نقل قول:
بور کوکی ها و هیستوری رو پاک کن شاد درست شد:20:
Printable View
نقل قول:
بور کوکی ها و هیستوری رو پاک کن شاد درست شد:20:
فدات شم شما لینکهایی که META زد واندر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو آورد پایین هم میزاشتی :27:نقل قول:
عزیزانی که از هفته پایانی سرور یک خبر ندارن بدونن که اتحاد ••• فقط یه واندر سالم براش مونده اون هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که ایشالا در همین چند ساعت آینده میاد پایین گرچه توش 5 میلیون دفاعی ریخته شده که هر چند ساعت 500 هزار تاشون از بی غذایی میمیرن :27:
ایشالا جشن پیروزی رو META در سرور یک برگذار میکنه و در جشن پایانی از شما عزیزان این تاپیک هم دعوت بعمل خواهد اومد توسط خودم :27:
سلام خدمت دوستان من تازه به تراوین اومدم مشاور بعد از گیر اوردن ما با فرستادن موش الان گفته تمام منابع خودتو به سطح 1 برسون منظورش کل مثلا کل گندمزارامو به سطح 1 برسونم منظورش چیه؟
نقل قول:
هر چی هستو نیستو 1 کن
بعد میگه 1 کی از هر کدوم 2
بعد هم میگه همه 2
ناعادلانه ترین معامله تاریخ تراوین
200 گندم = یه موش پرخور بی مصرف
اون موشه رو بگم روش حساب نکن فوتش کنی روهش از بدنش میره:31:
دوستان الان بهتر اینه که منابع رو به 1 برسونم یا سربازخانه درست کنم بعدش تا چند روز تحت حمایت تازه واردین هستم؟
اگه بری تویه پروفایلت و روی کبوتر موس رو نگه داری می نویسه برات که تا چند روز دیگه تحت حمایت هستی.
به نظرتون بهتره با قهرمان یه دهکده دیگه رو گرفت یا با مهاجر؟
دوست عزیز جواب سوال رو خواهشن کامل بده چون من باید دوباره سوال کنم سوال اولم رو جواب ندادینقل قول:
دلیل اینکه جواب سوال اول رو ندادم به خاطر اینه که خودم تجربه زیادی ندارم.
اما به نطرم اگه که همسایه های نزدیکت(با فاصله خیلی کم) قوی نیستند بعد از اینکه منابعت به 1 رسوندی شروع به حمله کن و از منابع اونها استفاده کن و در عین حال نزاری اونها پیشرفت کنن.
به نظرتون بهتره با قهرمان یه دهکده دیگه رو گرفت یا با مهاجر؟
و اینکه اگر فرضا با سرباز لژیون و شوالیه حمله کنم سرعتشون به چه شکل هست؟ منظورم اینه که لژیون آهسته تر از شوالیه حرکت می کنه.... حالا سرعت میانگین می شه یا سرعت کمتره؟
اوه خدا باز این داستان مهاجر قهرامن این دو تا هیچ ربطی به هم ندارن
قهرمان واحه میگیره که عمارت 10 15 20 می خواد همهاجر تا اقامتگاه یا قصر رو به 10 نرسونی نمی تونی بسازی
به این کله ها دقت کن
بنای دهکده جدید 0/3 مهاجر اماده
اشغال آباده(واحه)قهرمان عمارت 10 15 20
خب ببین اینجا پست های من توی این تاپیک فکنم این مهاجر و قهرمان رو 1 2 باری گفته باشم کامل بگرد توش بخون
کد:http://forum.p30world.com/search.php?searchid=6756945
نقل قول:
ببین تو اگه دستورات کار دانو انجام بدی خوبه بعد
ارتقا هزینه بره که فوقش تو 3میکنی اما اگه منابع بالا باشه راحت هستی یعنی این تا کار رو باید موازی انجام بدی
بگم مخفی گاهتم هر چه سریع تر برسون به 10 که تا ده نشه فایده نداره
ممنون لینک گذاشتی . کلی گشتم پیداش کردم بعد دیدم لینک رو اضاف کردی.
منظورم از سوال چیزه دیگه ای بود این رو می دونم که سرزمین متروکه و آباده تسخیر مشده فرق دارن و برای گرفتن هر کدام از چه روشی باید جلو رفت. سوالم این بود که برای دفعه اول کدوم بهتره؟ برای کدوم برنامه ریزی کنم؟ و کدوم هزینه کمتری بر می داره؟
البته اگه این لینک رو بزاری بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . بچه ها كسي اطلاع داره سرور جديدي هست كه به زودي شروع بشه ؟
حالا ايران يا اينترنشنال فرق نميكنه . مرسي
سرور 1 ايران به زودي(نهايتا هفت يا هشت روز ديگه) تموم ميشه....
