قیمت 5850 قراره کم بشه ؟چون ساتای خارجی دیدم زده بودن 290 دلار
قیمت 5850 قراره کم بشه ؟چون ساتای خارجی دیدم زده بودن 290 دلار
عزیزم از اولش هم 290 دلار بود!! شما اگه قیمت دلار رو در نظر بگیرید ، می بینید که همین 330 هزار تومان هم چندان غیر منطقی نیست!نقل قول:
قیمت msi 5770 1 gb رو میخوام لطفا.
مرسی
200 تومن با گارانتی ماتریکسنقل قول:
سلام.
sapphire vapor-x 5770 1GB
مرسی
حدود 230 تومن با گارانتی فونیراننقل قول:
آقا ممتون از جوابتون . من یک مشکل دارم کلیه قطعاتو تهیه کردم اما کارت گرافیکو نتونستم هنوز تهیه کنم اینجا شهرستان مدل معمولی 5850 را 340 تومن میگن . من یک نفرو فرستادم تهران بازار رضا به اونم همین قیمتو دادن لطفا اگه امکانش باشه آدرس دقیق مغازه ای که بشه مدل معمولی را 300-310 تو نهران تهیه کرد برام پیام خصوصی کنید تا دوستمو بفرستم برام بخره . با تشکر از همتوننقل قول:
دوست عزیز مدل معمولی تا اونجایی که من قیمت دارم 315 تا 320 هستنقل قول:
بله منم دیروز از چند جا قیمت گرفتم همشون 5850 رو با برند ساپفایر حدود 340 میگفتننقل قول:
آقا ممتون از جوابتون . من یک مشکل دارم کلیه قطعاتو تهیه کردم اما کارت گرافیکو نتونستم هنوز تهیه کنم اینجا شهرستان مدل معمولی 5850 را 340 تومن میگن . من یک نفرو فرستادم تهران بازار رضا به اونم همین قیمتو دادن لطفا اگه امکانش باشه آدرس دقیق مغازه ای که بشه مدل معمولی را 300-310 تو نهران تهیه کرد برام پیام خصوصی کنید تا دوستمو بفرستم برام بخره . با تشکر از همتون
ولی به یکی گفتم گفت که شنبه بیا بهت 305 میدم
اگر من بتونم 305 بگیرم حتمآ اسم دقیق مغازه رو به شما میگم
سلام میخواستم بدونم مانیتور های LED viwesonic تو ایران اومده ؟ اگه هست قیمتش چنده ؟ اصلا نمایندگی فروشی تو ایران داره ؟ چون من بیچاره شدم بس که گشتم تو اینترنت و یه نمایندگی از view sonic پیدا نکردم . لطفا کمکم کنید . ممنون میشم اگه یه نمایندگی از این برند برام معرفی کنید . اگر جای دیگه ای باید این سوال رو مطرح کنم لطفا به من بگید . با تشکر .:20:
سلام لطف ميكنيد چند كارت حرفه اي تو رنج قيمت زير يك ميليون تومن معرفي كنيد با قيمت (مثل سري كوادرو ) ممنون
دوستان يه قيمت جديد 23700 رو هم اعلام كنيد.
ممنون
salam grafiki beyn 100 ta 220 toman mikhastam , rahnamayim konid?
ال جي هم 2286 داره LEDنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=151
حتما view Sonic ميخاي؟؟؟
سلام دوستان قیمت این قطعات رو میخواستم لطفا
ASUS ATI RADEON EAH3450 512MB
لطفاً یک کارت گرافیک 1گیگ dedicate هم با قیمت مناسب اعلام کنید
AOC 19" 931FWZ
AOC 16" 1619Sw
با تشکر
نقل قول:
دمت گرم . ولی این مدل از ال جی 22 اینچ هست و رزولیشنش پایین تر از 24 اینچشه که 1920*1080 رزولیشن داره. البته مدل 24 اینچش تو ایران نیست . شاید هم من ندیدم . به هر حال تو سایت مادیران که نبود .:41:
ولی جدیدا مادیران سری جدید مونیتور ال جی رو قراره بیاره که 22 اینچ هست و رزولیشنش هم 1920*1080 که خیلی خوبه درضمن کنتراست 5000000:1 داره که عالیه .مدلش هم e2350T هست . مثل اینکه قراره تو این مدل از تکنولو÷ی 3D استفاده بشه . در این مورد کسی چیزی میدونه ؟
ولی viewsonic کنتراستش 10000000:1 هست و23 اینچه و از نظر کیفیت هم یه سر و گردن نسبت به مونیتور های دیگه سرتره .
متاسفانه هر چی میگردم پیدا نمیکنم .:41: شاید دیگه وارد نمیکنن . اگر کسی اطلاعی داره به ما هم بگه . ممنون.:20:
آ قا چیکار کردین گرفتین چی شد ؟ منم میخواستم دوستمو بفرستم برام بگیره میشه اگه گرفتید آدرسشو برا من هم پیام بدید . راستی club 5850 چنده ؟ شنیدم اونم ارزونه . قیمت دارید ؟ نظرتون چیه ؟ من هنوز کارت گرافیک نتونستم بگبرم .نقل قول:
سلام قیمت HD5570رو میخواستم در ضمن بهترین کارت گرافیک 1گیگ atiتا سقف130تومن چه کارتیه؟HD5570برای بازی تو رزولوشین 900* 1600مناسب هست؟
الان e2050 و e2250 رو آروده ال جي ولي 3d فكر نكنم باشننقل قول:
فول اچ دي هم نيستن
ولي كنتراستشون خيلي بالاست
كلا تصوير رو توش ببيني هنگ ميكني چون خيلي كيفيتش 20.
ولي اگر حتما فول ميخواي گزينه هاي ديگه اي رو انخاب كن
مثلا چه مارکی یا مدلی که LED باشه . رزولیشن 1920*1080 و کنتراست بالایی داشته باشه .fullHD هم باشه .نقل قول:
من چون برای مصارف کاری میخوام حتما باید 2 تا مونیتور بگیرم . به خاطر همین باید مشخصات بالا رو حتما داشته باشه .
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .:20:
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
من سیستمم اینه الان :
vga : 8800 gts
ram : 2gig
mainboard : gigabyte p35-dq6
cpu : intel core2due e6700
power : acbel 450 or 470 (یادم نیست :31: )
حالا می خوام بدونم اگه فقط گرافیکم رو عوض کنم و به بقیه سیستمم دست نزنم، میتونم بازی های خفن رو مثل criysis 2 و rage و alen wake و red dead redemption و just cause 2 و mafia 2 و max payne 3 (دیگه چیزی یادم نمیاد :31:) و حتی بازی های یکی دو سال اینده رو راحت اجرا کنم؟ یا حتما باید برای اینکه بشه بازی های اینده رو اجرا کرد باید بقیه موارد هم عوض کنم؟
چون اگه تمرکزمو فقط روی گرافیک بذارم و تمام بودجمو روش خرج کنم گرافیک گرون تری می تونم بگیرم.
این سیستمم مال 3 سال پیشه اون موقع شاخی بود براش خودش
مرسی
از این بازی هایی که گفتی Alan wake و Red dead redemption که ماله PC نیستنقل قول:
برای بقیش هم علاوه بر کارتت باید CPU رو هم عوض کنی
و این که میگی فقط رو کارت تمرکز کنی مطمنا باید PSU رو هم عوض کنی
دوستان پيشنهاد بدن
قوي ترين گرافي كه بدون نياز به برق كار كنه و نيازي به پاور با خروجي برق 6 پين نداشته باشه
Red dead redemption یه جا خوندم میاد در اینده. Alan wake هم با اینکه کنسل شده ولی احتمال اینکه بیاد هست. ادم باید اینده نگر باشه. در ضمن ادم با همین امید ها زندست دیگه :31:نقل قول:
حالا یعنی اگه فقط سی پی یو و گرافیک رو عوض کنم و مادربورد و رم و پاور رو دست نزنم میتونم نتیجه خوبی از بازی هایی که گفتم بگیرم؟
PSU که گفتین چی هست؟
سلام به دوستان؛ میخوام سیستم رو آپگرید کنم نظر بدین ممنون میشم
سیستم فعلی من:
M/B Giga P965P-DS4
CPU Core 2 Duo 6400
Ram 2GB OCZ DDR2
VGA Giga 7600 GT 256
Power AcBell ATX 500W
قراره قطعات زیر رو بگیرم:
VGA Giga 9800GT (GV-N98TSL-1GI)
RAM 4GB OCZ DDR2
Power AcBell 800W
CPU موندم چی بگیرم...
نظرتون در مورد گراف چیه؟ گرافیک خوبی هست؟ اگه قیمتش رو اعلام کنید منون میشم.
سلام من میخوام یه گرافیک 200 تومنی بگیرم اینو در نظر دارم :
GIGABYTE - ATI RADEON HD 5770 - 1GB
Memory Bus 128 bit
TV-OUT: No
فقط 2 تا مشکل دارم
این گرافیک با Memory Bus 258 bit و همراه با TV OUT هم وجود داره ؟ اگه هست چنده ؟
---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
PSU همون POWER خودمونه !نقل قول:
سلام
با اين مشخصات چه كارت گرافيكي واسه بازي ببندم بهتره؟
بودجه : تا ٢٠٠ هزار
CPU intel 3.2
ram 2g
mother board gigabyte 6quad / s series
آقایون چرا دیگه جواب هیچ کس رو نمیدید ؟ کجایید عزیزان ؟
میخواستم بدونم از این 2تا کدوم یکی بهتره
Toxic SAPPHIRE 3870 512
GTS250 SOYO 1G
خیلی ممنون میشم جواب بدید
GTS250 قویتره،حدیدتره،خنکتر و کم مصرف ترهنقل قول:
میخواستم بدونم از این 2تا کدوم یکی بهتره
Toxic SAPPHIRE 3870 512
GTS250 SOYO 1G
خیلی ممنون میشم جواب بدید
3870 یه کارت از رده خارج هست!
یکی پیدا نشد جواب مارو بده ؟نقل قول:
راستی رزلوشن هم 1024
دوست من قطعات شما برای کارت گرافیک محدودیت میاره و نمیتونید از تمام قدرت کارت گرافیکتون استفاده کنیدنقل قول:
یکی پیدا نشد جواب مارو بده ؟
راستی رزلوشن هم 1024
پیشنهاد من ارتقای کلی قطعات هست
کارت گرافیکHD5570برای بازی تو رزولوشین900*1600مناسب هست؟من نمیخوام با گرافیک خیلی بالا بازی کنم آیا برای بازی با گرافیک معمولی خوب هست یانه؟
چه شانسي دارينقل قول:
داشتم تو سايت ماديران نگاه ميكردم يهو ديدم يه مانيتور ال اي دي فول اچ دي آورده با قيمت 316 كه احتمالا تو بازار ميده 285 اينجورا. هنوز قيمت نكردم تو بازارکد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=179
كنترستو:
1:5.000.000
اين مشخصاتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- 21.5" Wide
- 1920 x 1080
- f-Engine
- (5,000,000:1) DFC
- Mega Contrast
- 5ms
- LED
- DVI
- Full HD
- Smart Package
- صفحه نمايش گسترده
- كنتراست 5,000,000:1
- داراي بدنه مشكي براق
- امكان استفاده از دو مدل پايه
- مجهز به تکنولوژي DFC
- داراي نور پس زمينه LED
- داراي ورودي DVI
- زمان پاسخدهي بسيار سريع (5ms)
- مجهز به موتور پردازش تصوير
- مجهز به تكنولوژي هوشمند تنظيمات (Smart Package)
سلام
قیمتGeForce 9800 GT چقدره؟
از 130.000 هست به بالا !نقل قول:
سلام ودرود
من میخوام دوستان یه مقایسه مفید در مورد دو مدل ال سی دی سامسونگ
T1900P
P23700
با اعلام قیمت بفرمایند ممنون
سلام
ATI 5730 HD 1GB واسه PC هستش ؟
اگه آره قیمتش چنده ؟
ممنون
سلامنقل قول:
به نظر خودم که هم از رادئون و هم از جیفورس استفاده میکنم کارتهای گرافیک nvidia در پردازش فیلم ها موفق تر هستند. ولی در بازی و..ati بهتره.