:46::5::46:نقل قول:
Printable View
:46::5::46:نقل قول:
با سلام.
اين مشكلم خيلي حاده اگه كسي ميتونه كمك كنه!
ويندوز من xp service pack 2 MRT + service pack 3 است و روي آن office 2007 نصب كردم
حالا وقتي ميخوام توي office فارسي-انگليسي تايپ كنم وقتي مثلا در حال تايپ يه جمله ام كه تويش هم فارسي هست هم انگليسي ، وقتي زبان را تغيير ميدهم كلمات جابجا ميشوند و راست چين - چپ چين شان درست نيست !
مثلا وقتي در حال تايپ جمله اي فارسي ربان را عوض و يك كلمه انگليسي تايپ ميكنم ؛ كلمه جديد بجاي اينكه انتهاي جمله فارسي تايپ شود ابتداي جمله فارسي ميرود !
راه حل چيست ؟ (قبلا اينطور نيود - با همين ويندوز):2:
سلامنقل قول:
شما ابتدا بايد با زدن كنترل و شيفت راست جهت رو راست به چپ بكني و بعد هم CTRL+R رو بزني تا راست چين بشه و بعد تايپ بكني
يادت نره براي عوض كردن زبان حتما از آلت و شيفت استفاده كن
بسيار سپاس گذارم.نقل قول:
چطور ميتوان تعريف كرد حالت right to left text direction يا همون كنترل و شيفت راست ، پيش فرض word 2007 شود؟ قبلا اينطور بود يعني اين تنظيم در اببتداي ورود به ورد انجام شده بود !!!!
سلام
شما از كادر پاراگراف گزينه Right to left رو انتخاب كن و از پايين كادر Default رو بزن ، ببين مشكلت حل ميشه
مشكل حل شد ! تو regional setting نميدونم چرا language بجاي فارسي روي faeroes بود وقتي فارسي كردم مشكل حل شد.
البته پايين كادر Default رو پيدا نكردم ... بحر حال ممنون
اون دكمه default كه اشاره كردم در 2007 هست ولي در 2003 نيستنقل قول:
خواهش و موفق باشي
سلام وخسته نباشيد...
چند تا سوال..
1- نيم اينتر رو چه جوري بايد بزنم تو ورد؟؟؟ يعني وقتي مي خوام برم سطر بعدي اينتر كامل نمي خوام ، نيم اينتر مي خوام..
2- تنوين و همزه كوچك( مثل خانه من) رو هم بگيد كه چه جوري بايد زد؟؟
ممنونم.
سلامنقل قول:
براي مورد اول بايد شيفت و اينتر رو بزني
و براي مورد دوم بايد بگم كه بسته به اينكه آيا فارسي ساز براي صفحه كليد استفاده ميكني يا از فارسي خود ويندوز استفاده ميكني ميتونه متفاوت باشه
در هر صورت با امتحان كردن شيفت و حروف رديف اول و دوم و سمت چپ صفحه كليد (مانند ث - ص - ض و ... ) ميشه انواع تنوينها رو زد و همچنين شيفت رو با حرف ظ كه بزني بايد همزه كوچك رو هم بزنه
در ضمن فكر كنم طبق قوانين خانهي من صحيح هست
موفق باشي
سلامنقل قول:
براي مورد اول بايد شيفت و اينتر رو بزني
و براي مورد دوم بايد بگم كه بسته به اينكه آيا فارسي ساز براي صفحه كليد استفاده ميكني يا از فارسي خود ويندوز استفاده ميكني ميتونه متفاوت باشه
در هر صورت با امتحان كردن شيفت و حروف رديف اول و دوم و سمت چپ صفحه كليد (مانند ث - ص - ض و ... ) ميشه انواع تنوينها رو زد و همچنين شيفت رو با حرف ظ كه بزني بايد همزه كوچك رو هم بزنه
در ضمن فكر كنم طبق قوانين خانهي من صحيح هست
موفق باشي
با سلام و آرزوی قبولی طاعات
اگر بخواهیم در متنی چند صفحه اول را با الف و ب و .... شماره گذاری کنیم و صفحات بعدی را از 1 تا آخر شماره گذاری کنیم چه راهی را پیشنهاد می کنید ؟
ممنون
سلام
من برای گذاشتن «جدا کننده» در اعداد فارسی مشکل دارم. مثلاً عدد انگلیسی را اینطور می نویسم: 20,000 اما همین ویرگول را وقتی زبان صفحه کلید فارسی باشد اینطور می نویسد: 20،000 که جالب نیست. کاراکتر seperator در کیبرد فارسی کجاست؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما كرسر رو در ابتداي صفحه اي كه ميخواي شماره 1 و 2 و ... بخوره ، بذار و از منوي insert گزينه Break رو بزن و گزينه next page رو انتخاب كن
حالا در كادر وارد كردن شماره صفحه براي صفحه اول گزينه الف و ب رو بزن و در صفحه كه قراره از 1 شروع بشه كرسر رو بذار و در كادر وارد كردن شماره صفحه و قسمت start at شماره 1 رو وارد كن
موفق باشي
سلام جواد جاننقل قول:
رسيدن به خير
من خودم براي جدا كنتده اعداد در انگليسي از همون كاما در حالت انگليسي ( , ) و در زبان فارسي از كاما در حالت فارسي ( ، ) استفاده ميكنم
چطوري مي تونيم فونت برنامه ورد را به يك فونت دلخواه تغيير دهيم طوري كه هر وقت برنامه ورد را باز كرديم با اون فونت شروع به تاي بشه و از حالت ديفالت خارج شه
مرسي
شما با زدن CTRL+D كادر فونت را باز كن و بعد فونت مناسب رو از قسمت فونت complex script انتخاب كن و از اون پايين دكمه Default رو بزننقل قول:
یه سوالی برام پیش اومده توی اینجا یبار پرسیدم ولی جواب قابل قبولی نگرفتم .
من یه پیرینتر 3845 hp دارم توی ورد 2007 وقتی کادر دور صفحه می کشم و میخوام یرینت بزنم پایین کادر چاپ نمیشه . می خواستم ببینم که می شه کاری کرد که بدون این که ابعاد صفحه را تغییر بدیم یا پایین کادر را بالا بیاریم . این مشکل رو حل کنیم ؟
ممنون
سلام و خسته نباشيد....
در مورد شيفت اينتر....چرا وقتي اينو ميزنم با زماني كه اينتر خالي ميزنم، تفاوتي به چشمم نمياد؟؟؟؟نميدونم شايد من سوالم رو اشتباه پرسيدم...توي مقالم وقتي ميخوام بعد از متن عنوان رو بنويسم، مثلا يه چيزايي نوشتم، حالا مي خوام برم سر سطر بنويسم چكيده و ....حالا گويا كه با يه روشي فاصله كمتري ميره پايين نسبت به اينتر....اين همون شيفت اينتره؟؟؟واسه من كه چيزي به چشمم نمياد....در ضمن من اون تنوين و همزه كوچيك كه گفتين با مال من يكي بود..احتمالا اينم هر جور كه براي شما جواب ميده بايد براي منم جواب بده...
مطلب بعد اينكه و قتي اينتر كردم و اومدم سر سطر احتمالا درست اينه كه اولين سطر يكم نسبت به مابقي به سمت چپ با يه فاصله اي اومده باشه....مال من اينطوري نميشه؟؟؟؟راه حلش چيه؟؟؟
ممنون....
راستي يه چيز ديگه...وقتي شيفت اينتر رو ميزنم براي اون عنواني كه قبلا با اينتر خالي تايپ شده بود، سطر قبليش كه وسط صفحه تموم شده بود، كش مياد تا ته صفحه؟؟؟ اين مشكلش چيه/؟؟؟
و فرق justify با justify low چيه؟؟
بازم ممنون
شما سايز كاغذت در ورد چي هست ؟نقل قول:
و اينكه در Print Preview آيا نمايش ميده اون كادر رو يا نه ؟؟
و ديگه اينكه تنظميات پرينتر مطمئن هستي كه براي كاغذ A4 تنظيم شده باشه ؟؟
سلامنقل قول:
شما درباره شيفت اينتر سوال داري يا اينكه ميخواي يه كاري رو انجام بدي كه حس ميكني با شيفت اينتر انجام ميشه
سوالت رو واضح تر بپرس در اين باره تو بگم
و در مورد اينكه ابتداي سطر اول يه پاراگراف كمي جلوتر از بقيه سطرها باشه بايد از كادر پاراگراف و در باكس Special گزينه First line رو بزني و در باكس روبروش عدد بدي (مثلا 1 : براي اينكه يك سانتي متر بياد جلوتر)
حالت Justify با justify low هردو براي تراز پاراگراف از دو طرف هستنقل قول:
با اين تفاوت كه براي تراز كردن پاراگراف با ايجاد فاصله بين كلمه ها يا كش دادن كلمه ها يا تركيب اين دو تراز رو انجام ميده
در مورد شيفت اينتر .... حس ميكنم كاري كه ميخوام انجام بدم با شيفت اينتر باشه.....مي دوني مي خوام وقتي عنوان جديد رو ميزنم به اندازه ي يه اينتر كلي نياد پايين....حالا فعلا همونطوري گذاشتمش...اگه مورد قبول واقع نشد باز ازتون مي پرسم...
ممنون...
با درود به دوستان و مدیران محترم انجمن
در ورد 2007 اولا چطور باید اعداد رو فارسی کرد؟ و دوما کلیدی که کار شیفت +اسپیس در ورد 2003 رو در ورد 2007 انجام بده کجا هست و یا اینکه اگه باید براش کلیدی تعریف کرد از چه منویی باید استفاده کرد؟
با سپاس
سلامنقل قول:
كلا غلط حس ميكني:31::31:
شيفت اينتر براي رفتن به خط بعدي بدون ايجاد پاراگراف جديد هست
اگه ميخواي بين پاراگرافها فاصله طبيعي نباشه و كمي بيشتر باشه راه ديگه اي داره
سلامنقل قول:
در مورد فارسي نويسي اعداد خيلي پاسخ تا حالا داده شده
بد نبود با يه جستجو پيداش ميكردي
از مسير زير ميشه اينكارو كرد:
Word options --> advanced tab --> numeral --> context
براي سوال دوم هم بايد بگم كه شيفت اسپيس براي زدن نيم فاصله بكار ميره كه مربوط به ويندوز هست نه مربوط به ورد ، كه با عوض شدن ورژن ورد تغييري در اون ايجاد بشه
آقایان دل شکستن خطاست . جوقاب بدید
من یه پیرینتر 3845 hp دارم توی ورد 2007 وقتی کادر دور صفحه می کشم و میخوام یرینت بزنم پایین کادر چاپ نمیشه . می خواستم ببینم که می شه کاری کرد که بدون این که ابعاد صفحه را تغییر بدیم یا پایین کادر را بالا بیاریم . این مشکل رو حل کنیم ؟
ممنون
عزيز جان اين پست رو خوندينقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
word 2003 یه بخش داشت که وقتی حرف می زدی خودش تایپ می کرد.اما نمی تونم تو word 2007 پیدایش کنم.
سلام
من برای حاشیه کاغذ میخوام تصویر بزارم ولی تو قسمت art چیزی نداره و میگه باید سی دی برنامه رو بزاری و تو سی دی هم چیزی پیدا نکردم که نصب بشه اگه ممکنه یه برنامه بهم معرفی کنید که بتونم حاشیه های زیبا برای کاغذ بزارم ممنون
سلام دوباره...
مي خوام بالاي يه اسم ستاره بذارم كه در پاورقي توضيح بدم...چه طوري بايد بالاي اون اسم اين كار رو بكنم؟؟؟(در حالت معمولي ، ستاره مياد كنار اسم)
سایز کاغذ A4نقل قول:
print preview هم نمایش میده کادر رو
تنظیمات پیرینتر هم A4 است
فهمیدم . متشکر
با سلام به همه دوستاي عزيز
يه مشکل دارم وقتي روي شماره پاورقي در متن واي ميستم و کرسر موس رو روي او ن قرار مي دم، متن پاورقي به من نمايش داده نميشه..... چرا؟؟؟؟ لطفا راهنمايي کنيد
از همتون ممنون
سلام, اگه تو برنامه ي word بخواهيم دقيقآ 24 خط داشته باشيم چي کار کنيم؟ يعني قسمتي تو word هست که تعيين کنيم در هر صفحه چند خط داشته باشيم!
سلام دوست عزيزنقل قول:
به علت اينكه ورد كامل نصب نشده اون حاشيه ها رو نمياره شما يه بار ورد رو ببند و دوباره باز كن و برو به همون قسمتي كه براي اين نوع حاشيه ها هست
با باز كردن كادر Art يه پيغام مياد مبني بر اينكه سي دي آفيس رو قرار بديد تا نصب انجام بشه
موفق باشي
من بعيد ميدونم چنين چيزي در 2007 باشهنقل قول:
نقل قول:
اين مشكل بعضا در ورد 2003 وجود داره و قابل حل هم نيست
حداقل اينه كه من خودم خيلي تلاش كردم كه حلش كنم و نشده
در 2007 درست شده
سلام دوست عزيزمنقل قول:
همچين چيزي كه شما ميخواي غير ممكن هست
چون نوع فونت و سايز فونت در كم و زياد شدن تعداد خطوط و نيز فاصله خطوط در اين مورد مؤثر هست
این که جدیدتره باید امکاناتش بیشتر باشه.نقل قول: