به نظر من همینکه تهش هیچی نمی شه جذابیت داره...اگه مثل بقیه بازیها یک پایان ثابت داشت خیلی مسخره می شد.:46:نقل قول:
Printable View
به نظر من همینکه تهش هیچی نمی شه جذابیت داره...اگه مثل بقیه بازیها یک پایان ثابت داشت خیلی مسخره می شد.:46:نقل قول:
همونجا که کیس و ماساژ و ... دارهنقل قول:
سعی کن میتونی :8: چت رو بیخیال شو برو سمت جک و داستان و بازی کم کم درست میشن
من هر كدوم ديگه ميزنم اون انگشتره آيكونش درس نميشه . اينا دارن از هم طلاق ميگيرن . كمك
وسایل جدید ولباس جدید برای سمز 3 میخواستم
ببین اگه توی انگشتر خنجر خورده باشه که فکر کنم همینطور شده ! یعنی سیم طلاق گرفته و باید با سال ها چت معمولی حالت عصبانیت رو دربیاری و ....:دی
کارت سخت شدهنقل قول:
قبل از اینکه اینا رو شروع بکنی اول حالت روحی و رفتاریشونو خوب قرار بده تا اینطوری کارشون به طلاق نکشه
مگه تو درس و مدرسه نداری؟نقل قول:
زنده
دوستان این بازی واسه xbox360 اومده؟اگه نه کی؟شاید جواب سوالم در صفحات قبل باشه ولی 249 صفحه وقت میخواد که من ندارم.ممنون میشم هرکی جواب سوالمو بده.یا علی
نه نيست براي هيچ كنسولي هم نمياد.حداقل به اين صورت نمياد.نقل قول:
دیگه دارم کلافه میشم
اخر میرم دوباره سیمز دو رو میریزم و بازی می کنم
یکی کمک کنه
چطوری توی این بازی عمر سیمزم رو زیاد کنم ؟؟؟
هر راهی ممکنه بگید
در ضمن میوه عمر هم که توی همین تاپیک بحثش بود تا به حال تو بازی ندیدم
میوه عمر که یه راهی داره که کاملا یادم نیست و باید باغبانیتون اسکیلش بالا باشه یه راهی هست که الآن یادم نیست...در مورد زیاد کردن معمولی طول که برای همه ی سیم های اون خونه انجام میشه میری روی یه خانواده آپشن گیم آپشن یه خط هست به نام لایف چیچی اونو میاری رو long کلی به عمرش اضافه میشه البته اگه بین لونگ و وسط باشه بهتره چون اینم زیاده لونگ آدمو کلافه میکنه! عمر نوح بهش میده....960 سال! اونی که من میگم 120 سال و اون معمولی هم 90 سال هست و از کوچیکی هم میشه 25 روز معادل 25 سال!:دی
نقل قول:
کارت سخت شده
قبل از اینکه اینا رو شروع بکنی اول حالت روحی و رفتاریشونو خوب قرار بده تا اینطوری کارشون به طلاق نکشه
آخه چرا باید اینطوری بشه . سر یه woohoo بود دیگه . آخه نا محرم که نبود . روی تخت بود ووهو زدم نذاشت دوباره زدم قاطی کرد :dنقل قول:
ببین اگه توی انگشتر خنجر خورده باشه که فکر کنم همینطور شده ! یعنی سیم طلاق گرفته و باید با سال ها چت معمولی حالت عصبانیت رو دربیاری و ....
توی این تاپیک در مورد کشفیات سیمز هم بحث می کنید یا نه؟ مثلا می دونستید وقتی زنی بارداره برا اینکه بچه پسر بشه باید سیب بخوره یا برا دختر، هندونه؟ :31:
ضمنا یه سوال: میشه یه خانواده ای که تو یه خونه هستن رو stop کرد که از عمرشون نگذره وقتی ما با Active family بازی می کنیم؟ یعنی اصلا قفل شن هیچ حرکتی هم نکنن...
من یه آدم داشتم نفهمیدم چطور شد یه نور قرمز همیشه ازش میزد بیرون و فکر می کنم بخاطر همون بود که 123 سال عمر کرد. کسی میدونه قضیه این نور قرمزه چیه و چطوری بوجود میاد؟
یه چیزی که تو سیمز 3 بنظرم مسخره میاد اینه که با یه کیک تولد آدمتون رو توی هر مرحله ای از عمرش باشه میتونید یه مرحله بزرگش کنید. مثلا اگه تازه child شده باشه با کیک تولد میشه teenager اش کرد... :41:
نکته ی اول خیلی جالب بود!نقل قول:
+
این ایراد متاسفانه وجود داره که البته کمی توی نسخه ی آپدیت شده درستش کردن
یعنی حداقل باید دو روز از یک مقطع سنی بگذره تا بشه برای فرد تولد گرفت
بله باید تا وسط های سن بیاد جلو حداقلش ولی خوب دیگه کاریش نمیشه کرد!
