من یه کا 850 دارم. تمیزه تقریبآ .حدود 2 سال کار کرده . چند بفروشم خوبه؟ حدودآ
Printable View
من یه کا 850 دارم. تمیزه تقریبآ .حدود 2 سال کار کرده . چند بفروشم خوبه؟ حدودآ
بچه ها به نظر شما ساتیو چه رنگی بخرم؟
البته من یه پسرم. پس قاعدتا سلیقه م پسرونه است.
تا چند وقت پیش می خواستم نقره ای بخرم. ولی یه سری دوستام گفتن که رنگش میره!
قرمزش هم که دخترونه هس.
مشکیش هم که زیادی بی حاله!
حالا چیکار کنم؟
مشکی بگیرنقل قول:
چون هم خیلی خوش رنگه. هم خیلی باکلاسه و هم رنگش نمیره. تازه جای اثر انگشت هم روش میفته!!
:8::31::10::8::21::27::31:
اون اثر انگشت رو خوب اومدی:27:. منم رفتم از نزدیک دیدمش. فقط مشکی داشت واسه خودش ابهتی بود. نقره ای های سونی اریکسون خیلی زود رنگشون می ره.
قرمزشو دوست دارم از نزدیک ببینم اما نداشت. .ولی مشکیه خیلی ناز بود مشکی پر کلاغی:31:
خدایی انقدر براق بود که حد نداشت
با عرض سلام.
لطفا" در مورد کیفیت سایبرشات بودن گوشی دوربین این گوشی توضیح بدین
من c905 دارم واقعا" سایبرشاته. هر جور که گوشی رو حرکت بدی و عکس بگیری محاله که عکس تار بیفته. می خواستم در مورد ساتیو هم بدونم که اینجوریه یا نه؟
دوست من ابتدا گوشیمو -- کردم سپس آپدیت کردم . الان ام گوشی در حالت -- بود و هم برنامه رو ساین کردم اما باز اون ارور رو میده . شما خودتون رو ساتیو کدوم ورزن و نصب کردیدنقل قول:
منم موافقم مشکی خیلی شاخه چه واسه دختر چه پسر در کل انتخاب خوش سلیقه هاست چون خودم مشکی دارم :8: :40: W810 هم که داشنم مشکی بود :10::40:نقل قول:
امضاء 1500 به اسم من ثبت شد: (برای آپدیت جدید ساتیو)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر منم مشكيش خيلي قشنگ تره منم رفتم تو مغازه كه مشكلي بخرم ولي.. :41:
جاي انگشتي كه روش ميمونه خيلي بده :41: نقره اي خريدم و بعد از 3 ماه خدارو شكر هنوز رنگش نرفته :31:
نقره ای خریدی :2:نقل قول:
:31::31::31:
:10:
یعنی اثر انگشت روش نمیمونه؟؟؟ چون رنگ مشکیش جنس بدنه به جوری هستش که خیلی راحت اثر انگشت روی میمونه.
دوستان لطفا" پاسخ بدیننقل قول:
نمی دونم این آمار غلط که سایبرشات یعنی تکنولوژی تار نیافتنه از کجا اومده؟نقل قول:
بابا سایبرشات نام خط تولید دوربین های شرکت سونیه نه لنزه نه تکنولوژی.
حالا اگه منظور شما حساسیت به تکان در هنگام عکاسی باید بگم ساتیو توی محیط های داخل متاسفانه به حرکت حساسه و احتمال تار افتادن عکس هستش
منم کا850 داشتم یه سال پیش فروختم 140 تومن بعد رفتم ان82 خریدم الانم که ساتیو دارم :21:نقل قول:
من که تا حالا عکسام تار نشده البته خودش لرزش گیر دست داره بازم امتحان میکنم نتیجشو میگم :46: در ضمن سایبر شات بودن لنز ربطی به تار بودن یا نبودن نداره :46:نقل قول:
هومن جان اگه شما گوشیتو آپدیت کردی پس دیگه نمیتونی هـک کنی میخاستم برنامه خودمو برات آپلود کنم اما دیگه به درت نمیخوره :41: راستی شما وقتی میخای برنامه هاتو نصب کنی آیا گوشیتو در حالت هـک قرار میدیش یا نه :18:نقل قول:
دوست عزیز تو حالت بدون فلاش میشه Image Stabiliser یعنی تثبیت عکس یا همون لرزشگیر رو روشن کرد. ولی در کل دوربینش موقع عکس گرفتن یکم خنگه ولی عکس که گرفت کره :8::20:نقل قول:
شما فقط کافیه از یه پنکه در حال حرکت سریع با فلش عکس بگیرین و به قدرت فوق العاده ساتیو پی ببرین.
بچه ها حتماً تست کنین. :8:
واقعاً عالیه
در ضمن اگه موقع عکس برداری فلش بزنه به هیچ عنوان عکستون تار نمیشه.
اصلا اون حالت به اصطلاح دوستان سايبر شات در موقعي عمل ميكنه كه فلش بزنه در غير اين صورت همون c905 هم اين قابليت را نداره.
دوستان در آپديت جديد اشاره اي به مشكل ويبره نزدن اس ام اس رو حالت ذخيره در مموري كارت نشده؟
اگه به این عکس و انعکاس نورش توجه کنی میفهمی که اثر انگشت رو کدومش میفته :46:
یه مقدار دقت کنید داد میزنه که رو مشکیش اثر انگشت میفته . به از نزدیک دیدن هم نیازی نیس راحت میفهمی !
با سلام :11:نقل قول:
من که اصلا چیزی نفهمیدم :31: این عکس چیه و چطور ثابت کرد که رو مشکی اثر انگشت باقی میمونه :18:
برید حال کنید :10:
The app uses flash LED and LCD screen as light resources and can be independently controlled. The features include Emitted color selection of LCD screen, swith lights on/off with special keys, Optional sound when light turns on/off, run phone torch in background and improved user interface.
لینک دانلود :
کد:http://www.nokias60v5.com/wp-content/uploads/2010/04/phonetorch_2.0.zip
به دردتون می خوره ؟
نقل قول:
جل الخالق این جوانان چینی چه کارا که نمی کنن :18:
عکسش که این نبود !
عکسو سیو می کنم خودم آپلودش می کنم !
عکسش اینه :
دیگه شما ببخشید تقصیر من نبود !
همین الان یه سوالی برام پیش اومد من بالاخره نفهمیدم اسم این گوشی چیه ؟
منظورم تلفظ صحیحشه ؟
ستیو یا ساتیو ؟ :23:
سلام
من یه مشکلی با ساتیو یا ستیو دارم وقتی گوشی در حالت سایلنت هست اس ام اس که میاد ویبره نمیکنه
من گرفتمش 440. البته می گفت با گارانتی کامتل(غیر اصلی) ولی روی کارت گارانتیش نوشته پارس کامتل.
حالا سئوالم اینه می خوام ویبره صفحه رو قطع کنم یعنی وقتی ضربه به صفحه می زنم یه ویبره کوچیکی می زنه. پیداش نکردم از کجا قطعش کنم/.؟
واسه -- گوشیم مشکل دارم عکساش رو میذارم راهنمایی کنین
ساتیو ه ک نمیشه.نقل قول:
احتمالاً برای شما ورژن آخره و یکی از ویژگی های آخرین Firmware ساتیو اینه که ه ک نمیشه
:8:
....
همه همين مشكل را دارن فقط تنها راهش اينه كه محل ذخيره پيام را روي حافظه داخلي بذاريد كه يه مشكل داره و اونم اينه كه زود پر ميشه مخصوصا وقتب بلوتوث ميگيرينقل قول:
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
از توي تنظيمات پروفايلنقل قول:
lبه دوستان بر نخوره یه وقت :40: ولی ساتیو خیلی مسخره هست همه بگیم ستیو.....نظرتون چیه ؟ :20:نقل قول:
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------
دوست عزیز چه رنگی ؟ از کجا خریدی ؟ آپدیت کردی ؟نقل قول:
مشکی گرفتم. از پاساژ گلستان هروی. نه اپدیت نکردم. اخه بلد نیستم می ترسم خرابش کنم.
فقط یه چیزی تو جعبه اش فقط دفترچه راهنما نداشت.البته فروشنده گفت دفترچه اش چند ورق بیشتر نیست اما زنگ بزن هر وقت یه جعبه جدید اوردم بیا بگیر
یه سئوال دیگه چرا رم من 6.6 گیگ نشون می ده؟ البته بازی و تم و عکی ریختم روش.ممکنه مال اونا باشه؟:31:
نسخه نزم افزارش جدید بود و توی فیلمبرداریش گزینه ی wvga هست.
پس نیازی به اپدیت نداره نه؟
یه چیز دیگه تاچش مثل ان 97 هست پس خیلی فرق نداره که فکر کنید باید فشار محسوسی داده بشه.
دوم اینکه در دوربینش یه خورده سفت باز می شه یعنی مطمئنآ توی جیب شلوار باز نمی شه.
به نظرم اگه یه لبه ی کوچولو روی دریچه ی دوربین بود راحتتر باز می شد و بهتر بود
نیازی به آپدیت ندارهنقل قول:
فیلم برداری WVGA در آخرین آپدیت ساتیو فعال شد :40:
یه سئوال من نمی دونم جی پی اس رو از کجا باز کنم. یعنی مثلآ هر ایتمی یه شکلی داره. اما از کجا باید برم تو جی پی اس؟
نقل قول:
مهدی جان من تو همین پست گفتم :19:که اول -- کردم بعدا آپدیت و بعدش هم برناه ها رو در حالت -- رو گوشی نصب می کنم . الان توصیه شما چیه ؟
مرسی:8:
gps تو قسمت location تو منو هست ولی باید نقشه بریزی چون بدون نقشه فقط موقعیت جغرافیایی تو نشون میده و شمال جنوب و سرعت........نقل قول:
---------- Post added at 10:41 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
دفترچه مهم نیست همون چنتا برگه که گفته. کابل TV و USB توش بود با کیف ؟نقل قول:
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
همیشه یه مقدار رو خوده مموری کارت یا فلش USB و حتی هارد کامپوتر اشغال مینکه برای یه سری نرم افزارهایی که شما هیچ وقت نمیبینید:20::40:نقل قول:
---------- Post added at 10:46 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
تو آپدیت آخر تاچش خیلی بهتر شد :8::40: در دوربین هر چی سفت تر بهتر چون به مرور زمان روون میشه خودش :20:نقل قول:
کابل تی وی توش نبود .خریدم 8 تومن. اما کیفو usbو رم ریدر توش بود. البته کیفشو دوست ندارم خیلی تنگه
واسه جی پی اس که گفتین چه نقشه ای باید بریزم؟ حتمآ باید ساین بشه؟
چرا میزنی :13: منم گوشیمو اول هـک کردم بعد آپدیت الانم تو حالت هـک باقی مونده میشه قدم به قدم توضیح بدی برا نصب یه نرم افزار چیکار میکنی شاید یه جایش اشتباه داری :41: اولیشو خودم میگم: 1- گوشیرو برمیدارم 2- :31:نقل قول:
شما بیا اینجانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=410994
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294309
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318046
تو تنظیمات گوشیم نوشته :نقل قول:
Phone software version : R1C014
تا حالا گوشیمو آپدیت نکردم
دوست عزیز شما نرم افزار هلویکس برا s60v3 نصب کردی :18: خوب معلومه کار نمیکنه :31:نقل قول: