واسه بعضی ماشینا خیلی راحته... مثله پیکاننقل قول:
واسه بعضی ماشینا خیلی سخته. مثل 206
ولی معمولا 206 ها کیلومترشون درسته
:12:
واسه بعضی ماشینا خیلی راحته... مثله پیکاننقل قول:
واسه بعضی ماشینا خیلی سخته. مثل 206
ولی معمولا 206 ها کیلومترشون درسته
سلام دوستان
با 15 ميليون بهترين گزينه ها رو ميشه معرفي كنيد؟صفر و كاركرده تميز
تندر 90 e2+lp مشکی.نقل قول:
سمند lx چطوره؟ تميزشنقل قول:
بستگی به معیارهاتون داره.نقل قول:
از خودرو چه انتظاراتی دارید؟ برای چه استفاده هایی میخوایید؟
لطفا یه بار قوانین بخض مشاوره که لینکش هم توی امضام هست رو بخونید.
ببخشيد كه بدون مطالعه اومدم.نقل قول:
ميخوام شتابش عالي باشه، برا جاده هم ميخوام. تعطيلات ميرم شمال.طبعاً ايمنيش هم بالا باشه،ضمناً جلوبنديش هم ضعيف نباشه. جاده هاي شمال كه ميدونيد چه جوريه؟! زود هم لش نشه!
در این زمینه تندر بهتره از بقیه هم رنج هاشنقل قول:
در این مورد سمند و تندر زیاد فرقی ندارن.نقل قول:
تندر از لحاظ ایمنی ماشین خوبیه. متاسفانه تست معتبری از سمند در دست ندارم. ولی تندر نسبت به هم رنج های خودش از نظر ایمنی مقام بهتری داره .نقل قول:
در این مورد به نظرم 206 بالاتر از بقیه باشه. ولی خوب بقیه مواردتون رو زیاد پوشش نمیدهنقل قول:
در این مورد هم به جز سمند و تا حدی هم ریو، بقیه خوبن (206 ، تندر، 405 و ...)نقل قول:
مرسي فرشاد جان
ممنون از راهنماييت.
میصرفه پراید خشک رو بدی روآ خشک بگیری
روآ تو کرم جدید چنده
آیا از همه نظر بهتر روآ نیست؟
میشه منظورتون رو دقیق تر بگید؟نقل قول:
خشک یعنی چی؟
از همه نظر که روا بهتر نیست. پراید هم از همه نظر بهتر نیست. بستگی به انتظارات و استفاده هاتون داره.
سلام دوستان
من با مبلغی درحدود9میلیون حالا با یکم بالایا پاینتر می خوام یه خودرو مناسب بخرم که مناسب یه دخترخانم جوان باشه .(یعنی خیلی بزرگ نباشه) و ضمنا فرمونشن هم هیدرولیک باشه .
جه گزینه هایی واسه انتخاب دارم؟
چون میخوایید بزرگ نباشه خود به خود خودرو هایی مثل روا و در دست دوم ها هم 405 ، سمند، میتسو و ... حذف میشه. (البته اگه به اینا میگید بزرگ)نقل قول:
بنا بر این از صفر کیلومتر ها پراید میمونه و mvm110 و البته pk ( که ارزونتر هم هست)
از بین دست دوم ها هم 206 تیپ 2 و یکی دیگه که اول پست توی ذهنم بود بگم ولی اینجا که رسیدم یادم رفت:46:
حالا به چز چیزایی که گفتید ( هیدرولیک و جمو جور) دیگه چی براتون مهمه؟؟ یعنی براشون مهمه.
ولی در حالت کلی اگه نو میخواد پراید بعد pk بعد هم mvm
اگه هم دست دوم میخواد 206 تیپ 2
mvm فکر کنم خوبه همون که شکل ماتیسه؟ میشه اطلاعات بیشتری راجع بهش بدید؟
فقط شکلش شبیه ماتیز هستنقل قول:
ماشین چینی فوق العاده به دردنخور
البته از حق نگذریم خیلی بدنه محکمی داره و ضمن نمره منفی اش هم یه مدت از سمند کمتر بود
اما ماتیز کجا و ام وی ام کجا
برو همون پراید صفر بخر با فرمون هیدرولیک
فرشاد من بجات ميگم آقا پرايد هاچبكم هست ولي نميدونم هيدروليك هست يا نهنقل قول:
آره هیدرولیکم دارننقل قول:
حدود 2 هفته پیش نشستم پشت یکیشون
اونموقع بود که فهمیدم فرمان هیدرولیک یعنی چی!!!!!
خیلی خیلی نرم بود
طوری بود که من ترسیدم باهاش رانندگی کنم!!!
سلام به همه ی دوستان
یه سوال داشتم
من یک پژو پارس سفارشی تیپ 5 دارم و این ماشین اصلا ن کار نکرده یعنی خشک هست و هنوز پلا ک نشده خوب من نظرم این که این پژو پارس را بفروشم و یک پروتن جن 2 بخرم آیا من کار درستی را میخوام انجام بدم .
راستی این قیمت پژو پارس سفارشی تیپ 5 چنده و پروتن جن 2 چنده؟
ممنون از همه ی دوستان
جواب در دو نقل زیر:نقل قول:
نوشته شده توسط hoseinist
نقل قول:نقل قول:ممنون جلیل. منظورم از پراید کلا کلاس پراید بود (141، 132، نسیم، صبا)نقل قول:
والا من هنوز هم نمیدونم تیپ 5 چی هست. ( فکر کنم همونه که یه سری آپشن های جزی بیشتر داره)نقل قول:
دقیقا قیمت رو نمیدونم.
بستگی داره شما چی از ماشین بخوایید
امکانات جنتو یکم بیشتره و اینکه جنتو اتومات هم داره. البته توانایی های حرکتی جنتو دنده ای از پارس معمولی بیشتره. ولی جنتو اتومات از پارس کند تره. فضای داخلی و بار پارس بیشتره (البته اگه بخوایم تاقچه ایه جنتو رو جم کنیم فضای بارش بیشتر میشه.
و اما مصرف سوخت جنتو بهتر و کمتر از پارس هست.
در کل به نظر من اگه پول و فضای داخلی براتون مهم نیست یه جنتو بگیرید.
سلام فرشاد جان اینم مشخصات کلا س 5
كلاس 5 :اين كلاس علاوه بر تجهيزات كلاس يك ، داراي موبايل هندز فري،كروز كنترل ،غربيلك فرمان چرمي ، ، قطعات تزئيناتي(decorative) جديد ، رينگ آلومينيمي جديد ، كفپوشهاي موكتي ، آئينه تاشو و جلو آمپر جديد با نمايشگر كروز كنترل ميباشد
منبع:برگرفته از ایران خودرو
راستی اگه کسی هست که قیمت هر دو ماشین را میدونه بگه
من چه قدر باید سر بدم؟
سلا م آقا فرشاد از جوابهای کاملتون و همچنین سایر دوستان متشکرم :11:
،اشاره کرده بودید به خودروهایی مثل روا و در دست دوم ها یی چون 405 ، سمند، میتسو میشه بین اینا و ترتیب اولویتبا حدود قیمتشون بگین؟
روا که صفرشو میتونی بگیری. با حدودای همین قیمت و اگه اشتباه نکنم 500-600 تومن ارزونتر.نقل قول:
405 مدل 83 موتور 1800 تمیز هم اگه بگردی پیدا میکنیدحتی شاید 84 هم پیدا کنید . سمند هم 84 با این قیمت میشه خرید.
میتسو هم میشه یه گالانت vr-4 خرید. البته اتاق لاغر یا همون از 1993 به قبل.
دوو اسپیرو هم میشه خرید تمیزش و مدلهای 94 و 95 و البته mpfi شون.
دوو سیلو هم ممکنه با این قیمت پیدا کنید.
در مورد توانایی های حرکتی در بین بالایی ها هم گالانت و هم اسپیرو جایگاه خوبی دارن. از نظر امکانات اسپیرو هم خیلی خوبه. که با این پول به راحتی میتونید فوق العاده تمیزش رو پیدا کنید. فضای داخلی اسپیرو هم عالیه. فضای بارش هم نسبتا خوبه.
گالانت هم که ژاپینه و همین خودش یه امتیازه. برای تیونینگ خوراکه. دارای شتاب خوبی هستش.
دوو سیلو یکم زنونه تره و قطعاتش هم تا جایی که میدونم کمی بیشتره از اسپیرو و گالانت.
405 و سمند هم که که به جز در پیدا شدن و فراوون بودن قطعات و کمی ارزون بودن هم دیگه برتری ای نسبت به گالانت و اسپیرو ندارن (البته مصرفشون هم کمی کمتره)
با سلام خدمت دوستان!:11:
یکی دو روزه شیطون رفته تو جلدم ماشینمو بدم یکی از این ماشینای ایرانخودرو که با چک میده بگیرم میخواستم بدونم برای من که میخوام با ماشین هروز برم دانشگاه که تغریبا یه سفر کامله(180 کیلومتر رفت و برگشته توی جادست) و 5-6 تایی هم سرنشین هستیم
حالا با این شرایط به نظرتون کدوم از ماشینای زیر مناسبه منه!
1- پژو 405 (شرایط پرداخت : 7900،000 پیش با 2تا چک 6ماه یه سال 2800،000)
2- 206 صندقدار وی 1 (9میلیون پیش 2 تا چک 6 ماه و یه سال 3200،000 )
3- 206 تیپ 2 سفارشی (8200،000 پیش با 3 تا چک 4،8،12 ماه 2240،000)
4- سمند ال ایکس (9 میلیون پیش با 2 تا چک 6 ماه و یه سال 3210،000)
5- پراید هاچ بک نقدی هم تو ذهنم بود که دیدم به درد من نمیخوره!(توش جا نمیشم:31:)
6- هیچ کدوم با همین پاترول حال کنم!
اگه ميخوايي واقا عوض كني و ماشين بهتر بخري سمند ال ايكس خوبهنقل قول:
خیلی ممنون جلیل جان از جوابت!نقل قول:
الان حساب کردم این ماشین تقریبا نقدیش 12530000 در میاد با این شرایط!
نقدیش چنده؟
پژو در میاد 10980000 به نظرتون کدون با صرفه تره ؟
من ماشینو نمیخوام زیاد نگه دارم بیشتر ارزش در مقابل پول واسم مهمه!
چون گفتي تو جاده هستم گفتم براي ايمني سمند بهتره ولي با هركودومش كه حال ميكني اونو بردار :40:
البته من زياد نميتونم راهنمايي كنم چون خودم تو دو راهيي كه تو امضام هست گير كردم
اگه قراره 5 - 6 نفری باشین که همنو پاترول که بهتره!!!نقل قول:
یکی دو روزه شیطون رفته تو جلدم ماشینمو بدم یکی از این ماشینای ایرانخودرو که با چک میده بگیرم میخواستم بدونم برای من که میخوام با ماشین هروز برم دانشگاه که تغریبا یه سفر کامله(180 کیلومتر رفت و برگشته توی جادست) و 5-6 تایی هم سرنشین هستیم
به قول فرشاد از نظر توانایی های حرکتی که زیاد با هم فرقی نمیکنن (405 و سمند رو میگم)
206 که اصلا جاتون نمیشه یعنی میشه ها ولی به زور!!!!
حالا بسته به سلیقه خودت داره که با کدومشون حال کنی
سمند ال ایکس هم که abs داره اضافه تر
ولی من با 405 حال میکنم نمیدونم چرا؟
امروز یه 405 دیدم ارتفاع رو حسابی خوابونده بود به نظرم گلگیر های جلوش رو باد داده بود ولی روم نشد ازش بپرسم
نقل قول:
عجب جلدی داریا...
1- اگه دانشگاه سرویس داره به نشانه حمایت از هوای پاک و فرهنگ استفاده از وسایل عمومی با سرویس برو. و برای زیر پات هم یه تیپ 2 بگیر.
2- اگه سرویس نداره که بحثی جداست و میریم توی این مرحله:
سمند به دلیل بیشتر بودن امکانات از 405 بهتره.
405 هم خوبه ولی راحتی سرنشینانش به سمند نمیرسه.
راستی بازار فروش هم که دیگه خودت استادی کدم بهتره
الان تو ماشين هاي بالاي 20 ميليون چه ماشيني مي ارزه؟ يعني بهترين امكانات و ايمني و راحتي را با بهترين قيمت ارائه مي ده؟
دنده شم اتومات باشه !؟
بالای 20 میلیون درست ولی 20 به بعدشم مشخص کن که تا چه قیمتی میخوای بخری!!!:46:نقل قول:
ممنون امیر جان:11:نقل قول:
اگه قرار باشه که ماشینو عوض کنم که 2-3 نفرو پیاده میکنم که با سرویس برن!:31:
منم نمیدونم چرا از 405 بیشتر خوشم میاد!:20:
ممنون فرشاد جان:11:نقل قول:
دانشگاه که سرویس داره اما 302ه که ادم پیر میشه تا برسه !
من کلا مصرفم بالاست فرشاد جان این 160 کیلومتر فقط دانشگاست اگه رفتن به مهل کار پدرمو با دور دور بازیای نصف شب و ب مسافرتارو حساب کنی سر به فلک میزنه! البته من ماشینو یک سال نگه نمیدارم که اونقدر افت کنه !
من خودم هم نظرم رو 405ه بابامم میگه که هر وقت بخوای پوله نقده ماشین!
حالا فردا صبح میرم این پاترولو میزارم نمایشگاه واسه فروش روزنامشم میکنم! به نظرتون چقدر میرزه من خودم قیمت گزاشتم 9 تومن تا 8.5 ولی بابام میگه نمیره!
یه سوال دیگه هم داشتم :تیپ 2 چرا انقدر گرونتر از پژو در میاد مگه الان اختلاف قیمتشون چقدره؟
وایییینقل قول:
عجب اشتباه نافرم و ضایه ای کردم ها... آخه کجاش میشه 400 هزار تا؟؟؟ میشه 40 هزار تا... ولی نمیدونم چرا این سر انگشتی من اینجوری حساب شد. شاید هم 1 انگشت زیادی دارم
به هر حال ببخشید و ویرایش شد
خیلیا اینجوری هستیم... شاید چچون عادت کردیم.نقل قول:
مگه مدلش چنده؟؟؟نقل قول:
یکم گرون نگفتی؟
منم يه خورده از اين ۴۰۰،۰۰۰ تا تعجب كردم!نقل قول:
مدلش ۷۷ه ولي كار نكرده تا ۸۰ خوابيده بوده ۸۰ هم رفته قزاقستان زير پاي يه سري مهندس بوده تابستونم باقطار اومده ايران!
سلام خوبین؟ داداش c5 اتوماتیک با سان روف بدون رنگ 2007 با کار کرد 30000 تا 38 میلیون می گه بخرم ؟ چند بخرم خوبه؟
خوا هشا زود هر کی می دونه کمکم کنه
تا 45 يا 6 ميليون...براي پدرم ميخوام.نقل قول:
ای کاش 2 - 3 فاکتور دیگه هم مشخص کنیننقل قول:
مثل suv بودنش یا لوکس بودن یا اسپرت بودن
مثلا هیوندا چند مدل ماشین داره که با قیمت های شما میخونه:31:
هيچ فاكتوري نجوي هر چه ميخواهي بگوي!نقل قول:
اس يو وي يا سدان فرق نداره به قول پدر : ميخوام بي ارزه! مثلا به نظر خودت سوزوكي مي ارزهع 43 ميليون!! يا مثلا كمري 46 تومن!!؟
من کلا توی suv ها از سانتافه خوشم میاد
توی سدان ها هم از آزرا
هیوندا کوپه هم که اسپرت هست و فکر کنم بدرد پدرت نخوره
به نظرم تنها کسی که میتون تصمیم بگره خودت و پدرت هستین
با کمری هم حال نمیکنم خیلی خز شده
کسی کمکم نمی کنهنقل قول:
پس خوب سانتافه و آزارا كجاشون زير 46 ميليونن؟نقل قول:
2_كي گفته سانتافه مي ارزه؟ من خالم يكدونه داره بعضي روزا هم زير پاي من مي ياد اصلا و ابدا با اين قيمت نمي ارزه...
خوب اینکه ارزش معنویش بیشتره از ارزش مادی!!نقل قول:
ولی جدای از شوخی اگه واقعا تمیز باشه و کسی هم خریدار این جور ماشینا باشه حتی ممکنه 8 تومن هم ببرن.
من زیاد از بازار این ماشین خبر ندارم ( چون اصلا بازار فروش خوبی هم نداره) ولی به نظرم گرون گفته.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
از suv ها:
سانتافه کم
از سدان ها ( به ترتیب)
هیوندای آزرا کم کارکرد
تویوتا کمری صفر
هیوندای سوناتا
از کوپه ها هم که میمونه همون هیوندای کوپه
هیچ ماشینی در ایران با قیمت خودش نمی ارزه. ولی در بین رقبا میشه گفت میارزه یا نه. ولی اگه خوشتون از ماشینی نمیاد به هیچ وجه سراغش نرید.نقل قول:
آزرا هم کم کارکرد و در حد صفر با این پول پیدا میشه.