پس من میتونم از دانشگاه /ازاد انتقالی بگیرم به پیامم نور؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه من به خاطر بیماری اصلا نمیتونم کلاس برم، پیام نور که کلاس اجباری نداره؟؟؟؟؟
Printable View
یه سوال دیگه اینکه من به خاطر بیماری اصلا نمیتونم کلاس برم، پیام نور که کلاس اجباری نداره؟؟؟؟؟
مطمئن نیستم ولی فکر کنم بشهنقل قول:
فقط دروس عملی اجباریهنقل قول:
دوستان برای گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل چه مدارکی رو باید برد؟
فقط عکس:دی 1 هفته هم صدورش طول میکشه!نقل قول:
دوستان برای گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل چه مدارکی رو باید برد؟
لطفا به این تاپیک هم سر بزنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=453617
نقل قول:بابا بنده خدا رو چرا میپیچونی؟!نقل قول:
واسه گواهی اشتغال به تحصیل عکس لازم نیست! برگه انتخاب واحدت رو از سیستم گلستان پرینت میگیری با آخرین فیش واریزی میبری میدی به کارشناستون اگه سیستم دانشگاهتون اتوماسیون باشه (که اکثرا هست) میزنه روی کامپیوتر بعد میری از دبیرخانه گواهیت رو میگیری تموم میشه!
والا دانشگاه ما که اینجوری بود:دینقل قول:
بابا بنده خدا رو چرا میپیچونی؟!
واسه گواهی اشتغال به تحصیل عکس لازم نیست! برگه انتخاب واحدت رو از سیستم گلستان پرینت میگیری با آخرین فیش واریزی میبری میدی به کارشناستون اگه سیستم دانشگاهتون اتوماسیون باشه (که اکثرا هست) میزنه روی کامپیوتر بعد میری از دبیرخانه گواهیت رو میگیری تموم میشه!
عکسو شماره دانشجوییو میگرفت بعد میگفت گواهیو میفرستیم راهنمایی رانندگی ! بعد از اونجا میاد میدیم بهتون!
1 هفته طول کشید!
نقل قول:
این آخرین فیش واریزی همون شهریه منظورته؟ خب من اینا رو دادم به خود دانشگاه !
باید چی رو ببرم بدم پس؟ !1 مطمئنی عکس هم لازم نیست ؟ :20:
مگه دانشگاه تون کجاست؟ اون ور دنیا که نیست یه سر به کارشناستون بزن ببین چی میگه. همین! :31:نقل قول:
از تهران تا دماوند میشه اون ور دنیا واسه من.. کلی وقت و هزینه هم باید بدی :13:نقل قول:
انتقالی از آزاد به هیچ دانشگاهی ممکن نیست ( قبلا هم عرض کردم ) و همینطور بلعکسنقل قول:
کلاسای پیام نور هم آخر هفته ها معمولا 5شنبه و جمعه هست که میتونی اصلا نری
این چیزیه که عوام میگن:دینقل قول:
کلاسای پیام نور هم آخر هفته ها معمولا 5شنبه و جمعه هست
دانشگاه ما هر روز کلاس داره. اتفاقا جمعه ها 7-8 تا کلاس بیشتر نیست!
سلام دوستان یه کمک فوری داشتم
من امسال نه، سال قبلش که کنکور دادم مجازی خواجه نصیر قبول شدم و همون زمان پیام نور هم قبول شدم(انتخاب بعدیم بود)
تو دانشگاه آزاد تا 1.5 ترم میتونی بری.
می خواستم ببینم اینجام میشه کاری کرد؟(دارم الان مجازی میرم)
خیلی خیلی ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی برام حیاتیه.
دوستان قراره میان ترم از ترم دیگه حذف بشه ؟
کی گفته!!:18:نقل قول:
دوستان قراره میان ترم از ترم دیگه حذف بشه ؟
من خبرش رو از بچه ها شنیدمنقل قول:
بچه ها چیز زیاد میگن!:دینقل قول:
من خبرش رو از بچه ها شنیدم
اقا نمیتونم وارد گلستان شم مشکل از منه یا سایت؟
نقل قول:
کد5 : در حال حاضر امکان ورود به سيستم وجود ندارد
شایعه هست بچه ها ............... کردن:4:نقل قول:
---------- Post added at 08:22 AM ---------- Previous post was at 08:20 AM ----------
بچه ها از تو چه سایتی میشه سوالات رشته فناوری اطلاعات را دانلود کرد لطفا لینک مستقیم بذارید .:20:
---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:22 AM ----------
راستی سلام:31:
نقل قول:
بچه ها از تو چه سایتی میشه سوالات رشته فناوری اطلاعات را دانلود کرد لطفا لینک مستقیم بذارید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.pnunews.com/page/soalpnu.aspx
زمان ثبت نام و امتحانات دوره های جدید فراگیر در دانشگاه پیام نور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سایت دانشجویی دانشجویان پیام نور دیدم گفتم اینجا بذارم
نمونه سوالات امتحانی و ... داره
کد:www.akpnu.com
فردا کارت دانشجویی ما رو میدن:دی هه هه:8:
واسه شما رو دادن بچه ها؟!
چه جوری اعلام کردن؟ من یه بار پرسیدم گفتن تو سایت میزنیم کی بیاید بگیرید..هنوز چیزی نگفته :41:نقل قول:
از این پیام نور در پیت تر و بی قانون تر من تو عمرم موسسه ندیدم !! بعید می دونم تا 20 سال آینده این دانشگاه با این سیاست هاش دانشگاه بشه!
