نقل قول:
دوست عزيز شما نميتونيد تايپيك يا پستي رو كه زديد پاك كنيد فقط نام و عنوان تايپيك تا 15 دقيقه و پست هاتون رو در هر زمان كه خواستيد ميتونيد ويرايش كنيد، در ضمن براي پاك كردن تايپيك ها يا پستها ميتونيد از مديران كمك بخواهيد.
نقل قول:
دوست عزيز شما نميتونيد تايپيك يا پستي رو كه زديد پاك كنيد فقط نام و عنوان تايپيك تا 15 دقيقه و پست هاتون رو در هر زمان كه خواستيد ميتونيد ويرايش كنيد، در ضمن براي پاك كردن تايپيك ها يا پستها ميتونيد از مديران كمك بخواهيد.
یا میتونید روی این علامت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنی و بگی که این تاپیک پاک بشه یا اسمش عوض بشه .
سلامنقل قول:
شما برو به قسمت تنظیمات کاربر بعد هم به قسمت ویرایش اختیارات بعد هم در قسمت تاريخ & اختيارات زمان بعد هم *فرق ساعت محل سکونت شما را با گرينيويچ GMT مشخص کنيد*. رو تنظیم کن روی یافتن تنظیمات اتوماتیک وار DST. در بالا هم GMT +3:30)Tehran رو انتخاب کن.
مال من همينجوريه ولي بازم 1 ساعت عقبهنقل قول:
سلامنقل قول:
اگه درست نشد چیزهایی که گفتم رو عوض کن شاید درست بشه.
اگه درست نشد به مدیران بگو.
من اين تنظيم هارو كلي عوض كردم تا شايد درست بشه ولي هر كار كردم نشد.نقل قول:
چه جوري به مديران بگم؟
به این نام کاربری پیام خصوصی بده Meisam
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
شما باید در قسمت بخش زمان تنظیمات GMT رو روی kabul +4:30 قرار بدید نه تهران
من اين كار رو كردم دوساعت تغير كرد اينو قبلا توضيح دادمنقل قول:
ولی من اینکارو کردم و :نقل قول:
واحد زمان برحسب GMT +4.5. ساعت هم اکنون 02:23 PM.
درسته من اين بار كه تغيير دادم درست شد ممنون
:2:مرد حسابی...نقل قول:
مگه من مرض دارم این کار رو کنم؟
سولم رو جواب بدین بینم؛بی ادب ها
دوست من موقعی که روی گزینه Quick reply to this message ( همان قلم پر روی کاغذ که سمت راست پاین هر پست است)بزنی بخش نقل قول پست قبلي در اين پست ؟ فعال میشه که با کلیک کردن رو ان ان پست رو نقل قول میکنه.البته فقط یک پست .در صورت زدن پست دیگر قبلی پاک میشه.در حالت عادی تا وقتی پستی را نقل نکنید ان تیک فعال نمی شه.نقل قول:
سلام
چرا پی سی ورلد دکمه ی تشکر نداره . میشه مدیران واضح توضیح بدن که از اول نداشته و یا غیر فعال شده ؟؟
واضح توضيح ميدم که از اول نداشتهنقل قول:
میشه مدیران واضح توضیح بدن که از اول نداشته و یا غیر فعال شده
نقل قول:
دلیلش برام خیلی مهم تر بود . چون همه ی فروم ها این دکمه رو دارن و کسی که واقعا زحمت کشیده تشکر ماندگار میشه . دلیلش چیه که این امکان رو نداره ؟
ممنونم؛به این میگن جواب:46:...نه اون جواب بی ادبانه قبلی.:21:نقل قول:
گر چه جوابی داده نشد ولی تز من خیلی از دوستان اینه که دکمه ی تشکر بین ما و کاربرانی که فقط تعداد پستشون بالاست فاصله ی منطقی ایجاد می کنه .
سلامنقل قول:
شما برو در قسمت پیشنهادات و انتقادات بگو شاید بزارن.
سلام . چرا نمیتوانم در تایپیکی مشترک شوم
باسلام
راستش نمیدونم چرا هر پستی میدم این اکوا اونو به بخش تراش انتقال میده اخه من چه گناهی مرتکب شدم؟
اگه میشه دلیل این رو به من بگید واقعا نمیدونم.
سلامنقل قول:
شما تازه واردی یعنی تازه عضو شدی. نمیتونی.
چرا جدیدن بعضی مواقع سایت بالا نمیاد؟
و اینکه چرا در ارسال جواب سریع نقل قول پست قبلی در این پست خاموشه و نمیشه فعالش کرد؟
ممنون.
نقل قول:پست های شما رو نگاه کردم . تعداد بیشتری باید پاک شه . :20:نقل قول:
درخواست نرم افزار ف ی ل ت ر ش ک ن
قوانین انجمن و تالار ها رو مطالعه کنید و بهش عمل کنید . اونوقت پستی از شما پاک نمیشه
نقل قول:سلامنقل قول:
جواب داده میشه اما نه فوری .
یک : اینکه همه فروم ها چیزی رو دارن دلیل نمیشه که حتما اینجا هم پیاده بشه . فروم های دیگه سیاست خودشون رو دارن . پی سی سیاست خودش رو . پس فردا هم کسی میاد و میگه چرا دنبال موس تو انجمن گل و بلبل راه نمیوفته یا بکگراند برف نمیاد و تگرگ نمیزنه یا وقتی سایت رو باز میکنیم صفحه زلزله نمیاد ، اینا تو این همه سایت هست
دو : دکمه تشکر به پردازشگر سایت فشار میاره . فشار بیهوده . ( اطلاعات بیشتر رو از سینا بپرسید )
سه : اگر این موضوع نبود برای مشکل سیستم راه حلی پیدا میکردیم اما :
در دید مدیریت انجمن دکمه تشکر جز اینکه به مکانی برای یار گیری و طرف دار جمع کردن و پیوستن به حاشیه ها تبدیل بشه سودی نداره .
همین الان میتونید سری به فروم های محبوب و بسیار پر طرفدار منشعب از پی سی ( اسپمر های محبوب و دوست داشتنی پی سی ورد ) که دارای همه چیز های خوب نداشته پی سی ورد هستند بزنید .
آقای محبوب و پر طرفدار ( فعال حاشیه ها ) 100 ها تشکر زیر اسمش یدک میکشه و اون خانم فعال در اون انجمن علمی کلا تشکرش به 10 هم نمیرسه .
اون چه که ما دیدیم در دیگر انجمن ها باعث شد عطای این کالای لوکس رو به همون انجمن های پر طرفدار ببخشیم تا در جمع دوستانشون خوشگذرانی کنن و خودمون در این انجمن مهجور ، فقیرانه به کارمون ادامه بدیم .
نکته دیگری عرض کنم و اون اینکه در دید مدیران انجمن تعداد بالای پست نشان هیچ مفهومی نیست . اینجا کیفیت برسی میشه و ملاکه . نه کمیت .
يه سوال چرا اين پيغام خصوصي من را نميفته؟!
کاملا تایید میشهنقل قول:
طرف تو بعضی فروم تو تالار عکس از هر پستش 20 تا تشکر کردن
ولی یه بنده خدا در مورد موضوعات علمی کلا 20 تا تشکر نداره:18:
اینجا هم دقیقا همین شکلی میشه
به نظرم خیلی خوبه که پی سی ورلد تشکر نداره!
نقل قول:
در مورد گل و بلبل و زلزله و از این حرفها که نه تنها من بلکه خیلی از دوستان با شما هم عقیده ایم اصلا شان p30 world بالاتر از این حرفاست . اما در مورد دکمه ی تشکر نکاتی که گفتید درسته ولی میشه به نوعی مدیریتش کرد همون طور که خیلی از مسائل دیگه به خوبی مدیریت میشه . در مورد انجمن های علمی هم داغ من رو تازه کردید . یی چیزی رو نمی دونم قبول دارین یا نه ؟ اگه انجمن پی سی ورلد فقط علمی بود بیش از 10000 بازدید در روز نداشت . خیلی از کاربرای ما ( با نهایت احترام و ارادتی که به همشون دارم ) خیلی توجهی به چیزهای اساسی ندارن . مثلا اگر تاپیک بزنم با عنوان اطلاعاتی درباره ی سحابی زیبای خرچنگ ، شاید 100 تا بازدید هم نداشته باشه ولی کافیه بنویسم هک کارت تلفن!! اونوقت ملت میریزن تو تاپیک ببینن کی زودتر می تونه این کار رو عملی کنه .
به هر حال نکات فنی دکمه ی تشکر قانع کننده بود اما یارگیری من رو قانع نکرد .
متشکر از پاسخگویی نه چندان فوری ! شما
خدانگهدار
پس کی می تونتم.نقل قول:
سلام
شما تازه واردی یعنی تازه عضو شدی. نمیتونی.
خوب بود اگه بخشي آزمايشي تو انجمن بود كه كاربران تازه وارد ميتونستن تو اونجا تپيكشون رو درست كنن و بعد به نقطه مورد نظر تو انجمن منتقل كنن.
salam man chejori mitonam nazaramo be eteraz be khalije arabi bedam.نقل قول:
سلام دوست عزيز اول تبريك به خاطر عضويتت دوم هم اينكه تو P30 بايد فارسي بنويسي . :10:نقل قول:
salam man chejori mitonam nazaramo be eteraz be khalije arabi bedam
اگر ميخواي اعتراض كني برو به اين ادرس :
کد:http://www.petitiononline.com/sos02082/petition-sign.html
سلام
بچه ها من میتونم نام کاربریمو تغییر بدم؟
NO............نقل قول:
سلام دوستان من تازه عضو شد م . لطفا بیشتر حال بدین و لطفا بهتریت مین وکارت گرافیک و سی پی یو که برای طراحی و میکس فیلم به من معرفی نمایید مخلصیم
سلام.
یه سری به قسمت کارتهای گرافیکی بزنی بد نیست!!!
تعداد پستای من ثابت مونده . باز پی سی ورلد اشکال پیدا کرده ؟؟؟
شما در انجمن هايي پست ارسال کردين که شمارش ندارن .
سلامنقل قول:
سلام
بچه ها من میتونم نام کاربریمو تغییر بدم؟
باید به مدیر پیغام خصوصی بدی
در صورت صلاح دید نام کاربریتون رو عوض میکنن.
چرا وقتی یه مدیر یا همکار پست ما رو ویرایش میکنه ، نشون نمیده که ویرایش شده و به وسیله چه کسی؟ بالاخره فکر کنم هم از لحاظ معنوی و هم قانونی منطقی باشه که مثلا من بدونم چه کسی اومده پستم رو ویرایش کرده.