قیمت جدید محل ما . امروز 3 اسفند 570000 تومن. اریاشهر پاساژ مرجان همراه با 8 گیگ رم رنگ نقره ای بدون گارانتی
Printable View
قیمت جدید محل ما . امروز 3 اسفند 570000 تومن. اریاشهر پاساژ مرجان همراه با 8 گیگ رم رنگ نقره ای بدون گارانتی
قیمت من
570 با گارانتی کامتل
620 با گارانتی سیتادل
هر دو هولوگرام دار و پلمپ شده و مورد تایید نمایندگی های این دو گارانتی
طبق بالا الاادین
اين گوشي داره وحشتناك ارزون ميشه
هفته پيش 590 بود
550 هم شنيدم! بدون گارانتي
1-آيا در حالتي كه ميخواهيم از كيبرد استفاده كنيم ميشه گوشي رو رو ميز گذاشت و كار كرد؟ يعني فقط با يه دست در حلتي كه گوشي رو ميزه تعادلش بهم نميخوره؟
2-اگه زياد از كيبرد استفاده كنيم خراب نميشه؟ منظورم به خاطر كشويي بودنشه.
3-كارت حافظه چجوريه؟ منظورم گوشي بايد خاموش بشه تا بشه درش آورد يا نه؟
4-اين حافظه رم و رام به چه كار مياد و تا چه حد مهمه؟
امین جان عجب سوالاتی میپرسی.:31:بابا یه دونه گوشی خریدن که این همه دنگ و فنگ نداره.(ناراحت نشی یه دفعه):20:نقل قول:
1:اره میشه گوشی رو روی میز گذاشت و با یک دست باهاش ور رفت و تعادلش هم به هم نمیخوره.
2:اخه چرا باید خراب بشه اگه درست باهاش استفاده کنی مطمئن باش برات سگ جونی میکنه.:31:
3:برای انداختن و در اوردن کارت حافظه هم فقط باید درب فلزی پشت گوشی رو باز کنی و نیازی نیست باطری رو در بیاری (نیازی نیست گوشی خاموش بشه و بصورت روشن میتونی این کارو انجام بدی)
4:هر چقدر مقدار ram تو گوشی بیشتر باشه که خود اینم با cpu گوشی مرتبط هست باعث میشه در اجرای چند برنامه بطور همزمان زودتر به نتیجه برسی.یا در اجرای برنامه های حجیم مشکل هنگ دیده نمیشه.و در کل سرعت گوشی بالا میره.
موفق باشی.
یک خبر هم به x1 دار ها بدم که اگر از زبانی بغیر از لاتین به میزان زیاد استفاده می کنید و میخواین که زبان کیبرد سخت افزاری رو عوض کنین , به لطف مهران عزیز این کار شدنیه و کار سختی هم نیست !!!!
مثلا اگر از زبان فارسی برای تایپ خیلی استفاده می کنید و براتون مهمه که کی برد به جای لاتین فارسی باشه !!!
نقل قول:
دقیقا و خیلی راحت هم میشه این کارو کرد مطلب زیر رو دقیقا از موبیلستان و به نقل از مهران عزیز میزارم:
تایپ به زبان دیگری در کیبورد سخت افزاری گوشی تا جایی که من خبر دارم با یک تغییر
رجیستری درست میشه. مثلا اگر روزی کسی بخواد رام اصلی گوشی خودش رو از انگلیسی به
آلمانی یعنی Generic_DE تغییر بده بعد از نصب رام برای اینکه کیبوردش هم آلمانی بشه باید
کد مربوط به اون اون زبان رو در رجیستری تغییر بده.
مسیر رجیستر کد اینه ...
HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\KEYBD\CurLan g
در حالت پیشفرض کد پیشفرض کیبورد بعد از نصب هر رامی اینه CurLang=409 (hex).
این هم بعضی کدها برای تغییر زبان کیبورد که همگی تست شده اند.
English - 409 (tested - works)
Finnish - 40b (tested - works)
Swedish - 41d (tested - works)
German - 407 (tested - works)
Italian - 410 (tested - works)
این هم برای فارسی اما تست نشده . یکی از اینها باید وارد بشه.
0429
یا
429
برای دیدن تمام کدها برای زبانهای مختلف میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بدنبال زبانی که لازم دارید بگردید.
اگر هم سوالی در ذهن دارید میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نظرات رو بخونید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
edit: این هم عکسی از مسیر و کلیدی که باید تغییر پیدا کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته: به نظر من کسی که میخواد اینو امتحان کنه اول باید فارسی ساز رو بر روی گوشی نصب کرده باشه چون رامهای
XPERIA X1 بصورت پیشفرض از فارسی پشتیبانی نمیکنند. اگر برای زبان فارسی کار نکرد میشه کدهای عربی را وارد
کرد.
Arabic_Saudi_Arabia
0401 یا 401
Arabic_Iraq
0801 یا 801
بقیه کد های عربی هم در لینکی که برای زبانها دادم وجود داره.
نقل قول:
نینجا جان من هنوز درست نفهمیدم که این رام چیه...:13::41:
مطلب داری در موردش؟؟
سلام منم به جمعتون اضافه شدم.
همین امروز خریدم از طبقه چهارم علاالدین با رم 4گیگ 555 هزار تومن. هنوز را دستم نشده چون هر چی گوشی تا الان داشتم سیمبین بوده تجربه اولمه.
بسیار مبارکتون باشه.خیلی خوب خریدید.
دوستان به نظرتون X1 با قیمت فعلی، خریدش منطقی و به صرفه هست یا مثل Omnia کمتر از 450 تومن هم خواهد شد؟ البته منظورم در کوتاه مدت هستش. کلا با توجه به ارزش در مقابل قیمت پرداختی و وضعیت بازار، خریدنش رو با قیمت 550 تومن توصیه میکنید یا نه؟ ممنون...
خیلییییییییی مبارکهنقل قول:
550 که واقعا قیمت مناسبیه. خودم بین این و امنیا موندم ولی مطمئن باش 550 واسه این گوشی خوبه. فکر کنم تا قبل عید به 500 برسهنقل قول:
ناراحت نمیشم دوستم .من چه امنیا بگیرم چه اکسپریا در هر حال برندم. دوستای اینترنتی خوبی اینجا پیدا کردم . شما و مسیح و علی مک بوک و حسام و چند تای دیگه که آیدیشونو الان حفظ نیستم که بگم:40::40::40::40::40:نقل قول:
مبارک باشه . راستی چه رنگی گرفتی ؟ گارانتی سیتادل اصلی رو هم قیمت داری ؟نقل قول:
تاپیک دوم صفحه اول تا پست 2487 آپدیت شد.جددم اومد جلوی چشمم.2 ساعت گیرش بودم.ولی به وقت گذاشتنش میصرفید.
به به...به جمع اکسپریایی ها خوش اومدی..:11:نقل قول:
قیمت بسیار مناسبی گرفتی...برو حال...بعد از اینکه با سیستمش اشنا شدی برو سراغ برنامه ریختن...فارسی سازو اینا....
اقا شیرینی یادت نره هااااا...همه بچه های p30 شام مهمون شما...:46:جدی نگیریدااا
انشاءالله به سلامتی و خوشی ازش استفاده کنی:20:
دوست عزیز حافظه درونی به دو دسته تقسیم میشه که یکی رم(ram) یا همون حافظه متغیر و اون یکی هم رام(rom) یا همون حافظه ثابت میگویند.بحث در مورد رام طولانی هست ولی کمی بهش اشاره میکنم.در کل رام یک حافظه غیر فرار هست که تمام اطلاعات و سیستم عامل روی ان قرار میگیرد و پاک نمیشود.مثلا وقتی که گوشی رو هارد ریست میکنی موقع روشن شدن باعث میشه که اطلاعات سیستم عامل از قبیل ویندوز موبایل که روی رام هستش شروع به نصب شدن میکنه.نقل قول:
رم هم که بعنوان حافظه متغیر عمل میکنه مثلا موقع خاموش شدن گوشی برنامه هایی که در حال اجرا هستند قطع میشوند و دوباره باید بعد از روشن شدن گوشی اونها رو اجرا کنی.رم حافظه ای هست که داده ها برای پردازش در cpu به انجا منتقل شده و نتایج حاصل از پردازش هم در ان قرار میگیره.
هرچقدر مقدار cpu و ram تو دستگاه بیشتر باشه سرعت اجرای برنامه ها بیشتر و اجرای چند برنامه بطور همزمان هم بدون هنگ کردن صورت میگیره.مثلا بعضی برنامه های حجیم و بازیهای پر حجم نیاز به cpu و ram قوی دارند تا دستگاه مشکل هنگ نداشته باشه و براحتی بتونه اونها رو اجرا کنه.مثلا در باز کردن منوها و دیگر برنامه ها هم میزان بیشتر بودن ram و cpu تاثیر بسزایی داره.
دوست عزیز مبارکت باشه.:10:نقل قول:
ممنونم. مشکی گرفتم نقره ایش 10 تومن فرقش بود. گارانتی سیتادل هم فکر کنم یه 100 تومنی اختلاف داشت.نقل قول:
:40:
يكي از اونايي كه جا مونده بود [ninja3000sh] بودش. بابا مشكلم زياد شد تازه فهميدم اكسپريا كارت گرافيك هم دارهنقل قول:
آقا يه پروژه جديد باسه پنل اكسپريا شروع كردم البته الان تو مرحله ي طراحي رو كاغذ ولي اگه بتونم دقيقا همونواجرا كنم مي شه بهترين پنل اكسپريا ي جهان
باسش Movie manager هم گزاشتم يعني يه چيزي مثل مويوزيك پلير ولي باسه فيلم كه امكاناتش باسه فيلمه مثلا تقسيم بندي بر اثاث اسم كارگردان يا سال توليد و خيلي چيزاي ديگه
باسه همين شديدا به كمك كساني كه برنامه نويسي و HTML خيلي حاليشونه نياز دارم اگه كسي هست خبر بده
در ضمن كسي ميدونه Visual Studio رو از كجا مي تونم گير بيارم نرم افزار اصلي يه پنل ساختنه
دوستاني هم كه تجربه ي مشابهي داشتن هم مارو از تجربياتشون آگاه كنن
به زودي چنتا اسكرين شات ازقسمت هاي مختلف پنل براتون ميزارم
دوستان میدونه چطوری میشه واسه ppc تم متحرک نصب کرد یا تصاویر فلش رو انداخت بک گراند؟
پنل اسكايپ در كنگره ي جهاني موبايل نمايش داده شد
سلام من هم امروز این گوشی رو به قیمت 540 خریدم . فقط الان یه مشکلی دارم اونم اینکه بلوتوث این گوشی ساعت mbw-150 رو میشناسه ولی ساعت این گوشی رو نمیشناسه هر چی تلاش کردم نشد شما دوستان میدونید علت چیه ؟ باید آپگرید کنم گوشی رو یا نه اشکالی نداره بلوتوسش ؟ ساعت رو هم با گوشی p1 امتحان کردم براحتی همدیگه رو شناسایی میکنن و قشنگ کار میکنه !!
آخه تبعیض تا کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ت فاوت تا چقدر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟:19::19::19::19::19::19::19:
امروز رفتم از شهرمون(تبریز) x1 بگیرم.واقعا اعصابم داغون شد.:4::4::4::4::4:
قیمت بدون گارانتی میگن 660 تومن.یه یارو خوشگله :34::34: بود کم مونده بود دعوام بشه باهاش.
گارانتی سیتادل هم بود 700 تومن که فکر کنم این یکی یکمی بهتر بود ولی خیلی گرونه.....:18::18::18:
اگه اینطوره از این سایته بخری بهتره
زده 575 با گارانتی (الکیه) پارسهکد:http://www.gooshishop.com/ItemsList.aspx?BrandId=21
از مدیریت خواهشمندم این پست رو پاک کنه تکراری شد سپاس
اگه اینطوره گوشی رو از گوشی شاپ بخری بهتره زده 575 با گارانتی پارسه (الکی)
نمیارزه بیای تهران خرجت بیشتر میشه...
اینم آدرسش
امیدوارم کارم خلاف قوانین سایت نباشه...کد:http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=496
سپاس
بچه خواهشا به من کمک کنید بلوتوسش فقط میگیره ارسال نمیکنه . همونطور که در پست شماه 2504 گفتم حتی ساعت mbw-150 رو هم نتونستم با هاش به کار بندازم . آپدیتش هم کردم ولی بلوتوث همچنان ایراد داره و لی سرعتش به نظر بیشتر شد
با معرفتها کجایید بابا حالا که ما امروز x1 خریدیم هیچ کدوم نیستید !
مبارک باشه انگار امروز هیشکس تو فروم نیست انگار واسه شهادته...
دقیقآ مشکلت چیه مگه با p1 چیکار میکنه که با اکسپریا نمیشه؟ احتمالآ یکم تنظیمش سخته...
بلوتوس نمیفرسته؟ مگه میشه؟ حتمآ بلد نیستی(جسارت نشه)
سپاس
قلم رو روي فايلي كه مي خواي بفرستي نگه دارنقل قول:
Beam file رو بزن
نمیدونم شاید هم بلد نیستم:13: ولی تنظیمات بلوتوثش خیلی اسونه من نمیدونم چرا نمیشه !نقل قول:
اقا ممنون من Beam رو نمیدونستم چیه . حالا ساعت رو چطوری به گوشی بشناسونم . سرچ که میکنه MBW-150 رو میاره اسمش رو هم میزنه ولی انگار از طرف گوشی امواج ارسال نمیشه برای ساعت تا تاییدش کنه !نقل قول:
نقل قول:
بهتره بری تو تاپیک موبایلستان عضو بشی اونجا مهران هست با خوراکی که خیلی خوب به سوال دوستان جواب میدن البته مشکل تو با mbw-150 که نمیدونم اگه کسی نداشته باشه بازم می تونه به سوالت جواب بده؟
لینک تاپیک:
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=54121&page=85
دوست عزیز تو add divice add کن و برو تو advance و کامل گزینه هارو بزن...اگه وقت کنم فردا تصویری بهت نشون میدم:20:یه مقدار درگیر کاراممنقل قول:
سلام حسام جان. من همه اینایی که گفتی انجام دادم حتی پیغام وصل شدن گوشی به ساعت هم میاد که گزینه Advance میاد گوشه چپ صفحه ولی اصلا تو صفحه partnership setting هیچی نمید فقط جلوی Display Name میزنه MBW-150 و هر چی Refresh رو میزنم اتفاقی نمی افته . در قسمت Mode هم من هر دو تا گزینه رو تیک زدم خلاصه اصلا جواب نمیده تا اینکه الان هم سرچ کردم تو اینترنت دیدم بهههههله اونور هم همین مشکل رو دارن ! اینم لینکش ببین راه حلی چیزی توش ننوشته :نقل قول:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=423660
اولین اسکرین شاتی که از پنلم گرفتم
عکس:
تصویری از چیپ گرافیکی که تو اکسپریا هست
2300 کامپیوتره قبلی من یه 400 روش بود الانی 5500!!!!!!!!!!!!!!!!!
64 400
این
128 2300
پس چرا از این چیپ ست به غیر از پخش ویدئو استفاده ی دیگه ای نمی کنن مگه این از همون نیست که رو psp سواره خوب یه بازی یه بدرد بخور هم براش بسازن دیگه من با همون 64 کلی بازی توپ داشتم حالا نمی تونن باسه یه موبایل یه بازی بدن نصف اون گرافیک رو داشته باشه ؟ رمش هم که 256 بابا کافیه دیگه حالاcpu یکم ضعیفه ولی حقش این بازی ها نیست بابا اینارو p990 هم اجرا می کنه !!!
من چند تا سوال واسم پیش اومده اگه ممکنه جواب بدید این همه صفحه رو نمیشه دوباره مرور کرد.
1- Incoming Message rington کجاست من نتونستم پیداش کنم؟
2- چند تا عکس رو چه جوری با هم سند کنم؟
3- هر دفعه واسه بلوتوث سرچ می کنه خیلی وقت گیره راه حل نداره؟
4- صدای اسپیکرش خیلی ضعیفه وقتی تو جیبمه و تو خیابون هستم اصلا متوجه نمی شم چی کار باید کرد؟
5-نور صفحه رو چه جوری زیاد کنم خیلی تاریکه.
:40: