نقل قول:
چند ماهی میشه این کارو کردند رپیدشیر غیر ممکنه یه بارم فیلتر شد سریع رفع فیلتر کردند چون........
Printable View
نقل قول:
چند ماهی میشه این کارو کردند رپیدشیر غیر ممکنه یه بارم فیلتر شد سریع رفع فیلتر کردند چون........
جای این بحث اینجا نیست ولی خوب تمام لینک هایی که فیلتر شده رو راحت میتونید با ریموت اپلودر ها به لینک مستقیم تبدیل کنید با قابلیت رسیوم که دیگه مشکلی هم نداشته باشید
تو انجمن خودمون هم میتونید درخواست بدید تاپیکش اینجاس
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282592
سلام
اینترنت مخابرات قطعه زنگ زدم گفتند کل اصفهان اینطوریه
شما هم این مشکل رو دارید؟
من که با دیال آپ اومدم مشکلی نبود
واسه ما که وصله اونم با چه سرعتیییییییییی (دلت آب شد نه ؟)نقل قول:
دوستان اصفهانی امروز صبح تا ظهر به مدت 3 ساعت قطعی داشتن ؟
من تا 3:30 خواب بودم بعدش سرعت عادی و خوب بودنقل قول:
نقل قول:
امروز مثل اینکه ندا - مخابرات - فن آوا قطع بوده
شاتل و پارس نمدونم
از پیشگامان که قطع نبود
نقل قول:
پیشگامان همین پریروز بود قطع بودا -- یه چیزی حدود 30-40 ساعت اختلال داشت میترسم امروزم قطع باشه سردیش شه
مال من اصلا قطع نشد (پریروز !!).همش هم وصلم!
تازه سرعتش سر حال اومده!دیشب و پریشب 2.5 گیگ دانلود داشتم!
ویرایش:ولی V pn سرعتش داغونه.وصل میشه ولی هیچی نمیاره! https رو هم انگار بستند.من نتونستم وارد ایمیلم بشم.یاهو مسنجر هم که بسته است انگار!
برگشتیم به روزهای...
ولی پشتیبانی گفت ما خودمونم قطع بودیم و تا فردا درست میشه و فردا ظهرش هم درست شد آره دیشب سرعت بهترین بود 900 مگ دانلود کردمنقل قول:
جالبه برای من اصلا قطع نشد!! تازه سرعتش هم از همون پریروز زیاد شده!نقل قول:
نقل قول:
یاهو مسنجر رو بله الان تست کردم باز نمیشه
v p n رو هم اتفاقا خواستم ازتون بپرسم 3شب پیش به هیچ کدوم از سرور ها وصل نمیشد اما فرداش شد امروزم هی مینویسه port opened و 100 تا یکی میره
راستی زنگ بزنید دوستان به پیشگامان و خواهش کنید این شماره ای که در قسمت پشتیبانیشون نوشتند رو اصلاح کنند 3 تا از شماره ها که مسدوده یکیش رو منزله یه آدم رو نوشتند که میگه اصلا اینجا پیشگامان نیست این 0317 رو هم پریروز هر چی ما زنگ زدیم کسی جواب نمیداد که 10 شب یکی برداشت و گفت عصر مشکل داشتیم
حالا بیشتر اون شماره رو اصلاح کنند که مزاحمه مردم نشند
نقل قول:نقل قول:شما دوستان از کدوم شرکت سرویس دارین؟نقل قول:
پیشگامان کویر یزدنقل قول:
کد:www.pnj.ir
نقل قول:
مشكل دسترسي كاربران به سرويسهاي ايميل گوگل و ياهو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://news.parseek.com/Url/?id=4122047
پنجشنبه، ۱۱ شهریورماه ۱۳۸۹ ايتنا - دسترسي كاربران به سرويسهاي ايميل گوگل و ياهو با مشكل مواجه شده است.
كاربران ايرنترنت در كشورمان از شب گذشته با مراجعه به صفحات جيميل و ياهو براي ورود به سايت و تبادل ايميل، با مشكل مواجه شدهاند، بطوري كه براي ورود به صفحات اصلي سايت بايد مدتها منتظر بمانند و در برخي موارد تلاش براي ورود به صفحه اصلي بينتيجه ميماند.
هنوز توضيح و يا واكنش رسمي از سوي مسئولين وزارت ارتباطات در رابطه با اين مشكل داده نشده است.
دم افطار دوباره تست کردم دیدم اینترنتم وصل شده بود
فقط نمیدونم چرا یارو گفت فردا وصل میشه
نا مرد میخواسته بپیچونه
امروز اینترنت پیشگامان از ظهر که من رفتم چک کردم قطع بوده تا حالا ساعت 10:30 دیشب هم سرعت داعون بود بیچاره شدم تا یه 400 مگ دانلود شد الان هم با دیال اپ هستم امیدوارم وصل بشه کلی خان وارز عقب افتادم:41:
من از از 3 روز پیش که یه شبانه روز قطع بودم بعد از اینکه وصل شد سرعتم خیلیییییییی عالی شده دیشب ساعت 5:57 قطع شده و دوباره وصل شده اما تا 11 که مودم روشن بوده دیگه هیچی دانلود نکرده اما تا همون 5:57 نزدیکای 1 گیگ دان کرده که همچین چیزی توی این 2 ماهو نیم بی سابقه بوده پریشب هم 900 مگ دان کرده اونم بی سابقه بوده الانم سرعتم بین 50 تا 60 هست یعنی 1.5 برابر اونی که باید باشه
دلیلش چی میتونه باشه ؟ماله زنگ زدن بیش از حد به پشتیبانیه یا اینکه سرویسم داره تموم میشه زیاد کردند که دوباره تمدید کنم ؟؟
من که سرویس به اخراش میرسه به روغن سوزی میفته نامردا
اون قطعی هم زنگ زدم گفت اعتبارات تموم شده باید بریم شارژ کنیم
بد بخت شدم رفت :41:
مخابرات خطمون رو عوض کرده..از 443 به 425.....adsl پرید....حالا کجا به پیش شماره ی 425 سرویس میدند؟
با این وضعیت که هر دفعه یکی بگه از من خوب بود یکی بگه از من بد بود به نتیجه ای نمی رسیم
هر کدام از دوستان پیشگامانی به ترتیب بگن
چه سرویسی دارن/سرعت/حجم گیگ/1ماه/3ماه/6ماه/...
و کدام مرکز مخابراتی هستن/
تا یه آماری از وضعیت نا بسامان این پیشگامان دستمون بیاد:5:
به طور مثال من خودم 256/یک ماهه/23گیگ استفاده میکنم/
سرعت روزم 40تا 50/شبKB 10/مرکز آزادی/قطعی زیاد در روز/:20:
دوست عزیز من توی همین مرکزم (آزادی)
سرویس 1 مگ دارم.از یک سال پیش.
آخرین بار سرویس 3 ماهه 6 گیگ گرفتم که هنوز 2 ماهش مونده و 4 گیگ حجم دیگه دارم.
سرعتم توی روز 128 و توی شب 120 هست.
شبی 2.3 گیگ دانلود دارم.
قطعی خیلی کم(شاید هر 2 هفته به مدت نیم ساعت)
آمار دیگه ای میخوای؟!!! :دی
فعلا کافیه:31:
تا بقیه بچه ها هم وضعیتشونا بگن:8:
منم سرویس پیشگامان داشتم
سرعت 256
دانلود روزانه حدودا 50
شبانه هم حدودا 15
خوب ...راضی بودم...ولی دیگه ندارم :41:
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
یادم رفت اینو بگم.....خاتم الانبیاء
من پیشگامان 256 دارم سپاهان شهر 7.5 گیگ
15 روز مونده ازش---2 شب سرعت عالی بود دیشب متوسط رو به خوب بود 700 مگ دانلود کردم
قبلا سرعت افتضاح بود حداکثر 600 مگ دانلود میکردم (متوسط بین 300 تا 400 مگ)قطعی زیاد دارم همشم میگه dns....... حالا امید دارم شبانه که خوب شده روزانه هم خوب شده باشه و دیگه قطع نشه
سلام.
من هم سرویس 128 سه ماهه/9gb /مرکز ردانی پور
سرعتم در روز 50 و در شب 10-12
از سرعت شبانه راضی نیستم.
یعنی من برم 1 مگ بگیرم سرعت شبانم میشه 128 مثل دوستمون؟؟
نه بابا حالا مگه من که 256 دارم خیلی سرعتم خوب بود حالا 2 شبه خوب شده کلا پیشگامان مالی نیست 100 مگم که بگیری همینه یا یه خورده زیاد میشه کلا یه مشت بی سواد رو کردند تو پشتیبانی با این سرویس های گرونشنقل قول:
البته اگه سرعت خوب باقی یمونه حرفام رو پس میگیرم
من 1مگم یک ماهه 2ماه پیش داشتم/روز 90تا100/شب 40تا50بود/
ما که ندیدیم شب 1مگ /تازه اون وقت هنوز شبهاش مثل حالا افتضاح نشده بود:5:
مثل اینکه دوستان به حرف من شک کردند!
کلا من توی افتضاح ترین شب پیشگامان حداقل 1.8 گیگ رو گرفتم.البته در ماه 2-3 شب اتفاق میافته!
نمیدونم چرا برای شما اینجوریه!
اینم برای تایید حرفم:
دیشب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پریشب:
پس پریشب:
شب قبلش:
متاسفانه صفحه ریز کارکرد مال همین چهار روز رو داشت.اینم از پایین صفحه:
این آمار من توی چهار روزه.اینم بدونید که من اصلا توی روز دانلود نمیکنم.به خاطر اینکه حجم ماهیانم کمه!
این فقط برای دانلود شبانه و وبگردیه!
بر طبق آماری که تا حالا گرفتیم
وضع دانلود شبها خرابه و افت سرعت داره اونم بدجور
فعلا یک نفره که خیلی راضی هست اونم خودت هستی
ببینیم کسی دیگه با سرعت یکسان دانلود در شب و روز پیدا میشه یا نه:31:
سلام منم سرویسم مثل saeid127 هست با این تفاوت که من همش یه ماه میگیرم بعدشم من هم تو ریز کاربری همیشه 2 گیگ دانلود دارم ولی عملا چیزی که خودم میبینم به هاردم اضافه شده 1 گیگ یا اینطوراس البته اینا مال چهار شب پیش به قبله که بعضی موقع ها هم افتضاح میشد هیچی دانلود نمیکردم ولی بازم ریز کاربریم حجم های بالا رو نشون میده
مثل این:
پافی وحشی الانه که میاد میگه من دیشب کل سرور رپیدشیرو مگا آپلودو دپوزیتو یک جا دانلود کردم با اینترنت 128 پیشگامان -سرعتشم تاحالا افت نکرده قطعی هم تا حالا نداشته :31::27::27:
این نوع پرداخت پیشگامان خیلی مسخرس همش باید قبض ببریم براشون اینا نمیخاند یه پرداخت انلاینی چیزی بذارند؟
سلام پرداخت آنلاین فعال شدهنقل قول:
من 3-4 روز پیش حجمم تموم شد صفحه پرداخت آنلاین اومد
من با 256 23 گیگ روز بین 100 تا 120 سرعت دارم البته با 16 کانکشن چون وقتی کانکشن دانلود رو به 46 تا افزایش دادم تا 140 رفت
تست سرعت الان ساعت 8:50 شب روز شنبه
ادرسش کجاس؟ پرداحت انلاین؟
همچین چیزی غیر ممکنه!نقل قول:
این نرم افزار یک بایت هم خطا نداره.خودم تستش کردم.
خب اگر همه ناراحت هستند یه حرکتی بکنند.ما هم به خاطرشما باهاتون همراه میشیم!اگر هم جواب نداد بی خیال بشید و برید از جای دیگه بگیرید.چون دیگه کاریش نمیشه کرد.الان پارس آنلاین داره غوغا میکنه.سرعت بالا توی روز و قیمت عالی.شبانش هم متوسطه.فقط باید شانستون بگه ازون یوزرهاش نباشید که حجمتون الکی مصرف میشه(مثل دایی من)
در مورد پرداخت پیشگامان من پول رو با خود پرداز به حسابشون واریز میکنم و باهاشون تماس میگیرم و شماره قبض رو میدم.خودشون شارژ میکنن!ولی اگر آنلاین فعال بشه بهتره.
از خود پیشگامان گرفتین؟ اخه نماینده هاش روش های دیگه دارند ولی خودش میگه فقط فکس یا حضوری
از نماینده گرفتم.یوما توی بازار طالقانی.
گل بود به چمن نیز آراسته شد
دانلود که رو رپید شر میزاری یه 4مگ میگیره وای میسه چند ثانیه نفس میگیره دوباره شروع میکنه وهرچند مگی که میگیره روز از نو روزی از نو
هر دم از این باغ........:31:
نقل قول:
تایید میشه --- عصر به هیچ عنوان رپید باز نمیشد و اصلا دانلود نمیکرد حالا هم تا حدودی مشکل پابرجاست
امیدوارم مشکل از خود رپیدشیر باشه و پیشگامان هم مثل شاتل رپیدشیر رو محدود نکرده باشه