کسی از دوستان کمکی نمی کنه؟نقل قول:
Printable View
کسی از دوستان کمکی نمی کنه؟نقل قول:
به نظر من بهترین فارسی ساز MultiDIV و بهترین کیبرد هم FingerKeyboard هستش.نقل قول:
به احتمال زیاد مشکل از کیبردتونه . من یه زمانی از spbKey استفاده میکردم همینطور بود . چون انگاری بعضی از کاراکتراش اون کاراکترای فارسی نیست .نقل قول:
درود
میشه لطفاً یکم بیشتر در مورد اندروید توضیح بدید؟
اینکه مثلاً چه چیزاییش روی این گوشی عمل نمیکنه و ...
---------- Post added at 03:50 AM ---------- Previous post was at 03:47 AM ----------
و اینکه یه پیشنهاد دارم
یکی لطف کنه تمام برنامه ها و بازی های موجود رو که توی این تاپیک به شکل خیلی پراکنده گذاشته شدرو تو یک پست با یک اطلاعات خیلی کوچیک بزاره خیلی خیلی خوب میشه
البته من خودم خیلی وقته که ازین تاپیک مفید بهره میبرم و از همتونم تشکر میکنم، اما اگه کسی جدید بیاد واقعاً نمیشینه 2483 تا پست رو بخونه!
ممنون
نقل قول:
یکی لطف کنه تمام برنامه ها و بازی های موجود رو که توی این تاپیک به شکل خیلی پراکنده گذاشته شدرو تو یک پست با یک اطلاعات خیلی کوچیک بزاره خیلی خیلی خوب میشه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423854
سه تا سوال داشتم:
1- قاب پیدا میشه برا این گوشی؟
2- باطری ارجینال بخوام بگیرم،چنده و نشونه اش چیه؟
3-هدست چی پیشنهاد می کنین؟(مارک و قیمت لُدفاً و اگه شد شات)
سلام به دوستان عزیز
این هم اولین رام ایرانی هست که برای این گوشی کوک شده.
کوکرها مال فروم بقلی هستند و خودم در کوک این رام یه سهم کوچیکی داشتم البته اگه بشه گفت .
دانلود کنید و لذت ببرید.
این رام بدون باگ هست فقط یه مشکل در قسمت picture and video هست که باید برای اولین بار که گوشیتون میاد بالا یه هارد ریست کنید درست میشه.
فقط باید بگم که در مورد تاچ که واقعا خوب عمل میکنه در این رام.
همین
[PHP]http://www.4shared.com/file/u0WwuHQk/PDA_110717_215622.html[/PHP]
این هم لینک مستقیم که یکی از دوستان زحمت کشیده
[PHP]http://morty0111.s109.rapidbaz.com/premium/6cfbec0e1461047f8f3ebeb6f9828120/4e342295/s109.eu./20927330?PDA_110717_215622.rar[/PHP]
دانلود کنید و لذت ببرید
میشه کمک کنین گوشیم خراب شده هر وقت دکمه قفلشو میزنم دوباره سریع روش میشه خاموش نمیشه صفحه اش
واسه یه مدتم شارژ نمیکرد ولی الان خوبه
سخت افزاریه یا نرم افزاری
اگه سخت افزاریه حتما باید ببرم نمایندگی درست کنه آخه اینجا نداره
خوب نشد بدترم شد
باز کردن بسن خوب نشد هم یهو صفحه ش روشن میشه هم اینکه شارژر و هندزفری رو نمی خونه باید روشن خاموش کنم همون 1 دقیقه اول بزارم بخونه بعد مدتی بکزره نمی خونه
بدتر میدونی چیه فکر کنم بد فلش کردن آخه تمامفایل های مموری رمز شد کنار پسوند یه سری عدد .menc میاد و هیچی رو نمی خونه میشه کمک کنید؟
کسی نیسن کمک کنه
جایه دوری نمیره
دل یه روزه دارو شاد میکنید:ِ
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
کسی نیسن کمک کنه
جایه دوری نمیره
دل یه روزه دارو شاد میکنید:ِ
سلام با برنامه pimbackup (یک سرچ کنی تو فروم های دیگه پیدا میشه) پسوندش exe هم هست بریز تو گوشیت اجراش کننقل قول:
بعد که بکاپ گرفتی رم گوشی رو در بیار هارد ریست کن تو گزینه اخر سیتینگه بعد گوشید دوباره بالا اومد بکاپ رو ری استور کن ایشالا که درست بشه
من که عقلم تا اینجا رسید بقیه هم کمک کنن
نماز روزت قبول مارو هم دعا کنید
درود
آموزش نصب آندروبد تو کدوم تاپیکه؟؟؟
اگه با هارد ریست درست نشد شک نکن سخت افزاریه یعنی جای سوکت گوشیت خراب شده ماله منم چند وقت پیش مشکل پیدا کرده بود ولی به خود نمایندگی برو
اگه با منی والله کلا قاطی کرده
میخواستم ببرم نمایندگی ولی اقاه گفت کارت حافظه رو در آر
منم از وقتی در آوردم داره درست کار میکنه بخدا مشکلی هم نداره نمیدونم واقعا از این کارت حافظه بود یا نه
به هر حال از همتون مرسی
سه تا سوال داشتم:
1- قاب پیدا میشه برا این گوشی؟
2- باطری ارجینال بخوام بگیرم،چنده و نشونه اش چیه؟
3-هدست چی پیشنهاد می کنین؟(مارک و قیمت لُدفاً و اگه شد شات)
من که ندیدم قابشو جایی
آقا این مشکل صداش حل نشد بیشتر کمک کنین
خوابین؟
کد faildمیشه
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
من که ندیدم قابشو جایی
آقا این مشکل صداش حل نشد بیشتر کمک کنین
خوابین؟
کد faildمیشه
سلام به همه ی دوستان.