صابونش که حسابی به تن ما خورد...
دوستانی که از معافیت تحصیلی این دانشگاه همزمان با دانشگاه های دیگه استفاده میکننن یا به قوانین خاص این دانشگاه وارد شدن و از معافیت استفاده میکنن دقت کنن که معافیت صادره از این دانشگاه در این موارد مورد تایید نظام وظیفه نیست و مدت زمان تحصیل شما به عنوان غیبت محسوب میشه !!
تو برد زده بودن....!نقل قول:
چه جوری اعلام کردن؟ من یه بار پرسیدم گفتن تو سایت میزنیم کی بیاید بگیرید..هنوز چیزی نگفته
شانسم ندارم اینه ها! رفتم کارت من نبود!!! گفت فردا بیا!
یعنی همزمان هم تو پیام نور بخونن هم جای دیگه؟!نقل قول:
دوستانی که از معافیت تحصیلی این دانشگاه همزمان با دانشگاه های دیگه استفاده میکننن یا به قوانین خاص این دانشگاه وارد شدن و از معافیت استفاده میکنن دقت کنن که معافیت صادره از این دانشگاه در این موارد مورد تایید نظام وظیفه نیست و مدت زمان تحصیل شما به عنوان غیبت محسوب میشه !!
بلهنقل قول:
--------------------------
دوستان پیام نور زبان های غیر انگلیسی اش راه افتاده یا بازم این دست اون دست می کنه؟
سلام بچه ها
کسی میدونه اگه کسی پیام نور فراگیر ارشد شرکت کنه قبول بشه ولی نره سال بعد میزارن دوباره شرکت کنه؟
ممنون
سلام.ببخشید میخواستم بپرسم کسی اطلاع داره که آیا تو پیام نور میشه همزمان تو دوتا رشته تحصیل کرد یا نه؟و اینکه کسی سایتی تلفن جایی چیزی سراغ داره که قوانین آموزشی رو پرسید.کلا میخوام دوتا رشته بخونم ولی اصلا درمورد قوانینش چیزی نمیدونم.ممنون میشم راهنماییم کنین.
از 118 تلفن پیام نور رو بگیر زنگ بزن بگو وصل بکنن به آموزش و سوالت رو بپرس. یا اینکه حضوری برو بپرس.نقل قول:
دوستان سایت گلستان مشکل داره یا فقط واسه من نمیاره؟
باز شد واسه من؟نقل قول:
دوستان سایت گلستان مشکل داره یا فقط واسه من نمیاره؟
چیشو نمیاره؟
نمیتونم برم توی اکانتم. بعد از وارد کردن کد امنیتی صفحه کلا سفید میشه و گوشه کناری مینیویسه دان!نقل قول:
بذا الان تست میکنم:دینقل قول:
نمیتونم برم توی اکانتم. بعد از وارد کردن کد امنیتی صفحه کلا سفید میشه و گوشه کناری مینیویسه دان!
من تونستم وارد شم!
من میخوام برنامه امتحانامو ببینم ولی وقتی میرم میگه اطلاعاتی جهت نمایش و چاپ موجود نیست !
مشکل از خود سیستمه ؟! چون من میبینم مدتیه همینطوریه !!!
اره واسه منم همینه!نقل قول:
من میخوام برنامه امتحانامو ببینم ولی وقتی میرم میگه اطلاعاتی جهت نمایش و چاپ موجود نیست !
مشکل از خود سیستمه ؟! چون من میبینم مدتیه همینطوریه !!!
ولی جالبه تو سایتش زده همه دانشجوها برن ببینن!!!
درود دوستان
من نمی خوام برم سر جلسه ی امتحانات
چون دارم برای کنکور 90 می خونم و الان ترم 3 هستم و دوترم قبل را مرخصی گرفته بودم و می خوام ترم 4 را هم مرخصی بگیرم
حالا الان مشروط می شم می تونم ترم بعد را مرخصی بگیرم ؟؟
الان غیبت کنم یا زنگ بزنم بهشون بگم نمی تون بیام سر جلسه ؟؟؟
هزینه ی دروس ترم 3 را ریختم به حسابشون .
ممنون
نقل قول:
درود دوستان
من نمی خوام برم سر جلسه ی امتحانات
چون دارم برای کنکور 90 می خونم و الان ترم 3 هستم و دوترم قبل را مرخصی گرفته بودم و می خوام ترم 4 را هم مرخصی بگیرم
حالا الان مشروط می شم می تونم ترم بعد را مرخصی بگیرم ؟؟
الان غیبت کنم یا زنگ بزنم بهشون بگم نمی تون بیام سر جلسه ؟؟؟
هزینه ی دروس ترم 3 را ریختم به حسابشون .
ممنون
فک کنم کلا اگه از معافیت تحصیلی استفاده کنی بتونی 2 ترم مرخصی بگیری... در هر صورت این ترمو بری یا نری دیگه بهت نمیدن!!
حالا بپرس از دانشگاه ضرر نداره!!
سلام دوستان
اگه کارتم رو تمدید نکنم میتونم برم سر جلسه امتحان؟
اینو نمیدونم!نقل قول:
سلام دوستان
اگه کارتم رو تمدید نکنم میتونم برم سر جلسه امتحان؟
پاشو برو یه برچسب بزن پشتش دیگه:دی!××