من نمیفهمم چرا شما به مینیمم بازی توجه نمی کنید و بعد میخرید؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بعدش میاین میگین که یعنی من نمی تونم بازی کنم و .... بله شما نمی تونید بازی کنید!!!چون به مینیمم بازی توجه نکردید این بازی حداقل cpu 2 هسته ای می خواد!!!!!!
Printable View
من نمیفهمم چرا شما به مینیمم بازی توجه نمی کنید و بعد میخرید؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بعدش میاین میگین که یعنی من نمی تونم بازی کنم و .... بله شما نمی تونید بازی کنید!!!چون به مینیمم بازی توجه نکردید این بازی حداقل cpu 2 هسته ای می خواد!!!!!!
ولی CPU من دو هسته ایه!!
مشخصات CPU :
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20 GHz
دو هسته ای نیست؟
- حداقل سی پی یو برای اجرای بازی باید Intel Core 2 Duo 1.8GHz باشه که مساوی میشه با Intel Core 2 Duo E6300 و نه E2200... پس سی پی یو شما کلا ضعیفه.نقل قول:
- همچنین از بابت کارت گرافیک حداقل باید NVIDIA 7900 داشته باشین که از بابت سرعت, دو برابر Nvidia 8400GS حساب میشه.
- از بابت رم مشکلی وارد نیست.
جالبه که 7900 از 8400 قوی تره!!
سلام.سیو بازی قبل از کشتن فاستن رو می خوام!!!به به!خیلی ممنونم!!!:46::46:
دوستان من پچ 1.0.3 رو نصب کردم و کرک Razor مال همین ورژن رو هم ریختم اما بر عکس گزشته که مشکلی نداشتم ، الان دوربین می چرخه ، از اینترنت هم نمی تونه استفاده کنه .
مگه به کدی که زده میشه واسه محصول بستگی داره آخه.نقل قول:
مثلا یه Gforce 280GTX خدایی هست پیشه یه 7900ی که شما میگی.
Gforce 280GTX این کارت الان جزء قویترین کارت گرافیک هاست و کدش هم 280 هست.اگه خواسته باشن با کدی شما میگی حساب کنیم این کارت میشه موتور گازی :27:.
پس کد به کارایی کارت یا هر چیز دیگه ایی ربط نداره.:10:
موفق باشید.:11:
مطمئن هستید که پچ 1،03 رو با کرکش نصب کردین؟نقل قول:
ببخشید
من بازی که گرفتم 3 تا دی وی دی ولی کلا بازی نصب می شه وقتی بالا میام وشروع به start بازی می کنم هی عکس شخصیت های بازی رد می شند و دیگه چیزی بالا نمیاد؟
من باید چه کار کنم؟
ویندوزم هم ویستا هستش!!
مشخصات سیستم هم:
cpu 7300
ram 2 gig
kard graf : 512 8600 nvidia
نقل قول:
بله دوست من.
از همون لینکهایی که در قسمت دانلود بازیها و در تاپیک پچ 1.0.3 گذاشته شده دانلود کردم . هم پچ رو و هم کرک رو .
چندین کرک دیگه رو هم امتحان کردم اما جواب نداد .
سلام سیو قبل کشتن فاستین...رو می خواستم!!!نخندید:27::27:
یه سوال من اهنگامو تو user tracks ریختم تو بازی هم اسکن کامپلت کردم.اما موجی به این نام تو رادیو نیست...
یا اگه هست اسمش چیه؟نگین user tracks:40:
چطوري ميشه از موبايل نيكو استفاده كرد . ديوانه شدم حتي يه مرحله هم نمي تونم رد كنم تو مرحله اول موندم
نقل قول:
راستشو بخای نمیدونم اسمش چیه ولی یه موجه که شکلش انگاری رعدوبرقه ولی بعد که دقت میکنی میبینی یه دست هت که یه سی دی رو گرفته دستش.
