سلام
یکی جواب مارا بدهد لطفا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=328532&page=243
Printable View
سلام
یکی جواب مارا بدهد لطفا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=328532&page=243
جوابتو دادیم که زیست(دکتر عالی پور)دین و زندگی(استاد دلشاد)نقل قول:
بله درباره tick8 حرفتون رو قبول دارم البته من reading & Close test قلمچی رو گرفتم برای درک مطلب.نقل قول:
منظورتون زیاد خوندن ادبیات و بینش است دیگه؟ ولی من تو این دو درس صفره صفر بودم مخصوصا بینش و اگه از الان شروع نکنم غیر ممکنه بعدا برسم تازه ادبیات رو هم فکر نکنم با اینکه از الان شروع کردم بتونم تا عید تموم کنم!
من قبل اینکه شروع به خوندن برای کنکور کنم فکر میکردم ادبیات و شیمی آسون باشه و بهترین درصدها رو تو اینا بزنم و فیزیک و ریاضی و بینش رو اصلا نتونم بزنم!!!! اما حالا که یک ماهه دارم میخونم کاملا برعکس شده ادبیات و شیمی رو فکر کنم کمتر از این سه تا درس بزنم و بینش و ریاضی و فیزیک رو خوب بزنم یا حداقل فیزیک و بیش رو!! :18:
خلاصه موندم که چرا من اینطوری شدم :2:
برنامه رو میخواستم تغییر بدم و 5 تا درس در روز بخونم 5*2 اما دیدم کار من یکی نیست همون 3 تا درس برای من خیلی بهتره! 3*3
من حدود 1 الی 1.5 ساعت میخونم بعد 20 دقیقه استراحت میکنم... بین هر 30 دقیقه یه استراحت کوچیک کردن به نظرتون خوبه یا نه؟
به نظر من این کار تمرکزم رو بریزه به هم... شما چی میگین؟
مشاور دقیقا کارش چیه؟ فقط میگه چی رو کی بخون و چطوری بخون؟ یا کار روانشناسی هم میتونن انجام بدن؟
ممنون
این در جواب پست من بود؟!نقل قول:
یعنی تراز آزمون ها برامون اهمیت نداشته باشه چون ممکنه روز کنکور سردرد بگیریم؟:20:
از اون حرفا بودا...
نقل قول:
دوست عزیز سعی کن برای خودت درس بخونی نه برای آشناها و فامیل . سرافراز کردن پدر خوبه اما اینکه بخوای بخونی تا ضایع نشی خوب نیست چون با این هدف حتی اگر 10% هم احتمال رتبه بد رو بدی هم تو فامیل خیلی ضایع میشی و هم خودت چپ می کنی
در ضمن من زنگ زدم آمزشگاه هدف
دیفرانسیل = برادران رضوی 500 تومن
گسسته = مشفق و حامی 300
هندسه === یکی دیگه که اسمش یادم نیست 250
من ریاضیم زیاد خوب نیست به نظر شما همین جا برم یا جای دیگه . من اسم دبیر زیاد برام مهم نیست مهم درس دادنش هستش . به نظر شما چه کار کنم ؟
ادبیات رو بیشتر باید موضوعی خوندنقل قول:
شیمی هم که فکر کنم تکرار خیلی خوبه یعنی هی بخونی و بازم بخونی
روزی 10ساعت اگه میخونید (فکر کنمخودتون گفتین) 5 درسی هم خوبه
من که عمرا اگه بتونم توی یهر وز فقط 5 درس بخونم
در کل هرجوری راحت ترین و خودتون فکر میکنین به تره بخونین
مشاور خوب همه کار میکنه من که خیلی به مشاوره اهمیت میدم البته افراطی هم نباید باشه چون با بهترین مشاورم اگه تلاش نکنین هیچی که هیچی
دوست عزیز اینکه میبینی یک فرد میگه من سر امتحان سر درد گرفتم , یهو همه چی از ذهنم پرید , جا به جا زدم و........ ناشی از استرس هست , استرس هم به علت این به وجود میاد که فرد کاملا روی مطالب تسلط نداره .نقل قول:
اگر فردی واقعا تلاش کنه بعیده که اون رتبه مورد نظرشو نیاره
سلام..
من تو درس فیزیک احمد نادعلی رو بهتون پیشنهاد میکنم که برید پیشش ..تو علوی درس میده..مدیر گروه فیزیک گروه آموزشی نوبل هم هست..واقعا کارش عالیه..
من امروز 1ساعت بیشتر نتونستم بخونم اصلا حسش نبود
اونم ریاضی2 ولی بیشتر فرمولای مثلثات ریلضی2 و تمام تصاعد و خوندم
یه خبر دیگه امروز خداروشکر بعد یه ماه کرم دختر از سرم افتاد
الان به تنها چیزی که فک میکنم کنکوره
سلام بر همه ي پشت كنكورياي عزيز منم يه مشكل داشتم ممنون مي شم يكي جواب بده كه اونم اينه كه من وقتي مي رم درس بخونم وقتي يه چيزي رو حل مي كنم مثلا تست مي زنم راحت 2 ساعت رو مي شينم ولي وقتي عمومي مي خونم با اينكه عمومي هام عاليه از 1 ساعت بيشتر نمي تونم بشينم با اينكه چندبار درسو مي خونم و تمرينارو حل مي كنم و خلاصه نويسي هم ميكنم حالا من چي كار كنم؟ راستي دوستاني كه سالهاي پيش كنكور دادن اگه مي شه برنامه و ساعت مطالعاتي و رتبه و فبوليشونو بگن مرسي
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه دیفرانسیل شما خیلی ضعیف هست پیشنهاد میکنم آموزشگاه هدف نری .
برای دیفرانسیل اگه پایه ضعیفی داری و میخوای همه مطالب رو با دوره تست های دیفرانسیل یاد بگیری یه خانم هست در آموزشگاه دخترانه قلم چی الغدیر(تنها خانمی هست که دیفرانسیل تدریس میکنه) البته به پسرها هم درس میده.
خیلی خوبه فقط بعضی وقتا خیلی فوق العاده میزاره مثلا جمعه از صبح تا ظهر میاردت آموزشگاه ولی کارش واقعا درسته :31:
من خودم الان گسسته با آقای مشفق دارم یه جورایی چون پایم ضعیف هست نوع درس دادنش برام سنگینه برای همین مجبورم قبل کلاس درس رو خودم یادبگیرم تا سرکلاس به مشکل برنخورم و این خیلی کارم رو سخت کرده (به تبلیغات کاری نداشته باش)
ببخشید دوستان کسی اینجا هست که از سهمیه بسیج و کاراش اطلاعی داشته باشه؟؟؟؟
از درس خوندن میافتم اگه برم دنبالش؟؟؟؟
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
محمدی رو میگی ؟ وای اون خوبهههههههههههههههههههههه ههههههههههه
سلامنقل قول:
به نظر من شما اول وقتی سر حالی بشین عمومی بخون بعد که خسته شدی برو سراغ تست و اینا.
یه راه حل دیگه هم که به نظرم میرسه اینه که محیط درس خوندنت رو عوض کنی. مثلا اگه برای خوندن درست روی تختن میخونی عمومیاتو برو پشت میزت بشین یا یه جای دیگه. محیطتتو عوض کن.
من امسال کنکور دادم ، رتبم خیلی خوب نشد ولی انتخاب رشته کردم و رشته ی علوم کامپیوتر دانشگاه شیخ بهایی اصفهان درومدم. که فردا هم اولین کلاسم شروع میشه:20:
من خیلی درس میخوندم ولی فک کنم کیفیت نداشتم که اون نتیجه ی دلخواهمو نگرفتم! از تابستون روزی 7-8 ساعت میخوندم و عید به بعد هم به 10-12 ساعت میکشید درس خوندنم. ولی مهم ساعت مطالعه نیست! فقط کیفییتش مهمه. و اینکه چقدر بتونی از همون زمان بهترین استفاده رو ببری.
موفق باشی:46:
اگه بسیج فعال باشی سهمیه داره ولی نمیدنم چقد!نقل قول:
اگه بسیج فعالی برو دنبال کاراش چون به هر حال کاچی به از هیچی :31:
راستی بچه ها آقای بهزادی نیا آموزشگاه گزینه 2 خیلی تعریفشو شنیدم.خودمم تستاشو فرمولاشو دیدم خیلی خوب بود.
آفرین از کجا فهمیدی ؟:31:نقل قول:
کی با ایشون کلاس داشتین؟
من تمام دبیر های قلم چی رو میشناسم . ببین تو نبیئی رو میشناسی همون که با محمدی لج افتاده؟
به نظر من اگه ریاضیت خوب نیست این کلاسای آموزشی که 80-100 تا میریزن توش و با این استادای کله گنده میرن نرو چون اینجور کلاسا برای اون کسایی خوبه که پایه ی قوی داشته باشن. اگه بری اینجور کلاسا و پایت ضعیف باشه هنگ میکنه در حد خوزه مورینهو!:31:نقل قول:
نه من منظورم اینه که شرایط دیگه رو هم باید در نظر گرفت و نمی شه گفت مثلا چون در کانون این ترازو میزنه فلان می شه یا ...نقل قول:
آره میشناسم مگه چی شده حالا ؟!!!نقل قول:
ببین این موسسه خیلی دبیرای به نامی داره اینایی که گفتی خیلی معروفن حتما برو حیف که پسرونست وگر نه منم میرفتم یک موسسه معروف با دبیرای عالی (دخترونه) به من معرفی کنید .من هنوز پیدا نکردمنقل قول:
سلام من توی برنامه ای که ریختم(خدایی خیلی روش کار کردم) یه مشکلی دارم!
اینه که وقت کم دارم یعنی چون ما تاساعت 2.5 مدرسه هستیم تا بیام میشه 3 تا بخوام یکم استراحت کنم و عذا بخورم میشه 4 تازه از اونجایی که من خیلی خوفتالو(اینی خواب دوست(واژه ی ثقیلیه نه!))هستم حد اکثر 5 ساعت میرسم بخونم ولی درسام خیلی بیشتر طول میکشه...
چکار کنم؟؟؟
دخترانه اندیشه فائق در وزرا نزدیک میدان آرژانتین همین کادر هستن ولی فقط فیزیک عربشاهی نیستنقل قول:
دخترانه هدف در ونک
اگه خواستی تلفناش رو بدم
ولی به نظز من در فیزیک و دیفرانسیل جایی مثل قلم چی الغدیر عمقی و از پایه درس نمیده به نظرم مدیریت قلم چی از کلاس کنکورهای معروفی همچون بالا خیلی بهتره
من نمی دونم ولی دبیرای ما که افتضاح بودننقل قول:
مشه شماره ی جفتشون رو به من بدی دستت درد نکنه:11:
salam,mishe yeki linke un jayi k bachehaye konkore 88 darsad ha va rotbe hashuno gozashtan ro b man bede?
kheili gashtam.vali peida nakardam:(
ای بابا خوش به حالتون ما که دبیرای مدرسمونم درس حسابی نبودن ما امسال گسسته رو واسمون تموم نکردن ادبیات رو تموم نکردن
خیلی چیزای دیگه رو تموم نکردن تو شهرمونم که دبیر خصوصی درست حسابیم نیست خودمون باید همین کتابای کمک آموزشی رو
بخونیم تازه اگه گیر بیاد که اونم گیر نمیاد من امسال به دوستم گفتم از یه شهر دیگه کلی کتاب واسم خرید پست کرد...
خلاصه که از امکاناتتون به بهترین نحو استفاده کنین...
شما هم نفستون از جای گرم بلند میشه ها من خودم پیشمو فقط رفتم غیر انتفاهی اونم قلم چی یک مشت دبیر به درد نخورو انداخت به مانقل قول:
ولی شما یک اموزشگاهی برو یا معلم خصوصی بگیر اینکه کتاباتون رو تموم نکردن مشکل می شه واستا:41:
اگر سطحت بالاست تو کلاس های ویژه این اموزشگاه شرکت کن خیلی کلاس سطح بالاییه در حد رتبه های دو رقمی سر کلاسند دبیراشم اخرشننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیمان راست میگه . تا تو این شهر زندگی نکنین نمیتونین بفهمین اینجا چه وضعیتیه :41:نقل قول:
اینجا نه آموزشگاه درست حسابی گیر میاد نه دبیر درست حسابی ، فقط باید با کتاب طی کرد .
راستی پیمان جان هر کتابی خواستی به من بگو برات بیارم چون من هر یه ماه یه بار میام اونجا سر میزنم میارم واست . چون پسرعموم ، داداشم و ... اینا همه اونجا دانشو هستند کتاباشونو من همیشه از مشهد میگیرم هر ماه میارم براشون . پس تعارف نکن .
ولی کلا من یکی که به خودخونی عادت دارم ، مشهد کلاس خوب هست ولی ترجیح میدم خودم بخونم . الانم که کتابای کمک آموزشی اونقدر زیاد و متنوع ( و اکثرا به زبان عامیانه ) شده که فکر نکنم کسی بدون کلاس مشکلی داشته باشه .
بله حق با شماست اکثر رتبه های خوب هم سخت کوش هستند نه اینکه همش کلاسو اینا برننقل قول:
اقا پیمان شما هم انشالله رتبه ات از همه بهتر میشه :11: مثلا من خودم با کلاس رفتن نیست رتبم خوب شد:39: !!
من دیفرانسلم خیلی بده افتضاحم . این آموزشگاهی که گفتی کلاس خصوصی برگزار می کنه ؟ ( یعنی اگه خصوصی باشه نمیتونم چون بودجه این کارو ندارم )نقل قول:
آدرسش کجاست ؟
هزینش چقدر میشه ؟
واقعا خوبه ؟
از رضوی هم بهتره ؟
تو کلاس آقای مشفق چند نفر هستین ؟
یعنی هیچ چیز رو از اول شروع نمی کنه ؟
شما چه پیشنهادی داری ؟ کجا برم ؟نقل قول:
آقا پیمان نفست از جای گرم بلند میشه داداش . وضعیت دبیرهای من تو کلاس کنکور هم از مدرسه شما بهتر نیست !نقل قول:
به این سایت سر بزن . اطلاعات جامعی در مورد کلاس کنکور داره البته فقط در مورد آدرس و شماره تلفن:نقل قول:
[HTML]www.classkonkoor.com[/HTML]
نقل قول:
بسیج در کنکور آزاد 30% سهمیه داره .
باید تو پایگاه بسیج همون جایی که هستی فعالیت زیاد داشته باشی و زیاد هم وقتگیر نیست .
در ضمن ELHAMELI جان شماره ای که از هدف تو تاپیک مشاوره برای کلاس کنکور دادی اشتباه بود . 2بار اونجا زنگ زدم دفعه دوم یه زن بود کلی شاکی شد
شماره اشتباه : 88997762
شماره درست: 88779962
یکی طلبت :46:
خب درد منم همینه اینجا نه آموزشگاه درست حسابی هس نه دبیر!!!!! ولی خب مجبورم با همین شرایط بخونم دیگه ایشالانقل قول:
شما هم نفستون از جای گرم بلند میشه ها من خودم پیشمو فقط رفتم غیر انتفاهی اونم قلم چی یک مشت دبیر به درد نخورو انداخت به ما
ولی شما یک اموزشگاهی برو یا معلم خصوصی بگیر اینکه کتاباتون رو تموم نکردن مشکل می شه واستا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که مشکلی پیش نیاد و موفق میشم..
قربونت داداش فعلا که همه کتابا رو یه نفر از دوستام فرستاده واسم باز کتاب لازم داشتم مزاحمت میشمنقل قول:
راستی پیمان جان هر کتابی خواستی به من بگو برات بیارم چون من هر یه ماه یه بار میام اونجا سر میزنم میارم واست . چون پسرعموم ، داداشم و ... اینا همه اونجا دانشو هستند کتاباشونو من همیشه از مشهد میگیرم هر ماه میارم براشون . پس تعارف نکن .
سلام
ببخشید من پشت کنکوری رشته ی کامپیوتر هستم نمرات درسهای تخصصی من (کامپیوتر ) تقریبا عالی هستش یعنی کامل ولی متاسفانه به درس های عمومی علاقه ندارم و نمرت درخشانی هم ندارم (ولی برعکسش اختصاصی ها رو تا 95 درصد می زنم)
حالا می خوام بدونم اگه تخصصی رو 90 درصد بزنم عمومی رو باید حدود چند بزنم تا یه رتبه ی سه رقمی بیارم (دولتی)
راستی ببخشید ظریب تخصصی با عمومی دورو بر چنده ؟
با تشکر.
کاملا مشخصه که به درسای عمومی علاقه نداری:دینقل قول:
راستی ببخشید ظریب تخصصی با عمومی دورو بر چنده ؟
برای رشته ریاضی:
عربی 2
زبان 2
دین و زندگی 3
ادبیات و زبان فارسی 4
شیمی 6 (برای زیرمجموعه دو 9)
فیزیک 9
ریاضی 12
ممنون/:5:
بابا من زبونم مو دراورد به خدا اقایeblisandezoمن اینو که الهام جان گفتن میشناسم توی مدرسه ی ما درس میده باور کن خوب نیست به خدا این هدفه خیلی خوبه من اصلا پیشمو میخواستم برم اونجا ولی دوره ای بابا تو اماره تک تک دبیرای اونجا رو قلم چی رو از من بخواه باور کن محمدی بیشتر تو کاره تشریحی تازه لج هم کرده با بعضی ها هی فوقالعاده ی بیخود میذاره
به توجه به توضیحات پست قبلی من در درس های عمومی تقریبا باید چند درصد رو بزنم
راستی ببخشید یه سایت خوب در مورد اطلاعات کنکور بیان نمی کنید
من توی همین تاپیک می مونم (منتظر جواب)
ممنون می شم
دوست عزیز تو این تاپیک بیشتر بچه های رشته های نظری هستن و فکر نمی کنم فنی حرفه ای و کاردانشی باشه . برای این که سریع تر به جوابت برسی یه تاپیک جدید با همین موضوع بزننقل قول:
نقل قول:
ممنون . اما دوست عزیز من اسم دارم . اسمم هم صادق هستش . لطفا به ID صدا نکن . یعنی برم هدف ؟
راستی اسم شما ؟
ببخشید اقا صادق من رویا هستم . من 4 میلیون تومن پولو ریختم توی جیب همین معلمای به درد نخور اینایی که گفتی تو هدف خودشون مولفن
نقل قول:
4میلیون رو پراید بخر بابا درس چیه :46:
دارندگی و برازندگی دیگه !:46: شوخی کردم
یعنی میگی برم هدف . آخه الهام میگه نه اونجا خوب نیست . و یه مشکل بزرگتر من دیفرانسیلم از ریشه مشکل داره . واقها گنگ شدم !:41:
اقا صادق دانش اموزان ممتاز اکثرا میرن هدف . اگر پایت ضعیف باشه ممکنه بگی نه اینجا خوب نیست اما شما سال دومته بعدشم سطح بالا بخونی بهتر از اینه که بری گیره یک سری معلم بی خود بیفتی که سطح علمی خودشون هم عالی نیست تازه پولتو هم بریزی دورررررررررررر . حالا خودت کودومو ترجیح میدی ؟؟؟