشم.
فکر نکنم 2 گیگ هم بشه !نقل قول:
سلام.میخواستم بدونم برای کسی که حدودا روزی 2.5 ، 3 ساعت فقط وبگردی میکنه (دانلود نمیکنه) حدودا چند گیگ ترافیک در ماه مصرف میشه؟ اگه زود جوابمو بدین ممنون میشم.
اطاق من ایرانسل فقط لب پنجره آنتن میده آیا این به این معنی هست که نمیتونم از wimax استفاده بکنم یا اصلا ربطی نداره؟
یه سوال دیگه اینکه ایرانسل هزینه راه اندازی میگیره یا نه؟
-بله-8000 هزار تومان هزينه نصب است.نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه ایرانسل هزینه راه اندازی میگیره یا نه؟
-بايد پوشش منطقه رو نگاه كنيد ، فوقش پرداخت مي كنيد اگر كيفيت لازم رو نداشت پول رو پس ميگيريد.
اگه برای یک وبگردی حدود 2 گیگ در ماه مصرف بشه ،پس برای سرعت 128 3 گیگ ایرانسل فکر کنم خیلی کم باشه.نه؟
این طرح زمستان مبین نت هم که یکساله قرارداد میبندیم ماهی 2.5 گیگ .پس اینم کم هست که. مخصوصا این چون قرارداد یکساله هست اگه 2.5 گیگ برام کم باشه تا یکسال هیچ کار نمیتونم بکنم.نمیدونم چیکارکنم!!! کدوم رو انتخاب کنم؟
درود میتونین از بسته های افزایشی استفاده کنید..نقل قول:
ببینین کدوم بهترین پوشش رو تو منطقه دارن..
سلام دوستان. بنظر من برای کاربری شرکت و خانگی و کلا جاهایی که کاربر همیشه در اون منطقه از اینترنت استفاده میکنه adsl خیلی بهتر و کم هزینه تر و کم دردسر تر و پر سرعت تر از wimax هستش . ویژگی اصلی wimax که اون رو برتر از adsl میکنه خاصیت جابجایی اون هستش و استفاده در حال حرکت هستش که اون هم در ایران فعال نیست . پس چه لزومی به استفاده از این سرویس کم کیفیت و پر هزینه هست؟ فقط در مواردی توصیه می شه که فعال سازی adsl برای منطقه خاصی مقدور نباشد . در مواقع اظطراری که نیاز به دسترسی به اینترنت در حال حرکت هست سرویس gprs خیلی خوبه چون خاصیت mobility داره در حالی که wimax نداره .تازه سرعت پایین gprs با 128 wimax برابری میکنه . منطقه تحت پوشش gprs بسیار وسیعتر از wimax هستش.
wimax سرویس پیشرفته ایست ولی نه با این شرایطی که داره عرضه می شه.
فرض کنید رفتید با قطار مسافرت تو راه نمیتونید از wimax استفاده کنید در حالی که با gprs میشه
سلام دوستان وقتتون بخير...
من از شيراز هستم...ميخواستم وايمکس از ايرانسل بگيرم
خيلی وقته فروم ها رو دنبال ميکنم...
من adsl نميتونم بگيرم...
اول ميخوام بدونم 128-256-512- rate دانلود تا چند ميره واسه هر کدوم؟
منظور از اين قطع شدن ها چيه چه مدت طول ميکشه؟
خيلی ميره رو اعصاب ؟
منطقه ما زرد هست...
پارسال وايمکس گرفتم با مودم خارجی ولی آنتن نميداد
حالا بعد از 1 سال دوباره ميخوام بگيرم...
چه مودمی بگيرم...
usb wifi ya out dooor
usb اصلاً جواب ميده؟
توی نقشه های مبین نت منطقه یوسف اباد تقریبا تحت پوشش نیست.ولی به خودشون که زنگ زدم میگن محدوده شما لب مرز هست و میتونین از مودم داخلی استفاده کنید.نقل قول:
اما توی ایرانسل کاملا در محدوده سبز هستیم.
اینطور که من حساب کردم
ایرانسل -سرعت 128-3گیگ ماهیانه-برای یکسال 160 هزار تومان
مبین نت -سرعت 128-سالیانه 25 گیگ + جمعه ها دانلود رایگان -برای یکسال 200 هزار تومن
حالا به نظر شما کدوم بهتره؟
راستی یکی از دوستان گفته بود برای یک وبگردی ساده در ماه با روزی 3 ساعت در اینترنت بودن 2 گیگ حدودا مصرف میشه،به نظر شما زیاد نگفتن؟
وقتی میگن میشه یعنی میشه دیگه! مسئولیتش با خودشونه...نقل قول:
اگر مصرف روزانتون زیاد نیست و همینطور احتمال میدید که نیاز به دانلود رایگان پیدا میکنید 100درصد توصیه میکنم مبین نت بگیرید. اگر مبین نت میگیرید هم حتما توصیه میکنم 512 بگیرید با اینکه 5 گیگ سالیانه کمتره ولی برای دانلود رایگان خیلی به نفعتون تموم میشه.(البته من کیفیت ایرانسل رو تضمین میکنم ولی هنوز عملا مبین نت رو تست نکردم)
اگر در این 2-3 ساعت سایت های دارای عکس زیاد و حجیم نمیرید ،کلیپ آنلاین نمی بینید یعنی در حد همین فروم بازدید دارید من فکر میکنم مصرفتون از 1 گیگ هم کمتر میشه در ماه.
دوستان برای ثبت نام اکانت جدید با مودم اشتراکی (یعنی همون که از قبل یه مودم اضافه داریم و برای ثبت نام جدید دیگه مودم نمیخواهیم) باز هم 8 تومن هزینه نصب میاد رو تعرفه....جالبه میگن که این جزو رواله و به هر حال چون تکنسین برای گرفتن مدارک میاد این 8 تومن رو باید پرداخت کنید.
یه سوال دیگه. کسی تا حالا شده که وقتی اکانتش تموم شده باشه ، سر موقع حسابش رو شارژ نکرده باشه و سرویسش قطع بشه ؟! بعدش که بخواهی دوباره سرویس بگیری چی میشه ؟ دوباره روز از نو روزی از نو !؟ هزینه نصب و ارسال مدارک و ......... ؟؟
نمیدونم این ماه، حساب کاربریتون رو چک کردید یا نه؟ یه خورده قاطی پاطیه!!! :13:
من این ماه زیاد دانلود نکردم برام نوشته :
مجموع کل استفاده ها (بایت) 1907911680
بعد توی مشاهده جزئیات حساب های ویژه نوشته :
ترافيک رايگان 150809 که میشه 1/5 گیگ
این نشون میده یا اون تقریبا 2 گیگ بالا درست نیست یا این 1/5 گیگ. و من مطمئنم اون 2 گیگ بالا درست نیست چون بعد از 7 ماه دیگه مصرف اینترنتم دستم اومده.
اگرهم دقت کرده باشید چند روز اول ماه مجموع کل استفاده ها رو تو سایت صفر می زد. خدا میدونه دوباره چه کار کردن؟!!! :21:
سلام دوستان.
من امروز وایمکس ایرانسل ثبت نام کردم.
و یک sms برام اومد که شناسه پرداخت داشت و نوشته بود صبر کنید تا ایرانسل باهاتون تماس بگیره بعد پول را پرداخت کنید.
می خواستم بدونم می تونم من قبل از تماس پول را پرداخت کنم یا باید صبر کنم تا تماس بگیرن.؟؟؟
سلام دوستان
من درخواست گواهی دادم بعد از یه هفته که رفتم دانشگاه میگن بین ترم گواهی نمیدیم !
حالا می خواستم بپرسم میشه از اداره یا شرکت یا ... یه آشنا معرفی گرفت؟
اصلا اسمش چی میشه؟! متن و محتوای چیزی که از اداره به ایرانسل باید بدم تا بتونم 256 بگیرم چی باشه؟
در این صورت نوع مشتری چی میشه؟
شخصی
کاربر مجاز
شرکتی
کدومش؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید
حتما صبر کنید تا با شما تماس بگیرند..نقل قول:
1- ميخوام بدونم 128-256-512- rate دانلود تا چند ميره واسه هر کدوم؟نقل قول:
128-->16
256-->32
512-->64
با IDM یا DAP معمولا همین سرعت هارو میگیری با تغییرات ناچیز کمتر از یک کیلوبایت
2-منظور از اين قطع شدن ها چيه چه مدت طول ميکشه؟خيلی ميره رو اعصاب ؟
قطعی نداره ایرانسل مگر اینکه از طرف بچه های بالا امر شه..:13:
اگر هم ریست شدن منظورتون هست که بله رو اعصاب بــــــــــــــود این مشکل مربوط هست به مودم BM635 و بقیه مودم ها مشکل ندارند..(BM632w & USB & OUTDOOR)
3-منطقه ما زرد هست... پارسال وايمکس گرفتم با مودم خارجی ولی آنتن نميداد
حالا بعد از 1 سال دوباره ميخوام بگيرم...
چه مودمی بگيرم...usb wifi ya out dooor
usb اصلاً جواب ميده؟
خیر، اگه در پوشش زرد هستید از امور مشترکین توسعه شبکه رو در منطقه جویا شید.. اگه جواب منفی بود راهی ندارید بغیر از OUTDOOR