مانگا ها هر هفته 4شنبه شب یا 5شنبه منتشر میشه البته بعضی وقت ها بین انتشار یه وقفه یه هفته ای میوفته ...
برای اطلاعات بیشتر به روزنامه های کثیرالانتشار و یا سایت زیر مراجعه کنید :8::11::31:
کد:www.mangastream.com
Printable View
مانگا ها هر هفته 4شنبه شب یا 5شنبه منتشر میشه البته بعضی وقت ها بین انتشار یه وقفه یه هفته ای میوفته ...
برای اطلاعات بیشتر به روزنامه های کثیرالانتشار و یا سایت زیر مراجعه کنید :8::11::31:
کد:www.mangastream.com
پس یعنی هر هفته مثل انیمه اون منتشر میشه
در کل ممنون
من دوباره توی این چند روز نشستم و هم مانگا وهم انیمه رو یه سری قسمت هاش رو دیدم ، یه سری چیز ها رو که قبلا دقت نکرده بودم الان دست گیرم شد:
در زمان هاشیراما مادارا و برادرش هم بودند مثل هاشیراما و برادرش ولی مادارا برای اینکه اوچیها رو قوی تر کنه چشم های برادرش رو برداشت و مانگیکو را فعال کرد ..
دو قبیله سنجو و اوچیها همیشه با هم در حال جنگ بودند ..در واقع اگر توی نبردی سنجو ها در یک طرف بودند اوجیها هم در طرف دیگه بودند ..نقل قول:
توی اون قسمتی که نشون میده مادارا با ساسوکه صحبت میکنه و درباره گذشتش میگه ،یه تابوت نشون می ده که یه نفر هستش اون تو ولی چشم هاش رو بستند !!احتمالا اون تابوتی که کابوتوچیمارو هم احضار کرد همون شخص بوده !! برادر مادارا !
بد از مدتی این دوتا قبیله با دادن کشته های زیاد با هم صلح می کنند و هاشیراما به عنوان رئیش دو قبیله انتخاب میشه و به اون لقب هوکاگه رو میدن، بعد روستاهای دیگه هم با هم متحد میشه وکاگه های بعدی به وجود میاد....
مادارا برای اینکه با هاشیراما مقابله کنه نه دم را احضار میکنه (افراد قبیله اوچیها می تونن نه دم رو کنترل و احضار کنن ) و با هاشیراما مبارزه می کنه ...هاشیراما برنده میشه و مادارا فرار می کنه ( یا به عبارتی کشته میشه )
هاشیراما برای اینکه نمی تونسته نه دم رو کنترل کنه مجبور میشه چاکرای اون رو در بدن یک میزبان زندانی کنه ...این فرد یه دختر از قبیله اوزوماکی بوده برای همین هم هاشیراما با اون ازدواج میکنه (توی خاطرات مادر ناروتو به این شخص اشاره میشه )
قبیله اوزوماکی به وسیله چاکرا و بدنی مناسبی که داشتند میزبان نه دم می شن و تحت حمایت کامال دهکده برگ در میان (ارم قرمز پشت لباس چونین ها و جونین ها همون آرم قبیله اوزوماکی ها هستش که توی خاطرات مادر ناروتو بهش اشاره میشه ).
بعد از مرگ هاشیراما برادرش به عنوان هوکاگه بعدی انتخاب میشه و برای اینکه دوباره قبیله اوچیها خیانت نکنه اونها رو به عنوان پلیس دهکده منصوب می کنه و تمام عناوین های رسمی رو از اونها میگیره و در تصمیم گیری های بزرگ اونهارو شرکت نمیده ...(خاندان اوچیها به حرف های مادار پی می برن و نفرتشون از سنجو ها بیشتر میشه ) هوکاگه دوم می میره و هوکاگه سوم انتخاب میشه .
بعد از مدتی جنگ دوم نینجاها شروع میشه و همه به قدرت خاندان اوزوماکی پی میبرن و به اون قبیله حمله می کنن( برای به دست آوردن نه دم ) در نتیجه خاندان اوزوماکی نابود میشه و تنها یه دختر زنده میمونه ...هوکاگه سوم دستور میده که برای محافظت اون دختر به دهکده آورده بشه ..
خاندان اوچیها نیز بیشتر از قبل میشه نفرتشون ..هوکاگه سوم با منزوی کردن خاندان اوچیها مخالفت می کنه اما دانزو و دیگر بزرگان قبیله اون اجازه نمی دن که محدودیت های اوچیها رو برداره ...
بعد از مدتی جنگ سوم نینجاها شروع میشه سران دهکده برگ برای کمتر کردن قدرت اوچیها اونها رو در خط مقدم قرار میدن تعداد زیادی از اوچیها کشته میشن ما بقی هم باید به گروه آنبو ها می پیوستند تا همیشه کنترل بشن (زیر نظر دانزو ) ایتاچی هم توی این جنگ بوده و برای همین هم از جنگ متنفر میشه و حاضر میشه که برای حفظ دهکده و دوستاش هر کاری بکنه و به عنوان با وفاترین نفر توی گروه آنبو ها شناخته میشه ...
هوکاگه سوم پیر شده ازبین یه سنین های افسانه ای یکی رو می خواد انتخاب کنه که هوکاگه بعدی بشه نظرش روی اوروچیمارو هستش
اما اروچی برای رسیدن به تکنیک به فناناپذیری به این پی می بره که باید سول های هاشیراما رو داشته باشه و تنها سوناده و برادرش از خاندان هاشیراما زنده مونده بودند ...سوناده به دان علاقه مند میشه (گویا نامزد هم می کنن...توی مانگا نشون اده میشه که سوناده دان رو می بوسه )
برای همین در ابتدا برادر سوناده و سپس دان کشته میشن ( به دلایل نامعلوم ) ... اما سوناده بسیار ناراحت میشه و دهکده رو ترک میکنه .(بعد از مدتی دوباره نزدیکی های دهکده پیداش میشه ولی دوباره ناپدید میشه )..
اوروچیمارو نقشش شکست می خوره و به دنبال سلول های هاشیراما به مقبرش حمله می کنه و جسد های اون و برادرش رو می دزده ... بعد از آزمایش های بسیار بالاخره یکی جواب میده و یک نمونه شبیه هاشیراما متولد میشه ( یاماتو )
هوکاگه سوم به نیت اوروچی پی می بره و اون رو از دهکده تبعید میکنه ...جیرایا هم که میره دنبال سرنوشت پیش بینی شدش...اما بعد از مدتی به دهکده بر می گرده و سرپرستی و آموزش یک بچه رو به عهده میگره ..(چرا معلوم نیست اما شاید اون بچه که میناتو بوده ویژگی خاصی داشته یا جیرایا به اون بچه و سرگذشتش علاقه داشته )
بعد از چند سال میناتو که زیر نظر جیرایا تعلیم دیده بود هوکاگه بعدی میشه ...اون با کوشینا اوزوماکی تنها فرد باقی مونده از قبیله اوزوماکی که جینچوریکی هم بوده ازدواج میکنه ...
مادرا به این موضوع پی میبره..در زمان تولد ناروتو مادرا به محل تولد حمله میکنه و در فرصت مناسب نه دم رو احضار میکنه...میناتو جلوی اون رم می گیره و نه دم رو در بدن ناروتو حبس میکنه..مادارا باز شکست می خوره و ناپدید میشه .
سران دهکده پی می برن که یک نفر از اوچیها پشت این قضیه و حمله نه دم به دهکده بوده ( فقط خاندان اوچیها قدر به کنترل و احضار نه دم بودند ) ..
کلا خاندان اوچیها رو در یک بخش از دهده نگه می دارن و از دهکده جداشون می کنن..بعد از مدتی تصمیم به نابودی اوچیها گرفت همیشه و تنها نفر مناسب، اعجوبه اوچیها بوده یعنی ایتاچی !!!به بهانه اینکه اوچیها می خوان کودتا کنند و این کار باعث به وجود آمدن جنگ بین دهکده ها میشه اون رو راضی به این کار می کنن.
ایتاچی که جنگ و مرگ دوستاش رو دیده بوده مجبور میشه بین دهکده و احتمالا جنگ بعدی یکی رو انتخاب کنه و اون دهکده رو انتخاب می کنه و شد آنچه باشد میشد !!!!
.................................................. .................................................. ..................................................
نقل قول:
من که جایی نشنیدم و فکر نکنم سوناده اصلا ازدواج کرده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت رو به این پست جلب می کنم :
[HTML]
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5592799&postcount=2109
[/HTML]
خلاصه جالبی بود ممنون ...:10:
البته مادارا میگه که برادرش فداکاری کرد و واسه مانگکیو شارینگان دایمی مادارا خودش با رضایت خودش چشمش رو تقدیم داداشش کرد!!!:10::10:نقل قول:
در زمان هاشیراما مادارا و برادرش هم بودند مثل هاشیراما و برادرش ولی مادارا برای اینکه اوچیها رو قوی تر کنه چشم های برادرش رو برداشت و مانگیکو را فعال کرد ..
خیلی تامل برانگیز بود!!!:18: اما من دلیل اینو نمیفهمم چرا یه مادر باید بچش رو تو سن 2 3 سالگی رها کنه؟؟چرا با میناتو نرفت از دهکده؟؟کلا دان و سوناده چندوقت همدیگه رو میشناختن که بخوان در اون فرصت یه هفته ای پدر مادر بشن؟؟جیرایا چرا حرفی راجع به این موضوع نزد به ناروتو؟؟نقل قول:
نظرت رو به این پست جلب می کنم :
از این کیشیموتو بعید نیست چنین کارایی اما من نمیتونم قبول کنم که سوناده مادر میناتو باشه!!:11::11:
راستی چی شد به اینکه توبی همون ماداراس ایمان آوردی یا نه؟؟؟:31::31:
وقتی میزنه وسط جنگ چهارم نینجاها ایتاچی رو زنده میکنه بعید نیسه که از این کارها هم ازش سر بزنه ...شاید خدا رو چی دیدی جیرایا هم زنده بود !!!(البته نیست )نقل قول:
از این کیشیموتو بعید نیست چنین کارایی اما من نمیتونم قبول کنم که سوناده مادر میناتو باشه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این از اون معماها است که تا آخر داستان مشخص نمیشه ..اگه از الان بشه با قطعیت گفت که دیگه آخرش مزه نداره...گرچه ژاپنی ها همیشه آخر داستانشون یه غافل گیری خفن دارن ....نقل قول:
راستی چی شد به اینکه توبی همون ماداراس ایمان آوردی یا نه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من این شخصی که توبی یا مادارا نام داره همون اوبیتو دوست دوران بچگی کاکاشیه :31:
خواستین آدرس هم میدم
واقعا غيرقابل پيش بيني بود اين حركتش!!!خوبه آدم هر از گاهي سورپرايز بشه ... اميدوارم جيراياي فقيد (شخصيت محبوب من:8:) هم به آغوش گرم خانواده برگرده و سايه اش بالاي سر دهكده كونوها باشه!!!:27::27::31::31:نقل قول:
وقتی میزنه وسط جنگ چهارم نینجاها ایتاچی رو زنده میکنه بعید نیسه که از این کارها هم ازش سر بزنه ...شاید خدا رو چی دیدی جیرایا هم زنده بود !!!(البته نیست )
اميدوارم اينجوري باشه كه ميگي...چون دلم واسه يه سورپرايز كيشيموتويي ديگه لك زده!!!:10::27::21::11::11:نقل قول:
این از اون معماها است که تا آخر داستان مشخص نمیشه ..اگه از الان بشه با قطعیت گفت که دیگه آخرش مزه نداره...گرچه ژاپنی ها همیشه آخر داستانشون یه غافل گیری خفن دارن ....
خير اين نظريه ديگه منسوخ شده ...از لحاظ سني جور در نمياد مانگاهاي 500 تا 503 (مبارزه ميناتو با مادارا)رو بخوني متوجه ميشي!!اوبيتو در همچين حد و اندازه هايي نيست !!!:21::21::27::11::11::11:نقل قول:
این که خیلی دیگه نخ نما شده .... اوبیتو خیلی وقته مرده و همون طور که دوستمون هم گفتند از نظر سنی به داستان نمی خوره ...اون همچین قدرتی نداره که کیوبی و احضار کنه !!!!نقل قول:
به نظر من این شخصی که توبی یا مادارا نام داره همون اوبیتو دوست دوران بچگی کاکاشیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستین آدرس هم میدم
من یادمه اون قدیما یه جا خوندک که جیرایا هم ممکنه مثل کیسامه یه بونشین خفن درست کرده باشه ...اگه دقت کنید خیلی ها از این نوع کاگه بونشین ها درست می کنن..نمونش کیسامه در مبارزه با رایکاگه و بی !! یا کاکاشی که در مبارزه با پین توی دهکده یه بونشین خفن ایجاد کرد !!!! البته هر چی می گردم دیگه اون نوشته رو پیدا نمی کنم ...نقل قول:
خوبه آدم هر از گاهي سورپرايز بشه ... اميدوارم جيراياي فقيد (شخصيت محبوب من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم به آغوش گرم خانواده برگرده و سايه اش بالاي سر دهكده كونوها باشه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینیم این هفته چی میشه و ناگاتو به ناروتو آسیب می زنه یا نه ...به نظر من بهترین مبارزه تا الان مبارزه گارا به پدرش بود البته خیلی فلش بک داشت !!! بابای رایکاگه هم برا خودش دیوانه ای هست ..از اون پدر همچین پسری بعید نیست !!!نقل قول:
اميدوارم اينجوري باشه كه ميگي...چون دلم واسه يه سورپرايز كيشيموتويي ديگه لك زده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه انیمه رو دیده باشین همون شخص توبی یا مادارا توی یک قسمت سمت راست لباسسش رو داده پایین و در حال نرمش بود که وقتی دست و شانه های اون رو نشون داد مثل این بود که اون قسمت از بدنش پیوندی باشه (سمت راست بدن اوبیتو هم توی اون خرابه ها گیر کرده بود.)
توبی یا همون مادارا چشم سمت راستش شارینگانه و چشم سمت چپ ریننگان...یعنی چشم سمت چپ خودش رو که به کاکاشی داده بود رو با یک ریننگان جایگزین کرده
در مورد سن و سال هم میتونه از یک تکنیک بخصوص استفاده کرده باشه تا جوان بمونه...در ضمن هنوز چهره اون بدون ماسک نمایش داده نشده
:27::27::27:عزيز اين حرفا مال قبله ديگه با اومدن مانگاهاي جديدتر معلوم شد از لحاظ سني نميخورن ضمنا اوبيتو خودش جووون بوده موقعي كه مرد و همچين قدرتي نداره!!!:19::19::19::19::11:نقل قول:
اگه انیمه رو دیده باشین همون شخص توبی یا مادارا توی یک قسمت سمت راست لباسسش رو داده پایین و در حال نرمش بود که وقتی دست و شانه های اون رو نشون داد مثل این بود که اون قسمت از بدنش پیوندی باشه (سمت راست بدن اوبیتو هم توی اون خرابه ها گیر کرده بود.)
توبی یا همون مادارا چشم سمت راستش شارینگانه و چشم سمت چپ ریننگان...یعنی چشم سمت چپ خودش رو که به کاکاشی داده بود رو با یک ریننگان جایگزین کرده
در مورد سن و سال هم میتونه از یک تکنیک بخصوص استفاده کرده باشه تا جوان بمونه...در ضمن هنوز چهره اون بدون ماسک نمایش داده نشده
اون بونشين خفن كيسامه كه ميگي همون زتسو سفيد هست كه به جاي كيسامه اصلي ميجنگيد(خود كيسامه توي سامه هادا مخفي شده بود...داستان نجي رو يادت مياد كه حتي دتكتورها هم نفهميدن نجي نيست؟؟اين فقط قدرت زتسو سفيده...كاگه بونشين نيست!!):31::11::11:نقل قول:
من یادمه اون قدیما یه جا خوندک که جیرایا هم ممکنه مثل کیسامه یه بونشین خفن درست کرده باشه ...اگه دقت کنید خیلی ها از این نوع کاگه بونشین ها درست می کنن..نمونش کیسامه در مبارزه با رایکاگه و بی !! یا کاکاشی که در مبارزه با پین توی دهکده یه بونشین خفن ایجاد کرد !!!! البته هر چی می گردم دیگه اون نوشته رو پیدا نمی کنم ...
مبارزه كاكاشي با پين هم كه فقط يه لايتينگ كاگه بونشين ساده بود!!:21:(هركسي ميتونه مطابق با المنتش كاگه بونشين بسازه مثل زابوزا كه آب بود يا ديدارا كه تو مبارزه با ساسكه يه كاگه زمين زد!!)
ولي واقعا حيف بود اصلا انتظار نداشتم به اين سادگي جيرايا بميره!!!:41::41:ناسلامتي يه سانين افسانه اي بود!!
هيچوقت كيشي رو به خاطر اين ظلمي كه به من كرد نمي بخشم!!!(البته اگه دوباره زندش كنه مي بخشمش!!:27::3::3::15::15:):11::thumbsup::thum bsup:
من كه دارم لحظه شماري ميكنم...اين ناگاتو هم داره جالب ميشه داستانش!!:34::34:نقل قول:
ببینیم این هفته چی میشه و ناگاتو به ناروتو آسیب می زنه یا نه ...به نظر من بهترین مبارزه تا الان مبارزه گارا به پدرش بود البته خیلی فلش بک داشت !!! بابای رایکاگه هم برا خودش دیوانه ای هست ..از اون پدر همچین پسری بعید نیست !!!
منم دوست داشتم اون قسمتو... خيلي احساسي بود...:37::37::37:ولي بيشتر از مبارزه چوجي لذت بردم!!:20::20:
اين رايكاگه ها هم مادرزادي كله خرن به دل نگير:27::27::27::11::11:
آره بابا دیگه اگه کیشیموتو بخواد اوبیتو رو به جای مادارا جا بزنه خیلی داستات بی خود میشه.... اوبیتو فقط به این دلیل توی داستان اومد که ما با سرگذشت کاکاشی آشنا بشیم وگرنه تاثیر زیادی توی داستان نداشت !!!نقل قول:
عزيز اين حرفا مال قبله ديگه با اومدن مانگاهاي جديدتر معلوم شد از لحاظ سني نميخورن ضمنا اوبيتو خودش جووون بوده موقعي كه مرد و همچين قدرتي نداره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدشم از زمان مرگ اوبیتو تا حمله مادارا به دهکده خیلی گذشته باشه 1 سال چطور یه بچه می تونه تو اون سن کیوبی رو احضار کنه !!!!!! تازه از داستان قبل خاندان اوچیها هم با خبر باشه ...
برای خوندن اون لوح باید مانگیکو شارینگان فعال باشه در حالی که اون فقط یه شارینگان داشت .........تازه حالا فریب دادن افرادی مثل کیسامه یا پین هم در زمان حیاتشون جای خودش .!!!
درسته اون موقع هم که من این مطلب رو خوندم این قسمت های مانگا منتشر نشده بود و تازه ناروتو داشت به جزیره می رفت و هنوز داستان نحوه زنده موندن کیسامه مشخص نشده بود ...نقل قول:
اون بونشين خفن كيسامه كه ميگي همون زتسو سفيد هست كه به جاي كيسامه اصلي ميجنگيد(خود كيسامه توي سامه هادا مخفي شده بود...داستان نجي رو يادت مياد كه حتي دتكتورها هم نفهميدن نجي نيست؟؟اين فقط قدرت زتسو سفيده...كاگه بونشين نيست!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا حالا جیرایا یه چند قسمت مبارزه کرد اونم با پین که رینگان داشت و کسی بهش خرده نگرفت وقتی مرد ولی لرد اوروچیمارو چی !! ساسوکه معلوم نشد چه کارش کرد که لرد اوروچی مجبور شد بیافته زیر دست این کابوتو نامرد !!!نقل قول:
ولي واقعا حيف بود اصلا انتظار نداشتم به اين سادگي جيرايا بميره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ناسلامتي يه سانين افسانه اي بود!!
كلا روال داستان اينجوريه كه هركي با ناروتو و ساسوكه درافتاد ورافتاد!!!:41::41:ديگه فرقي نميكنه طرف رينگان داشته باشه سانين افسانه اي!!!!!!باشه لرد اوروچي باشه يا ايتاچي :41::41: بايد ببينيم توي مبارزه ناروتو و ساسوكه چه اتفاقي ميوفته!!!:11::11:نقل قول:
بابا حالا جیرایا یه چند قسمت مبارزه کرد اونم با پین که رینگان داشت و کسی بهش خرده نگرفت وقتی مرد ولی لرد اوروچیمارو چی !! ساسوکه معلوم نشد چه کارش کرد که لرد اوروچی مجبور شد بیافته زیر دست این کابوتو نامرد !!!
گویا این هفته مانگا نداریم ..انیمه هم مثل اینکه رفته تو فیلر ....
فیلر یا غیر فیلر فعلا من از انیمه موندم چون هیچ جا جز این هریبل ساب هنوز نتونستم قسمت های جدید رو پیدا کنم.......
اخرش می زنم به صحرا و تمام گروه های ساب رو مجدد زیر و رو می کنم تا یک گروه ساب جدید پیدا کنم.
خوب به سلامتی و میمنت مانگای جدید اومد و کیشی جون یه حال اساسی بهم داد بعد 2هفته خماری... :7::7:
همونجور که حدس میزدم مبارزش خیلی تکراری بود ولی ترکیب ایتاچی بی ناروتو جالب بود ... :thumbsup::thumbsup:
بهتره زودتر بخونینش تا بیات نشده منم دیگه چیزی نمیگم و فقط صفحه منتخب این هفته رو میزارم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه 11 مانگا جایی که ایتاچی به ناروتو درس ریلکسیشن میده ... :39::39::39::18::18::16::16::16::34::34:
تا نیم ساعت داشتم میخندیدم !!:دی:دی:دی:دی
تکنیکی که ایتاچی به همراه ناروتو و بی زد چی بود ..همون که شبیه سه تا خال شارینگان بود ..اسمش رو الان یادم نیست ..دقیقا بعد از این صفحه که گذاشتی تکنیک هاشون رو اجرا کردند ... قبلا نشون داده بود این تکنیک رو ..توی مبارزه با ساسوکه یادم نیست همچین تکنیکی زده باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
همونجور که حدس میزدم مبارزش خیلی تکراری بود ولی ترکیب ایتاچی بی ناروتو جالب بود ... :thumbsup::thumbsup:
Yasaka`s magatama یه تکنیک دوربرد (Long Range ) هستش که توسط سوسانوی ایتاچی قابل اجراس ... اولین بار سوسانو تو مبارزه با ساسوکه دیده شد ... توی اون مبارزه کار به اینجاها نرسید اگه میزد که ساسوکه درجا نفله شده بود :31:... سوسانو یه قدرت دفاعی عجیبی داره ... فرم 1 اون (همون اسکلته!!)فقط خصوصیت دفاعی داره ...فرم 2 هم حالت دفاعی و هم حمله ای داره (سوسانوی ساسوکه رو یادته که تیر کمون پرت میکرد؟؟؟) این تکنیک هم مثل همون تیرکمون سوسانوی ساسوکه هستش!!البته یه فرم 3 هم داره که قابلیت مهر کردن (seal) افراد رو داره به وسیله شمشیر تاتسوکا (همون غول دماغ درازه!!:27: ) که لرد اوروچی شما و ناگاتو رو مهر کرد باهاش ایتاچیه بابا !!!:27::21: و اگه یادت باشه ساسوکه هم توی مبارزه با کاکاشی زد ولی به فنا رفت!!:31:
:11::11:
من بالاخره به مانگا رسیدم .....این نبرد اخری چرا اینقدر شکل کمدی پیدا کرده بود؟:27:
مگه چقدر عقب بودی از مانگا ؟؟؟ کدوم نبرد آخه دیشب هم قسمت جدید مانگا منتشر شد و حالب بود ...البته چیزی نمیگم تا دوستان برن بخونن و بعد بیام در موردش بحث کنیم ولی از دیشب تاحال یه چیزی داره من رو اذیت می کنه ..اینکه واقعا چرا سوسانو 6 تا انگشت داره ؟؟؟؟؟؟ یعنی واقعا این نوشته های من درسته ؟؟؟نقل قول:
من بالاخره به مانگا رسیدم .....این نبرد اخری چرا اینقدر شکل کمدی پیدا کرده بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5619027&postcount=2140
[/HTML]
خوب دوستان ببخشید منو این هفته یکم تاخیر داشتم ... یه خورده سرم شلوغ بود نرسیدم مانگا بخونم اما الان با خبرهای خوووب در خدمت شما هستم ...
اول از همه میرسیم به صفحه ی منتخب این هفته!!!
صفحه ی 9 مانگا که ایتاچی به ناروتو یاد میده که دوستاشو فراموش نکنه و همه کارا رو تنهایی انجام نده (خطر داااررره ناروتو :31:)
و بهش گفت یه روزی مثل مادارا میشی!!!
انگار کابوتوچیمارو هم فیتیله رو کشیده بالا و میخواد از برگ برندش استفاده کنه ... باید خیلی جالب باشه برگ برندش!!!البته ایتاچی بابا نفله اش میکنه نگران نباشین !!:27::21:
راستی این سوچیکاگه هم خیلی اوضاعش وخیمه هااا نمیدونم با چه ترفندی هنوز زنده مونده :27:
خوب اما خبر خووب بعدی اینکه داشتم مانگاهای قبلی رو میخوندم به یه چیز جالب برخوردم ... واقعیاتی در مورد کابوتوچیمارو از زبون خودش!!!واسم خیلی جالب بود و یه سری چیزا رو توضیح داد ... اینکه هدفش چیه از این کارا و چطوری این شکلی شده:18:
جالب بود این قسمت رو یادم نبود ...مانگای 356 و 357 جایی که کابوتوچیمارو اطلاعاتی رو راجع به آکاتسوکی میخواد به ناروتو بده...
حرفای جالب و آموزنده ای میزنه که به همه دوستان پیشنهاد میکنم یه تجدید میثاقی با این 2 مانگا داشته باشن...:10::10:
پست جالبی بود عزیز می لایکیمش!!!:11:ولی عکسات لود نمیشن بهتره عکس ها رو یه جایی آپ کنی داداش:10:نقل قول:
واقعا چرا سوسانو 6 تا انگشت داره ؟؟؟؟؟؟ یعنی واقعا این نوشته های من درسته ؟؟؟
من هنوز دقیقا متوجه نمیشم این شش طریق چی هستش...از یه طرف ناگاتو 6 تا پین داشت (یعنی از هر 6طریق میتونه استفاده کنه؟؟)از یه طرف وقتی مادارا میخواد رینگان رو بدست بیاره(مبارزه با کونان) میگه من 2طریق رو دارم (قدرت سنجو و اوچیها منظورش بود!!)و رینگان ناگاتو سومیشه و اشاره میکنه که اون کسی هست که رینگان رو به ناگاتو داده:18::18:فکر میکنم این طریق آسورا و طریق ناراکا و الی آخر جزو قدرت های رینگان محسوب میشه و نباید با اون 6 تا طریق اصلی اشتباه بشه...قیافه جدید ناروتو هم جای بحث داره وقتی از چاکرای کیوبی استفاده میکنه که 6 تا خال روی سینشه (مثل دانای 6طریقت)کلا عدد 6 زیاد به کار رفته تو این داستان...
این 666 هم به نظرم خیلی جالبه و با توجه به قیافه و قدرت سوسانو میشه برداشت شما رو تا حدی صحیح دونست!!! :11::11:
در مورد شش طریق اطلاعات دقیقی در دست نیست و کلا هرچه اطلاعات در مورد sage of the six paths یا همون پدرنینجاها هست،حالت حدس و گمان داره و نمیشه بهش اعتماد کرد.حرف شما هم از نظر من صحیحه که رانینگان(تلفظش مثل شارینگان فکر کنم)قدرت کامل نیست و هنوزش 5 تا راه دیگه هست.اون بخش صحبتهای مادارا با کونان و چیزهایی که گفت هم کلا گنگه و در اینده اطلاعات بیشتری به دست میاریم.با این حال من اطلاعات خودمو با حرفهای شما یکی میکنم و یه لیستی از شش راه میسازم:نقل قول:
راه اول قدرت خاندان سنجو-راه دوم قدرت خاندان اوچیها-راه سوم قدرتهای ناگاتو-راه چهارم قدرتهای بیجو-راه پنجم دنیای ارواح یا مردگان-راه ششم طبیعت یا دنیای اطراف
فکر کنم احتمال این که درسته باشه زیاده و با ترکیب این شش قدرت،قدرت پدر نینجاها دوباره زنده میشه.موفق باشید
فکر کنم 7 چپتر ( قبل از شروع نبرد ناروتو با ایتاچی و ناگاتو)نقل قول:
هنوز هم مانگای دیشب رو نتونستم بخونم از بس کار دارم:41:
کسی این 2تا رو نخونده یه بحثی راجع بهش داشته باشیم؟؟؟:41::41::41::41:نقل قول:
خوب اما خبر خووب بعدی اینکه داشتم مانگاهای قبلی رو میخوندم به یه چیز جالب برخوردم ... واقعیاتی در مورد کابوتوچیمارو از زبون خودش!!!واسم خیلی جالب بود و یه سری چیزا رو توضیح داد ... اینکه هدفش چیه از این کارا و چطوری این شکلی شده
جالب بود این قسمت رو یادم نبود ...مانگای 356 و 357 جایی که کابوتوچیمارو اطلاعاتی رو راجع به آکاتسوکی میخواد به ناروتو بده...
حرفای جالب و آموزنده ای میزنه که به همه دوستان پیشنهاد میکنم یه تجدید میثاقی با این 2 مانگا داشته باشن...
اینکه از اوروچیمارو برتر بشه و تا وقتی که کنترل کاملش رو ب دست آورد با ناروتو بجنگه . .نقل قول:
کسی این 2تا رو نخونده یه بحثی راجع بهش داشته باشیم؟؟؟
خب حالا نکته ای که تو میگی چیه دوست من ؟ ؟
نه دوست عزیز منظورم این موضوع بود :
اگه دقت کنی اونجا حدود یک سوم بدنش رو سلولای اوروچیمارو گرفته اما الان خیلی بیشتر شبیهش شده و همونطور که خودش هم گفت انگار سلولای اوروچیمارو میخوان بدنشو تصاحب کنن ولی بدنش داره مقاومت میکنه:18:
به نظرم در آینده شاهد حضور دوباره اوروچیمارو خواهیم بود !!!:31:
ضمنا هدف کابوتو بیشتر انتقام گرفتن از ساسوکه هستش به خاطر کشتن اوروچیمارو و بعدش جنگیدن با ناروتو!!:11:
ببین اوروچیمارو هنوز نمرده !! کلا نمیمیره . . .
تو تموم بدنهایی که مهر نفرین بهشون زده اگه اونا چاکرای زیادی مصرف کنن اوروچیمارو میتونه بکشه بیرون مثله موقع مبارزه ساسکه با ایتاچی . .
کلا منم دوست دارم اوروچیمارو برگرده همونطور ک ایتاچی برگشت :)
مانگای جدید:
حتما بخونیدش.اینم سوپرایز این هفته:کد:http://mangastream.com/read/naruto/81418428/1
اوروچیمارو از بدن ساسوکه بیرون اومد چون توی مبارزه با ساسوکه شکست خورد و ساسوکه اونو تو بدن خودش seal کرد ... توی مبارزه با ایتاچی چون چاکرای زیادی مصرف کرد و اون چاکرایی که واسه نگه داریش گذاشته بود ضعیف شد اوروچیمارو اومد بیرون ... اینجوری نیست که هرکی مهر نفرین داشته باشه یهو اوروچی بپره بیرون از تو بدنش!!!نقل قول:
کابوتو هم باقیمونده اوروچی از مبارزه با ساسوکه رو به خودش پیوند زد که اینجوری شد و باقی ماجرا ...:46::46:
مانگای این هفته هم که اومد ....دستشون درد نکنه ...
یه سوال مانگا به سرعت زیاد پیش نمیره ...؟؟؟یعنی تا قبل از اومدن ناروتو کند بود اما یهو سرعتش رفته بالا داستان سریع تر گفته میشه ... نمونش داستان این رایکاگه سوم !!!! شاید به خاطر هیجان باشه ولی اینجوری که پیش میره شاید به 600 قسمت هم نرسه !!!!
ای خدا از الان دارم فکر می کنم این مانگا تموم بشه چی رو باید بخونم !!!!!!!!
خوبه هنوز انیمه عقب هستش و میشه با اون چند سالی رو سر کرد ....
بالاخره جناب ساسوکه هم پیداش شد ....عجب خفن هم شده ....این زتسو بدبخت هم موش ازمایشگاهی و کتک خوره همه هستش !!!!! من فکر می کردم خیلی خفن تر از اینها باشه مخصوصا اون سیاهه هنوز قدرتی ازش معهلوم نشده تا الان هر چی بوده سفید بوده !!! پس سیاهه کجاست ....خبری از جناب حاج خانوم میزوکاگه هم نیست که !!!! گویا کیشی یه سرزی ها رو فراموش کرده ...
من که فعلا منتظر برگ برنده کابوتوچیمارو هستم !!!
آره kortol جون ... این یارو سوچیکاگه قبلی رو که همه ازش میترسیدن و مونده بودن چیکارش کنن رو دو سوته ناک اوت کرد:18:کلا داره درو میکنه میره جلو .... رگ کله خریش گرفته باز :27:
بالاخره چشممون به جمال ساسوکه و فرم 3 سوسانوی ایشون هم خورد و چشمای مبارکشون یه خودی نشون دادن:31:قدرت فرم 3 سوسانوی ساسوکه انگار شمشیر آماتراسویی یا یه همچین چیزیه ... خیلی جالب بود:21:
فایده نداره باید عکس پروفایلمو آپدیت کنم به ورژن جدید سوسانو!!!:31::40::40:
به نظرم تابوت اصلی رو میخواد رو کنه کابوتو ... ولی باید ببینیم ایتاچی بابا چیکار میکنه فعلا!!
دوستان نظرتون در مورد این عکس چیه
اینو تو انیمه نشون دادن یا فیکه؟؟؟:18::18::18:
انگار داداشی مادارا هم وارد بازی شده ... فرضیه جناب kortol داره درست از آب در میاد...:10::31:
این عکس فیک هستش و خیلی وقت پیش توی فروم ها و نت منتشر شد .... با نگاه به قیافه کابوتو معلومه که فیک هستش ...توی انیمه هم همچین صحنه ای نداشتیم !!!!!!!!!نقل قول:
دوستان نظرتون در مورد این عکس چیه
اینجوری که نصف لذت داستان از بین می رفت اگه منتشر می کردند این رو .........
همه ناروتو به معماهای شخصیتیش هست ...یه زمانی در مورد پدر و مادر ناروتو ، بعد در مورد ایتاچی ، بعد در مورد قدرت ناروتو ، بعد در مورد مادرا و حالا هم در مورد اون تابوت ...
تنها مبع رسمی همون مانگا هستش که منتشر میشه به این عکس ها اعتماد نکنید !!!!!!!!
.................................................. .................................................. .................................................. .......
سلام به همه بچه های انیمه بین گل .
یه شایعه جدیدا توی فروم های بیگانه پیچییده مبنی بر برگ برنده کابوتو !
مقدمه :
یادتون هست که توی مبارزه اوروچی با هوکاگه سوم توی دهکده برگ در زمان امتحان چونین ها اون اول تابوت های هوکاگه اول و هوکاگه دوم رو احضار کرد بعد یه تابوت دیگه رو هم احضار کرد که جلوی اون دوتا بیرون اومد . ساروتوبی مانع از بیرون اومدن تابوت شد ؟؟؟ ( این رو داشته باشید توی ذهنتون که هوکاگه چهارم با مهر کردن کیوبی روح خودش رو به خدای مرگ تقدیم کرد و احضارش غیر ممکن است پس هوکاگه چهارم نبود!!!!)
کابوتوچیمارو هم جلوی مادارا 5 تا تابوت باز کرد که همشون از اعضای قدیم آکاتسوکی بودند و خیلی هم قوی اما یه تابوت رو به عنوان برگ برنده برای اخر گذاشت و جلوی مادارا احضار ش کرد که اون ترسید ...( در واقع مادارا اصلا از اون 5 تا قبلی نترسید اما از این یکی ترسید !!!!) چرا ؟؟
جواب :
خیلی ها میگن اون تابوت خود مادارا یا برادرش است اما به نظرتون شخصیتی مثل توبی ( مادارای فعلی ) با داشتن شارینگان و چاکرای بیجو ها و رینگان باید از اون مادارا یا برادرش بترسه ؟؟؟ مطمئنا نه ...پس اون کی هستش که مادارا هم از اون می ترسه ؟؟؟؟
فقط یک نفر در دنیای نینجاها هست که همه ازش می ترسن و اون کسی نیست جز پدر همه نینجاها دانای شش طریقت !!!!
دلایل هم این ذکر شده که :
1.این شخص تنها نفری بوده که با 10 دم مبارزه کرده و خودش رو خواسته جینچوریکی 10 دم بکنه ...ذاتی رینگان داشته ( این رو هم در نظر داشته باشید که مادارا خودش به کونان گفت که رینگان ناگاتو رو مادارا بهش داده ..این رینگان از کجا اومده ؟؟؟؟ فقط یه نفر قبل از ناگاتو رینگان داشته و توی داستان بهش اشاره شده در ضمن وقتی کابوتو اون تابوت رو احضار میکنه مادارا بهش میگه لعنتی تو اینرو چه جوری پیدا کردی ؟؟؟ )
2.کابوتو همه افرادی رو که خیلی قوی بودند احضار کرد حتی جناب ایتاچی کبیر که اوعجوبه اوچیها بوده ( دیگه با این فنون اخیرش ثابت شده به همه ) اما اون کی هستش که به عنوان برگ برنده ازش یاد کرده مطمئن شخصیتی مثل برادر مادارا نیست چون اون هم دیگه نهایتا میشه یگی مثل ناگاتو یا ایتاچی یا کاگه های قبلی !!! دیگه از اونها که قوی تر نیست !!!! خود مادارای حقیقی هم نمی تونه باشه چون اون هم قدرتی نداره و به راحتی میشه شکستش داد وقتی افرادی مثل ایتاچی در جبهه مخالف هستند(البته احتمال اینکه مادارا باشه خیلی خیلی کمه ...)
پس فقط یه نفر می مونه و اون هم همین پدر گرامی نینجاها هستش که قدرت هاش ناشناخته مونده و کسی چیزی در موردش نمی دونه ......
البته اینها همه در حد شایعه و حدس و گمان هستش ولی با کمی فکر و نگاه به گذشته میشه فهمید که امکانش کم هم نیست که جناب دانای عزیز هم به جمع مبارزه کننده ها بپیونده ...........
اخه کابوتو چیزی نداره که ایتاچی بخوادباهاش مبارزه کنه و به راحتی توی یه تسوکایومی مبارزشون تموم میشه .... کابوتو که لرد اوروچیمارو نیست ...تازه لرد اروچیمارو هم از ایتاچی می ترسید ..این کابوتو که سوسکه !!! پس باید یکی رو داشته باشه که توانایی مبارزه با ایتاچی کبیرو داشته باشه و به نظر من اون کسی نیست جز دانای عزیز !!!!
جالب بود ... ولی اگه اینجوری باشه کی قراره جلوش وایسه؟؟
لابد ناروتو و ساسوکه 17 18 ساله با همکاری هم !!! لابد مثل سوچیکاگه قبلی میخواد با یه حرکت پلنگی و فریاد رعد آسای ررررررااااااااااسسسسسسسنن ننننگگگگگگگان (احتمالا کهکشان راسنگان:31::13: )جلوی دانای کل که مخترع نینجوتسو بوده و قبیله سنجو و اوچیها رو تشکیل داده وایسه؟؟؟و بعدش هم تبدیل به ناروتوی دانا بشه :31::31:(البته با اون شش خال روی سینش شاید واقعا دانایی هست واسه خودش و ما بی خبریم!!:21:)
به نظرم احتمالش کمه ولی بعید نیست!!اگه اینجوری باشه داستان خیلی مسخره میشه ... اصلا کل این تکنیک ادوتنسی مسخرس!!از وقتی داستان وارد جنگ جهانی و مخصوصا این تکنیک ادوتنسی شده دیگه اون جذابیت سابق رو نداره!!شده مثل رزیدنت اویل که با یه مشت زامبی میجنگن!!!
بچه ها ناروتو شیپودن کی تموم میشه؟
چنذ ثسمته کلن؟
این رو هنوز هم معلوم نیست ولی خوب حتما قهرمان داستان خودش رو فدا می کنه .....نقل قول:
جالب بود ... ولی اگه اینجوری باشه کی قراره جلوش وایسه؟؟
البته با سابقه ای که از انیمه های ژاپنی دارم هیچ چیزی بعید نیست و مطمئن باشید آخر داستان یکی یه چیزی رو فدا می کنه ..حلا جونش رو ... چاکراش رو ..چشم هاش رو ....
شاید هم این اقای دانا خودش بره به جنگ مادارا ...آخه کی می خواد جلوی مادارا بیاسته پس ؟؟ ناروتو ؟؟؟ اون که سه سوت اینازاگی بهش میزنه میره تو کما !!!با هیناتا محشور میشن ... .. 5 کیلومتر تا کونوها !!!!
ساسوکه هم در اندازه این صحبت ها نیست !!!! بچه قشنگ !!! یه دوتا چشم داره دیگه خدا رو بنده نیست !!!
آخر مانگایی که این هفته پخش شد یه عکس از نارتو بود روی یه انگشتش راسن شوریکن ساخته بود !( سایت مانگا استریم!!! )نقل قول:
لابد مثل سوچیکاگه قبلی میخواد با یه حرکت پلنگی و فریاد رعد آسای ررررررااااااااااسسسسسسسنن ننننگگگگگگگان (احتمالا کهکشان راسنگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
شدیدا موافقم ..بابا این همه نینجای مرده رو از کجاش در اورد این کیشی ؟؟؟؟ هر چی نینجا بود ریخته وسط جنگ.....همش شده بار احساسی داستان ... این آخری ها رو دیگه خود کیشی هم معلومه حوصله نداره با تکنیک پیزو ری ردشون مینه همون جایی که بودن !!نقل قول:
اصلا کل این تکنیک ادوتنسی مسخرس!!از وقتی داستان وارد جنگ جهانی و مخصوصا این تکنیک ادوتنسی شده دیگه اون جذابیت سابق رو نداره!!شده مثل رزیدنت اویل که با یه مشت زامبی میجنگن!!!
کلا این ها رو آورد که بگه مثلا کابوتو چیمارو هم یه چیزی بلده وگرنه اون هم مثل ساکورا فقط مشت و لگد می ندازه و تکنیک نداره ...همون پیش خدمتی لرد اوروچیمارو هم از سرش زیاد بود !!!....باز خوبه گریه نمی کنه مثل ساکورا ... هیناتا یا اینو شرف دارن به ساکورا باز یه خودی نشون دادن چند بار !!!!
معلوم هم نیست این زتسوی سیاه کدوم گوری رفته مارمولک !!!
پس اون 6 تا پینی که مادارا ساخت کجا رفتند ..همون هایی که قبلا جینچوریکی بودند ؟؟مثلا چی بارشون بود قبلا ؟؟ که حالا شارینگان و رینگان گرفتند .. ؟؟ خوب وقتی مادارا می تونه این ها را با تکنیک های پینی زنده کنه دیگه چه نیازی با این کابوتو چیمارو داره ؟؟؟؟
راستی اون صفحه که کابوتو روش دوز بازی میکنه چیه ؟؟؟؟ لرد اوروچیمارو اصلا از این قرطی بازیهای نداشت ؟؟؟؟ مثلا می خواد بگه شطرنجه ؟/ یه مشت سنگ ریزه ریخته داره دوز بازی می کنه ؟؟
حالا تازه داستان می خواد داغ بشه ..کجا تموم بشه ..... انیمه که خیلی عقب هستش بهتره با مانگا پیش بری ...نقل قول:
بچه ها ناروتو شیپودن کی تموم میشه؟
خود شرکت شازنده هم از دستش در رفته تا حالا چند قسمت ساخته ولی فکر کنم بجز 220 تای خود ناروتو فصل اول یه 227 تایی هم از شیپودن اومده ....نقل قول:
چنذ ثسمته کلن؟
اه اه اه اه اه ..باز رفت تو فیلر که انیمه ... باباب داستان رو ببرید جلو ....این ها هم یاد گرفتند از بلیچ !! بعد از هر 10 قسمت یه 50 تا فیلر می دن بیرون ..خوبه پیام بازرگانی وسطش نداره .!!!! برنج آوازه !!!!!
اه اعصاب ندارم !!!!
برم از کتاب های سنین افسانه ای استاد جیرایا بخونم !!!!!!!!!!!!!!!!
به خاطر همون چشای دریدشه که کل درو دافای مانگا واسش هلاکن دیگه ... :27:نقل قول:
ساسوکه هم در اندازه این صحبت ها نیست !!!! بچه قشنگ !!! یه دوتا چشم داره دیگه خدا رو بنده نیست !!!
ناروتو که تا هوکاگه نشه نمیمیره ... البته شایدم بمیره و به پاس زحمات بی دریغش بهش لقب هوکاگه افنخاری بدن و یه کارت صدآفرین هم بزارن رو قبرش و بره تو خواب هیناتا جون و ... (برادرا سانسور کردن بقیشو!!!:27:)ضمنا تا راسنگان هست ناروتو هم زندست (جیرایا یه خبطی کرد یه چیز یاد بچه دادا هی فرت و فرت استفاده میکنه!!)نقل قول:
ین رو هنوز هم معلوم نیست ولی خوب حتما قهرمان داستان خودش رو فدا می کنه .....
البته با سابقه ای که از انیمه های ژاپنی دارم هیچ چیزی بعید نیست و مطمئن باشید آخر داستان یکی یه چیزی رو فدا می کنه ..حلا جونش رو ... چاکراش رو ..چشم هاش رو ....
شاید هم این اقای دانا خودش بره به جنگ مادارا ...آخه کی می خواد جلوی مادارا بیاسته پس ؟؟ ناروتو ؟؟؟ اون که سه سوت اینازاگی بهش میزنه میره تو کما !!!با هیناتا محشور میشن ... .. 5 کیلومتر تا کونوها !!!!
اینو که تو مانگای اصلی هم نشون داده بودن!!نقل قول:
آخر مانگایی که این هفته پخش شد یه عکس از نارتو بود روی یه انگشتش راسن شوریکن ساخته بود !( سایت مانگا استریم!!! )
نه بابا مثل ساکورا بی عرضه نیست ( آدم اینو میبینه یاد فیلم خشم گودزیلا میوفته :19::19:)...درسته تکنیک اربابشو دزدیده ولی همین که تا حالا دووم آورده خیلیه مثل یه نوکر وفادار میمونه که همیشه به یاد اربابشه یادته تو مبارزه با سوناده که زد عصبش رو نابود کرد چه سریع خودشو ترمیم کرد؟؟کلا بچه با استعدادیه ولی یکم ادعاش میشه با اون طرز خندیدنش (کوووکووکووو)... این نبود اوروچی نابود شده بود خیلی وقت پیش!!نقل قول:
کلا این ها رو آورد که بگه مثلا کابوتو چیمارو هم یه چیزی بلده وگرنه اون هم مثل ساکورا فقط مشت و لگد می ندازه و تکنیک نداره ...همون پیش خدمتی لرد اوروچیمارو هم از سرش زیاد بود !!!....باز خوبه گریه نمی کنه مثل ساکورا ... هیناتا یا اینو شرف دارن به ساکورا باز یه خودی نشون دادن چند بار !!!!
ضمنا با سنگ ریزه ها هم داره کسایی که با تکنیک مسخرش زامبی کرده رو کنترل میکنه ندیدی یه هو زامبیا کنترل خودشونو از دست میدن؟؟کابوتو کنترلشون میکنه اون مواقع ...
کلا عشق زتسو سیاهیا kortol جون ... عجله نکن به اونم میرسیم!!!:10:نقل قول:
معلوم هم نیست این زتسوی سیاه کدوم گوری رفته مارمولک !!!
اینارو کابوتو زامبیشون کرده مادارا اومده شارینگان و رینگان داده بهشون :18::18:... هر جینچیوریکی از سگ نینجاهای زمان خودش بوده بابا ... حتما یه قابلیتی داشتن که جینچیوریکیشون کردن دیگه!!!احتمالا بعد از این مبارزه با رایکاگه قبلیه میرسیم به جینچیوریکی ها ... راستی یه سوال واسم پیش اومد چرا مادر ناروتو (کوشینا) رو احضار نکرده کابوتو و بین جینچیوریکیا نیست؟؟؟ اون که روحش مهر نشده دیگه ... جالب میشد مادر ناروتو با شارینگان و رینگان :5::5:نقل قول:
پس اون 6 تا پینی که مادارا ساخت کجا رفتند ..همون هایی که قبلا جینچوریکی بودند ؟؟مثلا چی بارشون بود قبلا ؟؟ که حالا شارینگان و رینگان گرفتند .. ؟؟ خوب وقتی مادارا می تونه این ها را با تکنیک های پینی زنده کنه دیگه چه نیازی با این کابوتو چیمارو داره ؟؟؟
ای وااای ورژن جدیدش اومده؟؟؟منم میخوااااام :31:نقل قول:
برم از کتاب های سنین افسانه ای استاد جیرایا بخونم !!!!!!!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خوب مانگای 554 هم منتشر شدفقط یه جمله راجع بهش میگم : خسته کننده !!!کد:http://mangastream.com/read/naruto/30146172/1
:thumbsdow:thumbsdow
صفحه منتخب هم نداریم این هفته !!!!:mellow::mellow:
حرفتون رو رد میکنم.ببینید ایتاچی که قدرتش در مقابل پدر نینجاها هیچه تونست از دست کابوتو دربره.حالا پدرنینجاها با اون همه قدرت عجیب غریب چشمی نمیتونه در بره؟مطمئنا میتونه.در واقع کسی نیست که بتونه اون رو کنترل کنه چون به قدری قدرت چشمیش قویه که هرچیز و هرکسی رو تحت کنترل خودش در میاره.باتشکرنقل قول: