به نظر من پارس بهتره...شاتل پكيج هاش اصلا به صرفه نيست....نقل قول:
Printable View
به نظر من پارس بهتره...شاتل پكيج هاش اصلا به صرفه نيست....نقل قول:
تنوع سرویس های نوین نت بیشتره.. قیمتاش هم به صرفه ترنقل قول:
منظورم این بود که اول میان 128 رو رو 1 مگ باز میزارن طرف هی شروع میکنه دانلود. بعد دو روز سرعتش میاد رو 64. دو روز دیگه 32 بعدشم رو 3-4 دانلود میکنه. خب اگه از اول رو 16 دانلود بدن تا آخر هم رو 16 بمونه که بهتره.. کاربرم تکلیفشو با خودش میدونه.. نه اینکه از ترس کم شدن سرعت دانلود نکنه.نقل قول:
نه فکر نکنم اینطوری باشه که ذره ذره کم بشه وقتی از اندازه ی اسمی بگذری میره روی سرعت واقعی
من که ترجیح میدم 40 گیگ با سرعت 2 مگ مصرف کنم بعد بره روی 16 کیوبایت باقی دوره رو تا اینکه از اول روی 16 باشه
نه 40 گیگ حجم کمیه نه 16 سرعت بالاییه! تازه اگه دنبال دانلودی با 16 اگه دائم مصرف کنی سر ماه میشه 40 گیگ شما که نمیتونی شب و روز یک ماه بذاری روی دانلود اصلا به هیچ وجه به صرفه هم نیست!
حالا به مرور معلوم میشه چطوریاست...
سلامنقل قول:
من خودم استفاده میکنم سرویس تا پایان محدودیتش روی 2 مگ میمونه و بعدش سرعت محدود میشه به سرعت واقعی و نه بیشتر و نه کمتر
مثلا توی سرویس 128 شما می تونی 16 گیگ رو تو 2 روز دانلود کنی یا تو 20 روز بستگی به خودت داره و بعد از اون سرعتت محدود میشه به حدود 15 کیلوبایت و تا آخر دوره همینجوری میمونه
128 تا 16 گیگ
256 تا 33 گیگ
512 تا 66 گیگ
سلام
من از مخابرات سرویس 256 گرفتم
واسه دانلود شبانه ،دقیقا باید چیکار کنم؟
بعد از ساعت 1 باید مودم رو خاموش کنم بعد باز قبل از ساعت 8 مودم رو خاموش روشن کنم؟
اگه ساعت بعد از ساعت 8 خاموش کردم چی میشه؟
نقل قول:
اين خاموش روشن كردن براي محكم كاريه چون خود سيستم براتون روزانه رو به شبانه سوييچ ميكنه و احتمال سوييچ نشدنش 1 در 1000
با سلام خدمت همه همشهري هاي عزيز
لطفا كسي از طرح عيدانه مخابرات اطلا ع داره بگه من الان 256 3گيگ مخابرات دارم مي خوام تبديلش كنم 512 8 گيگ آيا ارزش داره؟ سئوال بعدي ام اينه كه شنيدم سرعت بالاتر از 256 شبانه رايگان نداره؟ آيا اين صحت داره؟ ممنون
بله.سرویس های 256 به بالا شبانه رایگان نداره
سلام
كسي مي دونه نوين نت در همدان نمايندگي داره ؟؟ اگه داره آدرسش چيه؟؟:31:
دوست عزیز ؛ برای خرید از نوین نت ؛ بهتر هست که از طریق خودشون (سایت و شماره تماسشون) اقدام کنید بهنام جان.نقل قول:
من هم با فرشاد مواقم توی همدان نمایندگی داره اما اونا نامه هاش رو دیر میفرستن و ممکنه بابت نامه پول اضافی هم بگیرن بهتره از سایتشون خرید کنین یکی از دوستام گرفته سرویس 512 به 1 مگ رو در روز 120 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه و در ساعت رایگان 46 کیلوبایت در ثانیه که اگه محاسبه کنیم میشه 825 مگابایت در زمان رایگان که البته رایگان سرویس دوستم از ساعت 6 صبح تا 11 ظهر هست منتها ممکنه که اگه ساعت رایگان در شب رو بگیرین سرعت پاین تر هم بیاد دیگه بستگی به خودتون داره که چه سرویسی بگیرید که سرویس های بالاتر از 1 مگ هم رایگان ندارن این هم محاسبه دقیق که میزان دانلود رو نشون میده
46*60=2760 دانلود در دقیقه به کیلوبایت
2760*60=165 دانلود در هر ساعت به مگابایت
165*5=825 دانلود در 5 ساعت رایگان به مگابایت
بستگی به کسی چقدر دانلود سیرش میکنه داره اگه از من باشه روزی 1 گیگ برام کافیه که الان دارم 750 مگ هر شب میگیرم که یه خورده گرسنه میمونم:sq_7:
حالا یک نفر بره و از صبا نت بگیره ببینیم چطوره آدرس دفترشون هم میدان دانشگاه ساختمان آفتاب طبقه اول یا دوم دقیقا یادم نیست
سلامنقل قول:
ببخشيد اميرخان شما الان از چه شركتي وچه نوع اينترنتي استفاده مي كنيد ؟ هزينه ماهيانه كه پزداخت ميكنيد چقدره؟
الان از نوین نت مخابرات خط راه اندازی میکنه؟ یا اینکه من برم درخواست جمع آوری کنم به نوین نت درخواست بدم پا در هوا میمونم؟
اصلا سوال اساسی جریان این رانژه مخابرات برای شرکت ها مشکلش رفع شده؟
والا من خبر ندارم ولی مثل اینکه درست شده چون دوستم تازه از نوین نت گرفته
این خان که این جا نوشتین اضافیه همون امیر تنها بهتر میشد من از پارس آنلاین نمایندگی نت گستر سرویس 128 با ترافیک 4 گیگ دارم و ماهی 15600 پرداخت میکنم و هر شب میتونم بین 750 الی 900 مگ دانلود کنم پینگش هم تازگی خوب شده اما قطع و وصلی دارهنقل قول:
اگر اینطور باشه که عالیه همین شنبه درخواست جمع آوری میدم میرم از نوین نت میگیرم
سلام دوستان
کسی از دوستان از سرویس جدید مخابرات استفاده میکنه ؟ من قبلاً 256 داشتم الان سرویس رو کردم 8 گیگ با سرعت 2048 . اما سرعتش اصلاً خوب نیست خصوصاً سرعت آپلودش که خیلی پایینه. کسی از دوستان به این مشکل برنخورده ؟ با 2020 هم تماس گرفتم ولی قبول نمیکنند که سرعتشون پایینه.
اینم یک نمونه تست سرعت که الان انجام دادم :
دانلود : 1360
آپلود: 390
پینگ : 52
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------
اینم یکی دیگه که به فاصله نیم ساعت نسبت به بالایی گرفتم :
من از 256 4 گیگ به 2048 8 گیگ ارتقا دادم سرعتمو هم بالا گذاشتم. با وجودی که به صورت اسمی سرعتم 8 برابر شده ولی هیچ افزایش سرعتی رو حس نمیکنم. به 2020 هم گفتم قبول نمیکنند که سرعتشون مشکل داره. شبانه رایگان هم نداره. نمیدونم مشکل از مودمه ( مدل smc ) یا واقعاً مخابرات مشکل داره . ( برد مودم هم کم شده. تا چند متر بیشتر وایرلسش کار نمیکنه)نقل قول:
چند وقتیه پارس سرعت هاش بهتر شده دیگه بعضی شب ها که قاطی میکنه. این دیشب که تا 5:45 تموم شده و تا 7 هم رایگان بوده
سلامنقل قول:
شما قبلا 256 بوديد سرعت دانلودتون چقدر بوده الان چقدر شده؟يعني اصلا فرقي نكرده؟
ببخشيد آقا امير سرعت دانلودتون حدودا كيلو بايت بر ثانيه است چه در زمان رايگان چه در زمان غير رايگاننقل قول:
البته یک مدت توی اواخر تابستان خیلی پایین شده بود ( زیر 50 کیلوبایت بر ثانیه)نقل قول:
ولی توی دو هفته آخری که 256 داشتم بین 50 تا 100 کیلوبایت بود که بد نبود
الان هم همین حدود سرعت دارم. البته موردی بالاتر هم میشه و تا نزدیک 200 کیلوبایت هم میره ولی عمدتاً زیر 100 هست. سرعت آپلود هم که خیلی کمه.
اینم یک تست سرعت که همین الان گرفتم :
به نظر شما اشکال از وایرلس مودم نیست؟ چون برد مودم من هم خیلی کم شده. قبلاً توی طبقه بالاتر هم به راحتی میتونسم از اینترنت استفاده کنم ولی الان به هیچوجه توی طبقه بالا نمیتونم استفاده کنم حتی وقتی که درست بالای سر مودم هستم ( توی فاصله حدود سه متری از مودم در ارتفاع) .مدل مودم من هم اس ام سیه ( smc )
--------------------------------
این هم تست سرعتی که 5 دقیقه بعد از تست قبلی گرفتم. در عرض چند دقیقه سرعت چند برابر شد:
در طول روز از 120 شروع میشه تا 500 کیلوبایت در ثانیه توی شب هم از 180 تا 80 کیلوبایت در ثانیه که متغیر هستنقل قول:
خب با لن تست کن ببین مشکل از اونه یا نه بازم نوسان دارهنقل قول:
سرویس من دوباره قاطی کرد و سرعتش پایین اومده بقیه چطورن از پارس نمایندگی نت گستر
درود
دوستان تعرفه های مخابرات جدیدا ظرف یکی دو هفته گذشته تغییری داشته.اخه من دائمی گرفتم یه ماه پیش بیشتر از ترافیک 4 گیگ نمیدادن.الان به نظر میرسه یکی از دوستان تو تاپیک گفته 2 مگ با ترافیک ماهانه 8 گیگ گرفته.قیمتشم تعدیل شده؟کجا میتونم لیست سرویسهای جدید رو ببینم؟ و ایا میتونم الان که دائمی دارم سریعا سرویسم رو تغییر بدم؟ممنونم از کمکتون
سلام بله تعرفه ها به مدت يك ماه تغيير كرده يعني اگه در اين ماه ثبت نام كني اگه دوست داشته باشي براساس تعرفه عيدانه باهات برخورد ميشه ودائمي حساب ميشه در ضمن مي توني تعرفه ها رو در سايت مخابرات يا دفاتر پست بانك ببينينقل قول:
ممنونم دوست خوبم الان منی که دائمی گرفتم دو ماه قبل میتونم سرویسمو عوض کنم؟؟؟؟نقل قول:
در ضمن سایت مخابرات برا من باز نمیشه از دوستان کسی فرم تعفه های جدید مخابرات رو داره
درودنقل قول:
128 2گيگ 5900 تومان
256 2گيگ 6900 تومان
512 8 گيگ 15000 تومان
1024 8گيگ 17000 توان
2048 8گيگ 21000تومان
درمورد سئوال اولتونم هم به احتمال زياد ميشه به نظرم بهتر در اين زمينه زودتراقدام كنيد چون گفته شده احتمالا بعد از اين ماه اين تعرفه ها رو برمي دارن
ممنونم از شما الان که به 2020 تماس گرفتم میگه میشه عوض کرد منتهی این تعرفه فقط 1 ماهست و بعدا مجدد بر میگرده روال قبل و دائمی نیستشنقل قول:
سلام
دوست عزيز اين تعرفه ها دائمي هستن جالبه بدونيد همين 2020 هم به من همين رو گفت اما پست بانك گفت اين ها دائمي هستند اين تعرفه از اول همين ماه هر روز بر روي صفحه اول نيازمندي هاي همدان پيام چاپ ميشه كه اگر دقت كنيد از واژه هر ماه استفاده كرده نه آبان .تنها محدوديت براي تعرفه ها وجود داره اينه كه سه تاي آخر رو تا يك سال نمي توني عوض كني
جهت كسب اطلاعات بيشتر به سايت مخابرات (كه متاسفانه فعلا خرابه)يا صفحه نيازمندي هاي همدان پيام مراجعه كنيد موفق باشيد
ممنونم.خدا کنه اینجوری باشه از دوستان دیگه کسی تونسته از این طرح عیدانه مخابرات استفاه کنه و تعویض کرده سرویسشو با این تعرفه های عیدانه جدید و بهش گفتن دائمی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام.
کسی از نوین نت گرفت ؟
که ببینیم سرعت اون چطوره من سرویسم 20 روز داره یکی دیگه هم بگیره تا شبانه کاملا معلوم بشه
سرعت 512 upto 2048 ماهیانه 7500 توماننقل قول:
بله تغییر کرده است ولی پیشنهاد میکنم که بیشتر تحقیق کنید من الان دو هفته است که این سرویس را دارم سرعتم نسبت به قبل که 256 داشتم تغییر محسوسی نداشته است سرعت آپلود پایین است و دانلود هم با آن سرعت اسمی فاصله زیادی دارد ( نمونه سرعتها را که با اسپیدتست گرفتم در صفحه قبل میتوانید ببینید). با پشتیبانی هم که تماس میگیرم بهانه می آورند و میگویند ما تست سرعت سایت speedtest.net را قبول نداریم به هر حال بهانه می آورند و زیر بار نمی روند که سرویسشان مشکل دارد. از طرفی برخی پورتهای خاص نیز از حدود یک هفته پیش بسته شده است (خودتان میدانید منظورم چه پورتهایی است). فایلهای فلش هم که یک خط در میان در سایتها قابل مشاهده نیست.نقل قول:
نمیدانم وضعیت بقیه سرویس دهنده ها به چه شکل است ولی حتماً بیشتر تحقیق کنید و بعد از این سرویسها بگیرید
ببخشيد منظورتون اينه با اين سرويس هايي جديد مخابرات نميشه از وي پي ان استفاده كردنقل قول:
نوین نت خط منو بالاخره وصل کرد تنها کار عاقلانه ایی که کردم این بود که از مخابرات درخواست جمع آوری ندادم چون دو تا خط تلفن داریم
سرعتش بد نیست ولی تو ساعت رایگان کلی قطعی داره که اعصاب رو خطخطی میکنه پینگش افتضاحه
من امروز ساعت رایگانش 400 مگ دانلود کردم که با توجه به هزینه ایی که کردم و وقتی که گذاشتم تا نوین نت وصل بشه یعنی فاجعه
بله حدود یک هفته است که نمیشه استفاده کرد هم مورد فوق و هم استفاده از مواردی مثل س ا ی ف و ن هم امکان پذیر نیست.نقل قول:
اینهم یک نمونه تست سرعت که همین الان گرفتم. البته معمولاً سرعت پایینتر از مقدار زیره :
سلام دوست عزیز.نقل قول:
رانژه شدن خطتون چقدر زمان برد؟؟
تو چه بازه ای دانلود رایگان دارید ؟؟
راستش دوران طلایی نوین نت دیگه تموم شد. الان تقریبا یک ماه که سرعت تو بازه های رایگان محدود میشه.