منم اول فكر مي كردم از اون چيني ها هستش ولي الان مطمئن هستم كه اصل هستشنقل قول:
سلام
جدی میگه 250 فکر کنم مشکل داره،نمیدونم شایدم قیمتش همینه
دوستان كسي نظري نداره
Printable View
منم اول فكر مي كردم از اون چيني ها هستش ولي الان مطمئن هستم كه اصل هستشنقل قول:
سلام
جدی میگه 250 فکر کنم مشکل داره،نمیدونم شایدم قیمتش همینه
دوستان كسي نظري نداره
از کجا فهمیدی،نکنه علم غیب داری،جدآ دیدی گوشیو میخری اگه نمیخری من بگیرم!نقل قول:
میری توی my storage اونجا 2 تا فیل هست.. یکی از اونانقل قول:
ایول بابا من الان تو my storage ام کلی فایل هست :31:نقل قول:
حالا بزار ببینم چیزی پیدا میکنم که حس کنم از اول توش بوده
250؟ جدا؟ اگه مطمئنی اصله بگیرشنقل قول:
عزیزم 2 تا فایل هست.. نه فولدر.. که وقتی میری توی حافظه 16 گیگ میبینیشون.. یه نگاه بزن زود بگو لطفا:41:نقل قول:
نقل قول:من همین یکیو دارم یکی دیگه هم هست که هر کاری میکنم نمیشه آپش کردکد:http://arashmoj.persiangig.ir/Thumbs.bd
سلام.نقل قول:
فارسی که هیچ کدومشون نیست,باید فارسی ساز خودت نصب کنی.
سلام.نقل قول:
هیچ مشکلی واست بوجود نمیاد ,اگر فایل سیستمی باشه یا نمیزاره Delet کنی یا قبلش بهت هشدار میده.
اقا راحت فارسي نصب مي شهنقل قول:
سلام.
فارسی که هیچ کدومشون نیست,باید فارسی ساز خودت نصب کنی.
من شنبه (فردا ) مي خوام بگيرم
در كل ارزش خريد داره؟
نقل قول:
سلام.
بله به راحتی فارسی ساز روشون نصب میشه.شما فرمودید فارسی نیست من گفتم هیچ کدوم فارسی نیست. اگر مطمئن باشی گوشی ایرادی نداره قطعا" ارزش خرید داره.(مال دوستتون)
عزیزم اخطار داد ولی من حواسم جای دیگه بود و اصلا تو حال خودم نبودم...نقل قول:
من از اين مي ترسم كه يه وقت برام اس ام اس فارسي اومد مربع مربع نشون نده
در كل با فارسي مشكل نداشته باشه
سلام.نقل قول:
شما فقط از این بترس که گوشی مشکل داشته باشه .هر وقت خریدی بگو فارسی سازش رو بهت معرفی میکنم نصب کن بدون هیچ مشکلی برات کار میکنه.و اس ام اس هات هم فارسی برات میاد و فارسی میتونی بفرستی.:11:
نقل قول:
سلام.
خسته نباشی.:31:
راستی شما که بک آپ سیستم رو میگرفتی! بدون هیچ مشکلی میتونی بکاپ قبل از این تغییر رو اجرا کنی و گوشی برگرده به حالت قبلش.فقط باید حواست باشه اگر تایم ست کردی که مثلا" سه روزه بکاپ رو نگه داره بکاپ های سالمت تایمشون نگذره وگرنه پاک میشه.:11:
اون یکی رو بیزحمت زیپش کن بفرست...نقل قول:
شما بیزحمت یه نگاه کن ببین تو حافظه 16 گیگت همچین چیزی هست.. حالا اگر مثلا فایل مهمی بوده باشه چی میشه؟ آیا وقتی هارد ریست میکنیم حافظه 16 گیگ رو همه فایل ها پاک میشن؟ من جرات ندارم گوشیمو ریست کنم .. میترسم حافظه 16 گیگ رو بعد ریست نشناسه/// help me plz:41:نقل قول:
بابا خوب حق داره بترسه آخه منم 2 دفعه بعد از اینکه گوشیمو ریست کردم(هارد ریست نه) 16gb رو نشناخت ولی با هارد ریست درست شد.ببین گوشیتو ریست کن بدش اگه 16gb رو نشناخت هارد ریستش کن درست میشه my storage رو هارد ریست نکنیا main memory رو ریست کننقل قول:
من فردا اين گوشي رو مي خرم(البته با پست برام مي فرستن يه 3-2 روزي طول مي كشه)
اگه نصيحتي دارين بگين
هیچی نیست فقط اگه مطمئنی اصل کره هست بگیرشنقل قول:
چه جالب همه ساکت شدن:31:
یکی بگه که وقتی هارد ریست میکنیم اون 16 گیگی رو یعنی هرچی روشه پاک میشه؟؟؟ moji666 میشه اون یکی فایلی که هست و گفتی آپ نمیشه رو زیپ کنی و آپ کنی برام
نه هارد ریست کنی اون پاک نمیشه اون فایلم الان آپ میکنم میذارمنقل قول:
کد:http://arashmoj.persiangig.ir/ppc.rar
نقل قول:
یعنی من اشتباه پاک کنم آخرش چی میشه؟ با هارد ریست درست میشه دیگه؟؟؟/
آره دوباره my storage رو بعد از هارد ریست میشناسهنقل قول:
نقل قول:
سلام.
مگه شما بکاپ نداری؟ در مورد Spb Backup خیلی باهم صحبت کردیم.!؟
اگر بخوای بترسی هیچ وقت پاکت پی سی باز نمیشی نترس هیچ اتفاقی نمیفته نهایتش یک هارد ریسته.:46:
ضمنا" اگر تهرانی میتونی قرار بزاری باهم درستش میکنیم.
خیلی دمت گرم.. فعلا که طوری نشده.. من میخواستم پیشگیری کنم... اگه طوری شد که مزاحم میشم...:10:... جدا اینجا دوستای خوبی پیدا میشه............نقل قول:
نقل قول:
این رام DXIA5 مشکلش اینه که فارسی ساز رو نصب میکنی به صورت مربع نشون میده با اونکه چند بار از اول نصب کردم بازم همون مشکل! موقع ریست کردن علامت اولش یه علامت اخطار میاد تا جای که تو پستها خوندم قسمت PHONE اپدیت نشده میدونید چطور میشه اونم برطرف کرد، یا اینکه به حالت رام اولیش برگشت یا از کجا میشه این رام XBHI3 رو گیر اورد ؟
راستش این رام واسه سنگاپور هست یه چیزایی بود که باید قبل از این که بریزی میزدی که اونارو یادم نیست کجا خونده بودم ولی پیداش میکنم واست میزارمشوننقل قول:
ااینجا همه میگن اگه اصله بگیر.اما کسی درست راهنمایی نمکیکنه که اصلشو چطور تشخیص بدیم.کسی نمیتونه یه عکس از وسایل و پکش بندازه؟
اينم كل وسايلش با جعبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شارژر من فرق داره که.. چاپ روی باطریم هم فرق دارهنقل قول:
i900 وقتی باتریش خالی خالی باشه چقدر طول میکشه شارژ بشه؟ و شارژرش چند میلی آمپره؟
اون عكس مدله اصليش هست و مدلي كه شما دارين بستگي به گارانتي فرق دارهنقل قول:
شارژر من فرق داره که.. چاپ روی باطریم هم فرق داره
شارژر هم گارانتي مدلي مياره كه با برق ايران كار كنه
البته من بی گارانتی خریدمنقل قول:
سلام
من تو دانشگاه نمیتونم با موبایل به وای فای کانکت بشم چون ------ لازم داره .
تنظیمات خاصی داره ؟ اگه آره ، ممنون میشم که راهنماییم کنید .
یک سوال :
من عکس وسایل اضافه در پک بزرگ این گوشی رو میخوام
آیا مایکروتل پک بزرگ رو هم گارانتی میکنه؟
و دیگر اینکه آیا در پک بزرگ تنوع رنگ هم داره من رنگ جلو نقره ای و پشت مشکی رو میخوام
برنامه های GPS این گوشی چی؟
ممنونم
کابل انتقال Data نداره؟ کابل TV چطور ؟نقل قول:
اينم كل وسايلش با جعبه
سلام
چطوري ميشه صفحه today رو عوض كرد؟
درود بر دوستان عزیز:20:
من هم امنیا خریدم.:8:یکی از دوستان زحمت بکشه چکیده ای از پست های قبلی در مورد فارسی کردن ، نرم افزارهای مورد نیاز ، تغییر رام و هر چیز دیگه ای که در ابتدا لازمه در مورد امنیا بدونیم یا انجام دهیم را در ادامه قرار بده تا ما هم استفاده کنیم و هم دعا به جان نویسندش.:11: