درباره ویندوز اورجینال سوال داشتم. وطریقه شناختن ان
Printable View
درباره ویندوز اورجینال سوال داشتم. وطریقه شناختن ان
این تصویرو که گذاشتی مربوط به کجاست؟ چرا درایور هات نیستند؟نقل قول:
سلام..فکر میکنم اینجا جاش نباشه، عذرخواهی میکنم اگر جایی که دارم پست میدم اشتباهه!
من تو نصب ویندوز مشکل پیدا کردم، فقط ویندوز xp دارم، الان که میام دوباره نصبش کنم، در اولین مرحله که ری استارت میشه، به قول معروف برای وارد شدن به مرحله ی اصلی رو همون صفحه ی سیاه میمونه و بالاش هی یک خط تیره هی چشمک میزنه:(..نمیتونم متوجه بشم مشکل از کجاست؟
بعد از اتمام مرحله اول وارد Setup بشید و First Boot رو روی Hard disk بزارید ببینید درست میشهنقل قول:
:11:
نه، متاسفانه درست نشد:41::41:نقل قول:
سلام بر همه اساتید...
دوتا سوال یا مشکل داشتم..
1--حالت Task Manager رایانم از کار اوفتاه...یعنی ,وقتی گزینه های ctrl+alt+delete ر ومیزنم اون حالت خاموشه...
2--میخواستم بدونم چجوری میشه حالت خاموش کردن سیستم رو عوض کنم...یعنی به حالت عادی برگرده...همونجوری که وقتی که از منوی استارت..شات دان رو میزدم وسه تا گزینه داشتم..اونجوری میخوام بشه..
الان به حالت منویی شده و باید از حالت منو انخاب کنم..
...................
ممون میشیم راهنمایی کنید..
عزیز دمت گرم. الحق که پروفشنالینقل قول:
تا تنور داغه گفتم که دو تا سوال دیگه هم بپرسم:
سوال اولم اینه که من نمیتونم درایو c و درایوی که کسپرسکی تو اون نصب شده رو defrag کنم و این پیغام رو بهم میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(اینم آدرس عکس اگه لود نشد:)کد:http://upload.--------.com/1/1235802981.jpg
سوال دومم هم که البته از روی کنجکاوی میپرسم اینه که:
چند وقت پیش میخواستم که ویندوزم رو عوض کنم و از طریق دیسکت بوت درایو c رو فرمت کردم ولی از اونجایی که یادم نبود که قبلا ntfs کردمش برای همین درایو d فرمت شد که توش کلی چیز داشتم ولی وقتی به 12 درصد از فرمت رسید کامپیوترو ریست کردم
بعدا هم که درایو d رو نگاه کردم تا اونجا که یادم میومد و فضای اشغال شده رو از طریق properties نگاه کردم هیچی پاک نشده بود. حالا میخواستم از عزیزان بپرسم که پس این 12 درصد با درایو d من چی کار کرد؟
با تشکر
سلام دوستان
معنی این عکسا چیه؟
کسپر اسکای پدر مارو در آورد
همیشه آپ دیتش میکنما
نمیدونم چه مرگشه
همین الانم که عکسو گرفتم دراه آپ دیت میشه
و این تصویر
باید تو تاپیک سوالات و مشکلات کاسپر بپرسی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201416
چه اهمیتی واسه شما داره شما اون قسمتی را که بهش اشاره کردم نگاه کنیدنقل قول:
خیلی مهمه کسی نمی دونست؟!
میدونستمنقل قول:
اشتباه اومدم ببخشید
یه کلیک اینور و اونور ببین چی میشه
مراحل قبلي رو بدون مشكل رفتيد ؟ بعد از كپي شدن فايلهاي ويندوز تو درايو و ريستارت اين اتفاق مي افته ؟نقل قول:
با يه Cd XP ديگه هم تست كنيد
عکس های پیش فرض ویندوز برای اکانت در ویندوز اکس پی و ویستا در کجا و کدام پوشه قرار دارد؟
برای xp :نقل قول:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\User Account Pictures
Userinit Logon Application
حسین جون، ورودت به انجمن تبریک.نقل قول:
ما که نفهمیدیم چی میگی، یک بار دیگه پست بده. در مورد نحوه کار تو انجمن هم اگر مشکل داری تو این تاپیک بپرس
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=165140
سلام
خطای userinit logon application مربوط به چه مشکلی می باشد
من خدمات کامپیوتری سخت افزاری دارم چند وقت است که برای سیستمهای مشتریان بعد از یک مدت سیستم خطای زیر داده سیستم قفل کرده با سیستم ریستور نیز برگشت پذیر نیست
شرح کامل خطا:
Name:userinit logon application
publisher: Microsoft corporation
امیدوارم منظورم را فهمیده باشید همچنین لیست کامل ارورهای ویندوز را می خواستم
یک پست مشابه، در مورد خطای userinit.exe پیدا کردم. ببین جواب میگیری یا نه؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=10919
تفاوت ویندوز اکس پی اورجینال و غیر اورجینال در چیست.
سلام كسي نبود جواب مارو بده
موقع نصب بعضي از نرم افزار ها اين پيغام رو ميده
واجبه كمك كنيد
سلام.
وقتی هایبرنیت میکنم، انجام نمیشه و به جاش پیغام زیر میاد. دو روز هم هست ویندوز عوض کردم.
البته قبل از عوض کردن ویندوزهم، وقتی هایبرنیت رو میزدم یک پیغام خطا می داد و میگفت درایوی که الان تو عکس نشون دادم،
نمی گذاره هایبرنیت انجام شه، باید آپدیت بشه. ( البته بعد از تعویض ویندوز، درست شد و دو سه بار هایبرنیت کردم ولی امروز مشکلی که بالا گفتم به وجود اومد.
چه کار کنم؟
نقل قول:کد:http://support.microsoft.com/kb/907477
تشکر فراوان، ولی هم ما انگلیسیمون زباد خوب نیست، هم مقاله پر طول و طویلی بود. تو نخش خواهم رفت ولی بازنقل قول:
از دوستان کسی اگر قبلا این مشکل را داشته و راه حل دقیق را بگوید، بسیار ممنون خواهم شد. باز از اکسترم بابت
پاسخ متشکرم.
با سلامنقل قول:
احتما لآ بعضی از فایلهای ویندوز اشکال داره یا بهتره بگم ویندوزی که نصب کردین اشکال داره
حالا شما یکبار ویندوز رو ترمیرم کنید شاید درست بشه
از نظر سرعت و آپ دیت و کلآ قابلیت های ویندوزنقل قول:
ویندوز های غیر اورجینال بعضی از فایلهاشون هم مشکل داره
خيلي ممنون ولي من چند تا از اين نرم افزار ها كه چند تا تم و شبيه كردن به ويندوز ويستا نصب كردم ميشه مورد از اونا باشهنقل قول:
با سلام
احتما لآ بعضی از فایلهای ویندوز اشکال داره یا بهتره بگم ویندوزی که نصب کردین اشکال داره
حالا شما یکبار ویندوز رو ترمیرم کنید شاید درست بشه
اخه يه بار ديگه اين طوري شد اون نرم افزار هارو پاك كردم رديف شد:19:
بله از هموناستنقل قول:
در فایل shell تغییر ایجاد کردن
این فایل آیکون ها و...اصلی ویندوز در اون هست
سلام دوستان
من ویندوز XP رو Reapair کردم همه مراحل انجام میشه فقط وسط نصب ویندوز بعد از مراحل داس.
دو تا ERROR میده
Cannot a Read and Copy Saxem.dl و یک ERROR دیگه در همین مورد!!!
من با هر سی دی ویندوزی که زدم همین ERROR را میده؟ و پرس و جو کردم گفتن باید ویندوز و فرمت کنی!!
ولی من کلی اطلاعات رو درایو C که ویندوز روش نصب دارم که نمیشه ازشون صرف نظر کرد؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان
من یک مشکلی برای ویندوزم به وجود آمد که وارد ویندوز نمیشد مجبور شدم ویندوزم و Repair کنم.
خوب من این کار رو کردم بعد همه مراحل به خوبی پیش رفت ولی بعد از مرحله داس که تمام شد و سیستم ریستارت شد
در صفحه آبی دو تا ERROR که نوشته بود
Cannot A Read and Copy Staxmem.Dl
و یک پیغام دیگه شبیه همین پیغام که در این پنجره یک گزینه های Retry و Cancel و Brows داره که وقتی همین فایلهای را پیدا
میکنیم براش بازم قادر به کپی نیست و با کنسل کردن به کارش ادامه میده و نصب و تمام میکنه و موقع بالا امدن ویندوز سیستم
ریستارت میشود و کاری هم نمیشه کرد!!!
من چندین سی دی ویندوز عوض کردم ولی بازم همین پیغام و میدهد. من پرس و جو کردم گفتند بایستی ویندوز فرمت شود ولی
من کلی اطلاعات مهم در درون درایو C که سیستم روی ان نصب هست دارم.که با فرمت کردن درایو این اطلاعات از بین میروند.
حالا شما میدونید را حل این معما چیست؟
سلام دوستان
من یک مشکلی برای ویندوزم به وجود آمد که وارد ویندوز نمیشد مجبور شدم ویندوزم و Repair کنم.
خوب من این کار رو کردم بعد همه مراحل به خوبی پیش رفت ولی بعد از مرحله داس که تمام شد و سیستم ریستارت شد
در صفحه آبی دو تا ERROR که نوشته بود
Cannot A Read and Copy Staxmem.Dl
و یک پیغام دیگه شبیه همین پیغام که در این پنجره یک گزینه های Retry و Cancel و Brows داره که وقتی همین فایلهای را پیدا
میکنیم براش بازم قادر به کپی نیست و با کنسل کردن به کارش ادامه میده و نصب و تمام میکنه و موقع بالا امدن ویندوز سیستم
ریستارت میشود و کاری هم نمیشه کرد!!!
من چندین سی دی ویندوز عوض کردم ولی بازم همین پیغام و میدهد. من پرس و جو کردم گفتند بایستی ویندوز فرمت شود ولی
من کلی اطلاعات مهم در درون درایو C که سیستم روی ان نصب هست دارم.که با فرمت کردن درایو این اطلاعات از بین میروند.
حالا شما میدونید را حل این معما چیست؟
خوب اطلاعاتت رو بريز توي يك cd يا flash ارزشش رو كه داره.
در ضمن يه پست هم ميدادي كافي بود
اشکال از برنامه rollback rx بود. ورژن 7 البته. کلی از هارد رو اشغال میکرد. توصیه میکنم اگر خواستید از ورژن 8نقل قول:
استفاده کنید.
دوستان یه سوال . ممنون میشم جوابمو بدید :
صدای بوق مادر برد رو آیا میشه کم کرد؟؟؟؟. ( نمیخوام کاملا قطع بشه )
اگه راهی هست که صدای بوق مادر برد رو که موقع بوت سیستم میاد کم کرد بهم بگید ممنون میشم .
سلام.من مدرس درس سیتم عامل برای مقطع هنرستان هستم.یکشنبه قراره system monitor رو درس بدم اما مفهوم شمارنده رو نفهمیدم.لطفا تا قبل از یکشنبه راهنماییم کنید .ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نمیشه/ این کار را کردنقل قول:
سلام,باید چیکار کنم که ویندوز مدیا پلیر فایل های دی وی دی رو پخش کنه؟
دستور sfc /scannow را در run بنویس و cd ویندوزی که نصب کردی را هم بذارنقل قول:
اروری که گفتین توی این مایه هاست یا نه؟
اگه آره توی cmd اینو بنویس:
esentutl /g C:\Window\security\database\secedit.sdb
یادو رفت بگم CD ویندوز هم قبل از اجرای دستور بذار
سلام
من وقتی سیستم رو روشن میکنم تا مدتی توی بخش Network Connections نمی تونم برم. دلیلش چیه ؟