سلام
باید بعدا دقیقا مثل کنکور کارشناسی انتخاب رشته کنید.
البته بعید بدونم نوبت دوم قبول بشین.
Printable View
سلام
باید بعدا دقیقا مثل کنکور کارشناسی انتخاب رشته کنید.
البته بعید بدونم نوبت دوم قبول بشین.
من هم شرایط و تراز و رتبه ام درست مثل باقی دوستان IT هست
و اینجابن کلا امیدی جهت قبولی توی تهران ندارم برای غیر انتفاهی چون همه میگن این رتبه برای ارشد خیلی کمه!
غیرانتفاهی های استان گیلانم که میگن تعریفی نداره! کلا الان نمیدونم دقیقا چه کنم منتظر ازاد بمونم یا برم غیرانتفاهی:n13:
دوستم رتبه اش 800 شده توی نرم اقزار و الان داره کلی غر میزنه که نمیتونه روزانه قبول بشه و اینا،هعییی کرمتو شکر خدا :n02:
با رتبه 5000 نمیشه تهران غیرانتفاعی قبول شد؟
اینجا کسی رشته برق مجاز نشده؟ آخرین رتبه قبولی رشته برق چقدره؟
سلام
دانشگاه های برتر رشته مهندسی مکانیک کدوماست؟!
کسی میدونه به ترتیب بگه؟!
دفترچه انتخاب رشته کی میاد؟
گفتن 23 اردی ولی تا الان که منتشر نشدهنقل قول:
منم منتظر دفترچم! نمیدونم آپلود کردن یه فایل روی سرور چقدر میتونه طول بکشه!
اقا بین نیمه حضوری مجازی پیام نور کدوم بهتره؟
اقا من اسفند فارق التحصیل شدم (هفت ترمه) توی انتخاب رشته باید معدلم رو دوباره اصلاحش کنم یا همون معدل زمان ثبت نام اولیه کافیه؟
سلامنقل قول:
برای تبدیل انرژی :
شریف>تهران>امیر کبیر = تربیت مدرس > اصفهان >شیراز =مشهد
خواجه نصیر و علم و صنعت تو تبدیل انرژی ضعیف هستن.
البته تو تمام این دانشگاه ها استاد های سطح بالا که تو ایران معروف باشن هیئت علمی هستن. ولی تو بعضی ها بیشتره.
البته قبل انتخاب دانشگاه درمورد برنامه کلاسی اون تحقیق کنید. چون بعضی دانشگاه ها کلاس های ارشد رو تو هفته پراکنده می کنن تا دانشجو تمام وقتش صرف دانشگاه بشه ( فردوسی اینطوریه )
اگه در مورد تبدیل انرژی دانشگاه فردوسی سوالی داشتی در خدمتم.
سلام. کسی اینجا احیانا نمیدونه توی مهندسی عمران (خصوصا گرایش سازه هیدرولیکی) بین سه دانشگاه امیرکبیر و تهران و شریف کدومشون قویتره؟
و اینکه توی پیوست دفترچه واسه امیرکبیر نوشته که از ترم 2 به بعد خوابگاه میده. ینی واقعا به ترم یکی ها خوابگاه نمیدن؟؟؟؟؟؟!
دوستان هزینه تحصیل در دوره نوبت دوم رشته های مهندسی تقریباً چقدر هست
سلام دوستان
تبریک میگم به همه دوستان
من تو مجموعه مدیریت شرکت کردم،الان خیلی احتمالش کمه که دانشگاه تهران بیارم.میخواستم بدونم انتخاب بعدیم شهید بهشتی باشه یا مدرس؟؟
ظرفیت های IT و تجارت الکترونیک رو نابود کردن...
بعضی از دانشگاه ها با اسم IT از مهندسی کامپیوتر دانشجو میگیرن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز اینکه سال بعد شبکه و امنیت جزو IT هست یا کامپیوتر قطعی نیست!
سه بار با اسامی متفاوت از سیستم پاسخگویی سازمان سنجش پرسیدم که تکلیف شبکه و امنیت سال 95 به چه صورته..؟ به دو مورد که اصلا جواب ندادن و در مورد سوم نوشتن که بعد از اومدن دفترچه از آبان 94 به بعد مشخص میشه!!!
داوطلبان بعضی از رشته های فنی مهندسی با رتبه های 600 و 800 به فکر شبانه تهران هستن! در حالی که داوطلب IT با 200 باید به فکر شبانه های شهرستان باشه...
یعنی داوطلب IT با چه انگیزه ای برای ارشد سال بعد بخونه...
متاسفم!
آقا کسی میدونه سهمیه شاهد ظرفیتا اعلامی رو پر میکنن یا اینکه ظرفیتشون کلا جداس؟!
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
سلام دوستان
کسی میدونه این پردیس خودگردان چیه؟
علاوه بر شبانه و روزانه این مورد هم هست که ذهنمو درگیر کرده چه جوریه؟
ممنون
سلامنقل قول:
پردیس خودگردان شعبه ای از دانشگاه دولتیه که با مبلغ شهریه ایه خیلی بیشتر از دانشگاه ازاد مدرک میده در اخر هم مدرکی با ارم و مهر دانشگاه دولتی مثلا شریف یا تهران ولی با اسم پردیس خودگردان میده.
مثلا پردیس شریف کیش یا پردیش دانشگاه تهران یا علم و صنعت و غیره...
فلسفه ایجاد این مدل دانشگاه هارو نمیدونم چون شهریه ای سرسام اور دارند و شنیدم که کیلویی نمره میدن یعنی هزاران رحمت به دانشگاه ازاد !
ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
اونوقت قبولی در این رشته باعث عدم حق شرکت در دوسال اینده رو میشه یا نه فقط مختص روزانه هست این مساله؟
کسی نبود ما را راهنمایی بکنه؟نقل قول:
فقط مختص روزانه هستنقل قول:
فلسفه ایجاد پردیس های خودگردان، تامین بخشی از هزینه های دانشگاه توسط جیب های دانشجویان پولدار هست!نقل قول:
شهریه کل پردیس های خودگردان حدود 3-4 برابر شهریه دانشگاه آزاد هستش.
به نظر بنده صرفا برای اپلای کردن میتونه توجیه داشته باشه.
و اینکه باز به نظر بنده، برای کسی که میتونه این شهریه رو تامین کنه ادامه تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور خیلی بهتر میتونه باشه... کافیست قدری پدر گرامی سر کیسه رو شل تر بنمایند!
ممنوننقل قول:
میخواستم برم خواجه نصیر کلا منصرف شدم:n03:
دانشکاه تهران تهرانه یا کرج؟!نقل قول:
اگه دانشگاه مدنظر یکی از دانشگاه های اصفهان، تبريز، تربيت مدرس، تهران، خوارزمي، شهيد بهشتي، شيراز، صنعتي اصفهان، صنعتي اميركبير، صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي، صنعتي شريف، علم و صنعت ايران و فردوسي مشهد باشه:نقل قول:
سال اول حدودا 4.5 میلیون تموم میشه و سال دوم حدود 6.5 میلیون تومن. ینی جمعا 11 میلیون حدودا
سایر دانشگاه ها:
سال اول حدودا 3.25 میل و سال دوم حدود 5.5 میلیون. ینی جمعا 8.5 میلیون حدودا
سلام
مهلت انتخاب رشته تا چه تاریخ هست؟؟؟
اقا رتبه 621 جزا امیدی هست واسه قبولی؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه تمدید نشه تا فردا پنج شنبه ساعت 12 شبنقل قول:
سلام دوستان من الان دارم کارشناسی رشته حقوق هستم میخوام دو سال دیگه آزمون ارشد رشته جزا بدم / میخواستم بدونم دانشگاه های دولتی روزانه و شبانه شهریش چه مقدار هست تو رشته من؟ / ممنون از لطفتون
انتخاب رشته ۸۸ هزار نفر در آزمون ارشد/فردا آخرین مهلت انتخاب رشته
مشاورعالی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: مهلت انتخاب رشتههای تحصیلی آزمون ورودی دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته 94 که ازساعت 20 دوشنبه 28 اردیبهشتماه آغاز شده،ساعت 24 فردا پنجشنبه 31 اردیبهشتماه پایان میپذیرد.حسین توکلی در گفتوگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در مورد آمار انتخاب رشته کنندگان اظهار کرد: تا ساعت 8 صبح امروز چهارشنبه 30 اردیبهشتماه از تعداد 429 هزار و 688 داوطلب مجاز به انتخاب رشته، 88 هزار و 2 داوطلب نسبت به انتخاب رشته و ثبت کد رشته محلهای تحصیلی اقدام کردهاند.وی با تاکید بر اینکه مهلت انتخاب رشتههای تحصیلی در ساعت 24 فردا پنجشنبه به پایان میرسد، گفت: به کلیه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته که تاکنون نسبت به انتخاب رشته اقدام نکردهاند، توصیه میشود ضمن مطالعه دقیق دفترچه راهنما و اطلاعیههای منتشره سازمان به ویژه اطلاعیه در مورد کد رشته محلهای جدید و برخی اصلاحات دفترچه راهنما، با مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به انتخاب حداکثر 100 کدرشته محل از میان کد رشته محلهای تحصیلی مجاز و مورد علاقه خود،اقدام کنند.
منبع : isna.ir
سلام دوستان
میخواستم بدونم سیستم انتشار دفترچه سوالات آزمون دانشگاه آزاد به چه صورته؟مگر پس از آزمون نباید منتشرش کنه چرا اصلا لینک دانلود دفترچه هاش نیست و فقط بعضی سایتها گذاشتن برا فروش نه نماد اعتماد هم که ندارند، اصلا این سایتها از کجا اوردن سوالاها را!!؟؟؟:n35:
دوستان الان راهی نداره از انتخاب رشتم پرینت بگیرم؟
Sent from my GLX G3
نقل قول:
سلام
نه متاسفانه لینکش رو برداشتن!
پیج انتخاب رشتتون رو سیو نکردین مگه؟:n27:
سلام دوستان
كساني كه هم در دانشگاه سراسري رتبه مي اورند و هم در ازاد و در اخر سراسري رو انتخاب ميكنند اونوقت تكليف اون يه دونه جاي خالي تو دانشگاه ازاد چي ميشه؟
و اينكه جايي هست تراز مهندسي شيمي ارشد ازاد رو داشته باشه به همراه درصدها؟
ممنون
من یبار پرینت گرفتم ولی اخرین روز چندتا رشته اضافه کردم . اونم ذخیره نکردم گفتم پرینت میگیزم :(نقل قول:
Sent from my GLX G3
نقل قول:
اشتباه کردین دیگه :n03:
الان با این کارم چه مشکلی میتونه برام اتفاق بیفته؟نقل قول:
نقل قول:
در اخر یه رسید انتخاب رشته داد ولی فکر نکنم برای مشاهده نتیجه ازمون نیازی بهش باشه.
جای نگرانی نیست استرس یهویی وارد کردم :n02:
سلام
یکی از دوستان من، ارشد آزاد بدون آزمون ثبتنام کرده و هنوز فارغاتحصیل نشده.
میخواد بدونه پذیرش چطوری صورت میگیره.
چون یکی از دوستانم میگفت برای بدون آزمون هم باید در آزمون ثبتنام میکرده!!
راستش من چون خودم آزاد شرکت نکردم، اطلاعاتی ندارم که کمکش کنم.
ممنون
نقل قول:
سلام
کارشناسی ارشد کلا بدون ازمون نداره و فقط کسایی که ارشد مستقیم میشن آزمون نمیدن!
شما مطمعنین بدون ازمون بوده؟
چون در سایت هم اومده که ثبتنام ارشد بدون ازمون خلاف قوانین است و باهاش برخورد میشه.
ولی برای کارشناسی بدون ازمون اول باید در سایت ثبتنام کنن و بعد از اعلام نتایج برن برای ثبتام
این توصیه ای بوده که در سنجش اومده ولی میدونم که برای ازاد هم صدق میکنه :
محتوای مخفی: هشدار به داوطلبان