یه مموری 8 بخرین بندازین روش خودتونو راحت کنید و دقت کنید که فقط ویندوز موبایلای سامسونگ مموری داخلی دارن
یه مموری 8 بخرین بندازین روش خودتونو راحت کنید و دقت کنید که فقط ویندوز موبایلای سامسونگ مموری داخلی دارن
سلام
اگه بازيها و نرم افزارها اين گوشي در يك تاپيك جديد فاقد پرسش و پاسخ ايجاد بشه بهتره!
بهتره اين تالار فقط واسه پرسش و پاسخ باشه
تالار خيلي سنگين و شلوغ شده.
بحث مموری انداختن نیست
خدا رو شکر من از قبل اینو پیش بینی میکردم و اطلاعات مهم روش نمیریختم
ولی الان تکلیف کسی که اطلاعات مهم داره چیه؟؟
سامسونگ همون یخچال بسازه بهتره ....
نقل قول:
ایراد پریدن حافظه به هیچ عنوان از سامسونگ نیست و این مشکل از ویندوزه (یعنی شرکت مایکروساف) نباید بی انصافی کرد . به نظر شما مثل شرکت htc باید حافظه نمیزاشت روش و خودشو راحت میکرد؟ ایککاش آندروید زودتر کوک بشه روش تا از شر ویندوز خلاص بشم. البته I9000 گوشی بعدی منه....
---------- Post added at 09:15 AM ---------- Previous post was at 09:14 AM ----------
نقل قول:
برای چی املت 2 ؟ مشکل کجاست؟ به نظرت به جای این گوشی چی میخوای بخری؟
من يه مشكلي خيلي بدي كه با اين گوشی دارم اینه که روزی دو یا سه بار صفحه ی گوشی خوب به خود خاموش میشه و دیگه هیچ راهی جز در اوردن باتری ندارم تا ریستارتش کنم این مشکل معمولا موقعی که کسی تماس میگیره پیش میاد صفحه خاموش میشه و من متوجه تماس نمیشه و طرفی که داره تماس میگیره هم صدای زنگ خوردن گوشی رو میشنوه و گوشی خاموش نیست
این مشکل باعث شده این گوشی برام به درد نخور بشه
رم های مختلف رو امتحان کردم ولی بازم مشکل برطرف نشد
کسی تا حالا همچین مشکلی داشته راه حلی به نظرتون می رسه؟
جالبه من حدود یک ماهه این گوشی رو دارم ولی هیچکدام از مشکلات دوستان رو ندارم تنها مشکلم همون پریدم مای استوریج بود که اونم با انداختن یه مموری 8گیگ حلش کردم رامم هم je3 کوک شده است....
والا منم 3 ماهی هست دارمش نه مموریش پریده نه هنگ میکنه نه ....
تازه کارایی باهاش کردم که مطمعنم هیچ کدومتون نمیکنید (اورکلاک)
تاچ اچدی 2نقل قول:
برای چی املت 2 ؟ مشکل کجاست؟ به نظرت به جای این گوشی چی میخوای بخری؟
شایدم دیزایر
یا شاید نکسوس
از مایلستون هم خوشم میاد
آیفون 3 جی اس هم این روزا قیمتش خوب داره میاد پایین
کشف کردم که این ایراد مربوط به بایوس گوشی سامیونگه که توسط برنامه نویسای بی عرضه خودش نوشته شدهنقل قول:
ایراد پریدن حافظه به هیچ عنوان از سامسونگ نیست و این مشکل از ویندوزه (یعنی شرکت مایکروساف) نباید بی انصافی کرد .
وقتی مدید مایکروتل براتون بایوس رو هم فلش میکنن
حالا اگه بتونی بایوس گوشیتو که تعمیر کردم استخراج کنی
با بایوس یه گوشی که نرفته گارانتی مایسه کنی
میبینی کاملا فرق داره
سلامنقل قول:
منم این مشکلو داشتم
البته خیلی عجیبه برام
دلیلشم کثیف شدن صفحه است
صفحه گوشیو بعد از هر مکالمه تمیز کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
حالا سوال اینجاست. بایوس گوشی رو چطور میشه عوض کرد :19:
رو حالت SKD رو همین اکتاننقل قول:
ولی چطور میشه استخراج کرد؟؟؟
شاید هم همون ای بوتش باشه شاید هم بایوس
شما اون فروشندهه یه ماه برات گارانتی کرده درسته؟؟
ببین ای بوت برات چی زده؟؟؟
بچه ها براتون سوپرایز دارم :دی
این برنامه رو نصب کنید و گوشیتون رو به wifi router تبدیل کنید :دی
hd2 یه برتری نسبت به این گوشی داشت که اونم با نصب این نرم افزار بدست بیارید
کاملاً تست شده و بدون مشکله
حالشو ببرید :دی
کد:http://www.4shared.com/file/VWQ2QdG1/WMWifiRouterv160CBD.html
لطفا از کسانی که مموریشون پریده و هنوز درستش نکردن
به من پیام خصوصی بدید
من دارم پروژه حل مشکل پریدن مموری امینا 2 رو استارت میزنم
لطفا کسانی که مموری شون پریده در اولین مرحله گوشی رو به رام 6.1 اوریجینال فلش بزنن ...
احتمال حل مشکل : 50 درصد
لطفا یه دیکشنری قوی معرفی کنین شاید بالای 100 mb دیکشنری گرفتم ولی هیچکدوم کرک نمی شد .
2-یک پلیر قوی معرفی کنین که divx م بخونه
3- تم های گوشی رو از کجا گیر بیارم
با تشکر از زحمات دوستان
این دیکشنری رو دانلود کن پشیمون نمیشی ! تلفظ صوتی داره ، دیکشنری مصور داره ، عبارت های رایج هم داره ! کامل ترین دیکشنری که تا حالا دیدم اینه :نقل قول:
برای پخش divx هم از coreplayer استفاده کن :کد:http://rs25.rapidshare.com/files/192582871/Persian_Suite_2008_for_Pocket_PC.zip
کد:http://www.mediafire.com/?yjjzmtnmnl2
حذف بدلیل بیمحتوا بودن پست و شلوغ شدن تاپیک مدیرا زحمت پاک کردنش رو بکشن.
شوخی کردم حالا :دینقل قول:
نقل قول:
چط.ری بفهمم چی زده؟؟؟؟
رم بالاتر و سی پی یو قوی تر و صفحه نمایش بزرگتر و. مولتی تاچ بودن و....و ....نقل قول:
و صفحه نمایش TFT بد رنگ و مصرف باتری بیشتر و نداشتن حافظه داخلی و فیلمبرداری VGA و 200 هزار تومن گرونتر و تو جیب جا نشدن و ......و.....و....:31:
حذف بدلیل بیمحتوا بودن پست و شلوغ شدن تاپیک مدیرا زحمت پاک کردنش رو بکشن.
این چیزیه که خودمم نمیدونم و دارم روش کار میکنمنقل قول:
لطفا یه لینک از ویندوز 6.1 بزارید تا اگه وقت کردم تست بکنم.....
اچ تی سی هم خودشو راحت کرده و به جای تخته پرشی کلا حافظه داخلی رو تعطیل کرده و اما... همون 200 هزار تومن گرون تر کافیه که اصلا دورو ور این گوشی نرفت چون واقعا هر چی نگاه میکنیم آش اضافه تر نمیبینیم.. .نقل قول:
درضمن این که گفتید tft سلیقه ایه دیگه از اون حرفا بودا...... واقعا صفحه نمایشش بی کیفیته چه سلیقه ای چه بدون سلیقه ای.. کلا همین 2 تا دلیل کافیه که اصلا طرف این گوشی نرفت چه برسه به اینکه بخواد آدم تو خیابون این گوشی رو بگیره جلو گوشش همه فکر میکنن داره رادیو گوشی میده..:31:
خيلي عجيبه اگه دلیلش این باشه البته گوشی من زیاد کثیف نمیشه فقط دو قطره چسب رو screen protector ش رويخته شده پاک نمیشه البته اونقدر نیست که به چش بیادنقل قول:
به هر حال گفتی پاکش کنم من هم خودشو پاکردم هم مموریشو از دیروز تا الان که مشکلی نداشته و سریع و بینقش کار کرده امیدوارم همینطور بمونه .
راستی امکان اینکه ویندوز مبایل ویروسی بشه جقدره؟ ایا داشتن انتی وایروس ضروریه؟
بره من صفحه امو ال ای دی یه ایراده ...نقل قول:
درضمن این که گفتید tft سلیقه ایه دیگه از اون حرفا بودا...... واقعا صفحه نمایشش بی کیفیته چه سلیقه ای چه بدون سلیقه ای.. کلا همین 2 تا دلیل کافیه که اصلا طرف این گوشی نرفت چه برسه به اینکه بخواد آدم تو خیابون این گوشی رو بگیره جلو گوشش همه فکر میکنن داره رادیو گوشی میده..
چون من زیر نور افتاب زیاد با گوشی کار میکنم و خوانایی صفحات تی اف تی از امو ال ای دی زیر نور شدید بیشتره ....
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:14 AM ----------
طولش با امنیا 2 یکیهنقل قول:
کلا همین 2 تا دلیل کافیه که اصلا طرف این گوشی نرفت چه برسه به اینکه بخواد آدم تو خیابون این گوشی رو بگیره جلو گوشش همه فکر میکنن داره رادیو گوشی میده.
و عرضش فقط یه سانت از امنیا2 بیشتره .... در عوض کلی از امنیا2 باریک تره
در عوض صفحه بزرگ ، مولتی تاچ ، رم 512 ، سی پی یو 1 ، هزار تا رام عالی ، ساپرت بی نظیر نرم افزاری و صفحه بزرگ 4.3 اینچی
بازم بگم؟
احتمالا محلی که سنسور مجاورت قرار داره کثیف شده و باعث خاموش شدن صفحه نمایش میشه ! (سنسور مجاورت باعث میشه وقتی با گوشی صحبت می کنی صفحه نمایش خاموش بشه تا مصرف باتری کمتر بشه )نقل قول:
نگران ویروس هم نباش ! من که تا حالا ندیدم ویندوز موبایل ویروسی بشه
البته tft هم نسبت به amoled زیر نور خورشید "خیلی" بهتر نیست ! فقط یه خورده بهتره ، پس اگه زیر نور خورشید می تونید با tft کار کنید با amoled هم مشکلی نخواهید داشت ! (من خودم با دیاموند 2 مقایسه کردم ، زیاد فرقی نداره )نقل قول:
تفاوت محسوس amoled با tft وقتی مشخص میشه که بخوای با گوشی کلیپ و عکس تماشا کنی ، کافیه یک کلیپ divx با کیفیت خوب روی روی امنیا 2 و اچ دی 2 مقایسه کنی تا به عمق فاجعه پی ببری :31:
اچ دی 2 هم طول بیشتری داره هم عرض بیشتر ، وزنش هم زیاد تره !
قدرت باتری و مصرف باتری هم که اصلا قابل مقایسه نیست ! من با اینکه با گوشی زیاد کار می کنم هر 3-4 روز یک بار گوشی رو شارژ می کنم (حداقل روزی 1 ساعت کلیپ نگاه می کنم)
در مورد سی پی یو و رم هم ،مهمترین برتری اچ دی 2 همین دو مورد هست که البته خیلی هم تاثیر گذار هست ، و البته خازنی بودن صفحه نمایش
ساپورت نرم افزاری هم از اون حرف ها بود !! :46:
سلامنقل قول:
این مشکلو من تو گوشیای قبلیم داشتم
تجروبشو از اونا دارم
البته گوشیای قبلیم صفحشون خازنی بود که به کثیف شدن حساس بود(مثلا وقتی میدادم یه خانمم صحبت کنه لوازم ارایشش میموند رو صفحه)
این که صفحش مقاومتیه نمیدونم چرا اینجوری میشه در همین حالت
به خاطر همین میگم عجیبه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من زیاد کلیپ نگا نمیکنمنقل قول:
تفاوت محسوس amoled با tft وقتی مشخص میشه که بخوای با گوشی کلیپ و عکس تماشا کنی ، کافیه یک کلیپ divx با کیفیت خوب روی روی امنیا 2 و اچ دی 2 مقایسه کنی تا به عمق فاجعه پی ببری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقلا اچ تی سی خرابیش خیلی کمتره
تازه آندوریید هم براش کوک شده
قول میدم تا ویندوز 7 هم بیاد براش کوک میشه
اوبونتو هم براش کوک شده
کدوم اینا رو املت داره؟؟؟؟
نقل قول:
آرش خان من پیشنهاد میدم که شما گوشیتو بفروش و دیکه تو این فروم تشریف نیار....چون داری از رو تعصب حرف میزنی و لطفا از واژه املت استفاده تکن چون تمامی کسایی که اینجان از روی عقل و شعور بالا این گوشی رو خریدنن و همگی کار درستی کردن این که شما میگی املت یعنی به شعور دوستان توهین کردید که 450 تومن دادن به املت. آندروید هم به این زودی برای امنیا 2 کوک میشه نگران نباش. درضمن اوبونتو براش کوک شده!! این دیگه چه صیقه ای ه؟درضمن وقتی که ویندوز 7 برای این گوشی کوک شد اونوقت بیا به به و چه چه بزن تا اونموقع من omnia 3 گرفتم و تو سر هر چی گوشی htc میزنم. پسر خوب شرکت htc فقط یه مونتاژ کاره و حتی صفحات ال ای دی شو از سامسونگ میخره. اگه کسی میخواد کل بندازه بین شرکت سامسونگ و htc میتونم 1000 خط براش همینجا بنویسم..........
سلام به همگی.
بعد از دو ماه برگشتم و خوشحالم که دوباره اینجام.
جناب آقای Arashdn شما فکر میکنم یه مقدار احساساتی شدی و از روی منطق صحبت و قضاوت نمیکنی.
دوست من ایراداتی رو که شما داری از این گوشی میگیری و در مقابل از گوشیهای HTC حمایت میکنی لازمه که بهت یادآوری کنم که اصلا این موارد رو گوشیهای HTC به طور ذاتی ندارن که حالا بخوان ایراد داشته باشن یا نداشته باشن ، کدوم گوشی HTC اصلا حافظه داخلی داره تا حالا بخواد جلوی سامسونگ بگه که حافظه داخلی گوشیهاش نمیپره و ضعف نداره ، من فکر میکنم که باید به سامسونگ آفرین گفت که این امکان رو در Omnia II قرار داده و اگر هم حافظه داخلی کسی بپره بر میگرده به طرز استفاده خود طرف البته این ضعف به خاطر نا وارد بودن صاحب گوشی نیست بلکه یه نا هماهنگی بین سخت افزار و نرم افزار گوشی هست که بر میگرده به ساختار سیستم عامل و در نهایت کمپانی مایکروسافت.
دوست من شما وقتی میخواستی این گوشی رو بخری به اجبار کسی نخریدی و اگه حالا ازش زده شدی باز هم کسی مجبورت نکرده که این گوشی رو نگه داری و میتونی بری سراغ گوشیهای HTC و لازم نیست بیای اینجا و از روی حرص شروع به گفتن الفاظ بی ربط و بی معنی بکنی که هیچ ربطی به یه انجمن تخصصی گوشی موبایل نداره چونکه افرادی که میان اینجا دوست دارن تا مطلبی رو از سایر اعضا یاد بگیرن و با سایرین تبادل اطلاعات کنند نه اینکه حرف های بی ربط و غیر منطقی و بچه گانه بخونند.
در ضمن این رو هم بدون که گوشیهای HTC هم قطعا ایرادات مخصوص خودشون رو دارن.
لطفا حداقل به خاطر خدماتی که گوشیت توی مدتی که داشتی بهت داده از واژه های بهتری استفاده کن ، البته اینم بر میگرده به انصاف ، درک و منطق اون استفاده کننده.
با سپاس.
آقا این کلیپ رو ببینید: اولین سری ویندوز 7 روی امنیا اچ دی :
کد:http://209.197.7.204/z5w3g4x4/cds/cdn1.slashgear.tv/648.mp4?file=http://cdn1.slashgear.tv/648.mp4&start=0&dopvhost=cdn1.slashgear.tv&doppl=0101a26a4d53d6064d03d65608136e92d9d669e4&dopsig=3ca19f9f229c674a55de48347332ee8f
خدای سیستم عامله نگاه کنید متوجه میشید. واقعا مایکروسافت هیچ رقمه کوتاه نمیاد
سلام . میخواید که Delivery Report گوشیتون به جای اینکه شماره تلفن رو بزنه اسم طرف هم که تو Contact هاتونه بزنه؟ مثلا به جای اینکه بنویسه:
The Message you sent to +989351234567 has been delivered
بنویسه:
The Message you sent to Reza Ahmady (+989351234567) has been delivered
?
اینو نصب کنید درست میشه:
کد:http://www.4shared.com/file/fNctwUMG/_2__SMSDRFix2.html
--------------------------------------------------------------------------
بعد این همه مدت فعالیت این امکان آپلود فایل تو سایت رو ندادن به ما....
سلام سعيد جان يعني اينو نصب كنيم دليوري smsدرست ميشه
نقل قول:
بله 100 درصد تست شده
والا یکی میخواد ازم بخره 290 (خیلی هم منت گذاشت) منم دیدم 290 فروختنش اصلا بصرفه نیست ... الان دنبال مشتریمنقل قول:
آرش خان من پیشنهاد میدم که شما گوشیتو بفروش و دیکه تو این فروم تشریف نیار....چون داری از رو تعصب حرف میزنی و لطفا از واژه املت استفاده تکن چون تمامی کسایی که اینجان از روی عقل و شعور بالا این گوشی رو خریدنن و همگی کار درستی کردن این که شما میگی املت یعنی به شعور دوستان توهین کردید که 450 تومن دادن به املت.
امنیا رو کاعذ خیلی مزایا داره ولی در عمل مشکلاتش زیاده .. مثلا برنامه ها با درایو جی سنسور خودش جواب نمیدن و اگه مال اچ تی سی رو نصب کنیم خودش گوشی میریزه بهم
یا مثلا خیلی از بازی ها روش اجرا نمیشه
اکثر پلیر ها باهاش مشکل داره
خلاصه این چند روزه شدید رفته رو اعصابم
این بخش phone خودشون هم که دادن به مایکروتل ماشالله ماشالله بزنم به تخته از فاصله 20 سانتی دکل بی تی اس به این ور انتن نمیده
شکر خدا بعد 5 دقیقه اینترنت شیرینگ گوشی میشه جهنم ..... (تو تاچ دایاموند بعد دو ساعت گوشی اصلا داغ نشده بود)
وقتی دارم میبینم یخچالی که جلومه هم سامسونگه و گوشی که دستم هست هم سامسونگه باز میره رو اعصابم
وقتی میبینم سنس رو نصب میکنم و فقط 20 مگ رم خالی میمونه اعصابم میریزه بهم
این اخر کاری هم که 7-8 گیگ اطلاعات مهم امو به باد داد .....
اچ تی سی میدونه کهمشکل داره پس نمیزاره و در نتیجه 7-8 گیگ اطلاعات مردم هیچ نمیشه و مردمم 20 تومن تیغ نمیزنه ....نقل قول:
ناب آقای Arashdn شما فکر میکنم یه مقدار احساساتی شدی و از روی منطق صحبت و قضاوت نمیکنی.
دوست من ایراداتی رو که شما داری از این گوشی میگیری و در مقابل از گوشیهای HTC حمایت میکنی لازمه که بهت یادآوری کنم که اصلا این موارد رو گوشیهای HTC به طور ذاتی ندارن که حالا بخوان ایراد داشته باشن یا نداشته باشن ، کدوم گوشی HTC اصلا حافظه داخلی داره تا حالا بخواد جلوی سامسونگ بگه که حافظه داخلی گوشیهاش نمیپره و ضعف نداره ، من فکر میکنم که باید به سامسونگ آفرین گفت که این امکان رو در Omnia II قرار داده و اگر هم حافظه داخلی کسی بپره بر میگرده به طرز استفاده خود طرف البته این ضعف به خاطر نا وارد بودن صاحب گوشی نیست بلکه یه نا هماهنگی بین سخت افزار و نرم افزار گوشی هست که بر میگرده به ساختار سیستم عامل و در نهایت کمپانی مایکروسافت.
من رو حساب مشاروه های همین انجمن وتعریف های این گوشی روی کاغذ خریدمنقل قول:
دوست من شما وقتی میخواستی این گوشی رو بخری به اجبار کسی نخریدی و اگه حالا ازش زده شدی باز هم کسی مجبورت نکرده که این گوشی رو نگه داری و میتونی بری سراغ گوشیهای HTC و لازم نیست بیای اینجا و از روی حرص شروع به گفتن الفاظ بی ربط و بی معنی بکنی که هیچ ربطی به یه انجمن تخصصی گوشی موبایل نداره چونکه افرادی که میان اینجا دوست دارن تا مطلبی رو از سایر اعضا یاد بگیرن و با سایرین تبادل اطلاعات کنند نه اینکه حرف های بی ربط و غیر منطقی و بچه گانه بخونند.
حالا هم قیمت فروشش مجبورم کرده که نگه دارم .....
خداییش خود من کم سوال جواب میدم اینجا؟؟
من همیشه سپاس گذار بودم و هسمنقل قول:
لطفا حداقل به خاطر خدماتی که گوشیت توی مدتی که داشتی بهت داده از واژه های بهتری استفاده کن ، البته اینم بر میگرده به انصاف ، درک و منطق اون استفاده کننده.
ولی این روزا اعصابم خیلی خرابه ....
کلیپ زیاده ...نقل قول:
آقا این کلیپ رو ببینید: اولین سری ویندوز 7 روی امنیا اچ دی :
منم کلیپ میدم ویندوز ویستا رو روی تاچ ویوا بالا آوردن ..........
مهم اینه که عملا چیکا کنن
تازه خودت نوشتی امنیا اچ دی ......
مثلا اندوریید یه چیزی شده ولی بعید میدونم ویندوز 7 بتونه روی این کوک بشه ...
آقا این کلیپ گه گفتم ربطی به موضوع شما نداشت! این امنیا اچ دی کلا برای ویندوز 7 ساخته شده . با اون امنیا اچ دی خودمون فرق داره
در مورد صحبتهاتم باید بگم تمامی این ایراداتی که شما با گوشیت داری منشا ش خودتی:31: گوشیتو بیار پیش من برات کاری میکنم که تمام این مشکلاتت حل بشه.... در ضمن من گویم که گارانتی ندااره مشتری داره به قیمت 350 تومن....
من بازم پیشنهاد میدم که بفروشیش چون کلا شما انتطارت رفته بالا.... فکر نکنم آیفون 4 هم راضیت کنه.
گوشیه شما شاید مشکل داره . مال من که اصلا داغ نمیکنه . آنتن دهیش هم خوبه . رام سنس هم نصب میکنم 70 مگ خالی داره .. ببین مطمعن باش اکه گوشی خوبی نبود تو موداکو اینقدر طرفدار نداشت. در مورد اجرای بازی ها خوب باید بگم اونموقع کمتر گوشی مولتی تاچ بود. دوستانی هم که به شما مشاوره دادن مطمعن باش همه مطالب رو درست و کامل به شما مشاوره دادن و لی شما انتطاراتت رو از گوشی به درستی مطرح نکردی. مثلا: اگه میگفتی که بازی برات خیلی مهمه همون اول میگفتم که نخری و بری آیفون بخری یا گوشی مولتی تاچ.... در هرصورت انشالله یه گوشی بخری که ازش راضی باشی البته بعید میدونم...
در مورد Gsensor من هر چی ریختم بدون نیاز به درایور کار کرد
یکیش همون بازی مخصوص hd2 بود ... htc teeter فک کنم
یکیم کراش ماشینی بود که اونم راحت کار میکرد با Gsensor
بازیهای زیادیم روش ریختمو همش خیلی خوب جواب داد
اینترنت شیرینگ درسته داغش میکنه چون هم زمان هم شارژ میشه هم ازش استفاده میشه
بهتره با اون نرم افزاری که گفتم با وای فای از اینترنتش استفاده کنی که شارژ نشه ... با بلوتوثم میشه
در مورد پلیرها من فقط core player رو دیدم که یکم کند بود که اونم با نصب core player مخصوص خودش مشکل حل میشه
این رامی که من نصب کردم اولش 100 مگ رم خالی داشت که sence هم روش بریزی فک نکنم از 70 پایینتر بیاد
به نظر من ویندوز موبایل کلاً سیستم عامل خوبی نیست مخصوصاً واسه کسی که خیلی حال و حوصلشو نداشته باشه
آرش خان بهتره بفروشی و بری یه ویندوز موبایل از htc بخری
دوستان سلام !
من اینجا رسما میخوام در حضور همه به خاطر بحثی که چند ماه پیش با اقا سعید پیدا کردم و حرفایی که زدم از ایشون عذرخواهی کنم .
اعتراف میکنم که من در مورد ایشون اشتباه کردم و الان که چندوقتیه به این تاپیک سر میزنم میبینم که ایشون خالصانه اطلاعاتشون رو به اشتراک میذارن و تاپیک رو مدیون فعالیت های خودشون کردن .
باز هم معذرت میخوام ..... .