ابتدا خواهش میکنم از بعضی دوستان که رامی که دوستم هیتلر توی یه سایت دیگه ساخته رو به اسم خودش نزنه واقعا نامردیه.
خودش خوب میدونه چه کسی رو دارم میگم.
واسه ی مشکل شما دوست عزیزی که نفهمیدم چرا اما کلا گوشیت قاط زده.
یک رام بهت میگم این رو نصب کن روی گوشیت .
یکی از تاپیک ها اسمش رام مدرن برای امنیا لایت(جدید) هستش اونو دانلود کن.
بعد از نصبش ببین بازم مشکل داری یا نه البته اینم بگم این مشکلت شاید از این پیش اومده که بعد از نصب رام ها یک بار هارد ریست نکرده باشی اما این رام رو نصب کن بعد از نصب یه 4-5 دقیقه باهاش کار کن بعد مموری کارتت رو در بیار گوشی رو خاموش کن.
کلید قفل صفحه و دکمه برقراری تماس رو نگاه دار بعد دکمه ی روشن کردن گوشی رو نگه دار ولی دو دکمه ی دیگه رو ول نکن بعد از این کار یه صفحه ای میاد کلید برقراری تماس رو بزن بعد پیغام formating میاد.
گوشی رو به این روش هارد ریست کن بعد از نصب رام.
اگه مشکلت حل شد که هیچ و گرنه مشکل سخت افزاریه.
واسه ی menc شدن فایلای گوشی دلیلش اینه که شما یک بار اومدی گوشی رو هارد ریست کردی اما مموری کارت رو در نیاوردی و هیچ راه حلی هم برای درست کردن فایل ها تا امروز من ندیدم و هیچ کسی هم پیدا نکرده تا جایی که میدونم باید قید اون فایلا رو بزنی.
اینم لینک دانلود رام:
http:// www .ir -tci .org / forum/ forumdisplay.php?f=655
فاصله ی بین حروف رو بردار.
در ضمن اگه رامی که هگمتانه گذاشته رو با رامی که توی همین آدرس هست به اسم اولین رام ایرانی امنیا لایت اونم یه نگاهی بهش بندازن میفهمن که هگمتانه ی عزیز این رام رو از کجا آورده.
سلام.
دوستان کی گفته واسه ی ویندوز موبایل نرم افزار چت نیست نرم افزار nimuz حالا نمیدونم دوتا z داره یا یکی اما خودم ازش استفاده میکنم عالیه.
اگه به نظر شما مایکروسافت به محصولاتش بها نمیده پس نوکیا مرخصه تو این مورد سیستم عامل میمو رو طراحی کرده که اگه بهش بها بده همه ی سیستم عامل های موبایل جلوش به زانو در میان اما وساه ی این سیستم عامل هنوز خودش 2 تا نرم افزار طراحی نکردن و از نرم افزار های سیستم عامل debian دارن روی این گوشیها استفاده میکنن .
سلام دوست عزیز من خودم کوکر این رام هستمنقل قول:
ولی اصلا شما رو نمیشناسم ! میشه بگید شما کجای کار نقش داشتید؟؟
امیدوارم از این رام استفاده کنید ولی لطفا حق کپی رایت برای سازنده رو در نظر بگیرید
ممنون
با سلام.
عرضم به خدمت دوستان که توی این سایت و این بخش مشغول هستن بگم.که این اقای محترم hegmatane نه رام رو کوک کرده بلکه به دروغ نوشته همکاری هم داشته.
مثلا الان اومدی اینجا دوتا لینک رو کپی پیس کردی خیلی خوشحالی.
یکم خودمون تلاش کنیم شاید نتیجه بده.نه اینکه از افتخارات دیگران سو استفاده کنیم..
