یه سوال دیگه :من اول مودم رو باید بگیرم و بعد سفارش بدم یا اول سفارش بدم بعد یه روزم ونده به نصب برم بگیرم؟ یا فرقی نمیکنه؟
Printable View
یه سوال دیگه :من اول مودم رو باید بگیرم و بعد سفارش بدم یا اول سفارش بدم بعد یه روزم ونده به نصب برم بگیرم؟ یا فرقی نمیکنه؟
نقل قول:نقل قول:
باید دوستان تهرانی بهتون بدند صبر کنید می ایند:31: منم شیرازم:21:
اگه میخواید از بیرون بگیری اول برو سفارش بده بعد مودم بگیر در کل هر جور راحتی:31:
يه سؤال
اين كارت طلايي ها را چجوري بايد از شاتل بگيريم؟
تشریف می برید ازشون میگیرید:20:نقل قول:
همينجور ميري ميگي آقا يه 5-6 تا كارت طلايي بدهنقل قول:
اونم ميگه بفرما و تموم :18:
يعني كلا حدود 1 دقيقه كارش ميشه؟:31:
دفع ای 3 تا بیشتر نمیدننقل قول:
اره
میزنه تو پی سی کارت واست تخصیص میکنه , و بهت میده تمام
این کارت تخفیف های هر شهر برای همون شهره من چون سرویسم رو کرج گرفتم کارتم رو دادم به دوستم که تهران بود ازش قبول نکردن
اره بدی ان به همینهنقل قول:
قبلا روی کارت ها ننوشته بود برای کدام شهر و جدیدا روی کارتها نوشته مثلا ویژه شیراز
نقل قول:
سلام
خوبی آقا من خودمم که الان فعلا 512 اکو دارم سرعتم رو 64-65 هست که خودمم تعجب کردم وقتی که رفتم شرکت دوست بابام که اون برای شرکت 512 آرت گرفته بود:40: جاتون خالی اون روز عجب حالی داد :40:
سرعت او هم دقیق رو 67 بود و تکان نمیخورد یعنی حدود 2-3 کیلوبایت از ماله من بیشتر بود
بعدش هم 384 که سرعت اصلیش 48 KB /s هست که شاتل یه 2-3 کیلوبایت بیشتر میکنه کلا سرویسای آرت همشون اینطوری هستن
و اصلا ربطی به 512 اکو نداره 512 اکو اگر هم دیگه خیلی بد شانس باشی و مثلا خطط مشکل داشته باشه یا مرکز مخابراتت خیلی که سرعت کم باشه نسبت به بقیه سرعتت 56 به بالا ست و نوسان داره که تا الان کسیو ندیدم که همچین مشکلی داشته باشه
512 اکو فرقش با 512 آرت در 2-3 کیلو بایت و گاهی نوسان و حجم مزخرف آن است .:2:
موفق باشی:11:
کجای کارته نوشته برای کدوم شهره؟ پیداشن نکردمنقل قول:
ماله من مثل اینکه ننوشته :20:
فکر کنم اون کدی که به من اختصاص دادن معلومه که از کدوم شهر گرفتی
برای من اون بالا سمت راست نوشته ویژه شیرازنقل قول:
خوب برای همه کد داره:20:
شاید کارت شما قدیمی باشه چون قبلا کد نداشت
ماله من ننوشته ماله کجاستنقل قول:
ولی خوب کدش رو بزنن تو کامپیوتر معلوم میشه از کجا سرویس گرفته شده
دوستان این قضیه کارتهای طلایی چیه؟
قضیه از این قرار هست که این کارت ها را از شاتل میگیری و به چند نفر را به شاتل معرفی میکنی تا سرویس بکیرند و 10 هزار تومان و دوستان در هنگام ثبت نام تخفیف میگیرند:31:نقل قول:
و شما هم یکم تخفیف میگیری
توی کنترل پنلت برو توضیح دارده
ممنون اصلا دقت نکرده بود که تو کنترل پنلم هستنقل قول:
چون از دوتا سرور مختلف تست گرفتی، لندن و کویت. البته زیاد نمیشه با این سرعتها اعتماد کرد، شما یه فایل رو دانلود کن ببین سرعت دانلودت چنده، یا اینکه با همین اسپید تست چند بار تو ساعتهای مختلف تست بگیر، میانگینش میشه سرعت واقعی.نقل قول:
مگه هنوز ثبت نام نکردی؟؟! بابا ما نفهمیدیم آخرش تو چه سرویسی میخوای، یه سری میگی 64 بسه، یه سری میری رو 512، حالام که رفتی تو کاره 512 آرت!!! خدا بخیر بگذرونه، فردا میای میگی کدوم اپراتور 1024 ارایه میده!!!:18::18::18:(شوخی).نقل قول:
تفاوت سرویس های آرت و اکو بیشتر روی حجم هست، سرعت این دو تا زیاد تفاوت نداره، همونطور که دوستان گفتن 2-5 کیلو بایت ممکنه تفاوت داشته باشه، اگر اهل دانلود حجیم نیستی زیاد برات فرقی نخواهد کرد. ولی مهم حجمه که اگه مصرف روزانه ات زیاد باشه آخر برج دچار کمبود حجم میشی!!!
دوست عزیز این رو فقط خود شرکت میتونه بهتون بگه، ممکنه برای یه نفر 2 روز طول بکشه و برای یه نفر 2 ماه!!! بستگی به مخابرات و تجهیزاتشون و تعداد پورت خالی و خیلی چیزهای دیگه داره. ممکنه اصلا به شما بگن فعلا در مرکز مخابراتیه شما پورت خالی نیست و نمیتونن بهتون سرویس بدن! ممکنم هست امروز بری پس فردا بیای اینجا بگی منم شاتلی شدم!:46:نقل قول:
آره 5 گیگ بسه برای روزی 3 ساعت وبگردی. میشه روزی حدود 165 مگ، مگه میخوای چیکار کنی دیگه!!!زیادم میاری. ولی این 5 گیگ کدوم سرویسه؟!نقل قول:
معمولا این شاتل چقدر تو نوبت پورت خالی نگه میداره ؟ 3هفتس سر کارم .
اگه دو روز زودتر زنگ میزدم الان منم مثل شما adsl داشتم . شانس دیگه .
دوست عزیز من یه سال تو صف بودم !!! ( منطقه مخابراتی پاسداران ) حالا هم چند شب پیش زنگ زدن از شرکت می گن یه مدرک شرکت یا دانشگاهی بدین بهتون 256 ماهی 45 تومن می دیم ! آخه ماهی 45 تومن از کجام بیارم ! من خودم دنبال 64 بودم !!!! سرعت کمتر هم نمی دن ! من فکر می کردم وقتی مشکل پهنای باند باشه سرعت کمتر رو میدن نه بیشتر ولی این جا برعکسه !! :31:نقل قول:
نوسان یعنی چی ؟
:)
منظور از نوسان, نوسان سرعت می باشد یعنی متغیر بودن سرعت که سرویس های اکو یکم نوسان داره سرعتش ولی آرت نه اصلا....(یاس):31:نقل قول:
سلام بچه ها.همین الان زنگ زدم شاتل و گفتم اطراف ما پرت خالی دارید و گفت که بله و هیچ مشکلی نیست.گفت اگه الان درخواست بدین یک شنبه میایم و بعد از 1 هفته تا 10 روز وصل میشه!
به سلامتی مبارک باشه:31: به پای شاتل پیر شوی:27:نقل قول:
نقل قول:
میگه 1 هفته الی 10 روز ولی 1 ماه طول میدن مگه اینکه خیلی خوشانس باشی!:27::21:
چرا برای گرفتن سرویس توی تهران اینقدر طول میکشه؟!نقل قول:
ولی اون دوستمون که قم و اصفهان بودند 3 الی 5 روز؟
نه تو تهران زیاد طول نمیکشهنقل قول:
واسه من که 4-5 روزه خطم رانژه شد
البته خودشون زنگم نزدن خودم متوجه شدم که خطم رانژه شده
بعد زنگ زدم بهشون اینقد اصرار کردم تا اکانتم را فعال کردن و بعد از اون من یک شاتلی شدم:دی
اوکی
میگم باید توی متفرقه یه تاپیک بزنیم به نام خاطرات من با شاتل یا خاطرات شاتلی:31: وهر کی بیاد خاطرات خود را با شاتل تعریف کنه:27:
انگار دوباره youtube به دیار باقی شتافته:31:
برا من که باز نمیشه
برا شماها چطوره باز میشه؟
برای من دیشب یک بار باز شد دیگه باز نمیشه.....نقل قول:
همون یکی دو روز اول که باز شده بود برای من باز بود بعدش باز نمی شد!!!
نقل قول:
دقیقا برا منم همینطور شد ولی من متوجه نشده بودم که خطم یه هفته هست که رانژه شده فکر میکردم رانژه شه خودشون زنگ میزنن که دقیقا بعد یه هفته خودم فهمیدم که خطم رانژه شده و دقیقا اون مو قع هم خورد به 3 روز تعطیلی بعد زنگ زدم شرکت مگه اکتیو میکرد آخه هی میگفت خط شما رانژه نشده تا اعصابم خورد شد زدم به مدیریت با تندی موضوع رو گفتم و اونا هم اکتیو کردن ولی هنوزم میگفتن که خط شما رانژه نیست ما به مسعولیت خود شما اکتیو کردیم:18: که گفتم باشه :27:
:40:در کل حدود 3 هفته طول کشید تا ما به سرویسمون برسیم :40:
lol
هنوزم فکر میکنن که خطم رانژه نیست
نقل قول:
نه همین الان تست کردم برا من باز شد !:27:
سلام بچه ها.به زودی به جمع شما خواهم پیوست!!! بچه ها یه سوال : کسی اینجا هست که از مودم smc استفاده کنه؟ چون منم قراره شاتلی بشم گفتم از شاتلی ها بپرسم!
من تهرانم، يه هفتهاي خودشون تماس گرفتن و اومدند وصل کردند، تازه وسطش يه چهارشنبه به خاطر عيد غدير تعطيل بود.
youtube براي من همين الان باز شد. ولي توي اين سايت شما چيکار ميکنين؟ من تاحالا باهاش کار نکردم. به جز اينکه فيلم چندتا گوشيو ديدم.
چندتا سؤال:
فاکتور من 12 هم اين ماه صادر شده ، منم اولين ماهمه و اولين بار که ميخوام شارژ کنم :31: مهلت پرداخت رو هم زده 87/10/29 ،
1- 24-25 ام پرداخت کنم مشکلي نداره؟
2- با کارت بانک ملي پرداخت کنم همون لحظه ميره به حسابم؟
سؤالام پيشه پا افتاده بود نه؟ :31: ولي اشکال نداره حداقل بار اول يه سؤالي از اساتيد بپرسم.:10:
دوستان ببخشید اگه سوال ابتداییه ولی چه جوری باید فهمید که خط رانژه شده :11:
وقتی مودم را روشن میکنی چراغ لینک شرو ع به چشمک زدن میکنه و بعد چند ثانیه ثابت میشه البته در مودم ها این اسم فرق داره...نقل قول:
دوباره همين الان رفتم youtube يه فيلم ببينم، ديگه باز نشد. فقط با فــ.ــيـــ.لـ... شــــ.ــکـــــ.ـن باز ميشه.
اره یوتوپ برای شیر کردن فیلم هست...نقل قول:
نه اتفاقا بهتره زوتر هم شارز کنی شاتل خوشحال میشه:27:
انلاین پرداخت بکن اره
حالتی هست. برای من هم دیشب باز شدنقل قول:
دوستان اینی که میگن الان سرعت وب گردی به دلیل مشکلات اخیر فیبر نوری کم شده درسته ؟
سرعت دانلود ولی تغییر نکرده ؟!
مگه بین وبگردی یا دانلود از نظر سیستم فرقی هست که سرعت اون کم باشه ولی این تکون نخوره ؟ از دید سیستم فقط دریافت و ارسال هست دیگه - فرقی نمیکنه شما دانلود کنی یا وب گردی ..
وقتی چراغ لینک شروع به چشمک زدن کرد و بعد ثابت شد .یعنی خط adsl داره:8:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من چند سوال داشتم كه متشكر خواهم شد كه اساتيد فن و كسانيكه تجريه اي دارند من را راهنمايي كنند.
قبل بايد بگويم من امروز تازه قرارداد art1 شاتل رو امضا كردم و تقريبا تجربه اي در ADSL نداشته ام چون در منطقه ما (مخابرات قدس) تقريبا تازه اين امكان داده شده است.
1- چرا ممكن است بعضي مودمها با بعضي ISPها سازگار نباشند؟ و بالعكس؟ مگر مودمها استاندارد نيستند؟
2- آيا مودمهايي غير از آنچه شاتل عرضه ميكند مثلا SMC, US ROBOTICS, LYNKSYS ترجيحا وايرلس(G or N SUPPORT) با شاتل كار خواهد كرد؟ آيا كسي تجربه اي داشته است؟ اگر جواب مثبت است كدام برند و مدل؟
3-در بندي از قرارداد آمده:
"شاتل ميتواند .......... برخي دسترسيها به پورت يا پروتكلها را محدود يا مسدود كند برخي از پورتهاي مسدود شده شامل زير است : "
(TCP PORT::: 1 19 to 21 22(incoming) 23(incoming
(UDP PORT::: 53(incoming) 69(incoming
TCP PORT::: 25 80(incoming) 135 to 139 445
(UDP PORT::: 135 161 to 162 (incoming
TCP PORT::: 593 1433 to 1434 1720(incoming) 4444
------------- ------------------ :::UDP PORT
منظور چيست ؟ كسي ميتواند توضيح دهد ؟
با تشكر از دوستان
ببینید تا حدی درست هستنقل قول:
خیلی وقتها پیش میاد که سرعت دانلود خوب هست اما سرعت باز کردن صفحات کند هست
سرعت باز کردن صفحات وب تا حد زیادی به پینگ هم بستگی داره
اما در حال حاضر هیچ مشکلی نیست و اون قضیه فیبر نوری حل شده تقریبا"