البته چند روز هم طول ميكشه تا دوباره ري استارت بشه...
دوست عزيز سرزمين متروكه براي احداث دهكده جديده اما سرزمين تسخير نشده(كه بايد با قهرمان تسخيرش كني) براي افزايش توليد منابعت هستش.....و اين دو كاملا متفاوت هستن و ربطي به هم ندارن كه بخوايم بگيم كدوم رو بگيري هزينش كمتره!!!!نقل قول:
سوالم این بود که برای دفعه اول کدوم بهتره؟ برای کدوم برنامه ریزی کنم؟ و کدوم هزینه کمتری بر می داره؟
سلامنقل قول:
سوالم این بود که برای دفعه اول کدوم بهتره؟ برای کدوم برنامه ریزی کنم؟ و کدوم هزینه کمتری بر می داره؟
ببین سرزمین متروک تولید منابع رو بین 25 تا 50 درصد افزایش می دهد که به عمارت قهرمان سطح ده نیاز هست و اینکه اون حیونهای هم که توش هست بکشه که به کلی نیروی نیاز هست
دهکد هم زدن یه دهکد دیگه مثل همین بهت می دهد که به 3 تا مهاجر نیاز داری که توی سطح 10 اقامتگاه یا قصر می توانی بسازی
نقل قول:
عزیز جان فقط گندم 50% داره:31:
البته 10 کردن عمارت قهرمان پدرتو در میاره اگه اول بازیت باشه طرفش نری بهتره بعدم نیرو هات الکی به کشتن نداه اول حساب کن ببین چقد میاره روی تولیدت ببین فایده داره یا نه
البته ده 2 که سر پا شد رفتی دبنال دنبال ده 3 از من میشنور برو طرف هیرو شاخ کردن که خیلی کیف میده من الان هیرومو کردم لول 12 4000 تا قدرت حملشه :21: آخ در به در یه توتن پیدا شه تو دهش فقط گرزی ریخته باشه یه حمله بهش بزنم هر چی گرزی داره به باد بدم:20:
:31: با این وضعی که نوشتی من هم دلم کشید بیام ببینم چه بلایی سرش میاری :20:نقل قول:
آره با حساب کتابی که کردم به این نتیجه رسیدم که برم سراغ مهاجر اما نه به این زودی ها فعلا پیشرفت منابع و ...
راستی اگه تویه دهکده اقامتگاه بسازیم دیگه نمیشه قصر ساخت؟ و اینکه اگه نیروهای من تویه تله بیافته شخص مقابل چه استفاده ای می تونه از نیروهای من بکنه؟
نقل قول:
تفاوت قصر اقامتگاه رو هم برو توی پستام که لینکشو دادم بگرد کامل نوشتم بخونی دیگه خودت متوجه میشی
نه اگه بسازی دیگه نمیشه فقط بخون بعد بساز
هیچی فقط تله هاش پر میشه فقط هم میتونه بره آزادشون کنه
تو هم میتونی بکشی شون
اگه خواستی آزادشون کنی باید با نیرو هات به صورت عادی حمله کنی وباید 1کی از نیرو هات نره توی تله کشته نشه بر گرده برگشتن همون یکی باعث آزادی بقیه میشه
اگه تو نیرو هاتو آزاد کنی 1/3 تله هاش تعمیر میشه
اگه اون آزاد کنه 1/2 تعمیر میشه
این به صورت خود به خودشه ها یعنی اگه طرف بازی هم نکنه خود سیستم براش میسازه:20:
از سوالات خوشم آمد جدید بودن
به بهنقل قول:
سلام خدمت این عضو محترم جاج
میشه بپرسم شما چنتا واندر سالم براتون مونده ؟؟؟؟؟
شما 3 منتطقه از بازی رو متهد کردید و برابر NW ولی بازم شکست خوردید
تمام واندراتون خورد
دیدم چه جوری آوردین پائین واندر مکسو !!!
با این همه فوق همر 3 منتطقه از بازی متحد شدید که 3 تا انبار بزنید
خوبه
تبریک می گم
اتکر ها ی 3دات 5 نفری یه واندر از شما می زدن
شما 20 نفری اومدید تونستید به زور چنتا انبار ضعیف کنید
اگه شما 4 تا واندر از ما زدید ما 8 تا زدیم
در ضمن هنوز هم ww مکس از همه جلو تره
اگه قرار باشه 3دات برنده نباشه
مطمئنا متهدین متا برنده نیستن
تنها شانس بازی واندر مکسه !
:46:
موقع حملات امروز هم حدود 9 میلیون دفاع بود نه 5 میلیون
به احتمال زیاد این سرور بدون برنده تموم میشه
به علت قدرت حجومی فوق العاده بالائی که داشت !!!
امشب نوبت 3داته فردا متا می زنه پس فردا 3دات ...
:دی
بچه ها اگه علاقه دارید این حملات رو می تونید ببینید
کد:http://travian-reports.net/ir/raport.php?id=1190999a3bc,11912036bf6,119139c1771,119150bf11a,119168c0718,11918375244,119186864ea,119192ace23,119203d4046,119213463f4,119221a5df2,11927185743,11933772714
:46::46::46:نقل قول:
کد:http://travian-reports.net/ir/raport.php?id=1191169f904,1191354b5f4,1191483e321,1191595cba6,1191657b272,119191fe7f0,1191991c0a8,11920783df1,119233120d4,1192366626f,1192530c41b,1192540ffd3,11926177742,11926491827
:11:
این به صورت خود به خودشه ها یعنی اگه طرف بازی هم نکنه خود سیستم براش میسازه:20:
منظورت چیه؟
3داتي عزيز لينك بالا رو ببين....کد:http://www.travian-reports.net/ir/raport.php?id=11175456aab
ببين چجوري دف شده!!!!
مگه كس ديگه اي هم هست؟! :Dنقل قول:
اگه قرار باشه 3دات برنده نباشه
مطمئنا متهدین متا برنده نیستن
معلومه بازیکن حرفه ای نیستی :11:نقل قول:
2 تا انبار بزرگ کامل نابود شده
اون وقت می گی ببینم چه جوری دف شده ؟؟؟؟
این دفاع شکست خورده
دفاع واندر مکس بزرگترین دفاع سرور ایران بوده
با 9 میلیون دفاع
جلو 20 تا از اتکر های بزرگ اینجوری مقاومت کرد
که البته سطج چنتا انبار اومد پائین
اگه توی تاپ 10 اتحاد 3دات رو ببینی ملاحظه می کنی که با 6259542 امتیاز گرفته یعنی اینکه بیش از 6 میلیون مهاجم توی این 2 روز از دشمن گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واندر مکسو زدید
3دات هم تمام واندرای شما رو زده
در حال حاضر باز هم واندر 3دات بیشترین دفاع بازی رو داره و جلو تره
3دات برنده نباشه
سرور بدون برندس
مطمئن باش
در ضمن اگه سابقه ی بازی منو ببینی می بینی که یه 3داتی هستم ولی چند روز توی مهم ترین اتحاد متا یعنی اتحادی که تمام واندر هاشون بوده رفتم!
خواهشن از من خورده نگیر :46:
کد:http://tinyurl.com/drmc-sabeghe
معلومه که حرفه ای نیستم...
من فقط برای تفریح بازی میکنم :D
یادم نمیاد گفته باشم 3دات برنده نیست!!! نظر من هم همینه...نقل قول:
3دات برنده نباشه
سرور بدون برندس
اما Sudden Hammer بعضی از بازیکنا رو هم باید در نظر بگیری....
بعضی از بازیکن ها با رتبه های 300-400 گاهی اوغات وقتی واندر یه اتحاد 95-98 هستش یکدفعه همرشون رو بیرون میکشن و واندر رو 7-8 سطح میکشن پائین!!!
الآن واندر مکس سطح 89 هست درسته؟!
چند وقته تو همین سطح مونده؟!!
احتمالا تو ارتقاع انباربزرگ موندن درسته؟!!
اگه یکی پیدا شه واندر مکسو 7-8 تا بکشه پائین کار سرور تمومه و احتمالا همون چیزی که گفتی(سرور بدون برنده) اتفاق میفته...
اکثر همر های متا از بین رفتنقل قول:
همشون دیروز زدن به واندر
ممکنه تک و توک مونده باشن
ولی مطمئن باش صدمه زدن به واندر ها مخصوصا واندر مکس به این سادگی ها نیست
نیاز به یه پلن اتک دقیق داره
همون طور که دیروز دیدی متا با یه استراتزی خوب اومد
با 3 تا فوق رمر اومد سطح دیوار رو به 10 رسوند
بعد 5 6 تا همر قوی با تعداد کاتا بالا تونست انبار ها رو بزنه
همین برنامه اگه روی لول های قبلی می خورد مکس مطمئنا بیشتر از این صدمه میدید
این از اشتباه متا بود
به دلیل قدرت حجومی بسیار زیاد سرور 1 احتمال برد ناتار ها هست
ولی با این حال هنوز هم امید 3دات بیشتر از متهدین متائه :21:
:دی
به هر حال این بازی برای تفریحه بهتره دیگه این بحث ها اینجا ادامه پیدا نکنه
جاش نیست :46:
نقل قول:
یعنی طرف آنلاین باشه یا نباشه فرقی داره خود بازی میره میسازه
راستش رو بخوای بعدش فهمیدم اما دیگه D:نقل قول:
از سرور اسپید جدید چه خبر، تو قبلی که خیلی حال کردم. اما دیگه به دلیل کمبود وقت بازی نمی کنم!!!!!
اشکال نداره یا میومدی پستت رو ویرایش میکردی یا یکی دیگه میزدی کله سبز عزیز این ورا پیداش نمیشه اون بالارم ببین نوشته شمارش پست خاموش یعنی شما بیا 200 تا پست بزن توش بنویس لا لا لا
هیشکی کاریت نداره
یاشهنقل قول:
باز هم ببخشید و ممنون
تو سرور 2 ایران اتحاد های ما w.o.w تونستیم اتحاد های بزرگ heroes رو تقریبا نابود کنیم
تا 10 روز دیگه هم قراره ناتارها شروع به تخم ربزی کنن
سلام
یه سوال اقا مثلا من یه دهکده دارم توش 1000 نیرو دارم می فرستمشون توی یه دهکده دیگه ینفر میاد دهکده اولم می گیر ه(چیفت) چه بلایی سر اون هزار تایی که توی دهد دوم هست میا د ؟
همه شون از بین میرن....نقل قول:
اتفاقا اینقدر همر باقی هست که نگران بالا رفتن مکس نباشیم . یعنی شما ها اینقدر فکرتون بسته هست که تصور کردید جادج که اتحاد اول سرور هست و در عرض یک هفته شاخه 7 شمارو ترکوند فقط 6 تا همر داشته !!نقل قول:
نه عزیز یکیش خود من که هر لحظه دارم تعداد منجنیق هامو بیشتر میکنم که اگر دوباره مکس خواست استارت بزنه بیارمش پایین ، البته با کمک چند تا دیگه از رفقا .
هنوز هامر های بزرگ کنار گوش من تو RNG Army خوابیده و منتظر حرکت کردن به سمت تنها واندر امید شما یعنی مکس هست که البته مکس هم با اینهمه تخریب زیر ساختهاش حالا حالا ها زمان میبره تا راه بیفته .
META برندست اینو مطمئن باش :5:
ببین دوست عزیزنقل قول:
اینجا جای کل کل راجع به این موضوع نیست.
یوزر من همین یوزر هست که اینجا می بینی
من خودم چند روز توی اتحادی بودم که واندر های اصلی شما بودن :46:
یعنی متا
الان هم توی یه اتحاد 3دات هستم
می تونی سابقه رو چک کنی
کد:http://tinyurl.com/drmc-sabeghe
این نشون میده که من هم با لیدر ها و کله گنده های شما کامل مرتبط هستم
ممکنه از یه سری مسائل بی خبر باشی
از وضعیت تک تک واندر ها خبر دارم :46:
در حال حاضر واندر 3دات جلوتره
همری که بتونه دمیج بده
هست ولی تعدادشون زیاد نیست
بین 2 طرف
تو آمار تروپ حجومیت رو مطمئنا به لیدرت دادی
پس من به اونم دسترسی دارم و می دونم چقدر نیرو وجود داره
نام کاربریت رو بگو تا خدمتت عرض کنم!!
بهتره این بحث تعین برنده ی سرور 1 ایران این جور جاها ادامه پیدا نکنه
:11:
من می خواهم یه ارتش بزرگ توی اسپد بسازم
نیروهام توی 15 گندمی بسازمشون یا توی یه دهکده دیگه بسازم بفرستمشون توی دهکده 15 گندمی
كسي اينجا تو سرور 6 هست كه مهاجم خيلي حرفه اي باشه؟
مي خوام به يه دهكده حمله كنه(با منجنيق) طوري كه طرف حذف اكانت كنه؟
پول خوبي هم تو اين كاره
اگه كسي هست pm بزنه
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
كسي اينجا تو سرور 6 هست كه مهاجم خيلي حرفه اي باشه؟
مي خوام به يه دهكده حمله كنه(با منجنيق) طوري كه طرف حذف اكانت كنه؟
پول خوبي هم تو اين كاره
اگه كسي هست pm بزنه
تو یه دهکده ی غیر پایتخت ترجیحا نزدیک 15گندمی پایتخت بسازنقل قول:
من می خواهم یه ارتش بزرگ توی اسپد بسازم
نیروهام توی 15 گندمی بسازمشون یا توی یه دهکده دیگه بسازم بفرستمشون توی دهکده 15 گندمی
از سرور 7 شمال غرب کسی هست ؟devil