مفت خوری بارسا.
جالب اینجاس هنوزم مدعین به حق بالا رفتن.
Printable View
مفت خوری بارسا.
جالب اینجاس هنوزم مدعین به حق بالا رفتن.
آره
نشون میدن که چه قدر با منطقن
دقیقا احساس می کنم که برگشتیم به دوران قرون وسطی که گالیله حرف حق می زد می خواستن اعدامش کنن
نگران نباشید خدا جای حق نشسته
یه روزم می رسه که ما به بارسلونا بخندیم
هنوزم وقتی بازی رو یادم میاد غمگین میشم
و وقتی توی اخبار دیدم دوباره گریه کردم برای چلسی
به خدا یک روز می رسه که چلسی انتقام سختی از بارسلونا می گیره
آخرین خواهش من از شما اینه
هر کسی اینجا طرفدار چلسی هست پرچم پر افتخار چلسی رو در امضاش قرار بده
لعنت به فوتبال کثیف
لعنت به داور کثیف
زنده باد چلسی همیشه قهرمان
اول از همه بگم بعد از بازی دیشب تیمم بیشتر از هر موقه دیگه ای به تیمم افتخار می کنم چون تو نه فقط بارسلونای کبیر پوشالی رو به زانو در اورد بلکه به همه دنیا ثابت کرد کدوم تیم قهرمان واقعیه . نشون داد اگه بارسلونا به رئال 6 تا میزنه جلو چلسی باید همچون یه تیم حقیر تو محوطه جریمه خودش به خطا و هند عمد رو بیاره . نشون داد که جلو چلسی با این همه هوچیگری حتی قادر به زدن یک شوت تو چارچوب نیست .نشون داد که اگه دست الهی مسئولین یوفا نبود تو نیمه اول با حقارت محض به رختکن می رفتن . نشون داد جلو چلسی کبیر باید دست به خا**های داور باشه تا امید به صعود داشته باشه . نشون داد حقیرتره وقتی مربی و بازیکناشون از اینکه نمی تونن تو دفاع چلسی با وجود به زعم خودشون بهترین دریبلر دنیا تو تیمشون نفوذ کنن و همچون یه طفل صغیر از بازی فیزیکی و نا داوری تو رسنانه های عمومی شکایت کنن از اینکه چرا چلسی نزاشته اونا مثل تیمهای دیگه دفاع چلسی رو باز کنن و گل بارونش کنن .
پلاتینی تو مشمئزکننده ترین موجودی هستی که عالم فوتبال تونسته تا الان ببینه. حالا می تونی تو دوستانت بشینید بازی جذاب سال رو تماشا کنید و از پاسهای زیاد بارسلونا لذت کافی رو ببرید .
چلسی من بهت افتخار می کنم که این تیم با این همه ادعا و دبدبه و کبکبه به حقارت انداختی . چلسی بهت افتخار می کنم .
به تمام طرفدارای بارسلونا که می آن تو این تاپیک و این اراجیف رو میگن باید بگم , کمی تفکر قبل حرف زدن ضرری نداره . یعنی چلسی باید چارطاق خط دفاعش رو باز می کرد تا شما حالشو ببرید ! و حالا کم اوردید داد وقال می کنید که.... مگه شما مدعای داشتن بهترین و سریعترین خط حمله دنیا رو ندارید مگه شما مدعای در اختیار داشتن بهترین دریبل زن دنیا رو ندارید مگه نمی گید مسی بهترین بازیکن دنیائه. مگه پارسال دادو هوار نکردید که مسی باید بهترین بازیکن دنیا و فصل اروپا میشد مگه...
پس دیگه گریه نکنید چون چلسی بی مدعا بهتون درس فوتبال داد و بهتون نشون داد که کی سرتره ( البته 100 البته تو زمین فوتبال ) ما پلاتینی و داور نداشتیم که برامون 4 تا پنالتی بگیره . بله جرم مون همین بود جرم مون این بود همه دنیا نمی خواستن دوباره بازی تکراری ببینن . دوست داشتن بازی جذاب مسی و دوستانش و ببین. پس چلسی باید حذف میشد .بله باید حذف می شد. باید حذف میشد تا یه دنیا حالشو ببره . پس حالشو ببرید اما مرد باشید و نگید ما بهترین تیمیم. حرف تیم رویایی نزنید . (داور رویایی تر بود. نه ؟) بله, چون جلو ما حقیری بیش نبودید .
ببخشيد نمي خواستم پست بدم فقط داشتم مي ديدم و مي خنديدم اما من فكر نمي كردم كسي طرفداره چلسي هم باشه.باز معذرت خواهي مي كنم.
حالای که دیدی, پس هنری.
حالا چراناراحت مي شي ...بعد مثل فوتبال بازي كردنتون اينم بايد بهتون ياد بدم هنري(بازيكن بارسلوناست)نه هري(مصدر فعل گم شدن) ميگن اين تماشاگرهاي انگليسي بي ادبن من باور نمي كردم.
هه ههنقل قول:
میدونستم وقتی من نظرمو اینجا بگم معنیش اینه که از هیدینگ بیشتر می فهمم.
در ضمن در ادامه خودتم نظر دادی پس باید بگیم تو هم فکر میکنی از گواردیولا بیشتر میفهمی ؟
تو نحوه بازی و برنامه چلسی رو زیرسوال بردی و هزارتا انگ هم بهش زدی
این یعنی چی؟
حالا یه جور دیگه میریم
تو یه مربی هستی؟تیمت مقابل همین بارسلونا با همین کیفیت و همین بازیکنای رویایی(به ادعای خودشون)بازی داره.حالا بگو ببینم منطقی چه تاکتیکی اتخاذ میکردی؟
من اصلا حرفی درباره تاکتیکای گواردیولا نزدم.فقط گفتم که بارسایی ها فقط بلد بودن توپ رو تا پشت محوطه چلسی بیارن و لوش بدن یا بزنن زیرش چون چلسی اجازه نفوذ به سمت دروازه رو بهشون نمیداد.این یعنی من از گواردیولا بیشتر میفهمم؟خیلی مسخرست نوع استدلالت برای این قیاس نامطلوب
بردیا جون بیخیال... تو میخوای یه بارسایی رو قانع کنی؟ غیر ممکنه
+
بارسایی ها بعد اون بازی میگفتن چندا شوت زدن و موقعیت داشتن... نمیدونم حالا که فقط یه شوت تو چارچوب زدن چی دارن که بگن...
نقل قول:
اول از همه بگم بعد از بازی دیشب تیمم بیشتر از هر موقه دیگه ای به تیمم افتخار می کنم چون تو نه فقط بارسلونای کبیر پوشالی رو به زانو در اورد بلکه به همه دنیا ثابت کرد کدوم تیم قهرمان واقعیه . نشون داد اگه بارسلونا به رئال 6 تا میزنه جلو چلسی باید همچون یه تیم حقیر تو محوطه جریمه خودش به خطا و هند عمد رو بیاره . نشون داد که جلو چلسی با این همه هوچیگری حتی قادر به زدن یک شوت تو چارچوب نیست .نشون داد که اگه دست الهی مسئولین یوفا نبود تو نیمه اول با حقارت محض به رختکن می رفتن . نشون داد جلو چلسی کبیر باید دست به خا**های داور باشه تا امید به صعود داشته باشه . نشون داد حقیرتره وقتی مربی و بازیکناشون از اینکه نمی تونن تو دفاع چلسی با وجود به زعم خودشون بهترین دریبلر دنیا تو تیمشون نفوذ کنن و همچون یه طفل صغیر از بازی فیزیکی و نا داوری تو رسنانه های عمومی شکایت کنن از اینکه چرا چلسی نزاشته اونا مثل تیمهای دیگه دفاع چلسی رو باز کنن و گل بارونش کنن .
پلاتینی تو مشمئزکننده ترین موجودی هستی که عالم فوتبال تونسته تا الان ببینه. حالا می تونی تو دوستانت بشینید بازی جذاب سال رو تماشا کنید و از پاسهای زیاد بارسلونا لذت کافی رو ببرید .
چلسی من بهت افتخار می کنم که این تیم با این همه ادعا و دبدبه و کبکبه به حقارت انداختی . چلسی بهت افتخار می کنم
دوست مننقل قول:
به تمام طرفدارای بارسلونا که می آن تو این تاپیک و این اراجیف رو میگن باید بگم , کمی تفکر قبل حرف زدن ضرری نداره . یعنی چلسی باید چارطاق خط دفاعش رو باز می کرد تا شما حالشو ببرید ! و حالا کم اوردید داد وقال می کنید که.... مگه شما مدعای داشتن بهترین و سریعترین خط حمله دنیا رو ندارید مگه شما مدعای در اختیار داشتن بهترین دریبل زن دنیا رو ندارید مگه نمی گید مسی بهترین بازیکن دنیائه. مگه پارسال دادو هوار نکردید که مسی باید بهترین بازیکن دنیا و فصل اروپا میشد مگه...
پس دیگه گریه نکنید چون چلسی بی مدعا بهتون درس فوتبال داد و بهتون نشون داد که کی سرتره ( البته 100 البته تو زمین فوتبال ) ما پلاتینی و داور نداشتیم که برامون 4 تا پنالتی بگیره . بله جرم مون همین بود جرم مون این بود همه دنیا نمی خواستن دوباره بازی تکراری ببینن . دوست داشتن بازی جذاب مسی و دوستانش و ببین. پس چلسی باید حذف میشد .بله باید حذف می شد. باید حذف میشد تا یه دنیا حالشو ببره . پس حالشو ببرید اما مرد باشید و نگید ما بهترین تیمیم. حرف تیم رویایی نزنید . (داور رویایی تر بود. نه ؟) بله, چون جلو ما حقیری بیش نبودید .
خیلی عزیزی
خیلی سروری
همه ی طرفداران چلسی عزیزن
به همتون افتخار می کنم.
همه ی عشق و نفرتتون رو نگه دارید برای سال آینده
ما این چند سال گذشته مخصوصا توی لیگ قهرمانان همیشه مستحق بهترین ها بودیم
بالاخره یک روز بهش می رسیم
بله فقط تیم بارسلونا طرفدار دارهنقل قول:
حالا چراناراحت مي شي ...بعد مثل فوتبال بازي كردنتون اينم بايد بهتون ياد بدم هنري(بازيكن بارسلوناست)نه هري(مصدر فعل گم شدن) ميگن اين تماشاگرهاي انگليسي بي ادبن من باور نمي كردم.
اینجا هوادارای چلسی تعصب دارن
وقتی می بینید اینجا همه ناراحتن لطفا همچین پستی ندید
اگه وضعیت روحی ما رو بسنجید می بینید که پست شما توی این وضعیت بی تربیتی رو می رسونه
باید یکی این حرفا رو به شما می گفت
براتون متاسفم
من با اینکه طرفدار منچستر هستم،اما واقعا به تمام طرفدارای چلسی به خاطر بازی خوب که در برابر بارسلونا کرد و حق مسلمش بود به بازی فینال برسه تبریک می گم.بازی دیشب مثل این بود که برزیل(چلسی) با مالدیو (بارسلونا) بازی کنه.نمی دونم چجوری داوری بازی به این مهمی رو دادن به یه داور چاق کچل کور
الان در بدترین وضعیت روحی قرار گرفتم.حتی فینال پارسال هم این طوری نشدم.ولی امسال دیگه واقعا نابود شدم.همه چیز برای من هویتشو از دست داده و احساس می کنم توی این دنیا خیلی بی معنی و بی مفهومه.نمی دونم چرا و بی حسم.خواب برام مفهوم نداره تفریح برام مفهوم نداره.رنگ ها برام بی معنی هستن.وبه شدت به هم ریختم.اما بازیکنان چلسی الان چی می کشن.واقعا جمع کردن تیم برای این چندتا بازی باقی مونده سخته.ولی اگه گاس هیدینگ همونیه که به دنیا ثابت کرد بارسلونا تیم نیست تیم رو هم از لحاظ روحی آماده می کنه.امیدوارم اون داور به سزای اعمالش برسه.وشنبه که توی مدرسه همه انتظار منو می کشن که به من بگن تیمت باخت.ولی برای چلسی هر چیزی رو تحمل می کنم.امیدوارم فصل آینده روی چلسی تجدید نظر کنن آقایونی مثل پلاتینی.هرچند چلسی بدون این خوک کثیف هم نشون داد بهترین تیم جهانه.ای کاش بلاتر رئیس فیفا روی یوفا تجدید نظر می کرد.چون الان به این نتیجه رسیدم سطح afc از uefa بیشتره.بن حمام شعورش از پلاتینی بیشتره.خیلی بی انگیزم و بی روحیه.امیدوارم سال آینده این افتخار رو داشته باشیم که ما بارسلونا رو حذف کنیم.به نظر میاد آنجلوتی داره میاد.هر چند هیچ کسی به اون امیدی نداره.ولی امیدوارم بتونه جام قهرمانی اروپا رو به ما برسونه.همین طور که چندین بار در میلان این کار رو کرد.شاید چندتا از بازیکنان میلان هم باهاش بیان.ولی نمی دونم چی میشه.فقط مطمئنم که چلسی جواب سختی به همه میده. این همه تیم حرام خور در دنیا صدر فقط به چلسی گیر میده.این همه تیم دفاعی در دنیا فردوسی پور به ناحق به چلسی گیر میده.چلسی مدعی قهرمانی و پیمان یوسفی تیم محبوب خودشو از پیش قهرمان می دونه.جواد خیابانی فقط از تیم محبوب خودش حمایت می کنه.و مزدک میرزایی جلوی چشم 70 میلیون بیننده به چلسی و تفکرات هیدینگ توحین می کنه.ما به انگل هایی مثل اینا و پلاتینی احتیاج نداریم.همه ی طرفداران چلسی بزرگوارن.همه موفق باشید.به امید روزی که بارسلونا شکست سختی رو از چلسی بخوره.
دوستان طرفدار چلسي واقعا برنده واقعي اون بازي شما بوديد
منچستر انتقامتون رو خواهد گرفت بدجور
من حاضرم بارسلونا ببره ولي منچستر نبره
نقل قول:
plz f....k up.
نقل قول:
از همدردی شما بسیار ممنونم . امیدوارم که منچستر ........ بارسارو جر بده
به امید برتری لیگ انگلیس
به امید قهرمانی منچستر یونایتد
گور بابای بارسلونا.نقل قول:
الان در بدترین وضعیت روحی قرار گرفتم.حتی فینال پارسال هم این طوری نشدم.ولی امسال دیگه واقعا نابود شدم.همه چیز برای من هویتشو از دست داده و احساس می کنم توی این دنیا خیلی بی معنی و بی مفهومه.نمی دونم چرا و بی حسم.خواب برام مفهوم نداره تفریح برام مفهوم نداره.رنگ ها برام بی معنی هستن.وبه شدت به هم ریختم.اما بازیکنان چلسی الان چی می کشن.واقعا جمع کردن تیم برای این چندتا بازی باقی مونده سخته.ولی اگه گاس هیدینگ همونیه که به دنیا ثابت کرد بارسلونا تیم نیست تیم رو هم از لحاظ روحی آماده می کنه.امیدوارم اون داور به سزای اعمالش برسه.وشنبه که توی مدرسه همه انتظار منو می کشن که به من بگن تیمت باخت.ولی برای چلسی هر چیزی رو تحمل می کنم.امیدوارم فصل آینده روی چلسی تجدید نظر کنن آقایونی مثل پلاتینی.هرچند چلسی بدون این خوک کثیف هم نشون داد بهترین تیم جهانه.ای کاش بلاتر رئیس فیفا روی یوفا تجدید نظر می کرد.چون الان به این نتیجه رسیدم سطح afc از uefa بیشتره.بن حمام شعورش از پلاتینی بیشتره.خیلی بی انگیزم و بی روحیه.امیدوارم سال آینده این افتخار رو داشته باشیم که ما بارسلونا رو حذف کنیم.به نظر میاد آنجلوتی داره میاد.هر چند هیچ کسی به اون امیدی نداره.ولی امیدوارم بتونه جام قهرمانی اروپا رو به ما برسونه.همین طور که چندین بار در میلان این کار رو کرد.شاید چندتا از بازیکنان میلان هم باهاش بیان.ولی نمی دونم چی میشه.فقط مطمئنم که چلسی جواب سختی به همه میده. این همه تیم حرام خور در دنیا صدر فقط به چلسی گیر میده.این همه تیم دفاعی در دنیا فردوسی پور به ناحق به چلسی گیر میده.چلسی مدعی قهرمانی و پیمان یوسفی تیم محبوب خودشو از پیش قهرمان می دونه.جواد خیابانی فقط از تیم محبوب خودش حمایت می کنه.و مزدک میرزایی جلوی چشم 70 میلیون بیننده به چلسی و تفکرات هیدینگ توحین می کنه.ما به انگل هایی مثل اینا و پلاتینی احتیاج نداریم.همه ی طرفداران چلسی بزرگوارن.همه موفق باشید.به امید روزی که بارسلونا شکست سختی رو از چلسی بخوره.
خودتو حرص نده ارزششو نداره. جبران میشه
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
شما خیلی لطف دارید
یک روز چلسی بارسلونا رو شکست میده
روزی که ما از خوشحالی در پوست خودمون نمیگنجیم
تا اون روز صبر می کنم
روز انتقام خیلی شیرینه
موفق باشید:10::11:
بخش دومش رو اساسی قبول دارم.نقل قول:
لعنت به فوتبال کثیف
لعنت به داوری کثیف
نامردیه
من مخلصم دوست عزیز .نقل قول:
خوشحالم که چنین طرفداران واقعی ای مثل شما و بقیه دوستان تو این جمع هستید :11:
همتون عزیز هستیدنقل قول:
من کوچیکه تمام طرفداران چلسی هستم
مخصوصا شما دوست عزیزم:11::11::11::10:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
بخش دومش رو اساسی قبول دارم.
نامردیه
ولی اگه توجه کنید میبینید که این میشل پلاتینی داره فوتبال رو به کثیف ترین حالت ممکن تبدیل میکنه.حتی اگه هزار تا دلیل و مدرک و شاهد رو هم برای من بیارن من باور نمی کنم که از 7 تا موقعیت مشکوک در محوطه ی جریمه ی بارسا که فقط 4 تای اون پنالتی 100 درصد و 3 تا از اون موقعیت ها هم جای بحث داشته حتی 1 پنالتی هم گرفته نشد و این سازماندهی شده نباشه.امیدوارم آقای پلاتینی از فینال رویایی لذت ببره(که با نمی بره)به همین دلیل نوشتم لعنت به فوتبال کثیف.اگه به عمق بازی برید می بینید که درصد قبولی بخش اول از بخش دوم هم بیشتر و درد آور تره!!!
موفق باشید دوست عزیز
منم با همه دوستان همدردی میکنم/.
به خدا منم از دیشب تمام فکر و ذکرم شده بازی. که چرا اینجوری شد و چرا داوری تا این حد.....
باید بنویسی: چلسی 1 - 1 هنینگ
بارسلونا فقط با کمک داوری میتونست از این بازی بیرون بیاد که تونست وگرنه بازی با نتیجه جالبی تموم میشد
به هر حال مطمئنم که منچستر این تیمو با اقتدار شکست میده و انتقام مارو میگیره و جام از انگلیس بیرون نخواهد رفت
یا حق
تام هنینگ ، داور منفوردیدار تیمهای چلسی و بارسلونا از ترس روبرو شدن با هواداران چلسی مخفیانه انگلستان را ترک کرد
هنینگ که با داوری ضعیفش سد راه تیم چلسی شد و خشم هواداران این تیم را به حدی رساند که او را تهدید به مرگ کنند .
این داور نفرت انگیز که نشان داد نه خود در اندازه های قضاوت چنین بازی هایی است و نه کمیته داوران اروپا همچنان مشکوک به تبانی هستند ، بعد از استقرار در هتل محل اقامتش به کمک پلیس توانست مخفیانه انگلستان را ترک کند
گراهام پول یکی از مدیران کمیته داوران بین المللی گفت :" او صبح تحت حمایت و اسکورت پلیس توانست کشور را ترک کند ، او دیشب می خواست هتلش را تغییر دهد اما بدلیل اینکه هواداران چلسی او را پیدا نکنند این کار را نکرد ."
داور چلسی - بارسلونا تهدید به مرگ شد
تام هنینگ اوربو، داور نروژی دیدار چلسی - بارسلونا چهره خبرساز فوتبال دنیا طی 24 ساعت اخیر بوده، او که حتی بعد از این مسابقه تهدید به مرگ شده است.
به گزارش مهر، یک روز پس از دیدار چلسی - بارسلونا روزنامه محلی Evening Standard چاپ لندن از تهدید به مرگ داوری نروژی این مسابقه خبر داد.
تام هنینگ اوربو پس از پایان بازی چلسی - بارسلونا با حفاظت نیروی پلیس از ورزشگاه خارج شد. پلیس شهر لندن حتی هتل محل اقامت این داور را نیز تغییر داد تا از تهدیدهای احتمالی در امان باشد.
پلیس نروژ هم در این رابطه فعال شده است تا اوربو را از خطرات احتمالی در امان دارد. سخنگوی پلیس اسلو اعلام کرده است هر مطلبی که در مورد این داور نروژی در اینترنت درج شود، به شدت پیگیری خواهد کرد.
داور نروژی با اشتباهات خود و چشم پوشی از اعلام پنالتی به سود تیم چلسی زمینه حذف این تیم از مسابقات لیگ قهرمانان اروپا را فراهم آورد.
امیدوارم به سزای اعمالش برسه.این انگل بی خاصیت.این یا باید بمیره یا از داوری کنار بکشه.انگل بی خاصیت به اندازه ی تمام عشقی که به چلسی دارم ازش متنفرم.انگل بی خاصیت.فکر کنم الان پولایی رو که با میشل پلاتینی قرارشو گذاشته بودن به جیب زده.انگل بی خاصیت
بچه ها بنظر من بهتره دیگه کم کم داوری بازی دیشب رو فراموش کنیم . خداوند خودش ناظر اعمال همه هست .
مطمعن باشد که یه روزی همه انسان نماهای کثیفی که دست به دست هم دادن تا تیم محبوب ما صعود نکنه رسوا خواهند شد و اون روز هست که عزت و شرف برای ما خواهد بود و ذلت و خواری برای آنان .
یه چند تا ویدئو جدید از کانال های مختلف تلویزیونی گیر آوردم که همه کارشناسان داوری در اروپا به چهار و پنج پنالتی تیم ما اذعان دارن . لطفا در تاپیک کارشناسی داوری این ویدئو ها را تماشا کنید و در موردشون بحث کنیم تا حداقل این بارسائی ها ادعاشون کم بشه .
ما ار طرفداران بارسلونا ناراحت نیستیم و کینه ای از اونها نداریم ولی باید این رو بدونند که همیشه قدرت های اجرایی د راروپا هوادار بارسلونا نخواهند بود یه روزی هم خواهد رسید که حق بارسلونا اینطور ضایع بشه . . .
بوسینگوا : داور پنالتی ها را دزدید
بوسینگوا بر این باور است که هنگیگ در دیدار چلسی ، بارسلونا دزدی کرده است و نا به حق قضاوت کرده است
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، خوزه بوسینگوا در مصاحبه ای با شبکه پرتغالی ار تی پی پس از شکست تیمش برابر بارسلونا اینگونه گفت :" ما بعد از بازی بسیار مایوس و نا امید هستیم . اما من حسرت پنالتی هایی را می خورم که داور از ما دزدید!"
