یه سوال در مورد برنامه خوردن این گوشی داشتم.اینجور که من فهمیدم این گوشی همه جور برنامه جاوا رو بدون مشکل و توجه به حجم نصب میکنه. درسته؟
و آیا باید هر دو فایل Jadو Jar رو با هم توش بریزی یا مثل سونی اریکسون همون jar کافیه؟
ممنون
Printable View
یه سوال در مورد برنامه خوردن این گوشی داشتم.اینجور که من فهمیدم این گوشی همه جور برنامه جاوا رو بدون مشکل و توجه به حجم نصب میکنه. درسته؟
و آیا باید هر دو فایل Jadو Jar رو با هم توش بریزی یا مثل سونی اریکسون همون jar کافیه؟
ممنون
نقل قول:
درسته . هر نوع فایل فلشی رو اجرا میکنه و همونطوری که میدونین خودش یه کیبورد مجازی رو واسه طرف آماده میکنه ولی میشه گفت کار باهاش واقعا سخته( به نظر من) ولی بازیهای تاچی که واسه این گوشی یا گوشیهای تاچ یا شتابسنج وجود داره روش خوب اجرا میشه و جالبه!
یه بازی هست که دنبال لینکش تو نت هستم.یه بازی که یه توپ رو باید برسونی به محلش .شتابسنجه بازیش و واقعا کیفیت شتابسنج این گوشی رو نشون میده( در حد خودش) یه بازی ماشین هم داره! اونم دنبالشم!
در مورد فایلها معمولا فایلهای jar رو میتونه اجرا کنه به تنهایی ولی اطلاعی در مورد فایلهای Jad ندارم که دقیقا کاربردش چیه!
بعضیا میگن بازی رو از حالت قفل خارج میکنه یا کرکش میکنه. همچین چیزی!!:13:
با سلام به شما دوستان
مشگل من حل شد!!!
وقتی روی فایل منیجر گوشی پسورد میزاشتم Photo contactsگوشیم از کار میافتاد!
راستی کسی میدونه چرا بعضی از برنامه های جاوا رو این گوشی اجرا نمیشه؟مثلا بعضی از کتابای پرنیان-نرم افزار جابین و...(البته من همه برنامه ها رو رو چندد گوشی تست کردم که بدون محدودیت اجرا میشد:41:
واسم تعجب اوره که مثلا n70که خیلی قدیمیه همه رو اجرا میکنه (جاوا)ولی یکی از بورس ترین گوشی ها از این کار عاجزه:18:[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
میگم این قسمت عجب چیزیه ها ... اونیکی پسوورد رو نداری ؟ قسمت pre-configuration ؟؟نقل قول:
کلا بقیه تنظیماتشم ادم بلد باشه چه چیزی میشه ... فک کنم خطرناک هم باشه یکم ... :21:
سلام دو تا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان
1. گوشی رو میشه آپدیت کرد ؟
2. چجوری میشه از کامپیوتر اس ام اس کپی کرد تو گوشی ؟
در مورد پسورد گذاشتن رو گوشی و عکسهای کانتکتها راستش تست نکردم!نقل قول:
ولی در مورد برنامه هایی که میگی رو گوشی اجرانمیشه ممکنه سورس برنامه با ورژن جاوای گوشی همخونی نداشته باشه.ممکن اون برنامه با ورژن قبلی جاوا کار میکرده یا با رزولوشن مخصوص اون گوشی بوده ولی خوب برنامه های خاصی اینطوری هستن! میشه گفت 80درصدشون قابل اجراست مگر اینکه کلا با رزولوشن ورژن جاوا یا اینجور چیزا مشکل داشته باشه.
من هرچی برنامه از سونی اریکسون بود اجرا کردم جز برنامه هایی که مخصوص اون گوشی و با سورس اون گوشی همخونی داشت!
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------
نقل قول:
1- بله میشه ولی خودم این کارو نکردم
2- برنامه ی سامسونگ رو رو سیستم نصب کن pc Studio کانکشن گوشی رو هم روی هموین حالت تنظیم کن!
تو برنامه میتونی از هرچی میخوای Backup بگیری!
سلام دوست عزيز شما بايد فايل jad رو روي گوشيتون نصب كنـــيد ...نقل قول:
راستی کسی میدونه چرا بعضی از برنامه های جاوا رو این گوشی اجرا نمیشه؟مثلا بعضی از کتابای پرنیان-نرم افزار جابین و...(البته من همه برنامه ها رو رو چندد گوشی تست کردم که بدون محدودیت اجرا میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jar به خوبـــي كار نميكنه :20:
موفق باشيد!:40:
اقا من همون قبلیم کپی از پست بچه ها کردمنقل قول:
ولی سرچ کنی تو سایتای خارجی پیدا میکنی البته باید زبان خوبی داشته باشی
نقل قول:
راستش با تحقیقی من قبلا کرده بودم از فایلهای jar و Jad که الان متوجه شدم میگه فایلهای Jar رو همه گوشیها مثل گوشیهای سیبمین و جاوا ، ساپورت میکنه ولی فیلهای jad مخصوص گوشیهای جاوا هست.
البته اینطوری که من فهمیدم هر فرمت از این دو تا فایل ممکنه مخصوص به یک نوع گوشی باشه! مثلا میگن Jad روی بعضی مدلهای سونی اریکسون یا نصب نمیشه یا دچار مشکل کوچیک بودن صفحه یا اینجور چیزا میشه!!
ولی توی 90درصد مواقع مربوط به سیستم عامل و ورژن مربوطه هم هست!!!:46:
واسه این گوشی هم من Jar نصب کردم هم Jad
البته بیشترش Jar هستن.
رم توشیبا 4گیگ اصل ژاپن خوراک این گوشیه و نمایندگی هم فقط این مدل پیشنهاد میده من 2 ماه پیش حدود 17 خریدم با اینکه اینهمه چیز ریختم 3گیگ بیشتر خالیه رم 4 مناسبه برای این گوشی...
17 تومن ؟ چه گرون. من قیمت دارم 13 تومن.نقل قول:
13 تومن؟؟؟!!!
چه رمی؟
بهترینش همین حدودای 17 18 هست! توشیبا هم هست. فعلا یه سری مالکهای خاص کمیاب شدن! نمیدونم چرا!
همین توشیبا رو طبقه زیر همکف علاءالدین 13 تومن میدن.(قیمت 1 ماه پیش)نقل قول:
توشیبا داریم تا توشیبا اصلش حدود17تومنه ژاپن باید روش -- شده باشه!!
12 13حتما قلابیه مطمئن باش من از 10جا قیمت گرفتم خودمم از نمایندگی گرفتم 17 18بود...
1-برای دیدن فیلم تو این گوشی فرمتش باید چی باشه؟ من یه فیلم رو به فرمت avi, divx تبدیل می کنم ولی برای نشون داده ارور میده.
اگرم امکان داره یه تبدیل کننده خوب که بشه راحت فیلم ها رو تبدیل به فرمت گوشی کرد معرفی کنید؟
2- بک گراند صفحه اصلی رو راحت می شه عوض کرد. آیا بک گراند main meno رو هم میشه عوض کرد تا از اون حالت سبز یا نارنجی در بیاد؟
3- میشه با وصل کردن گوشی به کامپیوتر وارد بخش اینترنت گوشی شد و مثلا از گوگل استفاده کرد و یا حتما باید مستقیم از گوشی به اینترنت وصل شد/
ممنون
میشه بیشتر توضیح بدین من یه سری کتاب دارم که واسم خیلی مهم هستن و البته قدیمینقل قول:
چجوری نصبشون کنم؟البته اینم بگم که نصب میشن ولی موقع اجرا ارور جاوا میده:41:
فیلمت فرمتش باید mp4 باشه،موقع کانورت کردن به این نکات توجه داشته باشید:نقل قول:
رزولیشن 320*240 بیشتر نباشه.بیتریت محدودیتی نداره،می تونید برای اینکه نسبت حجمو کیفیت به خوبی بر قرار بشه بیتریتو رو 1200 Kb/s بذارید.فریمریتم رو 25f/s بذارید،(کمتر نشه)اینجوری یه فیلم با کیفیت فوق العاده رو گوشیتون می تونید ببینید که نظرتونو جلب می کنه.اگه بتونید کودکی (codec)که واسه فرمت mp4 انتخاب می کنید h264 با base line1.1 باشه،هم کیفیت می ره بالاتر و هم اکه فیلمو رو گوشیهای کله گنده ای مث n97 یا n95 بریزید پخش نمی کنه،اینجوری می تونید با گوشیتون فخر بفروشید.نمی دونید چن نفرو اینجوری ضایع کردم.:31:
در ضمن رم زیر 8 نندازید،هیفه،من دو سه ماه پیش رم 8 سن دیسک گرفتم 21 تومن.
دوست عزیز مجتبی جاننقل قول:
این گوشی دایویکس رو پشتیبانی نمیکنه تو میتونی فایل هایی با فرمت های MP4 , 3GP فیلم مشاهده کنی.
بهترین نرم افزار کانورتر هم ویدیو کانورتر مستر هست که تو اکثر مجموعه های نرم افزاری موجوده یا با یه سرچ تو نت میتونی پیداش کنی.
در مورد سوال دومت هم میتونی در قسمت تنظیمات>تنظیمات صفحه نمایش>منوی اصلی یا همچین چیزایی اون فلش رو به مخصوص تغییر بدی و بعدش هم هر عکسی رو که میخوای بزاری بک گراند منو.
در مورد سوال آخرت هم اطلاع ندارم فکر کنم فقط با وایمکس میشه یا بوسیله بلوتوث و اینجور کارها.
ارزونترین گوشیی که دایوکس پخش می کنه s7350 که 200 تومنه.گوشیه خوبیه.
کسی فیمت فعلی این گوشی و می دونه؟؟؟ ممنون
با گارانتی اصلی(مایکروتل) حدود 155-160 تومن.نقل قول:
با گارانتی متفرقه حدود 140-145 تومن.
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
تو حالت اسلاید شو گزینه ای برای تنظیم کردن مدت زمان مکث نداره؟
من خیلی دنبال برنامه های خاصی نیستم. فقط چند تا دیکشنری، نقشه ، تقویم، ماشین حساب و ... هست که خیلی جدید نیستن و رو K750 خیلی راحت کار میکنن و فقط Jar این برنامه ها رو دارم.نقل قول:
آیا شما هیچ برنامه مشابهی روش نصب کردبن؟ (فقط با فایل Jar) اگر به خوبی نصب شدن بگین ممنون میشم.
با تشکر از راهنماییتون
همه این چیزایی که می خواید واسه استار هستش و بدون مشکل کار می کنن.نقل قول:
اگه احتیاج دارید لینک می زاریم.
سلام بچه ها
چند تا سوال داشتم 1
1- وقتی پیغام باتری لو میده 7 الی 8 ساعت طول میکشه تا گوشی خاموش بشه و همش ویبره میزنه میره تو اعصاب آدم باید چه کار کرد؟
2- برنامه هایی مثل تقویم و ... آیا شارش باطری را هنگام استندبای مصرف می کنند؟اگه مصرف می کنند چه مقدار؟
خیلیییییییییییییییییییییی یی ممنونم.
راستش رو بخوای من اون سری واسه اطمینان خاطر خودم گوشیم رو دیدم و فایلهایی که تو فولدرOther بود رو. بیشتر فایلهام فرمتشJar بود! که شامل نقشه و و بازی و برنامه مثل پلیر و اینا رو نصب کردم رو گوشیم مشکلی هم نداره!!نقل قول:
کلا سامسونگ سیستم جاواش به روز شده مثل قبلنا نیست
نقل قول:
1- به نظر من از دید یه نقش نمیشه بهش نگاه کرد. البته نظر منه! اینکه سامسونگ چقدر واسش مکالمه کاربرهاش مهمه که واسه اینکه باطری زمانی که به حالت Low میرسه تمام امکانات گوشی رو آف میکنه که از حداکثر زمان باطری تو حالت کمترین مصرف بیشتر زمان رو استفاده کنین در حالت مکالمه. ( چی گقتم!!؟!؟!:13:) راهی نداره در کل !!( مگه درست کاری گوشی)
2 - اگه آنلاین باشه یعنی بخوای استفاده کنی آره. ولی اگه به صورت دیفالت یعنی واسه مثلا اعلام روز و ساعت مثل قرار ملاقات باشه نه مصرف نمیکنه! شاید باورتون نشه. اگه بلوتوث آن باشه ولی استفاده نشه علنا هیچ استفاده این نمیشه ازش! باطری هم کم نمیشه!
اگه منظورت بازی هست که بله. بخاطر بزرگی صفحه و سیستم عامل نصبتا معمولی که داره یکمی باطری مصرف میکنه حین بازی!!!
سوال اول هم اگه کسی جوابش رو داره بگه به دوسمون!!
کابل گوشی من گم شده :41: :19:
از دوستان کسی خبر داره تو علاالدین پیدا میشه یا نه؟!
تو نمایندگی چی؟!
شک نکن.حال داری برو مرکز خدمات پارس ماکروتل. هرکاری هم بخوای واست میکنن.نقل قول:
چون خودشون وارد کننده ی اصلی هستن هرچی لوازم جانبی هم بخوای دارن(( البته در صورتی که تموم نکرده باشن رو موارد خاص)):46:
من امروز تو تاپیکهای مختلف گوشیهای سامسونگ گشت زدم. گویا همه اون چیزی رو که دیدن با اون چیزی که واقعی هست خیلی فرق داشته
از اولش هم م گفتم. گوشی مشخصه اصلیش .کیفیت صدا - آنتی دهی و باطری قوی- زیبا - مقاوم و با تکنولوژی بروز خوبه. یعنی حداکثر چیزی که میشه مطوب و به صرفه درنظر گرفتش با همین مشخصات کامل میشه!
جت رو همه با استار مقایسه کردن درصورتی که قیمتش حدودا2 برابره. همه از گوشی Pixon12 شکی بودن چون واقعا اون چیزی که باید با توجه به قیمتش باشه رو نداره
گوشیهای دیگه که نیومده خیلیا ذوقش رو داشتن. مثل اولین 8مگاپیکسلی سامسونگ.
من نمیخوام از سامسونگ بد بگم ولی هیچ وقت به این اعتقاد ندارم که امکانات جزو کاراییهای اصلی یه گوشیه. مثلا دوربینش. یا کیفیت پلیرش!
بودنش خوبه ولی نمیشه به عنوان یه خصوصیت اصلی نام برد.البته جای بحث نیست که الان گوشی مبایل هم پلیر هست هم دوربین عکاسی هم نویگیتور هم گیم هم خیلی چیزای دیگه!!!
من فعلا در حال تحقیق گوشی سامسونگ با سیستم عامل آندروید هستم. ببینم چه کرده!!!:20:
ببخشیدا. خودتون یه جوری ربطش بدین به استار.نگین بی ربط بود!!!!:31::46:
مرکز خدمات پارس ماکروتل تو تهران کجاست ممنون میشم ادرس دقیق بدین؟
دوستان من قصد خرید دارم منتها قبل از ان دو سوال داشتم که مطرح می کنم
1.گوشیهایی که سیستم Wi Fi دارند چه کاری را می توانند انجام دهند در کل این wiFi یعنی چی لطفا کمی در این ارتباط توضیح دهید ایا به صرفه است گوشی بخریم که این سیستم را داشته باشد با توجه به جدید بودن تکنولوژی
2.در مورد سیستمGPS ایا این سیستم قابل نصب روی مدل استار است یا اینکه این سیستم باید از قبل روی گوشی نصب شده باشد منظورم اینه که گوشی باید بخریم که این سیستم را ساپورت کند
:10::40::11:
سلام میلاد جان از اینکه جواب منو دادی خیلی ممنون ولی مشکل اینجاست که تو این 7 الی 8 ساعت هر یک ربع یک ربع پیغام باتری لو میده (ویبره یا زنگ) بیشتر روزها و مخصوصا شب ها وقتی می خوام بخوابم اذیت می کنه
نمی شه کاری کرد اخطارش هر 1 ساعت باشه یا حداقل نه ویبره بره نه زنگ بزنه؟
به نظرت فریم ور s523AJPIE9(مال منه)تشخیص دست خط داره یا نه ؟اگه داره کجاست؟
ازت خیلی ممنونم دوست عزیز
دفتر مرکزی خدماتش - تقاطع مطهری و سهرودی هست.پلاک85نقل قول:
این رو ببین. آدرس تمام مراکز خدماتی و فروش پارس ماکروتل هست. اگه رو مود خوب باشن ناراضی از اونجا نمیای بیرون:46:
کد:http://www.parsmicrotel.com/province-tehran/default.loco
نقل قول:
1- به طور کلی اگه بخوام تکنولوزی WIFI رو توضیح بدم. اینترنت پر سرعت بی سیم. همونی که تو همه لپتاپ ها وجود داره. و با همون قابلیت البته با سرعتی کمتر. ADSL با آنت وایرلس داری بدردت میخوره.اینکه میگن کارایی نداره چون تو بیشتر کشورهای توسعه یافته وایرلس هون وای فای مثل GPRS که ما داریم و سرعت مثل دیال آپ هست با این تفاوت که سرعت خیلی بالاست رو دارن واسه همین واقعا واسه اونا کارایی داره. ولی اگه شرکتی جایی باشی که وایرلس داشته باشه خوب جواب میده( البته من هنوز با WIFI رو ندیدم از نزدیک و کیفیتش رو!!!)
2 معمولا GPSلازم به نصب نیست.مگه به صورت جانبی نیاز به نصب باشه! منظورت چیه!؟ تو گوشی یه برنامه ای داره به نام Google Map که خیلی خوب کار میکنه. ولی در کل این گوشی همه جور برنامه های جاوا رو ساپورت میکنه!!!!
اینطوری که من شنیدم این سیسیتم به صورت کلی در ایران طراحی نشده هنوز. اگه هم جایی یا برنامه ای این شیوه رو ارائه میده مختص به خودش و برنامه ریزی خودشه!!! تو نیاز به لود کردن نداری به صورت دیفالت استفاده میکنی. ولی در بیشتر کشورها این مشخصه چون به صورت برنامه ریزی شده و ماهواره ای هست حتی تغییرات کوچیک هم که در 24 ساعت قبل پیش اومده رو میتونی متوجه بشی!!!
درسته. هی الارم میده. با اینکه تو تمام مشخصه های ویبره رو تو گوشی 0 میکنی باز آلارم با ویبره میده!!!نقل قول:
البته نمیشه به صورت دستی کاریش کرد چون من این گوشی رو زیر و رو کردم. مگه با آپدیت و اختصاص برنامه های جدید واسه تنظیم آلارم کمبود شارژ گوشی این کار عملی بشه!!
من درست منظور از تشخص دست خط رو نمیدونم.
ولی تو گوشی مشخصه ای داره به نام Smart Unockتوی قسمت تنظیمات Settings که میتونی با نوشتن یه حرف انگلیسی روی LCD به صورت shortcut برنامه ی مورد نظرت رو حتی در حالتی که گوشی قفل هست اجرا کنی.
اگه منظورت امنتی هست. نه نداره!!! حتی نمیتونی گوشی رو با پسورد مشخص شده به صورت کامل قفل کنی .فقط میتونه دونه دونه قسمتهای مربوطه رو روش پسورد بگذاری!!!
بازم شاید با به روز شدن سیستم این تنظیمات گسترده تر بشه!! ولی سامسوگ زیاد به این روشها اعتقادی نداره!!!!:46:
سلام
یه 2 تا سوال داشتم ممنون میشم لطف کنید و جواب بدین.
1 . باطری استار چند روز میتونه دوام بیاره یا بهتر بگم متوسط چند روز؟
2. محدودیت برای نصب برنامه از نظر تعداد یا حجم برنامه داره یا نه؟
ممنون
نقل قول:
1- به طور متوسط اگه استفاده فقط اس ام اس و زنگه 3 روز ولی اگه بازی یا آهنگ هم گوش میدی ممکنه به 2 روز کاهش پیدا کنه!
اگه هم زیاد اهل اس ام اس یا صحبت کردن نیستین مثلا روزی کمتر از 20 دقیقه مکالمه دارین این مدت به 4 روز هم میرسه!!!
2- چون به طور مستقیم بازی و برنامه تو مموری گوشی نصب میشه بستگی به میزان فضای آزاد مموری گوشی داره!!!
:46:
باطریش کلا عالیه!!
دوستان من از مودم وایرلس بیسیم استفاده می کنم ایا این امکان وجود دارد از اینترنت بیسیم روی این گوشی استفاده کنم منظورم اینه که ADSL را به گوشیم منتقل کنم با استفاده از مودم بیسیم ایا تنظیمات خاصی را باید روی گوشی انجام داد ممنون میشوم در این رابطه توضیح دهید با تشکر:10:
بابا دمت گرمهنقل قول:
برو خدا رو شکر کن
رفیقم کوکی داره از وقتی که پیغام میده اگه به شارژ نزنی چند دقیقه بعد خاموش میشه
فکر کنم اونایی که کوکی دارن حاضر بودن هر 5 دقیقه ویبره رو تحمل کنن تا انقدر زود گوشی خاموش نشه