سلام
متشكرم از راهنمائيتون .
من هروقت گاز ميزنم فرداش كه ماشينو روشن مي كنم چراغ چكم روشن ميشه و بعد از طي 5كيلومتر چراغه خاموش ميشه و ديگه روشن
نمي شه .
موقع دنده عقب گرفتن موردي مشاهده نميشه .
Printable View
سلام
متشكرم از راهنمائيتون .
من هروقت گاز ميزنم فرداش كه ماشينو روشن مي كنم چراغ چكم روشن ميشه و بعد از طي 5كيلومتر چراغه خاموش ميشه و ديگه روشن
نمي شه .
موقع دنده عقب گرفتن موردي مشاهده نميشه .
تا الان شما سومین نفری هستید که این مورد را میگیدنقل قول:
احتمال میدم سیستم مالتی پلکس به صورتی است که فشار بیش از حد سنسور های گاز و رگلاتور
باعث روشن شدن چراغ چکش بشه و بعد از طی کمی مسافت فشار کم شده و چراغ قطع میکنه
اگر به این دلیل باشه هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه ,شما یکبار قبل از اینکه پمپ گاز قطع کنه نازل را قطع کن
ببین باز اینطور میشه یا نه ؟ نتیجه رو به ما هم اطلاع بده تا راهکاری پیش بینی کنیم
سلام
ديشب سوختگيري كردم و باز صبح چراغ چك روشن شد(15 تا رو رد كرد و داشت به 16 ميرسد كه نازلو قطع كردم)
من معمولا عصر ميرم جايگاه ،بعد از سوختگيري همه چيز مرتبه و چراغ چك روشن نميشه و تاشب هم كه باهاش مي چرخم همه چي نرماله .
فردا صبح كه روشنش مي كنم چراغ چك روشن ميشه .
شب تاصبح ازمابهترون ميرن سراغ سنسورا....
موفق باشيد
از تمامی دوستانی که به سوال من در خصوص مشکلات سمند مالتی پلکس پاسخ دادند متشکرم...
امروز تماس گرفتن و گفتند که شنبه برم ماشینو تحویل بگیرم...
یه نکته ای که خیلی برام جالب بود و اصلا بهش دقت نکرده بودم این بود که من هرچی سمند تو خیابون و جاده ها دیدم رینگشون اسپرته در حالی که الان برگه ی قراردادمو نگاه میکنم میبینیم نوشته مالتی پلکس با رینگ فولادی...حتی سایت ایرانخودرو هم که مراجعه میکنم کلا برای همه ی مدلهای سمتد نوشته رینگ فولادی...من نمیدونم جوریاست به ما که میرسه همه ی رینگ های اسپرت میشن رینگ فولادی...تا حالا انقدر ضدحال نخورده بودم...از دوستان کسی هست که اخیرا ثبت نام کرده باشه و رینگش اسپرت باشه؟؟؟:n03::n03::n30::n28::n28:
از ماه 4 /91 به بعد همه سمند هارو با رینگ فولادی تحویل میدهندنقل قول:
حتی توی یه دوره سورن هارو هم با رینگ فولادی تحویل می دادند
اگر هم دیدید رینگ آلومینیومی یا تولیدات قبل بوده یا خودش با آلومینیومی تعویض کرده
شما میتونید رینگ هاتونو بدید و یه اختلاف 500 -600 تومن با آلومینیومی تعویض کنید .
ماشین من هم رینگش فولادی بود خودم با حدود 600 تومن رینگ 5 پر شرکتی که قبلا رو ماشینا بود انداختم.نقل قول:
فکر نکنم به سوختگیری ربط داشته باشه چون چک ماشین من معمولا قبل از سوختگیری و هروقتی ممکنه روشن و خاموش بشه دیاگ هم زدن نشون داده بود خطا در سنسور فشار مخزن گاز گفتم عوضش کنن طرف بمن گفت اگه هیچ مشکلی با کارکردن ماشین رو گاز و... نداری بهتره عوض نکنی جون قطعاتی که کارخونه رو ماشین از ابتدا نصب کرده کیفیتش بهتر از اونایی هست که بعدا بخاطر خرابی قطعه اولیه رو ماشین میذارن و گفت ماشین فعلا گارانتی داره میتونه هر وقت خواستی قبل از اتمام گارانتی بیاری عوضش کنیم.نقل قول:
بنظر شما راست گفته؟
و اینکه عدم تعویض این قطعه فشار مخزن گاز خطری چیزی نداره و بعدا برای سایر قطعات مشکل ایجاد نمیکنه؟
بله .شما گارانتی داری و اگر دیدی اذیتت کرد ببر برای تعویضنقل قول:
هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه ,سیستم مالتی پلکس حساسه و وقتی فشار کم و زیاد میشه اررو میده
سلام بچه ها بنظر من مصرف ماشین من یمقدار رو گاز زیاد هست.
دوستانیکه ef7 پایه گازسوز مدل 93 تحویل گرفتن یا حتی مدل های پایینتر لطفا با ذکر مدل و شرایط رانندگی بفرمایید مصرف گازتون چطور هست؟
ماشینتون چقدر کارکرده ؟نقل قول:
حدودا 1200 کیلومتر.نقل قول:
چطور مگه؟
تا 5000 تای اول زیاد دنیال مقدار مصرف نباشیدنقل قول:
حداقل تا 2000 که برای من اینطور بوده
ماشین مصرفش بالا بود ولی الان خیلی خوب شده
باک کامل گاز که حدودا 6200 تا 6500 گاز میگیره حدودا 250 کیلومتر راه میره
من اكثرا توي جاده ام و ترافيك ندارم.
ماشين منم 1200 تا كاركرده و با شارژ گاز 16 كيلوگرم به مقدار 200كيلومتر با متوسط سرعت 115 كيلومتردرساعت با كولر راه ميره كه به نظرم مصرفش كمي بالاست.
ديروز يه ضبط با برند kenwood روي ماشين بستم .متاسفانه بلندگوي درب جلو شاگرد از داخل درخت سيم ، مشكل داره و بهش سيگنال نمياد و برقكاره گفتش كه بايد داشبردت باز بشه و قطعيش پيدا بشه .
به نظرتون چكار كنم ؟
سلام
نمیدونم سوالمم جای درستی پرسیدم یا نه
من رفته بودم برای آموزش رانندگی اونجا بهمون گفتن سمند اصلا برای شروع خوب نیست به قول خودشون هر چی به جز سمند میشه بگین علت این حرفشون چیه؟
من به اندازه 10 کيلو يا 6000تومن گاز زدم بدون سرنشين و فقط با راننده حدودا 200 کيلومتر کارکرد(البته گهگاهي هم کولر روشن بود) بنظر خودم 200 کيلومتر تو جاده خيلي کم هست انتظار داشتم حداقل 260 يا بيشتر بره.
بنظر شما از نظر علمی چرا ماشین صفر مصرفش زیاده و به مرور با کارکرد ماشین مصرفش کمتر میشه؟
آیا تو همه ماشین ها اینطوری هست یا فقط تو ef7 اینطوره؟
Up........
قیمت سمند هم افزایش پیدا کرد. اینقدر سمند عرضه کردند که قیمت بازار الان از قیمت کارخونه واسه مدل بنزینی پایین تر هست. به نظرتون این روند تا کی ادامه داره؟
ببر برای گارانتی هر مگلی داره اونا باید انجام بدهندنقل قول:
توی تمام خودروهای ایرانی به همین صورتهنقل قول:
به خاطر اصطکاکی که بین قطعات تا زمان چفت شدن درستشون و آبندی درست میشه مصرف
به همین خاطره که میگند در زمان آبندی فشار زیاد به ماشین وارد نشه
به خاطر ستون جلو سمت راننده و ستون عقب سمت چپهنقل قول:
و شکم های بغل در خودروست
درود
من ماشینم رو کمتر از یک هفته هست که گرفتم، دزدگیر نداره، چرا:n19:
چند تا ایراد هم داره که عرض خواهم کرد، فعلا از شدت عصبانیت کلاه برداری ایران فرغون نمی تونم با کسی حرف بزنم!!!!:n28:
سیستم ماشینتون مالتی پلکسه؟نقل قول:
جدیدا دزد گیر نمي ذارن
با سلام
من یک هفته است که سمند مالتی پلکس گازسوز را تحویل گرفتم، 300 کیلومتر هم با بنزین کار کرده.
وقتی گیج روغن را چک میکنم روغن مثل آب بسیار روان است و در کل میله گیج پخش میشود. در ضمن هنگامیکه ماشین کاملا سرد است روغن را چک میکنم.
مشکل دوم: صفحه فلزی زیر واشر سرسیلندر کمی روغنی شده (خیلی ناچیز) آیا به خاطر اب بندی است؟
ضمن عرض ادب خدمت دوستان گرامی و تشکر مجدد بابت راهنماییهاتون...
من دیروز ماشینمو تحویل گرفتم...مالتی پلکس پایه گاز سوز سفید
موقع تحویل چیزایی که به ذهنم میرسید چک کردم مشکل خاصی نبود...و چون تو یک شهر دیگه ثبت نام کرده بودم ماشینو تا شهر خودمون که حدودا 650 کیلومتر مسافته جابه جا کردم...البته با میانگین 70 کیلومتر رانندگی کردم که خب فشار وارد نشه...همه چی خوب بود تا رسیدم دم در خونه...یعنی بعد از650 کیلومتر رانندگی دم در پارکینگ چراغ چک روشن شد...البته 3 بار در طول مسیر گاز زدم و آخرین بارش هم حدودا 10 دقیقا قبل از رسیدن به منزل بود...دقیقا دم در پارکینگ وقتی میخواستم ماشینو وارد پارکینگ بکنم چراغ چک برای اولین بار روشن شد...
1.به نظرتون باید چی کار کنم؟
2.و اینکه نمایشگر قسمت مالتی پلکس وقتی ماشینو خاموش میکنیم باز هم روشن میمونه کلا؟
3.و یک سوال دیگه هم اینکه به نظر میرسه قست تنظیمات مسیر کانال های کولر ماشین کلا الکیه...یعنی مثلا من میزنم باد کولرو فقط به پایین منتقل بکنه باز هم از قسمت جلو باد کولر در جریانه یا مثلا میزنم فقط بالا بزنه باز هم از جلو داشبورد باد در جریانه...این مورد رو میشه حل کرد؟
4.من وقتی ماشینو تحویل می گرفتم حدودا 20 کیلومتر کارکرد داشت و نایلون صندلی راننده هم پاره شده بود...مگه ماشینو با تریلر حمل نمیکنند...پس این بیست کیلومتر کارکرد چیه؟
ممنون میشم این 4 تا سوال منو جواب بدید...بی تجربه ایم دیگه...شما ببخشید!
سلام
دوست عزيز مبارك باشه .
مشكل روشن شدن چراغ چك توي سمنداي گازسوز مالتي پلكس مدل 93 داره اپيدمي ميشه زياد نگران نباش.
ديروز زمانيكه چراغ چكم روشن شد بردمش دياگ زد و گفت خطاي سنسور فشار رگلاتور گازه و پاكش كرد .
ديشب سوختگيري كردم و همه چيز نرمال بود .صبح كه روشن كردم دوباره چراغ چك روشن شد و روز از نو روزي ازنو.
دوستان باتجربه : با برداشتن سر باطري ميشه سيستم رو ريست كرد تا چراغ چك خاموش بشه ؟
با توجه با اينكه پيغام چراغ چك مشخصه ، فعلا همينجوري باهاش رانندگي مي كنم تا ببينيم چي ميشه نظرشما چيه؟
نه خطا پاک میشه و دوباره که سنسور فشار متاوب وارد بشهنقل قول:
خطا میفرسته روی ecu وپک رو روشن میکنه
مورد اول هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه و فقط به خاطر تغییر فشار پشت رگلاتور چک رو روشن میکنهنقل قول:
2-تمام مالتی پلکس ها به همین صورتند ,با نور کمی روشن میموند
3-به خاطر اینکه کامل مسیر هوا بسته نمیشه
و باعث میشه چرخش هوا یکسان انجام بشه . عمده مسیر حرکت باد با اون پنل قابل کنترله
4-داخل کارخونه تا از سالن های کنترل کیفیت بگذره و همچنین داخل نمایندگی بارگیری بشه یکم کارکرد داره . ماشین با 20 کیلومتر که کارکرده محسوب نمیشه
دزدگیر دارند منتهای مراتبنقل قول:
نوشته شده توسط ali.ali.ahmadi9876 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون آزیر که قبلا روش بود و با کلید قابل خاموش کردن بود رو نداره
مثل bmw وصل کردن دزدگیر را روی بوق ماشین
شما بشینید داخل ماشین با ریموت دزدگیر را فعال کنید بعد ضامن در را بالا بدید و در را باز کنید
صدای بوق بوق دزدگیر درمیاد
سلام
از سنسور پدال كلاچ و نحوه تنظيمش اگه كسي عكسي داره لطفاً بزاره و توضيح بده .
ممنون
سلام دوست عزیز مبارک باشهنقل قول:ماشین شما هم وقتی دنده عقب میگیری علامت آمپر آب تو نمایشگر مالتی پلکس وسط کیلومتر شمار میاد؟
نقل قول:
نوشته شده توسط ali.ali.ahmadi9876 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ماشین شماچطوره؟، شما هم وقتی دنده عقب میگیری علامت آمپر آب تو نمایشگر مالتی پلکس وسط کیلومتر شمار میاد؟
از دوستانیکه جدیدا سمند پایه گازسوز تحویل گرفتن و چراغ چک ماشینشون به دلیل سنسور فشار مخزن گاز روشن شده اگه مشکلشون را برطرف کردن لطفا بگید دقیقا مشکل از چی بود و چطور برطرف کردید؟ و اگه قطعه ای را عوض کردید بفرمایید دقیقا چی را باید عوض کنیم و و اون قطعه شامل گارانتی میشه؟
عكس ندارم شرمندهنقل قول:
سمت راست بالاي پدال يك سنسور هست كه به يك فيش وصله
شما اول خم بسيد ببينيد سنسور پايين هست يا نه اگه بابين بود سنسور را بكگيريد و به صورت مستقيم بدون اينگه بپيچونيدش يا خمش كنيد به سمت بالا با يك فشار با بالا جا بندازيتش
اوايلش شايد إحساس كنيد خيلي سريع كلاج عمل ميكنه و دنده را از كمنوا شما خارج ميكنه اما بعد چند بار كلاج گرفتن درست ميشه
بله EF7، ELX مالتی پلکس هست ماشیننقل قول:
درسته نمی ذارن، با مرکز تماس ایران خودرو چک کردم، پیچوندنش، در صورتیکه در هنگام ثبت نام تو لیست تجهیزات ماشینم دزدگیر هوشمند بود، ولی حالا فعلا پیگیر این کم فروشی هستم!نقل قول:
نه، رد می شه، دزدگیر حذف شده، و فقط قفل مرکزی با ریموت کنترل می شه!!!نقل قول:
دوستان چند تا مشکل داشتم اگر بتونید راهنمائی کنید سپاسگذار میشم:
1- سرعت که بالا 20 کیلومتر بر ساعت می ره، جلو آمپر 4 تا بوق 2 تائی می زنه
2- چراغ چک (علامت ایست، تعجب روشن می شه) از سه شنبه هفته پیش که گرفتم برای چند لحظه یا دقیقه روشن می شد، الان دیگه کلان روشنه!!!!!!!!
3- قفل مرکزی اتوماتیک کار نمی کنه (قفل شدن درها در هنگام حرکت و باز شدن درها با خاموش شدن ماشین) منظورم هست
4- چراغ تایمردار سقف جلو و عقب کار نمی کنه ( خاموش شدن اتوماتیک بعد از بسته شدن درها، در هنگام حرکت هم وقتی روی حالت تایمر هست چشمک می زنه)
5- این مورد خیلی خیلی جالبه و خنده دار هستش، توی پارکینگ شبی که گرفته بودمش داشتم نگاه خریدار پسند می کردم، چراغها رو روشن کردم، دیدم صدائی مثل ترانس مهتابی سوخته می ده:n13: با بررسی دقیق متوجه شدم که موتور هر دو تا چراغ جلو درگیر هستش، به طور دائم سطح چراغها در حال بالا و پائین شدن هستش:n19::n04:بردمش همون نمایندگی که ازش تحویل گرفتم، نامرد دست که نزد!!! ولی زحمت کشید گفت جفت چراغات باید عوض بشه:n13:
6-دزدگیرش رو که ایران فرغون پیچونده:n04:
7- ظبط روش نذاشته ( که 200 پولش رو داد، ولی با 200 وجدانن همون ضبط ایران فرغون رو هم نمی شه خرید:n29:)
8- تحویل با تاخیر بود
9- به همه جای ایران خودرو هم برای شکایت مراجعه کردم، تا اسم شکایت رو میاری می خوان بکشنت:n19:
آخه گناه من چیه
دوستان این مشکلات رو شما هم داشتین
يكي از دوستان بنده هم سورن elx ef7 دو ماه پيش تحويل گرفتنقل قول:
اول فكر كرديم كه دزدگير را حذف كردند
دقيقا سيستم مثل ويموت ٢٠٦ بود
اما به طور اتفاقي وقتي با ريموت ماشين قفل بود سوييچ انداختم به در
و درو باز كردم كه به محض باز شدن در شروع به بوق زدن متوالي كرد و تا زماني كه با دكمه غير فعال نكردم آدامه داشت
حرف شما درست، امتحان کردم، وقتی در قفل هستش با سوئیچ در سمت راست رو باز می کنم کل درها باز می شه یعنی قفل مرکزی کلا با قفل هر دو تا در باز می شه!!!!! من تا به حال خودم به شخصه این سیستم رو ندیدمنقل قول:
یعنی در را با ریموت قفل کردم، بعد با سوئیچ در سمت راست رو می خوام فقط باز کنم ولی همه درها باز می شه:n19: اگه شما همچین سیستمی رو رویت کردیم بگین، چون من می خوام برم ثبت جهانیش رو به نام ایران فرغون، بزرگترین خودروساز خاورمیانه بزنم:n08:
سلامنقل قول:
آقا چرا براي ضبط به من مبلغ 100هزارتومان دادند؟؟
شمامطمئني كه مبلغش 200هزارتاست؟:n13:
ممنون
دوست من تمام خودروهایی که دارای قفل مرکزی هستند ( چه داخلی و چه خارجی ) به این صورت باز و بسته میشن . بعضی خودروها مثل پراید و ریو فقط درب سمت راننده دارای Lock Center هست و برخی مثل 206 و سمند هر دو درب جلو سنترال هستند .نقل قول:
شما ماشین رو با پیکان اشتباه گرفتید .
آره، 200 دیروز پولش رو گرفتم، 100 درصد با 096440 تماس بگیر و شکایت کن، یک ذره هم کم نیار، حقته باید بگیری، آخه با 200 تومن چه ضبطی می شه گرفت چه برسه به 100 تومن:n08:نقل قول: