خیر این دستگاه در فریمور اصلی توانایی پشتیبانی از درایو اکسترنال را نداردنقل قول:
Printable View
خیر این دستگاه در فریمور اصلی توانایی پشتیبانی از درایو اکسترنال را نداردنقل قول:
سلام از امروز کنترل دستگاه لایو اچ دی دیگر کار نکرد. کسی می دونه چکار باید کرد؟ باتری مشکل نداره چند بار هم دستگاه را ریست کردم.
مرسی. دوست عزیز فریمورهای غیر اصلی رو ازکجا میشه دنلود کرد؟نقل قول:
سلام
از وقتی من روی دستگاه لایو آ÷دیت جدید را نصب کردم هارد یک ترا را بسیار دیر میخونه و حتی با فلش 8 گیگ هم تقریبا 30 در صد اوقات تا روشن میکنم گیر میکنه و باید دوباره از برق بکشم.
خواستم دانگرید کنم از سایت وسترن فهمیدم دیگه امکان دان گرید از این آپدیت وجود نداره یعنی تا فایلها ی دانگرید و میگذاری تو دستگاه اونها رو نمی شناسه.
-ولی تو یه فروم خارجی نوشته بود فایلهای دانگرید رو بریزید تو فلش و اون فایل به اسم ver که ورژن آپدیت رو مشخص میکنه رو تو نوت پد ویرایش کنید و یه شماره بالاتر بهش بدید تا آپدیت (در حقیقت دانگرید)بشه....ممنون اگه نظرتون رو بگید.
دوستان قیمت این دستگاه الان چنده واینکه اگر لینک خرید اینترنتی کسی داره ممنون میشم .
باتشکر
منم به یه مشکل جدید بر خوردم تو فیلمای 1080 گاهی گیر میکنه و اتصال هارد رو قطع میکنه ولی 720 رو بدون مشکل پخش میکنه
من مشکلی نداشتم.
برای دانگرید یکی از فایلهای rollback رو بگیرید. شخصا از نسخه 4.13 استفاده کردم. مشکلی هم با آپدیت جدید نداشتم.
دیر شناخته شدن هارد یا فلش بخاطر اطلاعاتتون هست که به خوبی دسته بندی نشدن. من خودم یه هارد 1 ترا دارم که همش فایل تصویری هست و مرتب دسته بندی شده و کمتر از 15 ثانیه شناخته میشه.
سئوالی داشتم از دوستان که قیمت حال حاضر این دستگاه حدودا چقدر هست ؟
و آیا فروشگاه اینترنتی معتبری هست برای خرید آنلاین آن ؟
سایت نمایندگیش تو ایران اینجاست
پرسشی هم داشتین میتونین همینجا بپرسیدکد:http://www.hdmedia.ir/news.php
لینک این محصول توی این فروشگاه رو میشه لطف کنید؟ سرچ زدم پیداش نکردم
فروشگاه نام آشنایی سراغ ندارید؟
نقل قول:
کدوم دستگاه ؟ همین فروشگاه از همه معتبرتره خودم هم از همین جا خرید کردمنقل قول:
منظورم دستگاه WD HD Media player هستنقل قول:
شما چه مارکی رو خریدید و چقدر بود قیمتش ؟
سلام
یه مالتی مدیا پلیر میخوام با هارد داخلی
اگه میشه یه سایت مناسب واسه خرید معرفی كنید و همچنین یه مارك خوب
متشكرم
از همون فروشگاهی که گفتم این مدل را خریدیم Egreat R6S 3D plus pro با قیمت 390نقل قول:
آقا این نسخه آخر فیرمور خیلی ایراد داره مثلا هنگ میکنه اصلا هم نمی شه دانگریدش کرد لطفا کمک کنید.
من این دستگاه Egreat R6S 3D plus pro را دارم همینطور که شما گفتید با نسخه آخر خیلی گیر میکرد و نمیتونست فیلمها را سه بغدی نشون بده من هم دانگریدش کردم الان عالی شده فقط یه مشکل کوچولو داره که روی ایزو بلوری های سه بعدی فول اچ دی بعضی مواقع کم میاره ( بعد از حدود 40 دقیقه پخش هنگ میکنه و باید یه چند دقیقه ای خاموشش کنی تا درست بشه).
درود
دوستان اولین سری از دستگاه های HD Player Western Digital میخواستم بدون فریموری براش اومده که زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه ؟
سلام بهاساتید محترم
من میخوام دستگاه مدیا پلیر مدل xtreamer prodigy black بخرم ولی هیچجا پیدا نکردم اگه کسی از فروشش تو تهران خبر داره لطفا قیمت و آدرس اونجا رو بگه
salam
kasi versen jadid wd tv hd media playero nadare
man versen 1.03.01 daram bazam moshkel zirnvis farsi daram rahi hast ba abdit hal beshe mamnon misham rahnamaim konid
آدرسش تو صفحه قبل هستنقل قول:
چطوری میتونم از wdtv live streaming به عنوان مانیتور دوم کامپیوترم استفاده کنم؟
به غیر از مدیا پلیر ویندوز از چه نرم افزاری میتونم برای پخش فایل های کامپیوترم رویwdtv استفاده کنم؟
این وسیله فقط فلش میخوره؟به نظر شما کاراییش از دی وی دی بلیر بالاتره؟
1- دوستان من WDTV دارم ایا قابلیت شبکه کردن داره که دیگه بهش هار وصل نکنم اگه میشه اموزششو هم بدین که چه جوری باید WDTV رو شبکه کرد با کامپوتر
2- اینکه واسه من صدای Dts کار نمیکنه راهی نداره واسه WDtv که بشه dts رو اجرا کرد ؟
بله فلش و هارد و وو رو ساپورت میکنه و قابل قیاس با dvdplayer نیستنقل قول:
قیمت این دستگاه چنده / از کجا میتونم تهیه کنم؟ و در مقایسه با Xtreamers SideWinder 3 کم بهتره هم از نظر عمل کرد و هم از نظر عمر
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان من دستگاهمو میفرشم کسی خواست بگه
09122332176
کشوری
wd hd media player live
آپديت WD HD Media player از كجا ميتونم دانلود كنم و نحوه آپديت به چه شكله ؟
با تشكر
قيمتش چنده؟نقل قول:
سلام
قیمت wd tv live streaming media player واسه خرید چنده ؟
ممنون
سلام
من بین خرید این دستگاه های مدیا پلیر و بلوری پلیر مونده کدوم بهتره؟کیفیت این دستگاه چه طوره؟(از لحاظ پخش صدا و تصویر)
سلام بچها من یه دستگاهی میخوام فقط و فقط برای دیدم فیلم با فرمت mkv و ساپورت زیرنویس فارسی srt به نظرتون hd player بدردم میخوره یا گیرندهای دیجیتال ?تنها استفادهٔ من ریختن فیلم mkv و زیرنویس رو فلش دیدن تو تلویزیون lcd ممنون میشم راهنماییم کنین
به عنوان پلیر خر کار عالیه عالیه.....
سلام
دوستان یه مدلی رو به من معرفی بفرمایید که زیرنویس فارسی رو بخوبی پشتیبانی کنه همچنین به تلویزیون های که پورت HDMI رو هم ندارن وصل شه اگر جایی رو هم سراغ دارید که آنلاین بشه خرید کرد معرفی بفرمایید با تشکر
دوستان آپ دیت جدید برای STREAMING چند روزیه که اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این که یکسالی میشه مدل لایو دستگاه رو خریدم اما تازه الان دارم به کامپیوتر وصلش میکنم مشکل من سر ارتباط دستگاه با کامپیوتره. وقتی با کابل کراس به سوکت لن کامپیوتر وصل میکنم و توی cmd آی پی pcرو می بینم این اعداد رو نشون میده
Ip : 169.254.180.163
sub..: 255.255.0.0
و gateway و dns هم خالیه . توی پلیر هم همین آی پی رو ست میکنم اما وقتی تست ارتباط رو میزنم روی dns پیغام خطا میده. توی همین تاپیک خوندم که آی پی gateway رو بذارم اما اون هم خالیه.
حالت دوم : روی پلیر گذاشتم ککه تنظیمات شبکه رو اتوماتیک انجام بده که در wd این اطلاعات نمایش داده شد
Ip : 169.254.25.192
sub..: 255.255.0.0
جالبه که pc به این کانفیگ پینگ مبکنه اما باز هم رتباطی برقرار نمیشه
دوستان صاحب نظر یه لطفی کنن و به صورت مبتدی من رو راهنمایی کنن که چه کنم ممنون میشم
خوب این دستگاه قدیمی شده و طبیعیه که دوستان اهل فن خیلی به این تاپیک سر نزنن. یه سری سرچ کردم رسیدم به این صفحه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات رو مثل راهنمایی گفته شده انجام دادم و هر دو آی پی کامپیوتر و پلیر هم پینگ میکنن اما همچنان از من آی پی dns میخواد. خالی گذاشتم نشد آی پی دادم نشد. لطف کنید یه راهنمایی کنید
سلام
چند روز پیش دستگاه Live ی که تو خونه داشتیم رو از ورژن 1.04.31 به 1.06.43 آپدیت کردم...
به این امید که بعضی فرمت های تصویری که قابل خوندن نبود رو بتونه بخونه...
ولی زهی خیال باطل!
حدود 10 فایل 3GP، FLV، WMV، AVI و ... رو کنار گذاشته بودم تا ببینم بعد از آپدیت آیا قابل خوندن توسط دستگاه میشن یا نه...
وقتی آپدیت کردم و فایل ها رو امتحان کردم، حتا یکی از این فایل ها رو هم نتونست بخونه...
کلی خورد تو حالم!
حالا این هیچ...
همون طور که خیلی از دوستان هم گفته بودن، به شدت تو سرعت شناسایی سرعت هارد مشکل پیدا کرده...
هارد 750 سیلیکون پاورم رو که قبلا در کمتر از 10 ثانیه شناسایی میشد، الان 4 دقیقه طول میکشه تا شناسایی بشه!
هارد 2 ترای خود وسترن دیجیتال که قبلا در کمتر از 30 ثانیه شناسایی میشد، الان بیشتر از 3 دقیقه طول میکشه تا شناسایی بشه!
باز حالا اینم هیچی...
رابط کاربریش بدجور کند شده...
تو یه فولدر که میری باید کلی صبر کنی تا دوباره بتونی بری فولدر بعدی...
وگرنه مدام اون علامت قرمز بالای صفحه میاد...
آپدیت، این مدلیش رو دیگه ندیده بودیم والا...
بیشتر شبیه یه بدافزاره تا آپدیت!!!
اون لیست بلندبالای اصلاحات کجا و این مشکلات کجا...
مثلا پیش خودم می گفتم چه شرکت خفنیه که این همه برا مشتریاش ارزش قائل میشه و این همه آپدیت میده...
ولی...
خیلی دوست دارم با برنامه نویس وسترن دیجیتال یه ملاقات داشته باشم، ببینم واقعا هدفش از وقت گذاشتن روی آپدیت ها چی بوده!!!؟ :n15:
حالا اینها هیچی امکان برگشت هم در این نسخه وجود نداره شما باید قبل از آپدیت مطالب این قسمت رو میخوندینقل قول: