چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حمله کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حمله کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره بردیا هستشنقل قول:
بچه ها لطفا آدم دعوت میکنید درست حسابی دعوت کنید.هر کی 50 امتیازه هست و ترایب نداره که نباید بیاریدش توی گروه.این جوری باشه من مجبور میشم با مشورت میلاد قابلیت دعوتنامه رو بردارم
مختصاتش رو بگو امتیازش اینا رو بگو شاید من کمکت کردمنقل قول:
نه.حمله نکن اصلا.فعلا هدف اصلی ما اسرائیلیا هستش.um 73.
خواستی حمله کنی به یکی ازینا حمله کن.نمیخوایم فعلا با کوکها توی وضعیت جنگی قرار بگیریم.
من سفر بودم نميدونستم ترايب جديد زديد واسه همين رفتم تو يه ترايب ديگه كه يكي از بچه هاي P30 هم اونجاست. اگه خواستيد باهاشون متحد شيد.
[KoO]
ببخشید مشکل از من بود گفتم شاید کمک دست باشندنقل قول:
Coordinates:285|629Points:275نقل قول:
نه میلاد جون.اسمش رابین هست.هلندیه و 17 سال سنشه.من کسایی رو دعوت میکنم که فعالیت دارن توی بازی.زیر نظرش میگیرم اگر دیدم خوب نیست خودم بهش اخطار میدم.تا حالا پیشرفتش بد نبوده.نقل قول:
بردیا گفتم تو 2صفحه پیش چرا ول کردم تریب رو ولی دوباره برگشتم
منم هستم تو جنگ با اسرائیلیها
خوبه پس خودتو آماده کن.همه بیسیماتون روشن باشه.هر وقت رمز مقدس یا باب الحوائج رو شنیدید حمله رو آغاز میکنیم.:31:
آقا Nobleman خیلی گرونه چون اگه بهش برسی بازم نمیتونی بسازیش
میلاد اینو میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5
وضعیت ما اینه
جواب نمي ديد؟نقل قول:
آره.نوبل من خیلی گرونه.ما هم برای حمله به اسرائیلیا به دنبال نوبل من هستیم.چون اول باید یه دهکده که نزدیکشون هست فتح کنیم.بعد اگر بشه نیروها رو اونجا مجتمع کنیم و بعد شبانه بهشون حمله کنیم.
الروند جان ما الان با اونا در وضعیت ناپ هستیم.البته کمی به خاطر کل کل من تا دم جنگ هم پیش رفتیم ولی فعلا آتش بس هستیم.امتیازت چقدره؟بیا توی ترایب خودمون.میخوای دعوتت کنم؟
امتيازم 1138 است.
در مورد دعوت هم نمي دونم بايد فكر كنم.
پس باید وایسیم تا یکی نوبل من بسازه؟؟؟
الروند دعوتت کردم.از ترایب اونا بیا بیرون بیا توی ترایب خودمون.همون کاری که قبلا من کردم.منم اونجا بودم ولی تا این ترایب زده شد اومدم اینجا.
آره.میلاد داره سعی میکنه نوبل من بسازه.فرصت میخواد.منم اگر بتونم میسازم.الروند فکر رو بیخیال.بیا پیش خودمون به قوی تر شدن ترایب کمک کن.اون یکی که عضو کوک هست و مال سایت خودمون هست کیه؟
اسمش mamacila هست يا تو همين مايهها
آقا تبريك بگيد.
بچه ها من دیگه داره درسم شروع میشه
هرکی دوس داره PM بذاره واسم که user و pass ام رو بدم بره w11 ادامه راهمو بده
اسمتون رو بگید دعوت کنیم (ورلد 10 ما دعوت میکنیم ورلد 11 = صفا جان)نقل قول:
چشم داداش متحد میشیمنقل قول:
بله میدونمنقل قول:
بله من میسازم بردیام بتونه میسازهنقل قول:
بچه ها بدون من نقشه ی جنگی نکشید!!!!
راست میگی درسا داره شروع میشه منم کم کم خداحافظی باید بکنم.
دوستان هر لغبی میخواید بگید!
ولی King نمیشه توش داشته باشه
Elrond خوش اومدی
بچه ها کسانی که میخوان تازه تو بازی ثبت نام کنن نذارید تو ورلد 10 ثبت نام کنن چون الان خیلی دیره بخوان تو 10 از صفر شروع کنن ولی تو 11 خیلی راحت میتونن بازی کنن.چون بازیکن خیلی قوی هنوز وجود نداره...
یه چیزی هم در مورد نوبل من بگم.شما با یک بار حمله نمیتونید دهکده طرف رو بگیرید.حداقل 4 بار باید با نوبل من حمله کنید که هر دفعه حدود 30% از loyalty دهکده کم میشه و اگه همه حملاتتون با موفقیت انجام شه دفعه چهارم میتونید دهکده رو بگیرید.هیچ وقت نوبل من رو تنها یا با ارتش کم نفرستید چون میمیره و خسارت زیادی میخورید.همیشه قبل از اینکه با نوبل من حمله کنید یه حمله با نیروهای زیاد بکنید تا نیروهای دفاعی حریف رو نابود کنید و حمله دوم رو با نوبل من بفرستید.این چیزهایی بود که به ذهنم میرسید.اگه سوالی بود بپرسید.
اگه دوتا داشته باشیم چی؟(اصلا میشه؟)
بچه ها این جاسوسه سریش شده چی کار کنم؟
ببینید چه جاسوسه پر روییه!!!!!!
hema93 today at 21:37
ok then as u wish u r the loosers.
hema93 today at 21:35
now pls answer me. i need to leave KOK as soon as possible
hema93 today at 21:30
pls answer on me. i know that u read what i write but why dont u answer
hema93 today at 21:27
pleaaaaaaaaase i want to join u.
why dont u reply on me
hema93 today at 21:24
bec. i found that KOK didnt treat me with respect and i want to go to a tribe that is not too strong so that i help it become stronger
آره میشه.اگه دو تا باشه تعداد حملات نصف میشه.هر چقدر بیشتر باشه سریعتر روستا رو میگیرید.نقل قول:
من دو مورد به ذهنم رسیدنقل قول:
اولیش اینکه فقط نوبل من از loyalty طرف کم میکنه یا یونیت دیگه ای هم این قابلیت و داره ؟
دومیشم اینکه این در صد loyalty رو از کحا میشه فهمید ؟
1-فقط نوبل من این کار رو میکنه.نقل قول:
2- درصدش که اول 100 هست.بعد از اولین حمله مثلا میشه 70 و همینطور با حملات بعدی کم میشه.در هر ساعت هم 1 درصد بهش اضافه میشه.مثلا اگه شما یه حمله کردید و شده 70 اگه تا 5 ساعت دیگه حمله نکنید میشه 75 یا اگه تا 30 ساعت با نوبل من حمله نکنید میشه 100.
باز هم میگم اعضای جدید به هیچ وجه تو ورلد 10 نرن!
هادی بابا نونمون رو آجر نکن!
به حرفش گوش ندید تبلیغ میکنه ( :) )
حالا که اینجوری شد با 4 تا نوبل من حمله میکنم که در جا بگیرمشنقل قول:
بعد یه سئوال دیگه وقتی با نوبل من یه دهکده رو میگیری نوبل من از بین میره یا بازم میشه از استفاده کرد ؟