بله n85 از نظر منم قیافه و استیل قشنگی نداره ....
Printable View
بله n85 از نظر منم قیافه و استیل قشنگی نداره ....
خب عزیز برا همین میگم از روش هک برید.نقل قول:
چون روش هک نیازی به کامپیوتر برا دیدن اون پوشه نداره دیگه.
وقتی شما حالت هک را فعال کنید، می توانید محتویات این پوشه private را از تو خود گوشی و برنامه x-plore ببینید و فولدر مورد نظر را پیدا کنید و فایل های درونش را پاک کنید.
مرسی.یکی از نرم افزارها رو پاک کردم درست شد.
سلام من یه گوشی نوکیا N95 8gb خریدم اما سیستم gps رو بلد نیستم راه بندازم ایا میتونید منو راهنمایی کنید....و نرم افزار های مربوط به اون رو به من بدید....
من این گوشی رو 450 خریدم به نظر شما خوبه؟
البته گوشی 6630 رودادم با 370 تومن سر
در ضن گوشی هم نو خریدم
با تشکر...........
نقل قول:
خوبه
برای gps به ابن صفحه برید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
خب دیگه دوستان ، بعد از مدت ها کنکانش و جستجو در مورد یه گوشی خوب به این نتیجه رسیدم که بازم همون 8گیگ رو بگیرم که واقعا گوشی تکیه و عیب و ایراداتش از همه ی گوشی ها کمتره...
دیگه بیخیال امنیا و ان96 شدم ، محاله که هردوتای اینا بتونن یه گوشی کامل و یه دست مثل 8گیگ باشن!
به هرحال بعد از گذشت دقیقا 1 ماه دوباره برمی گردم به همین کلوپ و همین تاپیک...
تبریک می گم مجتبی جون. دقیقا مثل من که 4بار گوشیمو فروختم دوباره رفتم سراغش. هر چند کیفیت اون اولی رو نداره ولی خوب......نقل قول:
من پیشنهاد میدم n85 بگیری.
خیلی سرتر از 8 گیگ هست.
قیمتش هم یکیه ظاهرا
Only 95
only 8gig
میتوتم دلیل این حرفتونو بدونم .... البته با مدرک ....؟نقل قول:
شما اولین نفری هستی که میگی 85 از 8 گیگ بهتره ...!!!!!!
fm transmiter داره
شارژش بيشتره
سيمبين 9.3 هست.
مموريش خارجيه
وضوح تصويرش بالاتره به علت استفاده از تكنولوزي led در lcd
محافظ دوربين داره
صداش بالاتره
خیلی ممنون مهدی جان ، دوباره همون 8گیگو می گیرم ولی کیفیت که گفتی ، چرا گوشی هایی که گرفتی کیفیت همون اولی رو ندارن؟؟؟نقل قول:
مشکل خاصی دارن؟!
دقیقا امینی بیو عزیز راست میگن...
ان85 یه گوشی کاملا به صرفه تر است تازه ایشون اولین نفر هم نیستن 1000 مین نفرند..
من خودم به مجتبی عزیز هم گفتم 85 بگیره....
چون تو دوره ی جدیدی که میاد 2009-2020 حتما مموری 8 گیگ کم میاد واسه ی یه گوشی مطمئن باشید....
تازه سیمبین 9.3 بعدا برتریهاشو رو میکنه منتظر باشید...
منتظر باشید چون چیپ گرافیکی و CPU با قدرت 332 و dual برتریهاش بعدا نشون میده!
تازه دیزاین 85 کجاو 95 8گیگ کجـــــــآ!
نه مشکل خاصی که ندان ولی به نظرم یه کم جنس بدنه فرق داره . تو اینستال کردن برنامه ها تو مموری ضعیفتره اینو با همون گوشی اولیم تست کردم. یعنی رفتم سراغ اونی که بهش فروخته بودم(دوستمه) دو تا بازی سیمبیان با حجم 5مگ رو همزمان اینستال کردم گوشی اولیم نصبش تموم شد ولی این جدیده هنوز یک سوم راه بود:31: ولی به نظر من ایراد خاصی نیست.نقل قول:
اینم یه حرفیه. من خودم الان رو سیستمم هارد 1ترابایت (البته اکسترنال) دارم بازم کمه به نظرم. ولی واسه یه گوشی به نظرم 8گیگ خیلی زیاده. مگر اینگه هر چی تو هاردت داری بخوای تو جیبتم باشه.نقل قول:
چون تو دوره ی جدیدی که میاد 2009-2020 حتما مموری 8 گیگ کم میاد واسه ی یه گوشی مطمئن باشید....
اصلا بحث 8 گیگ و 16 گیگش نیست. (ضمن این که اینم هست)
بحث اصلی اینه که مموری خارجی خیلی راحت تر و ایمن تره.
تازه يادم رفت بگم:
قابليت شارژ با usb
دوست من اتفاقاً شارژ شدن با usb یه نقطه ضعف برای گوشی حساب میشه ....
چون نوسانات بوق و همچنین قدرت پاور سیستم همگی روی باتری گوشی اثر میذارن ...
ثانیاً شاید شما میخواهید یه برنامه ای رو از روی سیستمتون روی گوشی نصب کنید پس مجبورید گوشی رو با کابل به سیستم وصل کنید و شاید نخواین گوشی شارز بشه تکلیف چیه ..؟
.
.
.
در ضمن فکر نمیکنید نداشتن اینفرارد یک ضعف بزرگ بری گوشی حساب میشه ....؟؟
ممکنه بگی نه چون بلوتوث داره ... ولی نه دوست من اینفرارد در زمان خودش ممکنه خیلی کمک بزرگی بهت بکنه ....
شاید مجبور بشی یه فایلی رو برای کسی که گوشیش بلوتوث نداره با اینفرارد بفرستی ... اون موقع چیکار میکنی ..؟
شاید دلت بخواد برنامه ریموت کنترل رو روی گوشی نصب کنی و ازش به عنوان کنترل مثلاً تلویزیون استفاده کنی ..؟ اون موقع قضیه چیه ..؟
.
.
.
فکر نمیکنی cpu دو هسته ای خیلی بهتر از cpu تک هسته ای 85 عمل میکنه ...؟
بله همه اینا قسمتی از برتری N95 8GB در مقابل N85 هست ....
ثانیا ً این گوشی خیلی وقته به بازار اومده و همه ملت با نقاط ضعف و قوتش آشنا هستن ولی بزار یه مدت از ورود N85 بگذره و نقاط ضعف و قوتش به همگان معلوم بشه اون موقع بازم بیشتر متوجه اختلافشون میشی ....
خب شما نقطه قوتاي 8 گيگ را گفتيد منم نقطه قوتاي 85 را.
حالا مقايسه كنيد ببينيد كدومش سرتره.
نقل قول:
fm transmiter داره
شارژش بيشتره
سيمبين 9.3 هست.
مموريش خارجيه
وضوح تصويرش بالاتره به علت استفاده از تكنولوزي led در lcd
محافظ دوربين داره
صداش بالاتره
قابليت شارژ با usb
نقل قول:
نداشتن اینفرارد
تک هسته ای 85
شارژ شدن با usb
دوست من بازم میگم شارژ شدن با usb جزو نقاط ضعف گوشی هست نه نقطه قوت ...!!!!!
در ضمن کی میگه صدای N85 بیشتره .... به خداوندی خدا قسم میخورم همین امروز طرفای ساعت 3 با دوستم علاالدین که براش N85 بگیریم وقتی خرید یه آهنگو با بلوتوث گوشیم براش فرستادم که صداشونو مقایسه کنیم بازم میگم به خدا صدای پخش N95 8gb بالاتر و بهتر از N85 بود ... دیگه مقایسه از این مستند تر میخواین ...؟؟؟؟؟؟
ثانیاً میتونید به پست 319 این لینکی که گذاشتم توجه کنی که همین بنده خدایی هم که این گوشی رو گرفته به صدای کمش اعتراف کرده ..!!!! حالا شما دیگه چی میگی ..؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=255315&page=32
من یکبار گفتم بازم میگم.با این قیمتی که n85 داره اصلا نمی ارزه.مگه آدم دیوانست گوشیه خوشگل و با صفحه به این بزرگیو ول کنه n85 بگیره اونم با قیافه ضایعش.تازه این دوستمون گفتن سیستم عاملش جدیدتره.به نظر من سیمبین چه تفه ایه که جدیدتر بودنش در این حد مهم باشه.بین سیمبین n73 با n95 8gb چقدر تفاوت هست؟برنامه بیشتری روش نصب میشه؟اگه مثلا ngage روی n95 کار میکنه به خاطر سخت افزارشه نه سیستم عاملش.
در جواب دوستی که گفته بودن صدای n95 8gb کمه می خواستم اینو بگم که احتمالا صدای ورژن های پایین ترش رو مقایسه کرده .
منظورم قبل از آپدیت کردن موبایل هست آخه ورژن های 10 صداشون نسبتا ضعیف هست.
و در جواب دوستی که گفتن سیستم عامل چیه بابا دست مریضا پس ما کامپیوتریها هم تحفه نیستیم؟!!.... نه بابا همه چی هست و سیسم عامل اما خوب تفاوت برای یکم بالا تر پایین تر اندازه 9.2 تا 9.3 محسوس نیست.
با سلام خدمت همه دوستان
غیر از مطالبی که دوستان گفتند یه مطلب بدون تعصب خدمت طرفداران n85اینکه با مقایسه عملی که بین دوگوشی n95 8gigو n85در مورد عکسهای گرفته شده انجام دادم توی مقایسه عکسهای 2گوشی وبا درجه مشخص و ثابتی از زوم برای هر دو عکس گوشی، عکس گرفته شده باn85بسیار نا واضح و کدر و نا شفاف بوددر مقایسه باn95 8 gig یه جورایی کیفیت عکسش شبیه سونی اریکسون مدل k850بود که به هیچ عنوان به n958gigنمی رسه.....پیروز باشید
اولا من نه خودم n85 دارم كه ازش دفاع كنم نه داداشم نه بابام.نقل قول:
تازه این دوستمون گفتن سیستم عاملش جدیدتره.به نظر من سیمبین چه تفه ایه که جدیدتر بودنش در این حد مهم باشه
بعدشم ميگند گربه دستش به گوشت نمي رسيد .....
البته جسارت نباشه.
ولي اين چه حرفيه شما مي زنيد؟
مي خوام بگم معلومه كه سيستم عامل بالاتر بهتره.
در اين مورد هم مخالفمنقل قول:
غیر از مطالبی که دوستان گفتند یه مطلب بدون تعصب خدمت طرفداران n85اینکه با مقایسه عملی که بین دوگوشی n95 8gigو n85در مورد عکسهای گرفته شده انجام دادم توی مقایسه عکسهای 2گوشی وبا درجه مشخص و ثابتی از زوم برای هر دو عکس گوشی، عکس گرفته شده باn85بسیار نا واضح و کدر و نا شفاف بوددر مقایسه باn95 8 gig یه جورایی کیفیت عکسش شبیه سونی اریکسون مدل k850بود که به هیچ عنوان به n958gigنمی رسه.....پیروز باشید
در رده بندي دوربين 8 گيگ پايين تر از 85 و 95 كلاسيك قرار ميگيره.
رضمن كيفيت صفحه نمايش را مقايسه كنيد:نقل قول:
کاور لنز دوربین ان 95 – متاسفانه بعد از مدتی و به مرور زمان توانایی خود را از دست میداد و این موضع یکی از مشکلات اساسی برای این رده از گوشی ها بود.خوشبختانه طراحان,این مشکل را در ان 85 برطرف کرده اند.احتمالا تنها نقطه ضعف در ان 85 کلید navigation آن است که از پلاستیک نرم ساخته شده است.به هر حال ما تاکنون با گوشی هایی که کلیدهایی از این نوع داشته اند با مشکل جدی مواجه نشده ایم, بنابر این شما نیز با ان 85 به مشکلی برنخواهید خورد.
N85 (سمت چپ) در مقابل N95
N85 (سمت راست) در مقابل N96کد:http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/n85/n85compare/n85-n95-1.jpg
کد:http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/n85/n85compare/n85-n96-1.jpg
ببخشید جسارت نباشه ها...قیاس به نفس نکنید...ثانیا چندتا ازمرایای سیستم عامل n85 را نصبت به n95 8gb بگید(همینطوری نگید)
ثانیا من گوشیمو تازه خریدم n85 نخریدم چون بیخوده.
یعنی سیستم عامل بالاتر مزیتی نسبت به سیستم عامل پایین تر نداره؟!!!نقل قول:
این همه برنامه نویسا و .... میشینند خودشونو جر میدند!! سیستم عامل بالاتر و بهتر عرضه می کنند، اونوقت شما میگی چه مزیتی داره؟!!!
اگه شما اینجوری معتقدی، من دیگه حرفی برا گفتن ندارم.
خب چرا امینی جان ، مزیت که داره ولی همیشه ورژن های بالاتر موفق تر نیستن...نقل قول:
این چیزیه که بارها ثابت شده!
1-کسی نگفت هیچ فرقی نداره.گفتم وقتی ملاک انتخاب گوشی هست که دوتا گوشی از بقیه جهات مثل هم باشن یا مثلا فرق دو سیستم عامل در حد n70 و n95 باشه.اون وقت یک فاکتور مهم هست.
2-من قصدم کمک فکری برای کساییه که میخوان گوشی انتخاب کنند نه جرو بحث کردن با عقل های کل این فروم.
3-انتخاب بین این دو گوشی بسته به کاربر اون داره..اگه یه نفر قشنگی براش مهم نیست.باقی موندن اثر انگشتم مهم نیست.صفحه بزرگ هم مهم نیست.کارش با سیمبین هم در حد چند نرم افزار و بازیه با گرافیک پایینه خ.ب بره n85 بگیره که پردازندش مثل 8gb دوهسته ای نیست و پردازنده گرافیکم نداره.سیستم عاملش بالاتره.البته با این ملاک ها بازم این گوشی در مقابل یه سری گوشی های دیگه ممکنه کم بیاره.
اما سرعت و گرافیک بالا براش مهمه n95 8gb.
دیگه قضاوت با کساییه که می خوان گوشی بخرن که وقتی دارن این همه پول میدن چشمشونا به قدرت واضح 8gb بپوشونن و چون سیستم عامل n85 یکوچولو بالاتره اینو بگیرن.
وفتی سیستم عامل بالاتر میره باید انتظار داشت محیط قشنگتر بشه یا سرعت یکمی بالا بره یا برنامه بیشتری نصب بشه.
در n85 محیط قشنگتر شده(یکمی)سرعتشم شاید زیاد شده باشه اما پردازنده 8gb دوهسته ای هست و برتری به وجود نمیاد.من با n85 کار نکردم ولی فکر کنم برنامه کمتری روش نصب بشه چون جدیده و برنامه های خاصی که تفاوت های دو سیستم عامل براشون مهمه هنوز براش ساخته نشده ...البته اکثر نرم افزار های s60 v3 باید روش نصب بشه.
آخرشم همه چیز بر میگرده به سلیقه شخص.
آقای amini-bio هم اگه خیلی توی کف این گوشین برن بخرنش و عقیدشونا به همه تحمیل نکنن.همه نظرشونا دادن پس این بحث بیخود را تموم کنیم بهتره
من این یه قسمت رو تایید می کنم...نقل قول:
جدای بقیه ی صحبت هایی که شد فرق بین 85 و 95 8گیگ واضحه و نیازی به بحث نداره مگر در بعضی موارد از مقایسه!
نمونش ویندوز ویستا در برابر ویندوز xp.نقل قول:
کاملا درسته مهدی جان!
مثالت خیلی قشنگ و بجا بود...
امینی جان نمیدونم چرا ولی خودتم میدونی داری الکی از یه گوشی که خودتم نداری و فقط تعریف و تمجیدشو از این و اون شنیدی طرفداری میکنی ....
آخه بابا جان ما که از خدامونه یه گوشیه خوب بیاد بریم بخریم و به قوله بچه ها حالشو ببریم ولی آخه هر چی فکر میکنم میبینم این دور از جون حماقت محضه که یه نفر بره N95 8GB خودشو بفروشه و بره N85 بگیره ....
استیل و زیبایی که N95 8gb داره آخه کجا N85 داره ....؟
بازم میگم خودتم میدونی فرقشون خیلی زیاده ولی نمیدونم چرا این همه تلاش میکنی که به بقیه بقبولونی که اینطور نیست ...
.
در ضمن گوشی رو که نمیشه هک کرد باید انداخت دور ....
خدا عجب حال و حوصله ای به شما داده.
بابا بیخیال. اخه ارث باباتونه که سرش بحث میکنید؟
3 صفحه س که این میگه 8 گیگ خوبه اون میگه 85.
چی به شما میرسه؟؟؟؟
اخرش هم کار به بن شدن یکی از طرفین تموم میشه. بی خیال. تاپیکو منحرف نکنید.
یه سوال داشتم ورژن گوشیم 20بود اپدیت کردم شد30حالا چه امکاناتی اضافه شده منکه چیزی نفهمیدم میشه راهنماییم کنید
ای بابا.
چه کردیم ما تو این تاپیک 8 گیگ!!
غیرت همه دوستان را برانگیختیم.
خب ما هم که چیزی نگفتیم.نقل قول:
-من قصدم کمک فکری برای کساییه که میخوان گوشی انتخاب کنند نه جرو بحث کردن با عقل های کل این فروم.
3-انتخاب بین این دو گوشی بسته به کاربر اون داره..اگه یه نفر قشنگی براش مهم نیست.باقی موندن اثر انگشتم مهم نیست.صفحه بزرگ هم مهم نیست.کارش با سیمبین هم در حد چند نرم افزار و بازیه با گرافیک پایینه خ.ب بره n85 بگیره که پردازندش مثل 8gb دوهسته ای نیست و پردازنده گرافیکم نداره.سیستم عاملش بالاتره.البته با این ملاک ها بازم این گوشی در مقابل یه سری گوشی های دیگه ممکنه کم بیاره.
اما سرعت و گرافیک بالا براش مهمه n95 8gb.
حرف شما کاملا منطقیه.
هر کس بسته به سلیقه و نیازش گوشیشو انتخاب می کنه.
اگه کسی fm transmiter
مموری خارجی
وضوح تصویر بالاتر
محافظ دوربین
سیستم عامل بالاتر
شارژ با usb
و مدت شارژ بیشتر براش مهم نیست بره 8 گیگ بخره!
من خودم بیشتر از 15 ماهه که n95 کلاسیک دارم و تا خراب هم نشه گوشیم را عوض نمی کنم.نقل قول:
آقای amini-bio هم اگه خیلی توی کف این گوشین برن بخرنش و عقیدشونا به همه تحمیل نکنن.همه نظرشونا دادن پس این بحث بیخود را تموم کنیم بهتره
ولی اخبار و اطلاعات گوشی های جدید را همیشه دنبال می کنم.
ما مخلص مجتبی عزیز هم هستیم.نقل قول:
کاملا درسته مهدی جان!
مثالت خیلی قشنگ و بجا بود...
ولی مجتبی جان زیاد هم قشنگ نبود!!
چون 9.3 سیستم عامل بالاتری هست که سیستم عامل پایین تر از خودش یعنی 9.2 را ساپورت می کنه.
پس یکم با مبحث ویندوز فرق داره.
این که 100 %نقل قول:
ولی آخه هر چی فکر میکنم میبینم این دور از جون حماقت محضه که یه نفر بره N95 8GB خودشو بفروشه و بره N85 بگیره ....
بازم میگم خودتم میدونی فرقشون خیلی زیاده ولی نمیدونم چرا این همه تلاش میکنی که به بقیه بقبولونی که اینطور نیست ...
.
در ضمن گوشی رو که نمیشه هک کرد باید انداخت دور ....
ما اینا را برا کسایی میگیم که می خواند گوشی نو بخرند.
نظرات را بشنوند و خودشون تصمیم بگیرند کدوم بهتره.
منم گفتم که 85 چه فرقایی داره که 8 گیگ نداره!
درضمن من منکر ارزش هک نیستم.
ولی برا کسی که n-gage نخواد مثل من و ساین هم بلد باشه، هک زیاد به چشم نمیاد (بازم میگم هک امکان خیلی خوبی هست)
ولی 2! - مطمئن باش ورژن بعدی 8 گیگ هم که عرضه میشه قابلیت هک با این روش ها را دیگه نداره.
پس ورژن های آینده این 2 گوشی از نظر قابلیت هک دقیقا مشابه خواهند بود (چه هک بشند چه نشند)
به هر حال من بحث را تو این تاپیک همین جا تموم می کنم.
امیدوارم مفید بوده باشه.
اگه کسی تمایل به بحث و تبادل نظر بیشتر بود، در یه تاپیک مقایسه یا در پیغام شخصی و یا عمومی، حاضرم ادامه بدم.
موفق باشید.
دوست من هر جا بگی منم حاضرم باهات بحث کنم .... فقط آدرس لینکو بده ....
بحث رو تموم کنین لطفا
یکی از آشنایان ما تازه ان95 گرفته شاید 6..7 دقیقه طول میکشه نا کانکت بشه به ماهواره
جی پی اسش مشکل داره ؟
یه نکته دیگه تو نصب و اجرای برنامه کند تر از 95 های قدیمی هستش
مخصوصا تو نصب برنامه (شاید 2 برابر طول میکشه )
همه بلایی هم سرش آوردم از ریست و فورمت گرفته تا آپ !!!
انگار سی پی اش رو عوض کردن با 81 و 78 !!!
به نظر من اگه کسی با این وضع کیفیت و کارایی می خواد 95 بخره ارزش نداره ! (کیفیت ساخت گوشی هم پایین اومده بود)
البته من این نکته رو تو خیلی از گوشی هایی که داشتم دیدم
مثلا 73 ام که کیفیتش زمان تا آسمون بود
داداش یکی جواب مارو هم بده ثواب داره
عارف جان خیلی از تغییراتی که با آپدیت به گوشی اضافه و یا کم میشن محسوس نیستند یعنی اونجوری نیست که مثلاً آیکونی اضافه و یا کم بشه .... بیشتر این تغییرات مثلاً در حافظه داخلی گوشی و یا توی مدت شارژ شدن گوشی و ... لحاظ میشه ...