به اینم میگن تاپیک.
همه خوابن
سلام.
میگم خوشم میاد هیچکی اینجا اصلا بیدار نیست همه خوابن شما توی همون سایتی که واسه دانلود رام گذاشتم اگه بری کلوپ امنیا لایت هستش هر روز یک صفحه الان به صفحاتش اضافه میشه حداقل اینجا همه توی خواب زمستانی هستند و بعضی ها هم مشغول سوء استفاده از رام دیگران.
این رامی هم که لینک دادم رو نصب کنید تمام مشکلات صفحه ی لمسی که یکم ضعیفه یا تکرار حروف داره و... توش از بین رفته در ضمن فایل های مربوط به صدا و تنظیمات میکروفون و... به صورت پیش فرض رو ی این رام هست آقای هگمتانه یه سوال دارم جان من تو هم بلد هستی یک برنامه خودت بسازی که ادعای کوک رام کردی ما سه نفر همه توانایی برنامه نویسی و ساخت برنامه رو هم داریم جان من اصلا میدونی کوک رو چطور میشه انجام داد.
جان من اگه بلدی و مردی آموزش کوک رو بذار ما هم استفاده کنیم!
غیر از اینه.
talatalatala ی عزیز گفتی از وقتی که کارت حافظه رو بر داشتی دیگه با گوشیت مشکلی نداری درسته؟
اگه اینطوره احتمالا مشکل از هندزفری گوشیت هستش.
با یه هندزفریه دیگه امتحانش کن.
ببین این گوشی جای شارژر و هندزفری و کابل tv و... اش همه یک جایه پس مولتی فانکشن هستش سوکت اگه مشکل از سوکت شارژر یا هر اسمی میخوای روش بذاری باشه صد درصد شارژ گوشیت هم مختل میشه و یا شارژ نمیشه یا...
خلاصه بهت بگم احتمالا مشکل از هندزفری هاته.
اگه خواستی بهم پیام بده تا برات یه هندزفری با تبدیل 3.5 میلیمتری برات بفرستم.
قیمت هندزفری حدود 17-18 تومن با تبدیلش باید باشه.
ولی اول با یه هندزفری دیگه تست کن مطمئن شو که مشکل از هندزفریت هست یا برعکس هندزفری خودت رو با یه گوشی دیگه امتحان کن.
چون پرسیده بودید میگم برای تنظیم محل ریختن بلوتوث:
اول بالای صفحه جای علامت باطری کلیک کنید بعدش گزینه ی آنتن رو انتخاب کنید.
بلوتوث رو روشن کنید.
توی بخش تنظیمات بلوتوث خود سامسونگ برید توی دیوایس سرویسز گزینه ی آبجکت پوش رو بزنید در اونجا آدرس فایل رو تعیین کنید هر جا که میخواید کاملا هم درست کار میکنه.
نکته:اگر از رام های کوک شده استفاده میکنید دقت کنید که حتما نرم افزار my files توی اون رام وجود داشته باشه در غیر اینصورت اصلا محل ذخیره ی فایل رو نمیتونید تعیین کنید.
توی رام های کوک شده فقط من توی Modern rom همونی که آدرسش رو گذاشته بودم به خاطر این که خودم با کوکر ها همکاری کوچکی داشتم بهشون گفتم که این برنامه رو توی رام بذارن تا این مشکل توی رام وجود نداشته باشه.
کسانی که با این گوشی میخوان چت کنن :
yahoo massenger
لینک خود سایت یاهو گویا پاک شده ولی لینک جایگزین هستش.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=452390
بازم اگه وقت کردم nimbuzz رو که خودم دارم رو آپ میکنم.
البته نمیدونم چرا جدیدا بعضی وقتا کانکت نمیشه.
در گذشت استیو جابز رو به همه تسلیت میگم.
دوستان خواب کسانی که با صدا توی گوشی مشکل داشتن آیا رامی که آدرسش رو گذاشم دانلود کردن؟
درست شد مشکلشون یا نه؟
سلام به دوستان عزیز . طرز استفاده بلوتوث و داستان این کد بلوتوث
(که سروس کرده مارو ) لطفا توضیح دهید.مشکل سر اینه که از گوشی میخوام فایل بریزم تو لپتاپ .
نقل قول:
مشکلت چیه ؟
نقل قول:
با لپ تاب یا حتی گوشی های دیگه که میخوام وصل بشم گوشی ازم کد میخواهد هارد ریست هم کردم فرقی نکرده.
تا کد صحیح نزنم نمیشه
خوب pair شون کن فک نکنم دیگه کد بخواد!نقل قول:
البته الان من هم با بلوتوسش مشکل دارم از دستگاه دیگه نمی تونم فایل بگیرم:2: قبلا اینطوری شده بود درستش کردم ولی نمی دونم چی کار کردم:31: اگه کسی میدون ماروهم راهنمایی کنه.
اون کد همون کد pair دستگاه ها با هم هستش.
به عنوان مثال روی گوشی خودت عدد 1 بزن روی گوشی طرف مقابل هم همین عدد رو وارد کن .
گوشی هاتون با هم pair میشه و کد نمیخواد.
معمولا به گوشی های سامسونگ و لپ تاپ و گوشی های چینی که بخوای فایل بفرستی اینجوری میشه چون این گوشی ها (و سیستم عامل ویندوز کامپیوتر) با استفاده از file transfer protocol کار میکنن و برای همین هم چون این پروتکل امکان -- گوشی شما رو به طرف مقابل میده لذا کد میخواد تا رضایت دو طرف در مورد این امکان از هر دو طرف پرسیده بشه.
البته یه امکان توی گوشی ما هست که از -- شدن شما توسط گوشی های دیگه جلوگیری میکنه.
به جای اینکه سند کنی سعی کن اول ADD کنی گوشی رو !! بعد هردفعه که میخوای فیل بفرستی برو از DEVICE های ADD شده و گوشی رو SELECT کن.نقل قول:
دوستان دكمه خاموش كردن گوشي من از كار افتاده و نميتونم گوشي را خاموش را روشن كنم البته مشكا اصلي من هارد ريست دوستان راح حله ديگه ايي براي هارد ريست وجود داره سه دكمه ايي
نقل قول:
سلام ببخشید دیر جوابیدم چون یه مدت میومدم میدیدم همه خوابن دیگه نیومدم
راستش بعد یه هارد ریست برا 5 مین خوب کار میکرد ولی بعدش نه
خلاصه هم دادم برام فلش کردن
اون مشکاش خوب شد
ولی همچنان صداش ضعیفه هر کدی میزنم faild میشه
یه کم بد تر شده
کند کار می کنه رو اس ام اس نگو خدای حرص دربیار شد
هر دور روز پاک میکنم اس ام اس تا خوب کار کنده هر 3 روز باید حتما هارد ریست کنم خوب شه بدتر اینه هر پیامی که میاد رو صفحه اصلی رو نوتیفیشن که دکمه دلیت داره حذف نمیشه واسه حذف حتی دلیوری باید برم تو اس ام اس از اونجا کار کنم
امروز به فکر فروختنش افتادم:31:
مثل اول که باش کار میکردم دیگه نمی کنم نا امیدم کرد دیگه:41:
اوه نامه نوشتم
مرسی
سلام مجدد.
کسی خبر نداره که آیا ورژن جدید آندروید واسه این گوشی اومده یا نه؟
در ضمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز لطفا شمارت رو برام پیام خصوصی کن بهت بزنگم چون نمیتونم پیام خصوصیت رو جواب بدم مجبورم اینکار رو انجام بدم دیگه چاره ای نیست.
سلام.
باز که همه خوابن اینجا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما با اون رامی هم که معرفی کردم مشکلت حل نشد؟
واقعا موندم.اینم بدون که نصب رام کوک شده هیچ خطری نداره اگر روش رو درست بلد باشی حتی نصب رام های اصلی چون فایل EBOOT داره خیلی هم خطرناک تره خیالت راحت
سلام راستش امتحان نکردم چون وقت نصبشو ندارم ببخشید مایوست کردمنقل قول:
[QUOTE=manmikrobam;5517322]( دیکشنری فارسی به انگلیسی - دیکشنری انگلیسی به فارسی - دیکشنری انگلیسی به انگلیسی - دیکشنری با امکان تلفظ )
SlovoEd 7 Luxe edition
سلام
ممنون از اطلاعات خیلی خیلی خوبی که دادی ولی من نمی تونم وارد لینک بشم. مطمئنی آدرسش درسته؟
سلام اولا سال نو مبارک دوستان خواب
از تو ستینگ سامسونگ بخش مموری clear memory رو بزن باقیه مراحل مثل قبله.نقل قول:
دوستان دكمه خاموش كردن گوشي من از كار افتاده و نميتونم گوشي را خاموش را روشن كنم البته مشكا اصلي من هارد ريست دوستان راح حله ديگه ايي براي هارد ريست وجود داره سه دكمه ايي
البته بگم بجای هارد ریست میتونی فلش کنی گوشی رو.
سلام میشه به من توضیح کامل و مرحله به مرحله بدید.من نمیدونم چطوری این کارو توی ریجیستری انجام بدم
ببخشید میشه یکم دقیق تر بگی منظورت رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام میشه به من توضیح کامل و مرحله به مرحله بدید.من نمیدونم چطوری این کارو توی ریجیستری انجام بدم