سلام
دوستان بعد از رَد شدن توی امتحان شهری دو جلسه کلاس مینویسن. حالا این دو جلسه اجباریه؟؟ یعنی نمیشه بدون گذراندن این دو جلسه، مجدداً توی امتحان شهری شرکت کرد؟
سلام
دوستان بعد از رَد شدن توی امتحان شهری دو جلسه کلاس مینویسن. حالا این دو جلسه اجباریه؟؟ یعنی نمیشه بدون گذراندن این دو جلسه، مجدداً توی امتحان شهری شرکت کرد؟
پول دو جلسه رو که باید بدینقل قول:
ولی میتونی با معلم صحبت کنی نری ولی پول سر جاشه
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
آقااگه تست آیین نامه روتجدید بشیم (همونی که بعداز3روزامتحان میگیرن)بایدصبرکنیم دوباره قبول شیم یامیتونیم ادامه بدیم؟
سلام دوستان یه سوال داشتم.من تاریخ تولدم 1376/12/24 هستش. میخواستم بدونم کی و چه تاریخی مجاز به ثبت نام برای دریافت گواهینامه هستم؟ممنون
قاعدتا میشه ۱۳۹۴/۱۲/۲۵ ولی چون اخر ساله میوفته برای ۱۵ فروردین ۹۵نقل قول:
داداش 25 ام میری برای ثبت نام کلاسات بعده عیدهنقل قول:
من اون 5 جلسه اموزشیم رو زود رفتم قبل عید برداشتم عملی تو عید با مربی هماهنگ کردم اونم از خداش تند تند رفتم مهراشو زد
گواهینامه ها جدیدا زودتر میاد؟؟؟کسی بوده توی این ماه تو تهران امتحان داده باشه؟؟؟گواهینامش اومده؟؟؟
آقا راسته اونایی ک معافیت دارن مخصوصا اعصاب و روان باید 5سال از صدور کارت معافی شون گذشته باشه بره گواهی نامه؟!!!:n04::n04:
بعید می دونم به معافیت اعصاب و روان گواهی نامه بدن کلا. باید از پلیس +10 سوال کنیدنقل قول:
تمدید چی؟نقل قول:
صرع جزو اعصاب و روانه یا مثلا یه بندی هست به اسم مغز و اعصاب؟
باوو ارتباط افسردگی ب اعصاب و روان(از لحاظ بیولوژیکی) چیه من نمیدونم:n04: ! اصن یه کسایی تو این کمیسیون پزشکی ها هستن که بیاهو ببین:n04:
من خودم دیدم اصن هیچیشون ادم وار نیستنقل قول:
فقط موندم معافیتی که برای صرع گرفته شده بعده ها برای تمدید گواهینامه مشکل درس میکنه؟ میفرستن کمسیون درسته؟
یعنی ساده ترین و noob ترین روانشناسایی ک دیدم تو کمیسیون پزشکی خدمت بوده!نقل قول:
باید بره کمیسیون پزشکی و 2الی 5سال اینطور ک میگن از صدور کارت معافی ش گذشته باشه
این خبر بره 4سال ـه پیش ـه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که فعلا گواهینامه داریم تا 9 سال دیگه کی مرده کی زنده!!نقل قول:
دوستان راهی برای پیگیری دقیق گواهینامه هست؟؟؟
هم اون شماره 1100 رو امتحان کردم....هم سایت پست،اما به نتیجه نرسیدم.
برم 10+ می تونه بگه؟؟؟
شما ابتدا به مرکز آموزش زنگ بزنید اونجا به سیستم دسترسی دارن . کد ملی شما رو وارد میکنن و نوشته در چه وضعیتیه . مثلا درحال بررسی راهور . تایید شده و ... حتی نام افسر تایید کننده زمان تایید و ... هم مینویسهنقل قول:
مرکز آموزش منظورتون آموزشگاه رانندگی هست؟؟؟یا به مرجع اصلی (شهرک آزمایش)؟؟؟؟
نقل قول:
آموزشگاه رانندگی
هر چیزی بخواهین اینجاست :
نوع جستجو سند را گواهینامه بزنید و بعد شماره ملی وارد کنید و سپس اعداد کنترلی که مقابل آن عکس هست را وارد کنید.تمام!
بله ولی مورد داشتیم طرف گواهینامش تو دستش بوده ولی اینجا وارد کرده پیام اومده:همچین مرسوله ای تحویل پست نشده.نقل قول:
سلام
دوستان این قبولی آئین نامه تا چه مدت اعتبار داره؟؟
یعنی بعد از آئین نامه چقدر وقت داریم که امتحان شهری هم قبول بشیم؟
سلام.نقل قول:
آیین نامه تا دو سال از تاریخ قبولی مهلت دارید.. ضمنن بعد از 6 ماه، باید دوباره معاینه چشم بدین.
نکته: بعد از هر قبولی اگه تا مدت یکسال مدارک خودتون رو ارائه ندید، مراحل قبلی شما همگی ابطال میشه و باید از نو ثبت نام انجام بدید!
این معاینه چشم از زمان صدور کاردکس هست یا قبولی؟نقل قول:
معاینه چشم از تاریخ کاردکس مخصوص معاینه پزشکی محاسبه میشه : )نقل قول:
پ.ن: فقط در صورتی که تا 6 ماه (6 ماه بعد از صدور کاردکس معاینه پزشکی) نرید امتحان رو تکمیل کنید باید معاینه چشم رو دوباره انجام بدید.
دوستان من 19 آذر 18 تموم میشه و وارد 19 میشم میتونم زودتر ثبت نام کنم یا نه؟
تاجایی که من خبر دارم خیر. قبلن میشد الان دیگه نمیشه. چون الان به محض ثبت نام باید کاردکس معاینه پزشکی براتون بزنن، وقتی سنتون 18 نشده باشه کاردکس هم صادر نمیشه.نقل قول:
قبلن کاردکس معاینه پزشکی رو میشد هروقت دوست داشت اقدام کرد براش. خلاصه شرایطی ریختن که شخص حتمن 18 سالش تموم شده باشه :n02:
آموزشگاهم نشد پیگیری کنه....
کجا من می تونم زنگ بزنم یا هر روش دیگه ای بگه گواهینامه من کجاست؟؟؟
سلام دوستان
چند صفحه قبل رو خوندم و صحبتی نشده بود راجع به اینکه چقدر طول میکشه کارت دستمون برسه
من برای تمدید اقدام کردم. الان با اون رسید که نمیشه رانندگی کرد. درسته؟
چقدر طول میکشه کارت دستمون برسه؟
تا جایی که میدونم اونایی که گواهینامه داشتن و می خوان تمدید کنن می تونن با رسید رانندگی کنن.نقل قول:
با رسید تمدید میشه
دوستان نهایتا چقدر طول میکشه تا گواهینامه بتونی بگیری(تا صادر شدن کارت)؟بدون رد شدن در مراحل مختلف
تمام کلاسها+قبولی در امتحان کتبی+قبولی در امتحان شهری (یک ماه) + صادر شدن کارت و رسیدن درب خانه 2 هفته (حدودی)نقل قول:
بستگی به آموزشگاه و خصوصن مربی داره. اول شما کلاسهای تئوری رو باید بگذرونید که 5 جلسه ی 2 ساعتی هستن مجموعن میشه ده ساعت. این جلسات رو معمولن اموزشگاه ها صبر میکنن تا کلاس تعداد نفراتش به حدنصاب برسه. یعنی اینجور نیست که هر هفته کلاس جدید برگزار و تشکیل بشه. پس سر این قضیه ممکنه دو هفته دستکم معطل بشید یا اینکه ممکنه خوش اقبال باشید و همون روزی که میرید کلاسها به حدنصاب رسیده باشه و سریع تشکیل بشه. کلاسها هم یک روز درمیونه معمولن. گاهی وقتا هم هرروز.. 3 جلسه آیین نامه دارید و جلسه سوم امتحان آیین نامه است. جلسه چهارم و پنجم هم کلاسهای فنی هستش آشنایی با قطعات و... . بعدش باید یه مربی برای کلاسهای توشهری بردارید که اونم خودش یه معضل دیگه است، معمولن مربی ها وقت کافی ندارن و بعضی روزها نمیان و خلاصه این روند ممکنه خیلی طول بکشه. کلاسهای عملی بیست ساعت در ده جلسه هستش. ممکنه حتا تا یک ماه الکی کشش بده مربی. باید یه مربی خوب بردارید که سرش هم خلوت باشه. البته لزومی نیست که حتمن ده جلسه رو بگذرونید. اگه به آمادگی مناسبی برسید ممکنه مثلن مربیتون از جلسه مثلن سوم بفرستتون برای امتحان، در اینصورت کلی در وقت صرفه جویی میشه.نقل قول:
اگه فرض بگیریم تموم کلاسهارو کامل برید و کلاسها پشت سر هم برگزار بشه حدودن 50 روز تا لحظه دریافت کارت وقت نیازه.
مراحل شما از لحظه ثبت نام به این شکله:
دوستان من میخوام یه10روز دیگه ثبت نام کنم.هزنیه دقیق ثبت نام چقدره؟
دوستان لطفا اینم جواب بدید ممنوننقل قول:
هزینه ها رو حدودی میگم:نقل قول:
هزینه اولیه ثبت نام حدود 350 تومن هست.(کلاس های تئوری + 10 جلسه شهری) + 13000 تومن هزینه چشم پزشکی + 10 تا 15 تومن هزینه عکس و کپی و ....
برای صدور کاردکس:حدود 25 تومان فیش بانکی + آزمایش خون که فکر کنم 6 تومان شد
اگر کلاس شهری اضافه نیاز باشه هر جلسه 30 تومان
اگر در آزمون آئین نامه رد بشی،هزینه امتحان بعدی 1 یا 2 هزار تومان
اگر در آزمون شهری نهایی رد بشی،هزینه آزمون بعدی 30 تومان آموزشگاه + 10 تومان بحساب ناجا + تعداد کلاس های اضافه که سرهنگ مینویسه(معمولا یک یا دو جلسه)
هزینه چشم پزشکی هم 18 هزار تومن شده :n01:
سلام
من سال 87 گواهینامه گرفتم الان شنیدم شده پایه 3
برای گرفتن پایه 2 که مینی بوس هم شاملش میشه. فقط باید ازمون داد یا مثل پایه 3 اموزش هم داره؟
حالا مینی بوس آدم از کجا گیر بیاره که امتحان کنه؟
ازمون عملی با چی هست؟
سلام
من در تاریخ اول خرداد 93 برای کلاس های رانندگی ثبت نام کردم (پرداخت فیش ها، چشم پزشکی و ...) و در تاریخ 25 تیر 93 امتحان های آیین نامه و شهر مقدماتی رو قبول شدم. در تاریخ 24 مهر 93 هم امتحان آیین نامه ی اصلی رو دادم. حالا میخواستم بدونم من برای امتحان شهر چقدر فرصت دارم ؟ (برای اینکه مجبور نباشم تمام مراحل مثل کلاس های آموزشی رو مجددا بگذرونم)
ممنون
تا ۱ خرداد ۹۵نقل قول: