تازه بازم گفتن که :"شیخ مارا گفتند چه گویی در حق شراب ؟ گفت : تا که خورَد ! " (ادامه ی بحث در تاپیک مشاعره)نقل قول:
به جای این حرفا بیا چند تا سوتی بده این همه بچه ها تحویلت گرفتند تو این مدتی که نبودی.نقل قول:
Printable View
تازه بازم گفتن که :"شیخ مارا گفتند چه گویی در حق شراب ؟ گفت : تا که خورَد ! " (ادامه ی بحث در تاپیک مشاعره)نقل قول:
به جای این حرفا بیا چند تا سوتی بده این همه بچه ها تحویلت گرفتند تو این مدتی که نبودی.نقل قول:
دیروز مامانم شله زرد نذر داشت و من داشتم پخش میکردم.
اول گفتم آپارتمان خودمون رو بدم.
سرما خورده هم هستم.
خلاصه همسایه در رو باز کرد و داشت بر میداشت که یهو نمیدونم سرفه بود یا عطسه و یا هردو؟ ولی هر چی بود باعث شد تمام دارچینهای روی شله زرد ها بره تو چشم و دهن و دماغ همسایمون.
من سریع رفتم یکی دیگه براشون آوردم چون همونجا با خودم گفتم دیگه چطور دلش میاد اینو برداره!!!
حالا که فکر میکنم میگم خوب بود چیزی پرت نشد تو ظرفش...(حالمان بد میشود :دی)
با سلام من برگشتم
همش سه روز رفتم مسافرت با باری از شرمندگی و سوتی برگشتم
سوتی های من از جایی شروع شد که همه فامیل جمع بودن داشتن فیلم میدیدن سکوت کامل همه جا رو گرفته بود که گوشیم زنگ زد منم دوبار دستم رفت رو answer رفت رو speaker طرف هم نه گذاشت نه برداشت گفت الو مونا جان کجایی گلم؟؟؟ به همین سادگی بین همه ضایع شدیم که هیچ دخترای فامیل همه قش کردن از خنده چون مثلا همه دوست پسر دارن من یکی ندارم
از طرفی نیست کل فامیل عشق منن چپ میرفتن مونا جون راست میومدن مونا جون دیگه داشتم دیوونه میشدم هر کی صدام میکرد اول تو دلم میگفتم کوفت ظهر مار مرگ بعد بلند میگفتم جونم
یکدفعه دیگه آمپر زد بالا چند نفر باهم صدام کردن.. طفلک آخریش زن عموم بود گفت مونا؟؟؟؟ منم گفتم مرگ انقدر خجالت کشیدم که دیگه .......
داشتم واسه یه مذکر آیکیو از اعضای فامیل توضیح میدادم آب چطور از یخچال میاد بیرون( طفلک میگفت تو از کجا میدونی توش آب هست یا نیست ) منم گفتم وقتی تو هم فشار بدی آبت نیاد یعنی آب نداری دیگه البته من خودم نفهمیدم چی گفتم بقیه بد نگاه کردن
خونه ی عموم اینا پسر عمو بزرگم تو اتاق بود منم میخواستم لباس عوض کنم برم خونه خواستم سر به سرش بذارم بهش گفتم برو بیرون میخوام لباس عوض کنم اونم گفت نمیرم منم گفتم همینجا جلوت عوض میکنما اونم هی گفت وجودش رو نداری هی کل انداختیم منم که زیر دامنم شلوار پوشیده بوددم ولی معلوم نبود گفتم بکشم پایین حالشو بگیرم اما حال خودم بدتر گرفته شد دامن و شلوارم با هم اومد پایین دیگه بقیه شو خودتون میدونید دیگه
سوتی زیاد بود اما مناسب جمع نیست فقط رفتیم ضایع شدیم برگشتیم
ایول مونا جان! :دی :31:
خیلی سوتی آخریه باحال بود...:33:
من یه بار سرکلاس فیزیک بینیم(دماغم)خون اومد از معلم اجازه گرفتم برم بیرون معلمم اجازه داد...
بعد داشتم میرفتم بیرون در زدم بعدشم همه زدن زیر خنده حالا من بخند اونا بخند:27:
منم دیگه روم نمیشد برگردم سر کلاس:31:
یه بار شیر کاکاؤو با کیک خریدم بعد تو خیابون یهو شیرکاکاؤو رو ریختم رو کیک:31:
شانس اوردم هیچکس ندید:20:
چند روز یش تو خوابگاه تو اتاق بودم اومدم برم اتاق روبرویی سراغ رفیقم...بلن شدم رسیدم به در اتاق خودمون در زدم.. بعدش رفتم در اتاق روبرویی رو همین جری باز کردم (واقع باید کارها رو جابجا انجام میدادم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينا من درآوردي بود يا واقعي محصوصاً اي آخرينقل قول:
تهمت نزن به دختر مردم!نقل قول:
اينا من درآوردي بود يا واقعي محصوصاً اي آخري
یعنی انقدر تخیلی بود؟ مگه چیه؟ :31:
سرجلسه كنكور سوتي دادم بد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولش گفتن كسي كه موبايل همراشه داخل نياره ، دم در تحويل بده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم گوشي رو قايم كردم بردم تو (تو دلم گفت زرررررررشك) ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرجلسه بعد از نيم ساعت يهو sms رسيد ، شانس منم گوشي silent نبود بعد صداي يه پشه بيد كه وز وز ميكنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبچ گوشاشو تاول زده بود اين صدا از كجا مياد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه بقيشم خودتون ميدونيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز رفتم خريد كنم بعد از خريد از مغازه اومدم بيرون بدونه اينكه پول بدم بعد يك دفعه يادم افتاد برگشتم پول بدم حواسم به در مغازه نبود در مغازه شيشه اي بود به شدتي كه بر گشتم با صورت رفتم تو در مغازه ..... صورتم به در مغازه تخت شد حسابي عابروم رفت..............................
دست تو دماغت نکن !! کاره بدیه ، اونم تو کلاس درس !نقل قول:
سلام نمیدونم از این ماجرا بگیم سوتی.....بگیم معجزه بگیم....
خودتون بخونید یه اسمی روش بزارین:
راستش امروز صبح ما درس «برنامه ریزی تولید» داشتیم....
روش کار استادمون به این صورته که همراه خودش یه سیدی حاوی اسلایدهای پاورپوینت میاره و بر اساس اون درس میده......ینی تمام زندگی استاد برای درس دادن به اون پاورپوینتها بستگی داره.....
خوب برای اینکه بتونه این سیدی را اجرا کنه نیاز به یه دستگاه کامپیوتر هست..:دی
کامپیوتر هم بچهها میرن از سایت دانشگاه میگیرن و میارن...تو کلاس ویدئو پروژکتور هستش که به سقف وصله و راحت میتونه استاد استفاده کنه...
اما امروز برخلاف همیشه ما دو کسی کامپیوتر داشتیم.....
کیس شماره 1: کابلها وصل و روشن شد....ویندوز بالا اومد...سیدی مربوطه داخل دستگاه گذاشته شد.....بعد از مدتی سیدی Run شد ولی وقتی استاد محتویات داخل سیدی را نیگاه کرد اینطوری شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتویات سیدی چیزایی بود که اصلا داخل سی دی نبود....مربوط میشد به یه مبحث دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیدی در اورده شد....تمیز شد:دی مجدد داخل دستگاه قرار داده شد بازم همون محتویات نشون داده شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه کارهای عجیب و غریب انجام شد...مثل ظاهر کردن فایلهای hidden و....ولی محتویات سیدی یه چیزای عجیب و غریب نشون داده میشد که به قول استاد تو عمرش اینارو ندیده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به پیشنهاد یکی از بچهها کیس عوض شد و کیس شماره 2 وارد عمل شد
کیس شماره دو: کابلها وصل و راهاندازی شد.....ویندوز بالا اومد سیدی داخل دستگاه گذاشته شد.....بعد ازمدتی سیدی RUN شد و در کمال تعجب مشاهده کردیم که محتویات اصلی و واقعی سیدی به نمایش در اومد (همون اسلایدهای درس)
خلاصه که استاد حسابی چشاش گرد شده بود که این ماجرا چطوری امکان پذیره که محتویات یه سیدی در دو کامپیوتر مختلف دو چیز مختلف نشون داده بشه
راستی کسی توجیجی برای این ماجرا داره؟
1. یادم نمیاد تا حالا سوتی الکی نوشته باشم من کلا زیاد سوتی میدم دست خودمم نیست الا اینایی هم که خوندی انگشت کوچیکش هم نمیشه با خودت میگی آدم انقدر ضایع وجود داره اصلا؟؟؟نقل قول:
2. حالا همه سوتی دادن میدونن چیز جالبی نیست افتخار هم نداره بگم نه راسته و اینا نه اتفاقا خوش حال میشدم همونایی هم که دیدن مثل پسر عموم فکر میکردن الکیه آخه طفلک سریع از اتاق پرید بیرون خلاصه حالا مهم هم نیست اتفاقا بهتر اینه همه فکر کنن که آدم اصلا اهل سوتی نیست قوه ی تخیل قوی داره که متاسفانه شانس نیاوردم تو این مورد
نقل قول:
بله من فکر میکنم سی دی رو برعکس گذاشته بودین یه طررفش اون چیزا بود یه طرفش این چیزا
البته میشه سی دی رو هم برعکس نداشته باشی اون کیس قابلیت خوندن سیدی از بالا رو داشته تا از پایین توجیه دیگه ای نیست
شایدم یکی قبلا رو درایو سی دی فایل کپی کرده بوده, ولی رایت نکرده بوده در این صورت اونارو نشون میده ولی خوب محتویات خود سی دی رو هم نشون میده.نمی دونم والا .
شايدم كامپيوتر اوليه سيدي رايتر داشته و تو اون سيديه...... بوده و استادتون اونو اجرا كرده!!!!!!!!!
بپر سيديرو وردار :دي
خیلی سوتی های باحالی بود کلی خندیدیم...نقل قول:
راستی سوتی اولت ربطی به امضات نداره ؟
احتمالا تو کیس اولی درایو مجازی سی دی رام بود. که استاد شما به اشتباه اونو باز میکرد.نقل قول:
سلام نمیدونم از این ماجرا بگیم سوتی.....بگیم معجزه بگیم....
خودتون بخونید یه اسمی روش بزارین:
راستش امروز صبح ما درس «برنامه ریزی تولید» داشتیم....
روش کار استادمون به این صورته که همراه خودش یه سیدی حاوی اسلایدهای پاورپوینت میاره و بر اساس اون درس میده......ینی تمام زندگی استاد برای درس دادن به اون پاورپوینتها بستگی داره.....
خوب برای اینکه بتونه این سیدی را اجرا کنه نیاز به یه دستگاه کامپیوتر هست..:دی
کامپیوتر هم بچهها میرن از سایت دانشگاه میگیرن و میارن...تو کلاس ویدئو پروژکتور هستش که به سقف وصله و راحت میتونه استاد استفاده کنه...
اما امروز برخلاف همیشه ما دو کسی کامپیوتر داشتیم.....
کیس شماره 1: کابلها وصل و روشن شد....ویندوز بالا اومد...سیدی مربوطه داخل دستگاه گذاشته شد.....بعد از مدتی سیدی Run شد ولی وقتی استاد محتویات داخل سیدی را نیگاه کرد اینطوری شد
محتویات سیدی چیزایی بود که اصلا داخل سی دی نبود....مربوط میشد به یه مبحث دیگه
سیدی در اورده شد....تمیز شد:دی مجدد داخل دستگاه قرار داده شد بازم همون محتویات نشون داده شد
خلاصه کارهای عجیب و غریب انجام شد...مثل ظاهر کردن فایلهای hidden و....ولی محتویات سیدی یه چیزای عجیب و غریب نشون داده میشد که به قول استاد تو عمرش اینارو ندیده بود
به پیشنهاد یکی از بچهها کیس عوض شد و کیس شماره 2 وارد عمل شد
کیس شماره دو: کابلها وصل و راهاندازی شد.....ویندوز بالا اومد سیدی داخل دستگاه گذاشته شد.....بعد ازمدتی سیدی RUN شد و در کمال تعجب مشاهده کردیم که محتویات اصلی و واقعی سیدی به نمایش در اومد (همون اسلایدهای درس)
خلاصه که استاد حسابی چشاش گرد شده بود که این ماجرا چطوری امکان پذیره که محتویات یه سیدی در دو کامپیوتر مختلف دو چیز مختلف نشون داده بشه
راستی کسی توجیجی برای این ماجرا داره؟
سیدیش از این دوطرفهها نبود...نقل قول:
یه سیدی معمولی بودش:18:
:41::41:نقل قول:
:31::31::31::31:نقل قول:
نه بابا اون خبرا هم نبوده...
محتویات اون چیزی که نشود داد چیزه بدی نبید...یه سری فایلای تحقیقاتی بود که به ما ربطی نداشت :27:
نه اصلا کل اعضای دانشگاه را بگردی درایو مجازی نمیدونن چیه!!!!!نقل قول:
فقط یه درایو داشت کامپیوتر....اونم برا سیدی بود...
چون وقتی سیدی را در می اورد اسم درایو عوض میشد و وقتی سیدی رو میزاشت دوباره اسمش تغییر میکرد...
:18::18::18::18::18:
در ضمن نکته مهمتر اینه که حتی استاد اومد یه سیدی دیگه (برا درس کنترل کیفیت) رو گذاشت تو دستگاه قشنگ سیدی بالا اومد درست هم نشون داد
ولی با اون سیدی:18::18::18::18::18::18::18::18:
نقل قول:
ها؟؟؟ یکم گیج زدم معادله ی سختی شد راستش اصلا نفهمیدم کدوم با کدوم؟؟؟
الله اعلم... دیگه من عقلم قد نمیده...
بابا این : "مونا جان کجایی گلم ؟" یعنی گوینده این مطلب با این جمله : دیگه نه دلم تنگه نه تو p30world احساس غربت میکنم... و این تو مثل راز پاییزی و من رنگ زمستانمنقل قول:
ها؟؟؟ یکم گیج زدم معادله ی سختی شد راستش اصلا نفهمیدم کدوم با کدوم؟؟؟
چگونه دل اسیرت شد؟؟؟
قسم به شب نمیدانم...
نقل قول:
متاسفانه خیر این احساس غربت نکردن یه داستان دراز داره البته دیگه باید عوضش کنم ضایع شده شما هم این همه سوتی چه گیری دادی به اون جمله
مهدي جان شايد درايور اون كيس سيدي رايتر بوده و اون فايلها از جاي ديگه توي درايور كپي شده بوده.
مهدي جان شايد درايور اون كيس سيدي رايتر بوده و اون فايلها از جاي ديگه توي درايور كپي شده بوده.
بازم ضایع کردم اشتباه شد
اینم تست کردم روی سیستم خودم....نقل قول:
اگه اینطوری باشه باید هم محتوای موجود در سیدی نشون داده بشه و هم محتویاتی که از قبل کپی شده
جواب سؤال آقا مهدي......
استاد اسلايدهاي جلسه آخر رو روي فضاي خالي سي دي جلسه قبلي رايت كرده بوده(multi session)........
روي كامپيوتر اول سي.دي رام بوده و اسلايد دوم رو نتونسته بخونه.. (سي.دي رام قادر به خوندن سي.دي هاي multi session نيست...) كامپيوتر دوم سي.دي رايتر داشته و تونسته اون رو بخونه.........
و اين چه ربطي به سوتي داشت؟؟
کی گفته سی دی رام قادر به خواندن سی دی ها مولتی سیشن نیست ؟نقل قول:
جواب سؤال آقا مهدي......
استاد اسلايدهاي جلسه آخر رو روي فضاي خالي سي دي جلسه قبلي رايت كرده بوده(multi session)........
روي كامپيوتر اول سي.دي رام بوده و اسلايد دوم رو نتونسته بخونه.. (سي.دي رام قادر به خوندن سي.دي هاي multi session نيست...) كامپيوتر دوم سي.دي رايتر داشته و تونسته اون رو بخونه.........
و اين چه ربطي به سوتي داشت؟؟
یه سوتی داغ داغ همین الان
داشتم آهنگ گوش میکردم یه دفعه این آهنگ مشکوک از شادمهر اومد اینم صداش خیلی بلنده منم هرچی از رو کیبورد صداش کم می کردم کم نمی شد ..........بعد دوزاریم افتاد دارم با هدست موبایل گوش می کنم.........
قادر به خوندن اونا هست.......... ولي فقط اولين سيشن رو ميخونه.. سيشن آخر رو نمي خونه....... خودت امتحان كننقل قول:
چی شده؟؟؟ چرا اینجا شده تاپیک سخت افزار؟؟؟ کی قفل شده؟ کجا Multy Season بوده؟ کی مجازی بوده؟؟
سلامنقل قول:
جوابت منطقی به نظر میرسه....فقط باید تست کنیم ببینیم که session
های قبلی را سیدی رام میخونه یا نه؟؟؟؟
فعلا که حسش نیست تست کنم :دی
یه سوتی خفن:
دیشب یه مقداری زودتر از همیشه خوابیدم.
ساعت 6 ونیم بیدار شدم دیدم نیاز وحشتناک به رفتن به دستشویی دارم.
من عادت دارم با لباس زیر میخوابم.
میدونید که آقایون صبح ها که بیدار میشن چه وضعیتی دارند!!! :46:
بلند شدم بدون اینکه شلوار بپوشم رفتم بیرون اتاقم, اصلا فکر اینو نمیکردم که کسی بیدار باشه ولی مامانم بیدار بود منم شرتم یه 10 20 سانتی جلوتر از خودم میرفت:20:, تا دیدم مامانم اونجاست سریع دویاره برگشتم توی اتاقم.
مامانم که مونده بود من چرا اینطوری کردم پشت سرم اومد تو اتاقم و نگران گفت چی شده؟؟؟
منم سریع خودم و انداختم توی تختم و پتو رو کشیدم رو خودم گفتم هیچی بابا برو.
نکته خیلی ضایع اینجا بود که بعد از چند ثانیه بلند شدم شلوار پوشیدم و رفتم دستشویی.
ولی صبح گفتم خواب بد دیده بودم و قضیه یه مقدار ماست مالی شد.:27:
گفتم خواب دیدم خودمو حلق آویز کردم.:21:
نقل قول:
بي خيال بابا ، حالا نصف شبي مامانت بيكار نشسته تورو نيگاكنه :27::27::27:
صد بار امتحان کردم میخونه به راحتی... اصلا اگه نخونه که مولتی سیشن به درد نمیخوره. من تا حالا 100 تا سی دی مولتی سیشن رایت کردم دوباره و چند باره و ... شاید سی دی رام های قدیمی نمیتونن بازم نمیدونم دقیق ولی ماله من و هر جا که بردم خوند به راحتی...نقل قول:
در این تاپیک سوتی تعریف میکنند یا اشکالات کامپیوتری رو حل میکنند؟
اشتباه اومدم؟
دوست عزیز من این کار رو میتونم انجام بدم :)نقل قول:
یه بار هم چنین کاری رو توی دبیرستان انجام دادم و به همه نشون دادم متعجب شده بودن .
روی یک سیدی دو نوع محتویات میریزم ... روی کامپیوترهای مختلف میتوهه محتویات رو متفاوت نشون بده ...
در هر صورت ، انجام چنین کاری امکان پذیره .
موفق باشی .
منظورت همون چيزيه كه دوست ديگرمون گفتن؟multi session؟؟؟؟نقل قول: