بله بين اين دو كووان i9 بهتره ولي ميتونيد تا 1 ماه ديگه صبر كنيد و با همين قيمت 160 تومن كووان c2 رو بگيرين.نقل قول:
حالا خودداني
Printable View
بله بين اين دو كووان i9 بهتره ولي ميتونيد تا 1 ماه ديگه صبر كنيد و با همين قيمت 160 تومن كووان c2 رو بگيرين.نقل قول:
حالا خودداني
من از رو این صفحه ای چیزها رو گفتم:نقل قول:
به نظر من I9 بهترهکد:http://www.samsung.com/us/mobile/mp3-players/YP-Q2JCB/XAA-features
مشخصات c2 رو نگاه کردم . عالیهنقل قول:
به نظرم ارزش صبر کردن رو داره . فقط تا 1 ماه دیگه میاد ؟؟!!
شما تاریخ دقیق عرضه پلیر رو میخواهید باید از نماینده شرکت وارد کننده بپرسید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=145100
آقا mp3 پلیر کریتیو 8 گیگ با قیمت 100 تومن پیدا میشه تو تهران ؟؟؟؟؟؟؟ میشه مدلش و مشخصاتش رو بگید ؟؟؟ واینکه کیفیتش خوبه ؟؟؟؟
من براي ضبط صداي استاد تو كلاس زبان نياز به دستگاهي دارم كه صدا رو ضبط كنه متاسفانه با موبايل اصلا كيفيتش بدرد بخور نيست . اگه ممكنه ارزون ترين دستگاهي كه مي تونم بخرم رو معرفي كنين فقط كيفيت ضبط برام مهمه . يه پلير طرح آيپاد گذاشته تو سايتا قيمتش 23 تومانه به نظرتون ارزش خريد داره ؟
iRiver E30نقل قول:
نه پولبرای همچین چیزی نده حتما پشیمون میشی!!نقل قول:
خواستی برو ریکردرهای سونی بخر
دوست عزيز من فقط واسه اين كلاس نياز به ضبط دارم قيمتاي سوني عجيب غريبه :31:نقل قول:
آخه باید حداقل کار کنه؟! نه؟!نقل قول:
بخر اگه پشیمون نشدی!!
حرف شما قبول من كيفيتي مي خوام كه فقط بشه صدا رو تشخيص داد و كلا 2 ماه لازم دارم يعني غير از مدل هاي گرون سوني هيچي ديگه پيدا نميشه ؟؟ :41:نقل قول:
عزيز من شما به ركوردر 70 تومني ميگي گرون؟بعدشم ديگه 20 تومن گمركيه ركوردره داداش يه نمونه بيا بالا ...نقل قول:
سلام
دوستان من دنبال یک mp3 player میگردم که کیفیت صداش و ضبطش خوب باشه.البته کیفیت صدا خیلی واسم مهم تره.
قیمت هم ار 100 تا 200 خوبه....
اگه پایین تر از قیمتی هم که مدنظرمه هست و این خصوصیات رو داره مشکلی نیست...
.................................................. ..
جدای از mp3 یک mp4 خوب هم با مشخصات بالا(قیمت،کیفیت صدا و ضبط)و کیفیت تصویر مناسب هم به نظر شما رو چه برندی فکر کنم.
دوستان نظرتونو درباره ی این پلیر بگین :20:
(دیجی کالا)کد:http://www.-------------/?Products=MusicPlayer&Product=MusicPlayer-Archos-30CVision-4GB
منظور شما این لینک هست درسته؟!نقل قول:
شما اگه قصد خرید دارید بهتره شرح سوال و نیاز بکنیدکد:http://so.ee/IcQ
تشریح کنید که دنبال چی هستید
کیفیت صدا/تصویر/دوام زیاد باطری/نرم افزار بازی / نمیدونم هر چی تو ذهنتون هست چون نظر یه فردی درباره یه چیزی بدون توجه به نیاز و علایق شما کار عبثی هست.
COWON J3 4GBنقل قول:
البته مقداری از بودجه شما بیشتره.
من یه چیزی میخوام به صرفه باشه :46: (بله همون لینک بود)نقل قول:
مثلا این خوبیش این بود که نوشته بود پشتیبانی از سیستم عامل ( البته نوشته سازگار)و فرمت های مختلف و رزولیشن تقریبا بالا :20:
که الان فک نکنم همچین چیزی تو بازار با این قیمت باشه نه؟
سلام به همگی . من پلیری می خوام بیشتر برای زبان اما آهنگم گوش می دم ممنون می شم چند مدل معرفی کنید هم زیر 30 تومن و هم زیر 50 تومن .
با تشکر
با توجه به بررسی که تو تایپیک داشتم و بیشتر هم نظرات خودت بود از مدل x7 بیشتر خوشم اومده.اما یه سوال خدمتت داشتم و اون اینه که:تو این سری میشه روش برنامه هم نصب کرد یا نه؟مثلا دیکشنری که خیلی واسم مهمه که گفتی تو j3 این قابلیت موجودهنقل قول:
دوستان پلیر زیر 140 تومن چی پیشنهاد میدید ؟
(کیفیت صدای خوب - باتری لایف بالا - رکورد خوب )
خودم چند تارو پیدا کردم :
Iriver S100
Iriver E300
Creative Zen X-Fi Style
كووان i9 ينظر من از اينايي كه گفتي بهترهنقل قول:
من فقط یه ایراد بارز دیدم و اون زمان پخش صوت بود همیننقل قول:
Sandisk Sansa Clip+ 2GB از دیجی کالا بگیر قیمتش 49 تومن هست واقعا می ارزهنقل قول:
نه آنچنان بر خلاف بعضی پلیرهای جدیدتر که همه تو این سال ارزه شدند سیستم مثل اندروید نداره.نقل قول:
انگلیسی به انگیلیسی داره ولیپولی هست:
کد:http://contents.cowon.com/dic/dic_new.asp?device=x7
سلام بچه ها
من میخوام یه پلیر خیلی قوی که اونم بتونه صدای بیس و زیر رو به بهترین شکل پخش کنه معرفی کنید بخرم اخه من با N82 گوش میدم که اصلا پلیرش 2ریال نمی ارزه
ممنونتونم دوستای گلم
با توجه به این که،چند مدت دیگه یکی از اقوام داره میره مکه ،حالا به نظر شما از بین همین x7 و پلیرهای جدید که فرمودید،با توجه به تمامی جوانب کدوم پلیر رو پیشنهاد میکنید.نقل قول:
بالاخره داشتن نرم افزار و کیفیت صدایی قابل قبولیک برند دیگه، میتونه با کیفیت صدای برندایی مثل كووان برابری کنه...
ممنون...:10:
معنیش این نیست هر جا اسمش خارجه از ایران بازار بهتری داره من اصلا فکر نکنم حتی کسی اونجا بدونه این برند چی میفروشه.نقل قول:
درسته کیفیت کوون خوبه ولی خیلی فراگیر نیست بجز سامسونگ بقیه برندهای کره ایی هدف گیریشون بازار داخلی خودشون هست و این طرفدارهای اون ها رو واقعا آزار میده انگار بقیه دنیا اصلا وجود ندارند.
شما به سایت اینگلیسی زبان این شرکت مراجه کنید میبینید تو ایران نماینده رسمی داره و شما هم محتمل تهران هستی برای همین هزینه خرید حضوری تو ایران از هزینه خرید اینترنتی با احتساب هزینه حمل کمتر میشه.(اگه بخوای از عربستان بخری با اون محدودیت زمانی)
با خودت هست ...
میدونی این به شما بستگی داره که کیفیت رو تا چه حد بهش اهمیت میدی برای کسی مثل من که صبح تا شب یه هدفون تو گوشش هست فقط و فقط کیفیت صدا مهمه نه هیچ چیز دیگه برای همین فقط دنبال همچین چیزهایی هستم.شم ا خودت باید به حد نیازت برسی که به چه نوع وسیله ایی قانع میشی ...
سلام اتفاقا منم یه mp3 player خوب میخوام که هم قیمتش مناسب باسه مثلا در حد 90000 تومن، هم اینکه ضبط وپخش صداش خیلی خوب باشه شارژشم برای مدت طولانی بمونه چون مهم ترین مورد استفادم ضبط صداس اگر بتونه رکوردارم رو صفحه نشون بده که چه بهترراستی خودش usb مستقیم داشته باشه تا راحت به کامپیوتر نصب شه
اگه میخوای خرج کنی یه j3 بگیر . با یه iem خوب اگرم نه یه i9 بگیر . هیچ پلیری مثل cowon ها صدای زیر رو نمیتونه تولید کنه . بهترین cowon هم فعلا j3 هست .نقل قول:
سلام بچه ها
من میخوام یه پلیر خیلی قوی که اونم بتونه صدای بیس و زیر رو به بهترین شکل پخش کنه معرفی کنید بخرم اخه من با N82 گوش میدم که اصلا پلیرش 2ریال نمی ارزه
ممنونتونم دوستای گلم
راستی رنج قیمتت چقدره ؟
sandisk sansa clip plus بهترین صدای flat رو داره ولی ضبط صداش خیلی جالب نیست . 4 گیگش 60 تومنه ....نقل قول:
سلام اتفاقا منم یه mp3 player خوب میخوام که هم قیمتش مناسب باسه مثلا در حد 90000 تومن، هم اینکه ضبط وپخش صداش خیلی خوب باشه شارژشم برای مدت طولانی بمونه چون مهم ترین مورد استفادم ضبط صداس اگر بتونه رکوردارم رو صفحه نشون بده که چه بهترراستی خودش usb مستقیم داشته باشه تا راحت به کامپیوتر نصب شه
سلام دوستان.یه راهنمایی میخواستم....
من یه پلیر x-fi2 دارم کیفیت صداش هم به نظرم خیلی خوبه فقط یکم صداش شارپ هست....
حالا میخواستم بدونم پلیری هست که کیفیت صدای عالی داشته باشه ولی صفحه نمایش و پخش ویدیو اصلا اصلا برام مهم نیست..
اصلا ارزش داره بجاش بخرم؟
ممنون:11:
شما به جای تعویض پلیر باید به فکر تعویض هدفونت باشی .
البته گلیر بهتر هم هست . این لیست بهترین پلیر های 2010 از دید abi . البته انتظار نداشته باش فرقشون از زمین تا آسمون باشه .
کد:http://anythingbutipod.com/2010/12/top-5-mp3-players-of-2010/
سلام دوستان عزیز.
من یک MP3 Player می خوام با قیمت حدود 50-55. که این امکانات را داشته باشه :
حداقل 2 GB حافظه
کیفیت پخش خوب .
قابلیت نگه داری شارژ بالا.
و اینکه آیا این MP3 Player فقط با کیس شارژ میشه یا به طور مستقیم هم میشه ؟
پیشنهاد شما چیه ؟
MP4 تو این رنج قیمت چی داریم ؟
ممنون.
pmp خوب که نداریم . mp3 هم که clip هست که تمام نیازهای شما رو برطرف میکنه . عمر باطریش 15 ساعته .
اتفاقا من كه سانسا plusدارم از فاصله ي 3-4 متري خيلي خوب ضبط ميكنه ولي بيشتر نه ولي فواصل نزديك كارامده .نقل قول:
بد نیست ولی خوب تو ضبط صدا به cowon ها نمی رسه .
Mp3 player هستش که خودش باعث بیشتر شدن صدای Base بشه اگه هست معرفی کنید چندتا مدل ممنون میشم بچه ها
بیشتار مدل های سونی به داشتم صدای اغراق آنیز با باس بالا معروف هستند . البته شما با هر پلیری با کمی ور رفتن با اکولایزر به صدای مورد علاقتون خواهید رسید . اگرم به باس علاقه دارید بهتره یه هدفون با باس قوی بخرید .
از دوستای عزیز کسی میدونه cowon c2 دقیقا کی وارد ایران میشه؟ و قیمتش حدودا چقدره؟
خب چنتا مثال از پخش کننده های زیر 100 تومن بزنید که تقویت صداشون بالاست و بیس رو مخصوصا تقویت میکنن
مثلا .
sony nwz e443 . البته فکر کنم بالای 100 باشه کمی .
اما در بلند مدت و با خرید هدفونهای حرفه ای دیگه راضیت نمیکنند .
از این چنتا پلیر کدوماش صدای بخش و ظبط خوبی نسبت به بقیه داره بخصوص برای ظبط تو کلاس کدوم بهتره؟
Philips GoGear RaGa - 2GB
Iriver E30 - 2GB
Iriver T8 - 4GB
Transcend MP330 4GB
Sandisk Sansa Clip+ 2GB
ممنون
از دوستای عزیز کسی میدونه cowon c2 دقیقا کی وارد ایران میشه؟ و قیمتش حدودا چقدره؟
تا 1 ماه دیگه وارد بازار میشه درمورد قیمت هم هنوز چیزی مشخص نیستنقل قول:
پخش sansa . ضبط مطمعن نیستنم اما احتمالا transcendنقل قول:
از این چنتا پلیر کدوماش صدای بخش و ظبط خوبی نسبت به بقیه داره بخصوص برای ظبط تو کلاس کدوم بهتره؟
Philips GoGear RaGa - 2GB
Iriver E30 - 2GB
Iriver T8 - 4GB
Transcend MP330 4GB
Sandisk Sansa Clip+ 2GB
ممنون