بابا مردیم از بس تعریف شنیدیم تورو خدا بگید من از کدوم سایت نسخه اصلی و بدون مشکل بیرون پریدن بازی رو سفارش بدم؟:41::41:
Printable View
بابا مردیم از بس تعریف شنیدیم تورو خدا بگید من از کدوم سایت نسخه اصلی و بدون مشکل بیرون پریدن بازی رو سفارش بدم؟:41::41:
ببخشیدا من نمی خوام به کسی توهین کنم ولی دیگه خسته شدم از بس تعاریف بیجای بعضی از کاربران رو در رابطه با بعضی از بازیها خوندم.فیفا 09 اومد گفتن اله بله عالیه رفتیم گرفیتم... بعدش شروع شد به تعریف و تمجید از PES09.جالبه بخش فروش همین سایت هم کلی تعریف از ان بازی کرده بود و حتی یه جا نوشته شده که نسخه 2009 این بازی از نظر گرافیکی و گیم پلی بهتر از بقیه هست!!!! من نمی دونم این جملات و برای فروش بیشتر نوشته یا اینکه... هی گفتم حتماً PES09 میاد جبران میکنه ولی فکر کنم یا باید امسال رو بی خیال فوتبال بشیم یا انکه بریم سراغ همون PES 2007.
متاسفانه این مشکل در اکثر سایتهای اینترنتی هست و در مورد اکثر بازیها هم صدق می کنه.دلیلش چیه نمی دونم؟!
ببخشید یه کمی تند صحبت کردم
یه سوال هم داشتم:
فعلاً که دارم 09 رو بازی می کنم و در بخش Be a Legend چطور می تونم از بازیکنان دیگه درخواست پاس کنم؟
R2 رو بزنی دستش را بالا میگیره که منتظر پاس هستش
جوی استیک رو میگم ! پائین دکمه سرعت
آقا نرم افزاری چیزی نیست که بشه باهاش ترک ها ی (آهنگهای) بازی را عوض کرد ؟
نقل قول:
ای خدا این مافیای قدرتمند فیفا دست بردار نیست
اینها دیگه دارن با شعور مردم بازی میکنند
اصلا ما فرض میگیریم فیفا صد برابر PES
ولی دیگه اصلا قبول نداریم که به عقب بر گشته
و اینکه اخه نامردهامگه وجدان ندارید شما ها
اخه یعنی چه گیم پلی اش تغییر نکرده
این کونامی دیگه باید گیم پلی اش را چه کار میکرد تا شما ها همچین حرف نزنید
من از حالا اعلام میکنم سایت Videogamer را تحریم میکنم
این حرف مافیا و از اینجور حرفا دور از ذهن هستش چون همین سایت به ساکر پارسال نمره 9 رو داده بود و به فیفا 08 نمره 8 رو داده بود! که این نشون میده خبری از مافیا و پول دادن برای گرفتن نمره بیشتر در کار نیست بلکه این به خود بازی بر میگرده!نقل قول:
عزیز من مثل اینکه شما هنوز نمیدونید ea به تمامی سایت های معتبر که به بازی ها نمره میدن پول میده و اون امتیازات رو میخره.و به نفع خودش همه چیز رو به پایان میرسونه. این رو دیگه همه میدونن.
ea گردن کلفتیه که سر و ته نداره.
ولی باید منتظر نمره سایت gamespot بود!
دوست عزیز مشکل از خود بازیه نه کرک! یعنی شما بری Dvd اورجینال هم بخری ممکنه به این مشکل بربخوری! الان دوستانی هم که تا حالا برنخوردن بالاخره برمیخورن:d توی فروم های خارجی طرف بعد از 2 فصل بازی کردن تازه به این مشکل کرش کردن رسیده!نقل قول:
بابا مردیم از بس تعریف شنیدیم تورو خدا بگید من از کدوم سایت نسخه اصلی و بدون مشکل بیرون پریدن بازی رو سفارش بدم؟
یکی از سایتهای خارجی هم یه برنامه برای درست کردن این مشکل گذاشته که البته برای من و خیلی های دیگه درست کار نکرد! و البته برای بعضی ها هم کار کرد! خود سازنده ی اون برنامه گفته مشکل خیلی بزرگتر از اینیه که بتونه حلش کنه و فقط باید منتظر پچ از طرف کونامی باشیم!
در هر صورت شما بازی رو بخر بعدا که کونامی پچ داد پچش رو دانلود کن! فعلا فقط میشه دوستانه بازی کرد:d بقیه مودها کرش میکنه:d
بارون، چمنو هوش مصنوعی بازی واقعا پیشرفت کرده!
این بازی واقعا حرف نداره!
pes 2009 خیلی فوتبال باهالیه ... نسبت به نسخه ی قبلش واقعا قشنگ تر شده !!
ولی نمیدونم چرا کونامی توی این نسخه دوباره از صحنه های تکراری استفاده کرده و صحنه ی جدیدی نساخته !
و امکان انتخاب داور رو هم نزاشته.
ولی به هر حال خیلی قشنگ و طبیعی شده.
از نسخه ی فیفا 09 خیلی قشنگتره !!!
یک چیزی که تو این pes من هنوز ندیدم اونتاژ دادن داور هست! تو pes 2008 وقتی خطا میکردی داور چند ثانیه صبر میکرد تا اگه توپ به دست تیم مقابل افتاد اونتاژ بده اما تا حالا من تو بازی اونتاژی ندیدم.
سر زدن هم تو بازی خیلی پیشرفت داشته گلهایی با سر میزنی که ادم اینطوری :18:میشه
یکی از بچه ها یک پچ خیلی خوب گذاشت که لباس تیمهای انگلیس را کامل درست کرد والان لیگ انگلیس خیلی پایه شده!نقل قول:
یک چند صفحه به عقب بری پیداش میکنی حجمش هم کم بود.
نظرات سایتها را نباید حجت دونست و حرفشون را عین واقعیت دونست این هم نظر یک شخص هست!نقل قول:
این حرف مافیا و از اینجور حرفا دور از ذهن هستش چون همین سایت به ساکر پارسال نمره 9 رو داده بود و به فیفا 08 نمره 8 رو داده بود! که این نشون میده خبری از مافیا و پول دادن برای گرفتن نمره بیشتر در کار نیست بلکه این به خود بازی بر میگرده!
ولی باید منتظر نمره سایت gamespot بود!
حالا این سایتها نمره فیفا را 20 هم بده و pes را 1 اصلا مهم نیست مهم اینه که کسی که بازی را میخره ازش رضایت داشته باشه که به شخصه از این بازی کاملا راضی هستم.
برای من هم توی 2009 خاموشه فکر میکنم به خاطر ساپورت نکردن کارت گرافیک روی این بازی باشه (البته بعیده)نقل قول:
البته من این مشکل گزینه Wait For Vsync رو با PES2008 ندارم فقط PES2009 این طوریه
اگه گیم پد داری همون دکمه سرعت LB باید نگه داری اگه لباسش بیرون از شورتش باشه میکشهنقل قول:
با چه دکمه ای میشه پیراهن بازیکنها رو کشید ؟
همزمان 3 تا دکمه LB + RB + LT باید بزنی تا خودش رو بندازه ، البته اکثرا داور میفهمه و بهت کارت میدهنقل قول:
با چه دکمه ای میشه تظاهر به خطا کرد در محوطه جریمه حریف برای گرفتن پنالتی؟
اول خودت رو در شرایط یک و دو قرار میدی بعدش LB رو نگه میداری و پاس رو میدی ، در این لحظه بازیکن پاس دهنده به سرعت به عمق دفاع میزنه تو هم باید اون پاس فرار رو بهش که همون 2 میشه رو براش بفرستینقل قول:
با چه دکمه ای میشه یک دو کرد؟
البته پاس فرار هوایی هم باید LB رو نگه داری بعدش پاس فرار رو بدی ، این جوری وقتی پاس دهنده فرار کرده پاس عمقی از روی سر مدافعین بهش میرسه که معمولا موقعیت تک به تک با دروازه بان میشه و بعدش گل (حواست باید به آفساید گیری مدافعین هم باشه)
-------------------------------
زیاد طول نمیشه در واقعیت هم همینه ، مگه استادیوم آزادی نرفتی ببینی بعد گل تا 5 دقیقه شارژ هستی و سر و صدا هستشنقل قول:
همه چیش خوبه بازی
فقط یکم شادی تماشاگرا بعد گل طول می کشه
ماله بقیم همین طوریه ؟
یه چزه دیگه
اعصابم داغون شد
من با آنالوگ نمی تونم زیدانی بزنم
چرا ؟؟
من هم با آنالوگ نتونستم زیدانی بزنم شاید باید اون تنظیمات button setting رو قسمت آخرش برای تنظیمات آنالوگه رو روی type های مختلف تست کرد
دوستان این جریان زیاد شدن توانایی بازیکن بعد از هر بازی در become a legend چیه ؟
چرا اون توانایی ها که یکیش سبزه و یکیش قرمز هر چی پر میشه ولی باز هم اون عدد ها ثابته ؟
در ضمن وسط بازی های نمیشه درجه بازی رو آورد روی regular ؟ آخه واقعا سخته با یه بازیکن ضعیف رو top player یا pro بازی کرد اصلا نمیشه گل زد
از کجا و چه جوری خریدی؟؟!!! چند تا dvd هستش ؟ منظورت از اورجینال اون هایی که خارجی ها میخرند ؟ یا از این اورجینال های ایرانی که فقط اسم اورجینال رو یدک میکشند ؟نقل قول:
من امروز بازی اورجینال رو خریدم10000 تومن:18:.بعدش نصبش کردم و رفتم داخل بازی.بعدش بر خلاف گفته های دوستان از من تمام ترنسفرها انجام شده از جمله روبینهو برباتوو شوچنکو و........><
الن هم دارم مد جدید رو میرم که توی بازی اول 8.5 امتیاز گرفتم.بعدش تیم های آزاکس مارسی و یوونتوس به من پیشنهاد دادن.منم رفتم یوونتوس الان هم تو تمرینات دارم شرکت می کنم><
<dvd من بدون کرک بود>orginale orjinal
مال خود konami هستش یعنی ؟ درجه سختی بازی رو روی چی گذاشته بودی که 8.5 داده بهت من 11 تا توی یه بازی گل زدم 8 بالاتر نداد ، چقدر سوال کردم
علیرضا منظورت این هست؟؟؟نقل قول:
یکی از بچه ها یک پچ خیلی خوب گذاشت که لباس تیمهای انگلیس را کامل درست کرد والان لیگ انگلیس خیلی پایه شده!
یک چند صفحه به عقب بری پیداش میکنی حجمش هم کم بود
منظورت این نبود میشه صفحه را نام ببری؟؟نقل قول:
خصوصیات پچ بالا:
طریقه نصب :
- نصب آسان بدو نیاز به AFS
- منو ها آپدیت شده که شامل لیگها هم میشه(عکسشونو پایین گذاشتم .این مورد بیشتر برای کسانی که از منو ایراد میگرفتن مناسبه)
- موزیک Horrible جایگزین موزیک official FIFA میشه
- لیگ بوندسلیگا
- اسمهای واقعی تیمها
1-این پچو تو پوشه PES نصب کنید.
2-به پوشه KITSERVER برید و SETUP.EXE رو اجرا کنید.
3-pes2009.exe رو انتخاب کنید و روی install کلیک کنید.
4-در صورت اجرا نشدن فقط کافیه فایل PES2009_EDIT01.bin که توی کامپیوترتون در این مسیر قرار داره کپی کنید:Pro Evolution Soccer 2009/Gamingaccess Patch folder to My Documents / Konami / Pro Evolution Soccer 2009 / save.
نقل قول:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من می خوام لیگ انگلیس و لیگ اسپانیا لباسها و نام هاشون درست بشه تیم ملی المان و اگه شد ایران هم بشه خوبه!!!یا اضافه شدن بایرن مونیخ
اگه صفحه اش را بگی ممنون میشم
من هنوز بازی رو نگرفتم !
یکی به من بگه تو این نسخه Lan هم میشه بازی کرد ؟
ويرايش :
بازي رو گرفتم !
از همه لخاظ عالي تر شده
ولي همچنان قابليت بازي Lan رو نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی گفته بود بازی رو 10000 تومان خریده . راسته ؟ نسخه ی اصلیه کونامیه یا الکیه ؟
من که با 500 تومان این بازیو کرایه کردم . :31::27::31:
بعد بازی 2 dvd هست و به صورت rar هست اول
بعد setup اصلی رو میریزه تویه PC بعد نصب میشه .
کسی میدونه ماله کدوم شرکته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Burgum Patch for PES 2009 0.15
2.00 Mbکد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32151
* All real team names and logos
* All real stadium, league & cup names
* England Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* Bundesliga in place of Other B Teams
* All real player names for National teams (except Asian countries, for now)
* All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
* Hajduk and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)
How to install:
1. Copy and install kitserver in your game folder.
2. Copy and overwrite option file in your My Documents/KONAMI folder.
---------------------------------------------------
PES 2009 Saved Games Bugs
Become a Legend Saved Games Files Fix
46 kb
This tool could help you to fix your corrupted Become a Legend Game Saved files. Anyway most users still have problems after they have used this tool. Unfortunately I´ve found out that the extent of the damage to the saved files is bigger than I thought. Not only the player data has been overwritten by junk data but also the teams lineups!!!!! And depending on the extent of the damage your team could be affected or not ( that's why sometimes it works while you are still training and not included in the team). Unfortunately the magnitude of this error is so so so big that it can not be fixed. This error does not only happen you play Become a Legend. Master League, Champions League and Leagues also generate corrupted saved game files randomly. Konami should take care of these issues and fix the problems as soon as possible.کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32132
دستت درد نکنه Beauty جان ولی عکس تیم ارسنال را گذاشته بود که مال فصل قبل بود!!!!
من مال فصل 2008 _2009 را میخوام!!!!
من قصد توحین ندارم :11:من فک کردم تهرانی ببخشید:11: اشتباه کردم من خواستم بگم که بابا:40:نقل قول:
برو نخسه اصلی رو بخر:10: این همه منتظر نباش:40:البته اون موقع نمیدونستم
واقعا از صمیم دل از شما عذر میخوام من خیلی زود تصمیم میگیرم بازم میگم تمام بچه های این فروم رو دوستدارم
حلالم کنید اگه اشتباهی از من دیدید
اموزشی چیزی برای این فوتیال هم اومده بزارین اموزش صورت باشه چه بهتر
سلام
من رفتم بازی رو گرفتم و نصب کردم اما ارور میده...میگه رمت در این حدا نی!! من رم 512 دارم با کارت گرافیک 7300 Gforce ,
بعد اون پیام رو ایگنور میزنم میره تو بازی اما صفحه سیاهه فقط پایین سمت چپ 6 تاس تاره هی روشن خاموش میشن! همونجا می ایسته!
حالا حتما باید برم رم بگیرم!؟ 1 گیگ رم چی بگیرم ارزون در بیاد ؟! مادر برد من MsI هست...
من هم گرفتم همینطور بود:27:rar بود اسم دیویدی مدرن :8:بود راست و درو غش پای خودشون:31:نقل قول:
یه کلام از نمره 10 باید بهش 4 داد
يكي لطف كنه ترجمش كنهنقل قول:
کیت جدید منچستر یونایتد
کیت لیور پول
هردو در این آدرسه :
نقل قول:
کد:http://pes.--------/viewtopic.php?f=38&t=30
ژنقل قول:
از کجا و چه جوری خریدی؟؟!!! چند تا dvd هستش ؟ منظورت از اورجینال اون هایی که خارجی ها میخرند ؟ یا از این اورجینال های ایرانی که فقط اسم اورجینال رو یدک میکشند ؟
مال خود konami هستش یعنی ؟ درجه سختی بازی رو روی چی گذاشته بودی که 8.5 داده بهت من 11 تا توی یه بازی گل زدم 8 بالاتر نداد ، چقدر سوال کردم
اگه اورژینال کونامی باشه که قیمتش بالای 20-30تومنه:دی
5 تا توپ
توپ بازی ایران و کره
هر دو تو این آدرسه
نقل قول:
کد:http://pes.--------/viewtopic.php?f=39&t=31
alex-sina عزیز :نقل قول:
من این پچو چند صفحه قبل گذاشته بودم و متنشو هم ترجمه کرده بودم اما متاسفانه دوستان توجهی به مطالب صفحات قبل ندارن .
جدیدترین نسخه کیت سرور Kit Server 8.0.4
نقل قول:
کد:http://pes.--------/viewtopic.php?p=88#p88
لطفا صفحات قبلو یک نگاهی بندازید شاید قبلا یکی پچ و کیتهای مورد نظر شما رو گذاشته باشه .حداقل میشه یک سرچ کرد .نقل قول:
اینجوری هم کاربرا گیج نمیشن و هم اینکه یک فایلو دوبار دانلود نمیکنن.
کی بازیو برای 360 خریده؟از کجا خریده؟ntsc/j هست؟مشکل داره یا نه؟:11:
دوستان یکی میتونه بگه آیا به کامپیوتر من میخوره یا نه کارت گرافیکم 256 Geforce 7300 است Ram 1g
این PES 2009 Saved Games Bugs چیه؟
همون برنامه ایه که گفتم! اگه بازیتون کرش میشه وقتی become a legend رو دارین بازی میکنین این برنامه فایل save یی رو که کرش میشه درست میکنه! البته کار نمیکنه! فقط به درد وقتی میخوره که هنوز به تیم اصلی نرفتی و هنوز توی ذخیره هایی!!نقل قول:
فیس جدید کریستین رونالدو
فیس جدید دل پیرو
هر دو در آدرس زیر
نقل قول:
کد:http://pes.--------/viewtopic.php?p=89#p89
کی بازیو برای 360 خریده؟از کجا خریده؟ntsc/j هست؟مشکل داره یا نه؟
سلام. فابل آپشن ساكر 09 رو ميخواستم كه در اون همه بازيكنان كلاسيك قفلشون باز شده باشه.
((چون خودم حوصله ندارم همه ليگ ها رو بازي كنم و قهرمان بشم ميخوام زودتر برم سر اصل مطلب ( مستر ليگ) ))
کسی نیست جواب تایپیک قبلی مارا بده می خوام
سلام!یه سوال!توی become a legend با چه دکمه ای میشه بازیکنای هم تیمی رو صدا یا همون call کرد که بهمون پاس بدن؟؟اصلا چنین قابلیتی وجود داره!بعضی وقتها بدجور پاس نمیدن بهم!!!
کی بازیو برای 360 خریده؟از کجا خریده؟ntsc/j هست؟مشکل داره یا نه؟ببخشید اگه میشه جواب منو بدید چون لازم می خوام بازیو بخرم هرجا زنگ زدم نداشته.
با R2 میتونی دستتو ببری بالا و درخواست توپ کنی.نقل قول:
میخوره ولی فکر کنم باید با medium بازی کنی.نقل قول:
دوستان یکی میتونه بگه آیا به کامپیوتر من میخوره یا نه کارت گرافیکم 256 Geforce 7300 است Ram 1g