بوسینگوا در ادامه مصاحبه اش و در حالی که بسیار خمشگین و ناراحت بود گفت :" من نمی دانم او داور است یا دزد ! من نمی توانم کلمه ای مناسب برای شرح دادن آن مرد پیدا کنم ، ما هیچ مخالفتی با گل بارسلونا نداریم ، اما پنالتی هایمان را نگرفت ، او نتوانست بازی را کنترل کند . "
خوزه اضافه کرد :"این داور دیگر نباید دیداری را قضاوت کند ، این اتفاقی که افتاد رسوایی بود برای او ! ، جنگ جدلی در فوتبال بود که او حق ما را ضایع کرد "
کد:http://chelsealondon.ir/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1258&Itemid=2
این یارو 1بار مردن کمه واسش
بیشرف
وقتي چلسي قرباني ميشود
سكوت معني دار يوفا در قبال ناداوري سال
خبرگزاري فارس: سكوت معني دار يوفا در قبال ناداوري سال در بازي با چلسي و بارسلونا تعجب آور شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گاردين، با توجه به اينكه چلسي تا دقايق پاياني بازي از بخت صعود برخوردار بود، نمي شود از اينكه فدراسيون فوتبال اسپانيا كسر بودجه يوفا را جبران كرده يا اينكه مغز ميشل پلاتيني از افكار ضد انگليسي در فوتبال پر است نوشت اما اشتباهات تام هنينگ اورا، داور نروژي اين ديدار تا حدي واضح و مشكوك بود كه حتي متعصب ترين هواداران بارسلونا نيز بر اين نكته صحه مي گذارند كه چلسي مستحق حذف از ليگ قهرمانان اروپا نبود.
بي رحمي فوتبال هم حدي دارد و گاهي خارج از فضاي بي روح فوتبال اين خود ما هستيم كه حساب و كتاب هاي فوتبال را به دلايلي كه تاريخ بر آن قضاوت خواهد كرد تغيير مي دهيم.
فوتبالدوستان و البته فوتبال شناسان به خوبي به ياد مي آورند زماني را كه اسپانيا برابر در جام جهاني 2002 چگونه قرباني مافياي شرطبندي كره جنوبي و تركيه شد و شايد حالا حساب اسپانيا يا فيفا صاف شده باشد.
اينكه مردم دنيا حوصله تماشاي بازي تكراري منچستر يونايتد و چلسي را نداشته اند دليل نمي شود تا ناپاكي هاي بازي اخير دو تيم بارسلونا و چلسي را توجيه كرده يا ناديده بگيريم.
چلسي برابر تيمي هنرنمايي مي كرد و مهاجماني را مهار كرده بود كه در 34 بازي لاليگا 100 گل به ثمر رسانده بودند و كارشناسان دنيا به وضوح اروپايي نبودن سطح بازيكنان پپ گواردولا را تماشا كردند.
منطق حكم مي كند براي دو تيمي كه راهي ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا شده اند احترام يكساني قايل باشيم اما حتي اگر بارسلونا قهرمان اروپا شود هيچ فوتبال شناسي منكر حقانيت مردان هيدينك براي حضور در ديدار نهايي نمي شود.
دو روز از بازي سياه استمفوردبريج مي گذرد. حال آنكه سايت رسمي يوفا حتي يك خبر هم از اين بازي منتشر نكرده و در سكوتي ناراحت كننده فرو رفته است.
خبر محروميت داور از سوي يوفا در بخش خبري سايت فيفا تاييد شده اما خود اروپا هنوز اين خبر را رسمي نمي داند.
يوفا در بازي بزرگ سال تنها به يك گزارش بازي نصفه صفحه اي بسنده كرده است حال آنكه براي بازي منچستر يونايتد و آرسنال حداقل 30 خبر مجزا از سايت يوفا منتشر شد.
نامه هاي ميشل پلاتيني هرگز به انگليسي ترجمه نمي شود و مقامات يوفا به نوعي انگليسي زدايي در سازمان خود عادت كرده اند اينكه چرا حتما بايد يك نماينده از كشوري غير انگليسي راهي ديدار نهايي مي شد روشن نيست و شايد تمام اين قضاوت ها توهم نويسنده گاردين و حاصل تعصب ملي او باشد.
گفتني است تام هنينگ اورا، داور نروژي ديدار چلسي و بارسا طبق نوشته رسانه هاي اروپايي 5 پنالتي را براي چلسي نگرفت.
امیدوارم خبر مرگشو تو همین تاپیک بزنیم!:2:نقل قول:
داور چلسی - بارسلونا تهدید به مرگ شد
این جور که بوش میاد میخوان بارسلون رو قهرمان اروپا کنن! از نظر پلاتینی بالاخره بارسا قهرمان بشه بهتره که منچستر دو بار پشت سر هم قهرمان بشه!!!نقل قول:
سكوت معني دار يوفا در قبال ناداوري سال
امیدوارم منچستر تو فینال بارسا رو به خاک سیاه بشونه:2:
ممنون/.نقل قول:
ممنون دوست عزیز
ولی اگه توجه کنید میبینید که این میشل پلاتینی داره فوتبال رو به کثیف ترین حالت ممکن تبدیل میکنه.حتی اگه هزار تا دلیل و مدرک و شاهد رو هم برای من بیارن من باور نمی کنم که از 7 تا موقعیت مشکوک در محوطه ی جریمه ی بارسا که فقط 4 تای اون پنالتی 100 درصد و 3 تا از اون موقعیت ها هم جای بحث داشته حتی 1 پنالتی هم گرفته نشد و این سازماندهی شده نباشه.امیدوارم آقای پلاتینی از فینال رویایی لذت ببره(که با نمی بره)به همین دلیل نوشتم لعنت به فوتبال کثیف.اگه به عمق بازی برید می بینید که درصد قبولی بخش اول از بخش دوم هم بیشتر و درد آور تره!!!
موفق باشید دوست عزیز
بهتره کمکم دیگه بحث رو تموم کنیم؛ فایدهای نداره، یه بچهی 7 ساله هم اگه تو زمین داور بود، 3 تا از پنالتی ها رو گرفته بود، و الان دیگه نمیاومدن 4 تا هوادار بارسا واسه ما شاخشونه بکشن.
زنده باد آقای گاس هیدینک که به خاک سیاه نشونده بودشون/.
گاس هیدینگ بلایی سر این جوجه:2: و بچه هاش آورده بود که نفس نمیتونستن بکشن . نه موقعیت خطرناک نه 2 تا شوت به چهارچوب به سانتر نه تک به تک . مریدانش هم که ادعا میکنن چلسی ضدفوتبال زده :39:نقل قول:
به هر حال امیدوارم منچستر بلایی سرشون بیاره که دیگه هیچوقت ادعای چیزی نکنن :2:
داور محروم شد
چه فایده
تیم محبوبمون حذف شد اونم بخاطر داوری کثیف
این داور منو یاد داور خودمون اقای قهرمانی انداخت
توی ویکیپدیا در مورد گندهای دیگر این داور توی یورو 2008 نوشته.
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Henning_%C3%98vreb%C3%B8
تری: ما همه کار کردیم
جان تری یه شب پس از حذف از چمپیونز لیگ گفت: ما از این داور حتی یه پنالتی هم پاداش نگرفتیم. این بازیکن 28 ساله معتقده که به اندازه کافی موقعیت مقابل بارسلونا ایجاد کردن تا مستحق رفتن به فینال باشند.
ما مقابل بارسلونا که یکی از بهترین تیمای جهانه مساوی کردیم. ما میدونیم که اونها همیشه میخوان مالکیت توپ ازآن اون ها باشه ولی مالکیت توپ برنده رو تعیین نمیکنه.
تصمیات زیادی علیه ما گرفته شد به عنوان مثال خطایی که بر روی دیدیه دروگبا و مالودا انجام شد و بازی با دست پیکه و ساموئل اتوئو.
متن کامل صحبتهای جان تری:
کد:http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~1651379,00.html
دقیقا چه فایده...نقل قول:
داور محروم شد
چه فایده
تیم محبوبمون حذف شد اونم بخاطر داوری کثیف
این داور منو یاد داور خودمون اقای قهرمانی انداخت
فکر کنم این پنجمین باری بود میرسید به نیمه نهایی...مظلومتر از این تیم به عمرم ندیدم...