سلام
من باند 6982 کنوود دارم که بنظرم صداش از 718 کنوود بهتره ؟
نظر شما هم همین طوره ؟
سلام
من باند 6982 کنوود دارم که بنظرم صداش از 718 کنوود بهتره ؟
نظر شما هم همین طوره ؟
salam sharmad far30 nist systemam viroos gerefteنقل قول:
inmodele
بوم باکس jbl 1204 albate seri avalesh ke jbl box va sabesho narenji neveshte
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
man khaily baram frgh nemikone ke 2ta amp bashe ya 1 ki fahat nemikham kharjam bere bala hala chi pishnahad mikonin
hamoon3400 piooner va d615 kenwood khoobe?
دوستان بهم یه کابل rca خالی معرقی کنید که زد نویز باشه و عایق نویز داشته باشه..منظور از rca خالی بدون پک سیم بود...
چه مارکی بگیرم...من پک استینگر گیج 4 گرفتم rca هم داشت ولی rca فکر کنم خوب نیست...
یه سوال دیگه...تو پک سیمم فیوز هم داشت اما نصاب گفت جعبه فیوزه و فیوز توش نیست...و واسه فیوز توش ازم 10 گرفتم...من اول ندیدم تو فیوز پک خالیه یا فیوز داره...اگه پکا فیوز ایناش کامله بگید برم خفتش کنم.10 تومانم 10 تومانه...!!!!
همین که تو عکس دورش خط کشیدم توش مگه فیوز نیست؟
دوستان کار کلید s.Rtrv تو پخش مدل 2150 پایونیر چیه؟:8:
سلام دوستان
من یه مدت پیش میومدم اینجا amir.dk اونزمان اینجا زیاد میومد
بهم گفت فرق بین کنوود 718 اصل با تقلبیش اینه که رو برد اصل 2 تا خازنه 1 سیم پیچ ولی تقلبیش برعکسه حالا هنوزم ار همون راه میشه فهمید یا نه تقلبی خفنشم اومده
و
بعد
کنوود تو تهران نمایندگی رسمی داره یا نه ؟؟؟؟؟
ممنون
سلام به دوستان
من پخش pioneer 4250 دارم به همراه 1 جفت باند piooneer 6993 و باند جلو 1 جفت infinity مدل 452i
اهل ساب نیستم ولی اصلا صدای ضبط نمیتونم زیاد کنم چون باندها خر خر میوفتند
به نظر شما امپلی مشکل منو حل میکنه و ایا تاثیرش تو کیفیت صدا زیاده یانه؟
اینجا فروشنده امپلی premier رو پیشنهاد کرد به قیمت 70 تومن (2 کانال)
ایا باند infinity 452i امپلی خور هست یا نه؟
اگر امپلی خوره 1 امپلی 4 کاناله دوروبر 100-120 خوب بهم معرفی کنین
در ضمن اگر نظرتون رو دربارهی باندهام بگین ممنون میشم
بله مشکل از امپیلی هد یونیته...(هد یونیتتون وات کمی میده که واسه این باندا کمه)نقل قول:
امپ نصب کنی بسته به نوع توان امپ میتونی بدون از دست رفتن کیفیت صدا رو زیاد کنی...
مارک premier به گوشم نخورده ولی پیشنهاد میشه از امپ خوب استفاده کنی...چقدر میخوای واسه امپ پول بدی؟
واسه امپ پک کابلو rca هم نیاز داری...
برای خودرو 206 با پخش pionner DVD 5150 چه آمپلی و باندی بگیرم؟
718 کنوود بهم پیشنهاد شده !
پخش من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد آمپلی و باند مناسب برای این پخش پیشنهاد بدید با قیمت !!!
سلام
میخواستم بپرسم ایا بود و نبود امپلی در صدای کم هم تو کیفیت صدا تاثیر داره یا فقط برای صاف کردن صدای زیاده؟
سلام
718EX (سه اهمی) بدون آمپ هم جواب میده؟
پخش هم پایونیره.
سلامنقل قول:
توصیه میشه که بسته نشه چون پخش ها همه روی 4 اهم استیبل هستن شما می تونی 718 معمولی بگیری که صدای اون هم عالی هست در نوع خودش.
سلامنقل قول:
بزار روشنت کنم دوست عزیز...
شما پخشت چیزی حدود 18 وات بیشتر به باندات نمیده(منظورم آمپلی خود پخش هست)و وقتی شما ولوم بدی باندات طالب وات بیشتر می شن و چون پخشت 18 وات بیشتر نمی ده صدا دیسترویت میشه(یعنی صدا به هم میریزه)معمولآ بعد از ولوم 30 به بعد این حالت پیش میاد که با نصب یک آمپ مناسب رفع میشه....
شما وقتی آمپ ببندی توی همه چیز تاثیر داره از بیس و کیفیت گرفته تا بلندی صدا با توجه به توان آمپ:31:...
سلامنقل قول:
شما باند رو همون 718 بگیر و آمپ رو jbl 74.2 یا sound strem lw240.2 و آمپ ها هم یک 100-120 تومنی میشه باند 70-80 تومن و صداش خیلی خوب میشه.
سلامنقل قول:
نه شما برو مدل دقیق باندهای جلو رو هم بنویس ببینم آمپ می خوره یا نه چون اگر آمپخور باشن یک 4 کانال می گیری واسه کل باندات و حالشو میبری(در ضمن premier رو بیخیال شو نه که بده ولی خوب برند بهتر زیاد هست).
سلامنقل قول:
میشه گفت هنوز هم میشه همونطور فهمید ولی خوب از نمایندگی بگیر خیالت راحت توی تاپیک زیر شماره تلفن نمایندگی ها هست.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=313581
سلام..نقل قول:
بهش میگن بازیاب صدای پسشرفته:
کارش آفزایش کیفیت صدا هست به مقداری که میتونه بیت های از دست رفته موزیک رو در هنگام رایت و کپی بین 12-24 بیت برگردون که تاثیر مستقیم روی کیفیت صدا داره.
سلامنقل قول:
حسام جان اول بگم که من خودم چند مدت پیش واسه یکی از بچه ها 10 تومن گرفتیم rca خالی رو و مارکش هم zeus بود به نظر من که خیلی خوب بود.
ببین من پک استینگر ندیدم ولی خوب مال خودم فیوز هم داشت و من واسش نخریدم ولی فیوزه 1000 تومنه نه 10 تومن:18:یک تحقیقی کن بعد برو خفتش کن.
سلامنقل قول:
من نگرفتم شما ببین چند وات rms می خوای تا من بهت امپ معرفی کنم:13:.
راستی این سابا الان مدل جدیداش gt5 شدن که به مراتب بهترن.
سلامنقل قول:
نه نظر من این طور نیست حالا چرا چون سلایق متفاوته و بستگی مستقیمی به عادت هم داره ولی خوب صداش رو خودم هم شنیدم بدون آمپ صداش خوب بود.
نظرتون با این مشخصات چیه؟718ex با پخش پایونیر dvh-3150ub وآمپ پایونیر مدل 3300t و پک premier
در ضمن باندای فابریک جلو رو می تونم به آمپ وصل کنم یا بدون آمپ هم میشه استفاده کرد؟
این مدل پخش چطوره؟
این RCA چیه؟
سلام مارو یکی راهنمایی می کنه:31:
ما برای دوستمون میخوایم یه سیستم جمع کنیم ولی موندیم چی بگیرم الان فقط ضبط رو گرفتیم مدلش 7150 هست یه سیستمی میخواد یه دوتا ساب داشته باشه و صداش با کیفیت باشه چون عشق شماله شما چی پیشنهاد میکنید
اساتید سیستم BIG 3 برای برق ماشین چقدر تاثیر رو برق ماشین داره؟واقآ فرقش محسوس هست؟رو خود سیستم نویز نمیندازه؟
سیستم بیگ 3 از اینا تشکیل شده؟
منفی باتری به بدنه
منفی دینام به بدنه
منفی دینام به منفی باتری
مثبت دینام به + باتری
اموزش دقیقشو با ریزکاری هاش کسی بلده یا لینکی داره؟
مرسی
سلام
ایا باندهای infinity مدل 452i که برای جلوی ماشین نصب میشن امپلی خور هستند یا نه؟
همه باندا امپیلی فایر بهشون میشه وصل کرد...به شرطی که واتاشون به هم بخونه...نه اینکه به باند 40 50 وات 100 وات داد...نقل قول:
اگه امپ قوی باشه و باند وات پایین میشه گین امپ رو بست یا ولوم هد یونیت رو خیلی زیاد نکرد...
ببین میتونی امپ 2 کانال بگیری واسه باندای عقب و باندای جلو رو بدون امپ وصل کنی هد یونیت.باندای کوچیک جلو معمولآ کم وات هستند...یا میتونی امپ 4 کانال بگیری همشونو درایو کنی...نقل قول:
کابل rca هم این کابلاست که از پشت هد یونیت (پری اوت) میره به امپ...L و R صدا...
اینا :
البته واسه rca ماشین جنس خوب اینا استفاده میشه...اینا ازین عادی هاست و 3 کاناله...هر کانال 1 دونه ازین فیش ها میخوره
سلام به دوستان
من پخش pioneer 4250 دارم به همراه 1 جفت باند piooneer 6993 و باند جلو 1 جفت infinity 452i که روش نوشته(35w rms-105w peak)
اهل ساب نیستم ولی اصلا صدای ضبط نمیتونم زیاد کنم چون باندها خر خر میوفتند
به نظر شما امپلی مشکل منو حل میکنه و ایا تاثیرش تو کیفیت صدا زیاده یانه؟
اینجا فروشنده امپلی premier رو پیشنهاد کرد به قیمت 70 تومن (2 کانال)
ایا باند infinity 452i امپلی خور هست یا نه؟
اگر امپلی خوره 1 امپلی 4 کاناله دوروبر 100-120 خوب بهم معرفی کنین
در ضمن اگر نظرتون رو دربارهی باندهام بگین ممنون میشم
سلام
لطفا چندین مدل باند و کامپ و کواکسیال که بشه بدون آمپ هم راشون انداخت بهم معرفی کنید(به همراه قیمت).
و بفرمایید که قدرتی هستن یا کیفیتی.در مجموع چی پیشنهاد میدید؟
فعلا قصد خرید آمپ ندارم .البته بشه بعدا آمپ هم بهشون وصل کرد.
دوست عزیز یه نکته کوچیک : با font عادی هم بنویسید میبینیم...:20:نقل قول:
و اما در مورد کامپ و کواکسیال...همه باندارو میشه بدون امپ وصل کرد اما نمیتونید قدرتی ازش بگیرید....
چقر میخواید پول بدید بالاش؟کامپ معمولآ گرونتره و کیفیت بسیار صاف تر از بیضی(کواکسیال) هست اماااا بیشتر اونایی میگیرن که میخوان ساب هم بزارن.چون بیس کمی اره در مقابل بیضی(کواکسیال) ها...
اگر نمیخواید زیاد خرج کنید و ساب بزارید پیشنهاد میشه بیضی(کواکسیال) بزارید....بازم به خودتون بر میگرده...
ولی همه باندای بازار امپ میخوره و مشکلی نداره.
یه آمپ میخوام که بتونه 718 رو درایو کنه و بتونم یه ساب(بعدا) نمیدونم چند اینچ ( کیفیتی بیس بزنه) تو باکس برای پراید صندوق دار چی توصیه میکنید:40:
کسی جواب منو نمیده؟نقل قول:
نقل قول:
با عرض پوزش از اساتید
دوست من شما اگر می خواین همچین آمپی بگیرید که ساب و باند جواب بده به نظر من یک آمپ معمولی 2 یا 4 کانال واسه باند و یک مونو واسه ساب ببند تا کامل جواب بده (مخصوصا شما که می خواین بعد ساب ببندین اینجوریم بهتره) ولی اگه همچین آمپی بخوای تو بازار هست ولی قیمتش بالاس یک خورده .در مورد پیشنهاد اول هم آمپ بستگی به پولتون زیاده حالا اساتید بیشتر راهنمایی می کنند:8:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aydinac2004 جان
شما به حاطر rms کم بانداتون با آمپ هم جوابه نمیگیری به اون صورت به نظر من باندات رو عوض کنی اگر هم بودجت رسید با یک آمپ درایو کنی خیلی خوب می شهدر ضمن حسین خان هم بهتون گفتن که چی کار کن...
نقل قول:
سلام
بلی 100 البته:20:
پول حدودا 100 تومن.
نظر خودم رو 718EX بود.
اما دوستان فرمودن که :
"سلام توصیه میشه که بسته نشه چون پخش ها همه روی 4 اهم استیبل هستن شما می تونی 718 معمولی بگیری که صدای اون هم عالی هست در نوع خودش." (استاد hossein) صفحه 250
اما بنده 718EX (سه اهمی) رو بیشتر پسند کردم چون تیوتراش نسبت به 718 معمولی (چار اهمی) اصلاح شده و در ضمن شفافیت صداش هم نسبت به معمولی بالاست .ظاهرش هم قشنگتره.به همین خاطر.
حالا موندم چیکار کنم؟:46:
718ex و 718 عادی تقریبآ یه جورا و خیلی ها میگن قدیمیه یعنی 718 عادی بهتره...4 اهم بگیر بهتره...
:19:کـــــــــــــــــمکنقل قول:
دوست عزیز خب تا چند تومان؟2 تا ساب داریم تا 2 تا ساب...امپ داریم تا امپ...نقل قول:
سلام
دوستان یه آمپ برای 718EX که کاملا براش بس باشه نه قویتر نه ضعیف تر!!!!
در حدود 70-80 تومن؟؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
پايونير GM-3300T هست حدودا 72 تومن.
كنوود KAC-6203 هست حدودا 120 تومن.
30تومن هم واسه پکیج در نظر بگیر.
120 تومن زیاد دیگه چیزی در نظر ندارین؟؟؟مثلا Kenwood KAC-M645 چند هست؟؟؟آمپش خوب هست؟؟نقل قول:
اون آمپ پایوننیر که گفتین قشنگ ساپیورت میکنه 718EX رو؟؟
بعد منظورتون از پکیج کردن چیه؟؟؟
راستی دوستان این پخشارو قیمت میدین؟؟؟واینکه این 4 تا پخش اینترفیس دارن یا نه؟؟
Pioneer+DEH-P7000UB
Pioneer DEH-3250UB
Pioneer DEH-P6000UB
Pioneer DEH-P6050UB
بازم ممنون
سلامنقل قول:
اول این که 6050 دیگه تولید نمیشه و بجاش 7150 تولید میشه قیمتشم 230 تومن هست
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
شما تا 500 تومان بگو بجز ضبطنقل قول:
خوب شما اول رو گفتی پس دوم سوم کو نداره؟؟؟؟نقل قول:
اول این که 6050 دیگه تولید نمیشه و بجاش 7150 تولید میشه قیمتشم 230 تومن هست
اونا رو نمی دونم:13:نقل قول:
تا 500 تومان من پیشنهاد میکنم همرو الپاین بردار...2تا ساب با امپ فقط یا باندم میخوای...حالا من جفتشو میگم...
امپ 2 تا مونو الپاین :
MRD-M301
185 تومان
1 کانال 175 وات RMS چهار اهم
-----------------------------
2 تا ساب سری e الپاین که پیشنهاد میشه جا 2 تا ساب 1 ساب حسابی تر ببندی...مثلآ سری r
SWE-1043
75 تومان
شد 520...!!!
باند هم سری s بردار 80 تومان...البته اونم امپ میخواد...
یه کار دیگه هم میتونی بکنی 2 تا امپ مونو نگیری که گرون دراد...یه امپ 2 کانال قوی بگبری که دورو بر 280 ایناست 2 تا ساباتو درایو کنی ولی مثل امپ مونو جواب نمیده.4 کانال قوی هم میشه که قیمتش میره بالا.یعنی هم باند درایو کنی هم ساب...!!!!خد این امپ حدود 600 در میاد...
سلامنقل قول:
میتونی به سایت هدیونیت و پایونیرشاپ(البته تا هفدهم تعطیله) یه سر بزی و قیمت دستت بیاد.
در مورد Kenwood KAC-M645 اطلاعی ندارم .
اون آمپ پایونیر با توجه به قیمتش آره .اما اگه آمپ خوب میخای توصیه نمیشه.با توجه به قیمت شما معرفی کردم.
پکیج همون سیمایی هست که واسه اتصلات آمپ مورد استفاده قرار میگیره.
قیمت:
Pioneer+DEH-P7000UB:حدودا 200تومن.دقیق نمیدونم.
Pioneer DEH-3250UB: حدود 115تومن.
Pioneer DEH-P6000UB: حدود 155تومن.
Pioneer DEH-P6050UB: قبلا 180تومن اما حالا که تولید نمیشه اگه پیدا کنی 220 تومن.
دوستان کسی درباره آمپ VOXPower چیزی شنیده یا کسی داره؟؟؟این آمپ چطوره؟؟؟
البته تو Google سرچ کنی چیزی پیدا نمیکنه!!!:31:
سلام دوستان
یه سوال دارم یه ذره مبتدی توضیح بدید ممنون میشم
ما یه جفت باند 6975 با مارک JBC داشتیم که امروز فروختیم
حالا موندم یه پایونیر 6975 بردارم یا کنوود 718ex رو و اینم در نظر داشته باشید من با بیس BASS زندگی میکنم و از تیس تیس کردن بدم میاد هه
و دوستمون یه آمپ داره 250 مارکشم فکر کنم سونی اکسپلود باشه کارمون رو واسه این باندها راه میندازه یا نه
و اینکه قیمت آمپ که بدرد من بخوره و نمنش رو بگید
باند رو هم هر دو نمونه قیمت میخوام
وشنیدم که 6975 چینی و مالزی هم داره و همینطورژاپن حالا ما از کجا باید بفهمیم ژاپنی هست
و اینکه بستن آمپ چقدر هزینه داره که وارد نیستم میره تو پاچمون
بچه شیراز هم هستم و شیراز هم میخوام این موارد رو تهیه کنم
فقط تو رو خدا زود جوابم رو بدید
با اجازه اساتیدنقل قول:
دوست من 6975 اصل 140 با گارانتی ولی تقلبی خیلی زیاد داره بیخیال6975 شو هم صداش تیزه(به قول شما تو ولوم بالا تیس تیس میکنه) هم خیلی الکی گرون (پیش خودمون باشه من شیراز 180 هم سراغ دارم) به نظر من همون 718ex را بردار آمپ هم مدلشو نگفتی ونگفتی چند وات بت می ده ولی با یک آمپ خوب که ببندی خیلی جواب می ده قیمتشم من اینجا 85-90 قیمت داشتم قیمت آمپ از 70 تا 180 هست(البته در حد 718) حالا اساتید بیشتر راهنمایی میکنن:31:
هرچی هست طرفش نرو :46:نقل قول:
شما اون آمپ رو میخوایت از دوستتون بخرین دیگه؟نقل قول:
اگه میشه سقف بودجتون رو تعیین کنین تا یه باند و یه آمپ مناسب با اون ها پیشنهاد کرد :46:
نقل قول:
والا این آمپ رو فعلا مفتی داره گیرم میاد
فکر کنم مدل سونی اکسپلود و 250 وات هست یعنی چیزی که روش نوشته
و اینکه حدود 150-60 تومن هم بودجه واسه باند و 60-70 هم واسه آمپ میتونیم هزینه کنیم
راستی پخش من هم اسمش پا یونییر 6950 هست