کشفتون خیلی جالب بود تاحالا کسی بهش اشاره نکرده بود شاید نمیدونسته
اون نور قرمز باگه عزیزم نور قرمزی وجود نداره و ربطی هم به سن نداره
ای بابا چطوری سیب میخوره توی یخچال هست ، ولی من که ندیدم جایی برای خودن میوه داشته باشه !
من خیلی وقته سیمز بازی نکردم اگه جاییشو اشتباه گفتم ببخشید.:11:
باید روی یخچال کلیک کنی وopen روبزنی.بعد میوه دلخواهتو درگ (drag) کن روی کوله پشتیت.(اگه سیب یا هندونه نداشتی برو ازمغازه بخر).بعد از اون که میوت داخل کوله پشتیت شد روی میوه کلیک کن وeat رو بزن.:20:
خیلی نکته ی جالبی گفتین...
ممنون...
هر کی بازم از این کشفیات قشنگ بلده بگه...
خیلی بدرد بخوره!
منم نور قرمزو رو یکی از سیمزام دارم که همش با اون نور می درخشه
دوتا سوال داشتم:
وقتی به لول 9 sience مرسی با یه چیزی وسایلو ازمایش میکنه قضیش چیه؟
جمعیت شهر ثابت میمونه؟ اخه وقتی جمعیتش کم باشه خودش یه سری سیمز میریزه تو شهر و اگه زیاد شد زورش به سیمزای من میرسه و اونا رو میکشه، قبرشونم نه تو قبرستونه نه تو خونشون. نمیشه یه کاری کرد که جلو این کارو بگیری؟
سوال اول:هرکاری به مراحل 9 و 10 برسه یه سری امکانات باز میشه مثلا سوپر استار فوتبال و سینما میره جلو مکان های عمومی پز میده امضا میده عکس میگیرن ازش دزد میتونه از پنجره خونه مردمو نگاه کنه میبینه چی توشه تا میتونه وسایلو برداره از خونه مردم sience هم آزمایش میکنه چون کارش دانشمندیه
سوال دوم:زیاد توجه نمیشه کرد که جمعیت ثابت میمونه یا نه اما اینکه آدما بزرگ میشن و میمیرن هست و دوباره سرجاشون یه سری دیگه میان اما اینکه میگی سیم شمارو میکشه ما تا حالا تو شهر قاتل ندیدیم کسی دیده؟:دی
اگه منظورتون اینه که طرف پیر میشه میمیره خوب دیگه پاش لب گوره پیره باید بمیره:دی
چندتا پک از بازی اومده کسی جایی رو برای فروش میشناسه بهم معرفی کنه البته پولش رو درب منزل بگیره حال واریز به حساب رو ندارم {خصوصی بگید خلاف نشه }
و اما سوال :d
شغل دکتر برای پیشرفت علاوه برای شطرنج دیگه چی لازم داره ؟؟؟
پیشرفت شغل تا کی ادامه داره ؟؟؟؟
من الان درجه 10 رو گرفتم ولی بازم جا برای پیشرفت داره و با پیشرفتم پولی که ساعتی میگیرم بیشتر میشه
پک هنوز نیومده انشاءالله 27 آبان تازه میره تو آمریکا آذر هم ما میتونیم بخریم!
و حالا سوالت:علاوه بر شطرنج یه کتاب هست که volume نوشته رو اسمش ایناش مثلا volume 26 volume 16 اینتوریه و هر روزی که میری سر کار برمیگردی یه جدید بهت میده که باید بخونیش و research که مهم هم هست میره بالا
در مورد پولش که دکتر اگه روی hard worker باشی هر 2 روز یه بار حقوقت اضافه تر میشه و فکر نکنم انتها داشته باشه آخرین رکوردی که یکی از دوستان داشت 4200 دلار در هر ساعت بود! یعنی 5 ساعت کارش میشه 21000 دلار!
آقا من از بعضي از بچه ها شنيدم كه ميشه س * ا * ن * س * و * ر را توي سيمز 3 برداشت. چه شكلي اين كار رو بايد بكنم ؟
البته ذهنتون جاي بد نره فقط كنجكاوم :d
کنجکاو عزیز:دی
بله میشه برداشت با یک پتچ که باید ریخته بشه الآن یادم نیست دقیقا کجا فکر کنم پوشه اصلی بازی که کرک رو میریزن باید اونجا کپی شه باید دانلودش کنید
کار خاصی انجام نمیده شما فقط میتونی پشت رو ببینی:دی
چون جلوی مرد و جلوی زن ساخته نشده و همینطور سینه ی زن یعنی روش کاری صورت نگرفته کار گرافیکی پس اصلا جالب نیست حال به هم زنه:دی
با این تعریفت طرف حالش به هم خورد که :d
دوست عزیز من دیدم یه سایتی می فروخت قیمتش 1500 تومن بود یک دی وی دی
بنا به قوانین ، سایت رو معرفی نمی تونم بکنم :d
1500 چی بود؟! پتچ کامل سانسور؟ یعنی گرافیکش کار شده خدایی نکرده؟!:دی
اره گرافیکش کار شده کلی لباس و وسایل هم اضافه شده :d
البته من که نخریدم سایتی که میگم رو سیمز بازا میشناسن
کلا سایته بازی های سیمز رو میفروشه
یه سری پک دیگه هم داره تازه
من نخریدم یه دلیل داشت اونم این که باید بری اول پول رو به حساب واریز کنی بعد سفارش بدی منم از این
حوصله ها ندارم :d
تازه ممکنه دزدی هم بکنن خیلی بهش اطمینان نیست باید تحویل درب منزل باشه مثل پی سی ولی نخرییییید زشت است بد است از دین به در میشویداااا:دی
خیلی به بحث دیگه وارد نشو چون داره بحث تبلیغاتی باشه
من میخوام سیمزم هنرپیشه بشه ولی هرچی صبر میکنم تو شغلهایی که هر روز عوض میشه آرتیست نمیاد . تو موزیک سنتر هم فقط کار نوازندگی هست . باید چی کار کنم ؟
خوب هنر پیشگی همون موزیکه خیلی گیر نمیشه بهش داد آرتیست نقاشه معنیشم میشه هنرمند شما هنرپیشه میخوای همون موزیک رو برو
دوستان من ميخوام از خانه اي كه هم اكنون در آن ساكن هستم اسباب كشي كنم و به خانه جديد برم. چه طوري اين كار رو بايد انجام بدم؟
خوب میزنی روی کامپیوتر یا تلفن میزنی move رو انتخاب میکنی و اشخاص رو میاری اونطرف و sell favorites هم در طرف چپ رو میزنی تا وسایل خونرو بفروشه بهت پول بده بعدش بسته به شرایط میگی خونه خالی باشه پر باشه اصلا زمین باشه و ....
یه سوالم از من
توی یک شهر چطوری دو تا خانواده درست کنم ؟؟؟ الان دو تا سیو ساختم ولی تو شهر همدیگه رو نمی بینن !!!!!
خب با دو سیو مختلف نمیشهنقل قول:
+
اگر بخواید دو خانواده یا هر چند تا که میخواید بسازید فقط با یکیشون میتونید برید بقیه رو خود بازی هدایت میکنه
شما از طریق edit town میتونید خانواده بسازید :46:
خب تست می کنم و نتیجه رو میگمنقل قول:
ولی حالا که بحث هدایت خودکار شد نمیشه مثلا از یه خانواده 4 نفری من فقط یکی رو هدایت کنم ، و بقیه
رو خود بازی هدایت کنه ؟؟؟
هدایت چند نفر خیلی کار خسته کننده ای هست .
اگر شما کاری به کار بقیه نداشته باشید اونا خود به خود خودشون هر کاری دوست دارن انجام میدن!نقل قول:
من که از بس بازی کردم برام بی مزه شده یه مدت زندگی می کنن بعد میمیرن بیشتر یاد پوچ بودن زندگی میوفتم!
سلام دوستان
من تو سیمز با کلی حوصله و وقت صرف آدم ساختن میکنم اما موقع خرید خونه وقتی یه خونه رو انتخاب میکنم همش یه کچله توشونه و اینگار رو خونه فروخته میشه ، بعد بازی شروع میشه و میبینم آدم های خودم نابود شدن .
البته وقتی بیشتر از 6 تا آدم میسازم اینطوری میشه .
تازه موقع خروج از بازی اینقدر طولش میده سرم داغ میکنه . Ram : 4G CPU:300 Graphics:9500 512G
بعد میشه همزمان دوتا خونه خرید ، یعنی تو یه بازی دوتا خونه خرید ؟ و همزمان دوتا خانواده ساخت ؟
ممنون
نقل قول:
خوب معلومه مال سی پی یو ته.اگه سیستمت بالا باشه تو چند ثانیه میاد بیرون.
نمیشه همزمان دوتا خونه داشت.هرخانواده ای که فعاله فقط میتونه تو یک خونه زندگی کنه
می دونید چرا وقتی برای یه خانواده ماشین میخرم و بعد دوباره باهاشون میرم میبینم که ماشینو گم کردن و تو intervory شونم نیست؟
دیگه خسته شدم شاید 100 تا ماشین خریده باشم ولی گم شدن!
وااای خونم آتیش گرفت و همه پولام هم از بین رفت !!!!! حالا چیکار کنم ؟؟؟؟