دوستان کسی نمیتونه به داد ما برسه؟
من آخر نفهمیدم سیوهارو چی کار کنم.قبلا اینو روی xp sp3 MRT بازی میکردم.ویندوز به هم ریخت.سیوای بازی رو برداشتم و ویندوز vista sp1 x64 نصب کردم.بعد حالا که سیو هارو جایگزین میکنم کار نمیکنه. سیوهارو جایگزین میکنم لودشون نمیکنه.
مینویسه:loading failed.please check your data on your hard drive.
چه از قبل سیو کرده باشی و جایگزین کنی و چه از قبل سیو نکرده باشی و کپی کنی باز همین ارور رو میده.نمیدونم چرا؟
فلش بالا رو بزنید گوشی موبایل رو بالا میاره : ↑نقل قول:
برای زنگ زدن به کسایی که کارشون دارین Phonebook رو بزنید و بعد هم Call.
هر چی میزنم هیچ چیزی نمیشه . راستی left Shift رو هم می زنم نمی دوه . چی کار باید بکنم . فقط می تونم رانندگی کنم و راه برمنقل قول:
فلش بالا رو بزنید گوشی موبایل رو بالا میاره : ↑
برای زنگ زدن به کسایی که کارشون دارین Phonebook رو بزنید و بعد هم Call.
شما یه نگاهی به تنظیمات کیبورد بنداز....
شاید مشکل از اونجا باشه و کلیدهای دیگه ای براش تعریف شده باشه
نكنه از ويستا استفاده مي كني؟ فكر نمي كنم كرك رازور با ويستا سازگار باشه عزيز xp استفاده كن براي بازينقل قول:
نقل قول:دوستان اينجا تاپيك مشكلات نصب هست بازي تاپيك داره خودش لطفا به تاپيكش مراجعه بفرماييد تا نظم تاپيك ها به هم زده نشه من نمي دونم چرا رسيدگي نميشه كاربرا هم به اين مسايل دقت نمي كنن و اهميت نميدن. عجيبهنقل قول:
من از ویستا استفاده می کنم و کرک razor سازگاری کامل با ویستا داشته و دارهنقل قول:
نكنه از ويستا استفاده مي كني؟ فكر نمي كنم كرك رازور با ويستا سازگار باشه عزيز xp استفاده كن براي بازي
من که تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم
من نمیتونم که بازی رو با گیم پد بازی کنم چی کار کنم
و یه چیز دیگه که سیو کردن بازی رو یکی کامل توضیح بده ممنون می شم:46:
در مورد گیم پد من نمیدونم.نقل قول:
ولی سیو کردن رو باید به صورت Profile آفلاین سیو کنید.
همون اول که یه همچین چیزی میاد با رو profil Offline یا یه همچین چیزی بزنید.
کسی نیست یه جواب درست حسابی بده:41:
سیو رو باید برین توی خونه هایی که دارین بگیرین بخوابین تا بتونین سیو کنین
البته خودش بعد هر ماموریت یک سیو میکنه
البته وقتی خودش سیو میشه که AutoSave فعال باشه.نقل قول:
من که به هرکی اینو گفتم گرفتن که چی گفتم.کد:کسی نیست یه جواب درست حسابی بده
در ضمن باید تو اون خونه ها برین کنار تختخواب بعد هم E سیو رو بزنین بعد هم Offline سیوش کنین.
همچنین جای این جور سوالا تو تاپیک بازی هست نه"رفع مشکلات نصب و اجرا"
موفق باشید.:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=46263
اصل سوال من gamepad بود که کسی جواب نداد
بعد هم این قسمت offline که شما میگین کجاست:5:
شما وقتی بازی بالا میاد دکمه home رو بزن تا بری تو قسمت live اونجا برو creat new account بعد گزینه offline رو انتخاب کن و اسمت رو بنویس.
تموم شد رفت.
help meeee
FATAL GTA IV ERROR:invalid resource detected - please re-install the game
hala chekarkonam to bazi nemire
ببينيد از اونجايي كه بازي از روي Xbox360 پورت شده دسته 360 رو ميشناسه تازه اونم در صورتي كه اون فايل هاي dll مربوطه رو اضافه كنيم حتي پچ 1.03 هم كه من استفاده كردم تاثيري نداشتنقل قول:
ای بابا کسی نیست بهداد ما برسه؟؟؟؟؟
وقتی می خواهم وارد بازی بشم این ارور ظاهر میشه پچ 1.03 هم نصب کردم واز کرک RAZOR که برای این پچ اومده استفاده کردم توی صفحه اول هم هیچ اشاره ای به این ارور نشده بود
FATAL GTA IV ERROR EFC20 :invalid resource detected - please re-install the game
دو بار هم تا حالا re-install کردم اما اثری نداشت
با سلاماگر این سوال تکراری بوده مرا عفو کنید چون واقعا گشتن در 252صفحه کار مشکلی است.ابتدا مشخّصات سیستم را می نویسم:
RAM: 1G
CPU: 3.2 Graphic: 512من GTA IV را با موفّقیّت روی سیستم خود نصب کردم اما وقتی بازی را اجرا می کردم چندین مشکل وجود داشت:1. همان طور که در عکس مشهود است، همه چیز به رنگ سیاه و آبی است و البته کمی هم قرمز.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
. هنگامی که بازی را متوقف(=Pause) می کنم برای اعمال تنظیمات آن قدر سرعت کم است که ماوس پرش دارد و خلاصه بسیار خسته کننده است. و این در حالی است که اگر Options را هنگامی باز کنیم که هنوز وارد بازی نشده ایم سرعت عادی است.3. این پاییk بودن سرعت در ضمنِ بازی نیز هست به طوری تصویر پرش دارد و هم چنین زیر نویس ها پس از گذشت حدود 30 ثانیه بعد از صحبت ها تمایش داده می شوند.نمی دانم که در همین انجمن بود یا نه، به هر حال یک جا خواندم که بهترین کرک Razor1911 است بنابراین با این کرک هم بازی را امتحان کردم اما توفیقی حاصل نشد.با توجه به این که این بازی بر روی سیستم دوستم با رَم 2 گیگ بدون مشکل اجرا شد، به دنبال چاره سازی افتادم. که فکر کنم در همین انجمن بود که خواندم به شرطی این بازی بر روی رم 1 گیگ قابل نصب است که پچ(=Patch) برنامه نصب شود. پچ نسخه 1.030 را از سایت RockStar دانلود کردم.اول نگاه کنید ببینید پچ درستی را دانلود کرده ام؟
وقتی که پچ را نصب کردم با این پیغام خطا مواجه شدم:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس کرک Razor را از اول دوباره در محل نصب بازی کپی کردم. در حالی که خوش حال بودم پیام خطای قبلی را با سلامتی پشت سر گذاشته با پیام خطای جدیدی رو به رو شدم:
همین جا بود که دیگر چاره ی دیگری به ذهنم نمی رسید. البته قبلا یه شانس دیگر را نیز امتحان کرده بودم. خوانده بودم که نرم افزار Systweak CacheBoost بازی را بهینه می کند(یعنی چه کارش می کند نمیدونم) به هر حال این هم بی فایده بود.این قدر نوشتم که بپرسم امیدی هست؟ مثلا تعویض ویندوز یا ... یا حتما باید رم 2 گیگ به بالا باشد؟ لطفا راه نمایی کنید.
دوست من cpu رو تا 3.2 اور کن بعد فرکانس هسته و مموری گرافیک رو 100 تا اور کن البته یک فن 8 سانتی روی کارت بزار و حتما هم این کارو بکن اونوقت روی رزولیشن 800*600 راحت میتونی بازی کنینقل قول:
اگه cpu رو اور کنی حتما فریم بیشتری میگیری چون بازی خیلی وابسته به cpu هست:46:
دوست من به احتمال زیاد cpu شما تک هسته ایه و برای این بازی خیلی ضعیفه و باید حتما دو هسته ای باشهنقل قول:
در ضمن رم شما خیلی کمه و باید حداقل 2g باشه و مدل دقیق کارتتون چیه
برای افزایش فریم درایور کارتتون هم بروز کنید که خیلی تاثیر داره:20:
من با هزارتا بدبختی با دایل آپ این پچ GTAIV_Patch_1030 رو دانلود کردم ، حلا چیکارش کنم ؟
وقتی بازش می کنم این پیغام رو میده :
بعد از دانلود در محل نصب گذاشتمش و بعد اجراش ردم .
من از کرک Razor1911 استفاده می کنم ، بعد از نصب مشکلی برام پیش نمیاد ؟
benchmark من اینه :
وقتی وارد بازی میشم کمی تیک داره و کند اجرا میشه ، شبا خوبه ولی روزها کند میشه . چیکار کنم ؟کد:
Statistics
Average FPS: 10.22
Duration: 37.78 sec
CPU Usage: 90%
System memory usage: 76%
Video memory usage: 95%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Medium
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9500 GT
Video Driver version: 175.19
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Core 2 Quad Q9550 - 2.83 GHz
File ID: benchmark.cli
با این cpu هم میشه بازی درست بازی کرد ؟
کد:
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
من هم همین مشکل رو داشتم ، اول بازی رو به طور کامل پاک کن و دوباره نصبش کن ، موقع نصب هم اول Rockstar Games Social Club رو نصب کن بعد Grand Theft Auto IV اصلی رو بعد هم کرک Razor رو هم بدون نصب هیچ پچی جایگزین کن ، درست نشد اگه ویندوزت ایکس پی پک 2 هست باید به XP SP3 یا VISTA PS1-2 ارتقاش بدی ، اگه هم XP SP3 هست ، ویندوزت رو تعمیر ( Repair) کن .نقل قول:
سپس کرک Razor را از اول دوباره در محل نصب بازی کپی کردم. در حالی که خوش حال بودم پیام خطای قبلی را با سلامتی پشت سر گذاشته با پیام خطای جدیدی رو به رو شدم:
سلام.
دوستان پچ 1.3 آخرین پچه درسته؟
اگه جدیدتر اومده لطف کنید لینکش رو بزارید.
ممنون.
آره این جدیدترین پچه و پچ جدیدتری نیومده هنوز.نقل قول:
با سلام من تو مرحله اول Manny گیر کردم چطور میتونم راهنمای رد کردن مراحل بازی رو پیدا کنم
کمکم کنید ممنون
این تاپیک مشکلات نصب بازی هست
سوالتون رو اینجا مطرح کنین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=46263&page=716
سلام.
ببخشید من تازه عضو شدم هم نا واردم هم از پاسخ های قبلی دوستان بی اطلاع هستم.:13:
اقایان من واقعا از دست این gta گیر کردم از هر کرک fedor ی که استفاده می کنم هنوز حرکت های دوربین و گاز دادن ماشین سر جاشه وقتی هم که از کرک های razor استفاده می کنم دیگه پچ 1.0.3.0 روش نصب نمیشه:41:
شما کرک مناسب نمیشناسید ؟ ویندوزم هم vista Sp1 هست فقط از یه رازور استفاده کردم که پچ رو قبول کرد که اونم هر بار که از بازی خارج میشم برای اجرا دوباره پچ و کرک باید نصب بشه !!
لطفا اگه کسی می دونه یه کمکی هم به من بکنه دست همگی درد نکنه !!!!!:46:
این کرک رو واسه پچ 1،03 استفاده کنید:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=21394&d=1238220378
من با این سیستم اجرا کردم:
ram:512
cpu:2.4
vga:128
با حداقل گرافیک
چطوری اجرا شد؟!
سلام
من بازی رو یه بارنصب کردم و تصاویر خوب لود نمی شد بعد از نصب دوباره بازی توی نوشته های اول بازی گیر می کنه اگه میشه کمک کنید مرسی
سلام
مشخصات سیستم من اینه:
CPU: E2200 2.20GHz 2 Core
VGA: nVIDIA 512mb 8500
RAM: 3gb kingston
HDD: 250gb
ولی وقتی بازی رو شروع می کنم بازی حرکت آهسته و فریم فریم نشون داده می شه
چیکار کنم معمولی شه؟ حتی گرافیکشم تو ضعیف ترین حالت تنظیم کردم باز درست نشد
یکی جواب بده!نقل قول: