رفیق این واسه 1 ماهشه تعرفه ها ؟! خیلی گرونه که لعنتی ، یعنی اگه 3 ماهه باشه خوبه ، ولی یکماه 28 تومن می خوان چیکار !؟ هزینه ها همینه یا من اشتب می زنم
Printable View
رفیق این واسه 1 ماهشه تعرفه ها ؟! خیلی گرونه که لعنتی ، یعنی اگه 3 ماهه باشه خوبه ، ولی یکماه 28 تومن می خوان چیکار !؟ هزینه ها همینه یا من اشتب می زنم
سلام دوستان. دوستان كي از اينترنت ADSL هسا استفاده ميكنه؟؟ ميخواستم ببينم چطوريه اينترنتش؟!!
خب اونا مربطو به سرویس art بودنقل قول:
اینا مربوط به eco
کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/ecopricelist/
ECO 128 بگیرم تقریبا تا چه حدود می تونم شبانه دانلود کنم ؟ (همون 1 تا 7) ؟
اونایی که از مخابرات اینترنت گرفتن قیمت 512 نامحدود مخابرات چنده ؟شرایط و مدارکی رو که لازم داره رو میدونم فقط قیمتش رو میخوام
صبانت شبانه رایگان داره ؟
یک سوال دیگه اینکه چجوری ساعت قسمت ریز مصرف صبانت رو تنظیم کنم بر اساس ساعت Pc ؟
ADSL مخابرات 128 بدون محدودیت دانلود 3 ماهه 30000 تومان فقط برای خطوط فیبر نوری نصب میشه.برای سرعن بالاتر باید عضو هیات علمی باشید یا پارتی داشته باشید...
چي؟؟؟؟؟؟ بدون محدوديت دانلود؟؟مگه ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان من ميخوام يه اي دي اس ال بگيرم !! احتمالا هم منطقه ما فيبر نوري هست!! يعني برم از مخابرات اينترنت بگيرم و نامحدود ميده ترافيك رو؟؟؟؟؟؟؟؟يه توضيح كامل اگه بدين ممنون ميشم ؟!
اينطور كه تحقيق كردم، شباش رايگانه! و اينكه روزهاي 5 شنبه و جمعه هم رايگان هست!نقل قول:
پهنای باند 64 كیلو بیت بر ثانیه 59200 ریال، 128 كیلو بیت بر ثانیه 99400 ریال، 256 كیلو بیت بر ثانیه 125600 ریال، 512 كیلو بیت بر ثانیه 204800 ریال، 1024 كیلو بیت بر ثانیه 38320 ریال و 2048 كیلو بیت بر ثانیه 745600 ریال تصویب شده است.نقل قول:
سلام به همه adsl داران مشهد.من می خوام adsl بگیرم حالا چند تا سوال داشتم:
اولا اینکه صبانت چه جوریاست؟ اونایی که دارن ازش راضین؟؟
دوما چقدر طول میکشه تا نصب کنن؟
سوما و از همه مهمتر : با سرعت 128 و محدودیت 9 گیگ تو سه ماه،حدودا روزی چند ساعت میشه تو اینترنت بود؟؟؟و با سرعت 1 مگ و محدودیت 6 گیگ چطور؟؟؟به نظر شما کدوم بهتره؟
آره شبانش رایگانه از ساعت 3 تا 7 صبح ولی پنجشنبه جمعه روزانش رایگان نیست.نقل قول:
در مورد اولی من خونه اینترنت 128 مخابرات دارم شرکت 128 صبانت :20: از زمین تا آسمون فرق میکنه با هم :19: مخابرات از 17 کیلو سرعت دانلودش بیشتر نمیشه :41: صبانت از 50 کیلو کمتر نمیشه :18: فکر کنم تو این زمینه از بقیه ISP ها جلوتر باشه من که ازش تا الان راضیمنقل قول:
در مورد سوال دوم : بستگی به منطقه داره اگه پورت خالی باشه که نهایتا کمتر از یه هفته طول میکشه ولی اگه پورت خالی نباشه معلوم نیست چقدر طول بکشه :21: که اینم باز بستگی به مخابرات داره
در مورد سومی همش بستگی به شخص داره که چطور میخواد از اینترنتش استفاده کنه یعنی بخواد همش دانلود کنه یا بره فقط صفحه باز کنه :46:
من ضبانت دارم و مشهد چند روزه وصل نمیشه بقیه هم همین مشکل را دارند یا نه؟
دیروز مثل اینکه کلا اینترنت مشکل داشته هر کار میکردم هیچ صفحه ای باز نمیشد :21: ولی امروز درسته :20:نقل قول:
آره دیروز یه مشکلی بود. وقتی زنگ زدم شاتل بدون اینکه سلام کنن میگفتن: با سلام فلانی هستم و اینترنت به دلیل نامعلومی برای 4 ساعت هست که قطع شده.
بابا دايل آپش قطع بود و مشكل داشت! چه برسه ADSL!!!!!!!!!!
صبانت شبانه رایگان داره از ساعت 3 تا 7 صبحنقل قول:
پنج شنبه و جمعه هم رایگان نداره
بدیشم این که سرعت شیر هست یک شب شما میبینی 2 گیگ دانلود کردی یک شب دیگه میبینی 300 تا که از 93 روز اگر منطقتون شلوغ باشه 60 روزش حالت دوم هست.کلا متوسط دانلود تو هر ماه شب ها 15 گیگ هست اگر اسپیدت توپ باشه
اگر پولت میرسه شاتل بگیر اگر نه صبا با این قیمت از همه بهتره.اگر خونتون قاسم اباد یا انتهای وکیل اباد یا طرف های کوهسنگی هستی صبا بگیر که هر شب کم کم 1 گیگ دانلود میکنی ولی طرف های چهار راه کلاهدوز و میدان شهدا و جاهایی که مرکز مخابرات به طوری مرکز شهر حساب میشه نگیر که شب ها کم دانلود میکنی.
روزها هم بعضی وقت ها ریپ میزنه:13:
این سوال خودم بوده ده بار اومدم پرسیدم یکی هم جواب نداده!خیرات اموات روح بلند امام اینو جواب بدین
این مخابرات که نا محدود میده او سرعت که اعلام می کنه واقعا میده یا نه؟ مثلا یکی از دوستان میگه 256 ماهی 12500 میشه باهاش ساعتی راحت 110 مگابایت دانلود کرد:8:
الان با این صبا لعنتی که هی باید نگاه کنی سایت باز میکنی از شارز بیش تر مصرف نکنی:2:ما هم که گفتیم این وایمکس میاد راحت میریم صفا با سرعت ثابت و حجم نامحدود وقیمت نصفه ولی مثل اینکه هیچ فرقی نداره و امکان جابجایی داره.اینم به خاطر دولت عزیزمونه
صبانت دو سه روزه که بعد از ساعت 11 شب کلا وصل نمیشه یا اگه میشه انتقال داده نداره!!!!
الان دو روزه که صبانت مشکل داره.
نوسان شدید سرعت. الان زیر 10 کبلو هست به جای اینکه بالای 200 باشه :41:
نقل قول:مشکل سراسریه صبانت شاتل و مخابرات و بقیه هم قطع بودننقل قول:
خوب خدا رو شکر مثل اینکه مشکل حل شده...
من امروز صبح زنگ زدم پشتیبانی صبانت گفت مشکل سراسری هست و از تهران قطع شده. شهر های دیگه هم همینطوری بوده؟
بقیه هم قطع بودن
ديروز به دليل ورود امام خميني كل شبكه مختل بوده!
نظرتون چیه می خوام باز (بعد چندین ماه ) باز صبا بگیرم 1 مگ 89 تومن 6 ماه 12 گیگ ؟
گزینه ی بهتری بنظرم نبود ؟ هست آیا ؟
قیمت 1 مگ بقیه گرونه و شاتل هم که 1 مگ نداره مهتاب ( همون آفتاب ) نماینده ی دزد آنلاین هم پول 6 ماه اینو واسه یک ماش باید بدی هر چند حجمش بیشتره و........
خوبه! بگيرين. واسه كافي نت يا شركتي چيزي ميخواي يك مگ رو؟؟
راستي چرا توي امضات نوشتي از صبا نت نگيرين؟!!! ( دليلش رو پ خ كن واسم!) من تازگي ثبت نام كردم واسه صبا.
سلام.
با روزی 3-4 ساعت وبگردی و حدودا روزی بین 50 تا 100 مگ دانلود به نظر شما کدوم بهتره:
1-سرعت 128 و محدودیت 9 گیگ(3 ماهه)
2-سرعت 1 و محدودیت 6 گیگ (3ماهه)
و یک پیشنهاد:
کسایی که adsl دارن بیان و مصرف و سرعتشون رو بگن تا کسایی مثل من که میخوان adsl بگیرن سردرگم نباشن:11:
سلامنقل قول:
اکانت 128 میشه همون روزی 56 مگابایت.اگر معمولا دانلود دارید قطعا سه گیگ بیشتر بدرد میخوره اما اگر زیاد از اینترنت استفاده نمی کنید و دوست دارید همون لحظاتی رو که صرف میکنید سریع به کارهاتون برسید خب سرویس 1 مگ میتونه قدری بهتون ارامش بده.
بنده دو سال سرویس 9 گیگ داشتم که برای مصرف من کافی بود.الان برای اولین بار 1 مگ گرفتم تست کنم.سرعت بروز کردن تغییر محسوسی نکرده اما سرعت دنلود از 100 پایینتر نمیاد.
باز هم این شما و نوع استفاده شما معلوم میکنه که چه اکانتی مناسب شماست.
اگه دقیقا روزی 100 مگ دانلود داشته باشی در 3 ماه میشه 9 گیگ مصرف :31:نقل قول:
با گزينه ي اولت موافقم
شک نکن گزینه یکنقل قول:
دوستان من رفتم از صبانت اینترنت 1mb بگیرم..پس از عقد قرار داد و پرداخت پول فرداش زنگ زدند برگشت خورده...خط تلفن شما فیبر نوریه!!! (هنرستان) فقط میتونین از مخابرات بگیرین...حالا رفتم مخابرات میگن حالا حالا ها تو انتظار باید باشین..حالا من چی کار کنم؟؟ هیچ جوره خصوصی نمیتونم بگیرم؟؟؟
سلامنقل قول:
از دوستان بنده در منطقه خیابان کفایی فیبر نوری هستند و از مخابرات گرفتند.با توجه به سرعت پایین خط اما بدلیل اینکه محدودیت دانلود ندارد برای کسانی که اهل دانلود هستند مناسب است. سرعت خوبی ندارد در حد 15 کیلوبایت در ثانیه.
بنده اگر جای شما بودم همین فردا به مخابرات تقاضا میدادم و صبر میکردم.دوست بنده 15 روزه گرفتند.
هر كي فيبر نوري بايد از مخابرات بگيره
اگه خوشت نمیاد که از مخابرات بگیری یه نگاه به Wimax هم بنداری بد نیست.نقل قول:
توی این قسمت کامل توضیح داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحث و بررسي سرويس وايمكس ايرانسل
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376245&highlight=Wimax
سلام خدمت دوستان میخواستم نظرتون راجع به اینترنت آفتاب نماینده پارس آنلاین بگین 9 گیگ 3ماه میگه سرعت تا 1 مگ بالا میره اونهایی
که دارن سرعت چنده من الان فن آوا 256 دارم از 45 کیلو سرعت بیشتر نمیشه منطقه آزادشهر آفتاب چطوره یا پیشنهاد بهتری دارین
اینم شبانه فن آوا ! ( night@fanava )
بیش از 20 بار قطعی در یک شب ! مدتهاست این وضع وجود داره :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش : مشکل حل شد .
سلامنقل قول:
در تنظیمات مودم نحوه اتصال را از PPPoE به Bridge تغییر دهید.
سلام. دوستان کسی تا الان از KCG سرویس ADSL گرفته؟ آمارشو ندارین؟