همینطوره منم چنتا ریویو خوندم یه جا خوندم Canon SX110 IS بیشتر پیشنهاد میشه تا ایننقل قول:
همینطوره منم چنتا ریویو خوندم یه جا خوندم Canon SX110 IS بیشتر پیشنهاد میشه تا ایننقل قول:
با سلام خدمت دوستان لطفا اگر امکان داره یک نقدی در مورد دوربین w130 سونی داشته باشید ودر مورد مزیتهاش ومعایبش کمی صحبت کنید
من از این دوربین دارم ولی تا حدودی رضایت من را جلب نکرده
پیشاپیش از نظرات ارزندتان منشکرم
prowler من ixus 870 دارم می خوام بفروشم ixus 990 بگیرم
HD فیلم میگیره این بدردم میخوره ولی مگا پیکسل مهم نیس کیفیت تصویر و رنگ برام مهمه
حالا این 990 کیفیتش در حد 870 هست ؟ ریویویی چیزی خوندی ازش؟
سلامم..یک مورد خوبی بود توووی سه صفحه قبل مطرحش کردم ولی رسمن هنوز قیمت داخل پیدا نکردم: Panasinic DMC - TZ5نقل قول:
قابلیتهای بالایی داره و فیلمبرداری با وضوح HD یعنی 1280x720 30fps داره.....بنظر من توووی شرایطی که دوربینهای نسل جدید که دارن ارائه میشن قابلیت باورنکردنی ضبط Full HD = 1080pیعنی 1080*1920@30fps دارن دیگه واقعن اشتباهه کسی به فاکتور فیلمبرداری کم توجهی کنه و مطمئنن پشیمون میشه.....چون کمتر آدم عاقلی پیدا میشه موقع سفر یک دوربین عکس برداری با یکدستش و با دست دیگه دوربین فیلمبرداری ببره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
w290 سونی
28 . 140 هست
فکر کنم از این مدل هایی که شما گفتین بهتر باشه ؟ اینطور نیست ؟
چند قیمت هست ؟
دوست عزیز من نمی خوام حرف شما رو بخودم بگیرم ولی" کمتر ادمی پیدا میشه" بهتر نبود تا " کمتر آدم عاقلی " یا اصلا یه چیز دیگه؟!نقل قول:
یعنی من مثلا عاقل نیستم که دوربین فیلم برداری canon hd HF10 دارم دوربین عکاسی canon ixus 870is هم دارم که دارم میفروشم ixus 990 بگیرم یکی از دلایلشم اتفاقا ضبط hd شه ولی باعث نمیشه تو سفرا دیگه دوربین فیلم برداریرو بیخیال شم. بخاطر جیبی بودن دوربین با ضبط اچ دی که فیلمایی که تفریحی یا اتفاقی باهاش میگیرم کیفیتشون بالاتر باشه اونو میگیرم. توقع هم ندارم که کیفیتشون حتی نزدیک به اون فیلم برداریه باشه)
اصلا موضوع منو ول کن
شما می فرمایید چون اون دوربین عکاسیه hd می گیره یا full hd میگیره دیگه گزینه های دوربین فیلم برداری اچ دی کنار میرن یا کمتر توجه بهشون میشه؟! قابل توجه شما دوست عزیز اینکه 30 فریم در ثانیه میگیره (احتمالا میدونستید ولی توجه سطحی کردید). اینجاس که شما موقع مقایسه فیلم های ضبط شده توسط دوربینای فیلم برداری اچ دی و عکاسی با اون قابلیت متوجه کمی غیر طبیعی بودن فیلم با واقعیت میشید تازه بماند کیفیت رنگ و تصویر و غیره بینشون
ببخشید فیلم برداری h50 هم 30 فریم در ثانیه با فرمت mpeg هست . فیلم برداریش در چه حدیه ... راضی کننده هست ...?نقل قول:
سلامم..آره موضوع اولی را ول کن چون نه غرضی از اوون جمله بوده و هم اینم خوب نیستش که حرفهای غیرتخصصی را در اینجا بذاریم زیر ذره بین بزرگ کنیم تا بیخودی دلخوری و دعوا از توووش درآدنقل قول:
راجع به مطلب دومی که گفتی ببین طبیعیه که انتظاری نباید داشته باشی یه دوربین دیجیتال کیفیت فیلمش معادل یه کم کوردر باشه به همون نسبت هم نباید انتظار داشت که یه کم کورد کیفیت عکسش معادل یک دوربین باشه....ضمنن چرا شما فکر میکنی حواسم به fps نبوده؟؟مگه میشه از چنین فاکتور حیاتی آدم غافل باشه!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با پیشرفت پردازشگرهای تصویری و استفاده از عدسیهای با کیفیت و حسگرهای CCD یا Cmos جدید که حساسیت بالاتری به نور دارن و... کیفیت کار ایندو نوع ابزار دارن خیلی به هم نزدیک میشن....من خودم کیفیت فیلم دوربین دیجیتال معروف 2 سال قبل خودم را گذاشتم کنار کیفیت فیلم یک دوربین 8 مگاپیکسلی نسبتن جدید و کاملن غیر معروف چینی یکی از دوستان.... داشتم از کیفیت بسیار بالای فیلم vga این دوربین دوستم هوش از سرم میپرید......
دیگه کیفیت فیلم دوربیهای معتبر یا کیفیت wvga یا hd و full hd دیگه جای خودشون داره..
قیمت h50 تو بازار چنده ؟ با 320 تومان میشه خریدش ؟
امروز یه پاناسونیک دیدم که 25 و 140 بود .... فکر کنم باید خیلی خوب باشه ... یه 500 تا قیمتش بود فکر کنم
غير از sx10 مي خوام چون يكي از نزديكان خيلي نزديكمون داره و سايزش هم زياده!نقل قول:
من این دوربین رو پیشنهاد نمیکنم چون سنسورش به نسبت رزولوشنش خیلی کوچیکه. فوکوس دستی نداره و چشمی هم نداره. لنزش هم دیافراگم های جالبی رو در اختیارتون نمیذاره. با این قیمت من دلیلی نمیبینم که به sx10 ترجیح داده بشه.
بعدشم من خيلي نمي خوام حرفه اي باشه ها! در ضمن كيفيت تصوير اين 2 مگاپيكسل بيشتر از اون هست!
خیلی عذر میخوام توماری جواب میدم ...
ببین دوست من فک کردی الان من طرفداری دوربین سونی رو بکنم ، شرکت ونی میاد به من پول میده ... یا صاحب پاناسونیک پدر بزرگ منو کشته ؟؟ خب معلومه نه ... من فقط چیزی رو که تجربه کردمو گفتم ... حالا کسی قبول نداره ، به من چه ؟؟ الان سونی سه تا دوربین h7 و h9 و h10 رو گند زده فرستاده بازار ، اما h50 گزینه ی برتر سونی بوده . چراشو همه میدونن . اما چرا میگم کانن و پانا هم با جدیدترین مدلشون بهش نمی رسن ؟ چون هر سه تاشون تو دستم بوده میگم ...نقل قول:
شما میگین نباید به عکس هایی که تو اینترنت میذارن اعتماد کرد. خب من یه نمونه ی عکس برای شما گذاشتم که خودم گرفتم. میگین آدم تا با این دوربین ها کار نکنه نمیفهمه چه جوریه. خب من با این دوربین پاناسونیک کار کردم. به تنظیمات دوربین و حرفه ی عکاسی هم آشنایی کامل دارم. اگه شما بخوای من میتونم صد تا عکس دیگه هم در وضعیت های مختلف با این دوربین بگیرم و براتون آپلود کنم.
شما که نظرات سایت dpreview رو قبول ندارین لطف کنین یه نمونه از اون مطالبی که این سایت نوشته و با واقعیت مطابقت نداره رو به ما نشون بدین.
اگه من گفتم باتری سونی خوب نیست خب الان هم میگم. وقتی h50 با یه بار شارژ 300 تا شات میگیره و sx10 حدود 600 شات به نظر خود شما کدوم باتریش بهتره؟
ضمنا گفتین باید ببینیم اون کسی که عکاسه و با دوربین کار کرده باید نظرشو راجع به دوربین بگه نه سایت های عکاسی. شما خودتون کسی رو میشناسین که همه ی این دوربین ها رو با هم داشته باشه؟
کسی که فقط با یه دوربین کار کرده نظرش نمیتونه به شما کمک کنه که بفهمین اون یکی دوربین کیفیت عکسش نسبت به این چه طوریه.
باز هم میگم عکس ادیت نشده اگه خواستین من در خدمتم.
حالا شما باز بگو 600 تا شات میزنه ... مردم حرفه ای دستشونه 500 تا بزور میزنن ... چه برسه به باطری قلمی کانن !!!
یه چیز بگو با واقعیت جور در بیاد ... یا حداقل خودت تجربه کرده باشی ...
همین دیروز عکسهای sx10 رو تو سایت عکاسی دیدم ... عکسهاش اونطوری نبود که طرفداراش میگن .
خلاصه ی کلام من اینه که بH50 با توجه به قیمت خیلی مناسبش و کیفیت و امکانات خوبش بهترین انتخابه .
حالا بگذریم که HX1 هم اومده و اونم خیلی چیزا بالاتر از H50 داره .
ببین دوست من ... HD اصلا ربطی به کیفیت نداره ... اصلا بدرد منو شما هم نمیخوره ... چرا ؟ چون فقط حجم اضافیه ... همین الان 30 فریم 640*480 توی یه رم 2 گیگ 25 دقیقه فیلمبرداری میشه (تازه اگه AVI نباشه که معمولا کانن هم AVI هست !!!) . بنابراین اصلا مسخرست که به این گزینه توجه کنی ... شما فیلم دی وی دی هم بخوای بزنی 640*480 کافیه .نقل قول:
واسه من یک سوالی مطرح شده!
چطوره که خیلی از دوربینهای کامپکت و یا Like SLR مثلن همین sx110 و H50 که ادعای فیلمبرداری HD دارن نهایت وضوح فیلم 640*480 دارن در حالیکه دوربین کامپکت و نسبتن ارزون قیمتی مثل Panasinic DMC - TZ5 و بعضی نمونه های کامپکت دیگه که من بررسی کردم حتی میتونن با وضوح رویایی 720 *1280 هم فیلم در حالت HD بگیرن!
این واسه من که تمایل به فیلم گرفتن با کیفیت دارم خیلی جای تعجبه
تازه همه ی مدلهای جدید سونی رو وصل کنی روی تلوزیون های HD فیلم و عکسو با بالاترین کیفیت ممکن ارائه میده .
سلامم... قبول دارم حجمش بالاتره ولی نمیدونم شما تا حالا فیلم HD یا 720p تماشا کردین تا تفاوتشه با VGA حس کنین؟؟نقل قول:
640*480=VGA
دوستان بعضي ها در مورد باتري دوربينها که لتيومي باشه حساسن وميگن باتري نبايد قلمي باشه حالا من يه تجربه بد در مورد باتري دارم من در سال 1377 از مکه يک دوربين فيلمبرداري گرفتم با يک بار شارژ حدود يک ساعت فيلم ميگرفتم ولي با گذشت 3سال باتري خراب شد و 5 دقيقه فيلم ميگرفت خيلي دنبال باتريش گشتم اما پيدا نکردم ميگفتن مدل باتريها عوض شده خلاصه بعد از مدتها باتريشو در يه سفر در بندر لنگه پيدا کردم واونموقع بامبلغ سي هزار تومان خريدم ولي مثل باتري اصليش کارامد نبود و زود شارژ خالي ميکرد القصه باتري دومم هم ازکار افتاد و الان چند ساليست که دوربين گوشه کمد خاک ميخورد و منتظر باتريست (البته با آداپتور دوربين فيلم ميگيرم) ولي باتريش گير نمي ياد اگر هم پيدا بشه حتما تاريخ گذشتس و شارژ خالي ميکنه خلاصه با اين تجربه سال گذ شته تصميم گرفتم يه دوربين ديجيتال نيمه حرفه اي بگيرم اما هر دوربيني که انتخاب ميکردم باز مشکل باتري لتيومي بود تا اينکه اواخر سال گذشته کنان sx10 رو به بازار داد ومن با خوشحالي زيادsx10 را خريدم وبا کمال رضايت8 عدد باتري سوني 1000 بار شارژ هولوگرام دار اصلي از نمايندگي سوني براي دوربين خريدم تازه شارژرهم که گرفتم
فندکي ماشين ميخورد و درمسافرت مشکلي به جهت شارژ ندارم. اول نگران خالي شدن شارژ باتريها بودم چون تو خيلي از سايتها عکاسي بعضي از دوستان خودموني گفته بودند که باتري قلمي زود خالي ميکنه با خودم گفتم من که دو دست باتري گرفتم 100 تا 150 تا شات بزنه خوبه بعد با يه بار شارژ ديدم بيش از 400 تا عکس با فلاشو بي فلاش گرفتم حدود20 دقيقه فيلم گرفتمو چندساعتي هم با دوربين ور رفتم تا جناب sx10 خبر داد که باتريها را عوض کن سرتون رو درد اوردم اينو نوشتم که دوستان اگه مي خواستن دوربين بخرن حواسشون به باتري دوربين هم باشه من که خيالم راحته که حتي اگه 10 سال يا بيشتر هم بگذره نميخوام جمهوري رو زيرو رو کنم دنبال باتري تاريخ گذشته وناکارامد لتيومي شایدم دو سه برابر قیمت بگردم.( اگه انوقت گير بياد).
کیفیت hd زمین تا آسمون با vga فرق داره.اصلا قابل مقایسه نیست.آدم وقتی hd نگاه میکنه دوست نداره از پای تلویزیون بره.جزئیات فوق العادست.تازه اینم در نظر بگیرید من با تلویزیون آنالوگ دیدم.فکر کنید تلویزیون lcd باشه که hd رو ساپورت میکنه.اونوقته که همه جزئیات قابل مشاهدست.من قبل اینکه دوربین بخرم به خاطر عکس دوربینو خریدم اما الان به خاطر فیلمبرداریش دوربینو دوست دارم.
سلامم... دوست عزیز دوربین شما هم به مشکل دوربین دیجیتال بنکیوی من که فقط 2 ساله کار میکنه مبتلا شده...به همین خاطر میخوام یجوری ردش کنم ویک دوربین جدید ولی اینبار hd بگیرم....لپتاپ 2 میلیونی هم دارم که تقریبن باتری لیتیومیش بعد دو سال به همین روزگار مبتلا شدهش ولی یک مشکلی وجود داره که دوربینهای خوب بازار اکثرن باتری لیتیومی میخوره و اگه بخوای دنبال دوربینی که قلمی بخوره بگردی طبعن محدوه ی انتخابت محدود میشه و ممکنه چیزی که میخوای گیرت نیاد پس بنظرم میاد همون موقعی که کسی میخواد دوربین بگیره یک بارتی لیتیومی یدکی هم بخره هم توووی مسافرت بدرد میخوره هم واسه همچین وقتایی.....نقل قول:
شما یک نکته ای رو در نظر نگرفتین و اون هم این که دوربین دیجیتال تلویزیون نیست که بخواد 15 سال خدمت بکنه.نقل قول:
همین h50 امروز که جزو بهترین گزینه ها هست،حداکثر سه سال خدمت خواهد کرد.بعد سه سال این دوربین اونقدر عقب افتاده هست که اصلا به درد نمیخوره که تازه بخواد باطری هم لازم داشته باشه.
در ضمن شرکت سونی الان بیشتر از 4-3 ساله که از همون باطری های BG1 استفاده می کنه.و شرکت سونی شرکتی نیست که کاری بکنه که یه محصولش بی وسایل یدکی بمونه.نمونش همین سیم برق،سیم برق همه محصولات سونی از 30 سال قبل تا حالا،یک مدل ثابت هستش.
من تا حالا پیش نیومده توی بحثی کنار بکشم. ولی ظاهرا در این مورد من هر چقدر هم تلاش کنم نمیتونم این بحث رو به نتیجه برسونم. فقط اینو بگم که این کار شما درست نیست. اطلاعات غلط شما میتونه بقیه رو به اشتباه بندازه.نقل قول:
درسته. چشمی نداره. هیچ دوربینی کامل نیست. درسته؟ البته میشه روش چشمی نصب کرد.نقل قول:
من قبل از عید قیمت گرفتم 430 بود.
حقیقتش رو بخوای من تا حالا دوربین کامپکتی رو ندیدم که بتونه در حالت فیلمبرداری زوم کنه.
واسه چی میخوای دوربینتو بفروشی؟ دوربین خوبیه.نقل قول:
اگه منظورت از ixus 990 همون ixus 980 هست که به نظر من این کارو نکن. دوربین خودت هم لنزش وایدتره هم ماکروش بهتره.
نه. خیلی خوب نیست. ماکرو که میشه گفت تقریبا نداره (10 سانت). سرعت شاترش هم 2 ثانیه س. قیمت ندارم.نقل قول:
همون 3 تایی که گفتم خیلی خوبن. اگه خودم میخواستم بگیرم از اونا میگرفتم.
آره فکر کنم. شاید یه ذره بالاتر.نقل قول:
پس همون sx110 بهتره.نقل قول:
متاسفانه هم باتری قلمی و هم لیتیومی هر کدوم مشکلات خودشون رو دارن.نقل قول:
من تو کرج از نمایندگی سونی قیمت کردم ، 360 تومان. جمهوری باید ارزونتر باشه ...نقل قول:
همراه دوربین چه چیزایی باید بدن بهم (مثل کیف ، هود آفتابگیر و ...) .لطفا بگید که یه موقع کم و زیادش نکنن ، سرم کلاه بره ...:20:
کسی خبر نداره نمایشگاه دوربین های دیجیتال کی هست ...؟ من چیزی در این مورد نمیدونم ولی یکی از دوستان گفتند از نمایشگاه خرید کردن بهتره .
مرسی آره عالیه 870:نقل قول:
Excellent build, good speed, great size, and terrific image quality make the PowerShot SD880 (IXUS 870) Canon's best wide-angle pocket digital camera yet
imaging-resource.com)
نه نه اون که شبیه بستنی دوقلو هه نه! اون 980 هست
990 رو میگم..تازه معرفی شده... ریتینگی چیزی بین این دوتا ندیدی؟
مشکل اینجاست که شما فقط تجربیات خودتونو در نظر می گیرید و گفته ها و مستندات دیگر دوستان اهمیتی نمیدید. شما حتی نظرتونو در رابطه با عکس هایی که قرار دادیم نمی گین و فقط رو حرف خودتون پا فشاری میکنید.بعد دوست عزیز خروجی یک دوربین تا حد خیلی زیادی به عکاس و تجربه آن بر میگرده و تنها به دوربین مربوط نمی شه.نقل قول:
در ضمن این حرفی که میگید hd ربطی به کیفیت نداره برای بنده کاملا نامفهومه . میتونم بگم اولین باره که چنین حرفیرو می شنوم. شما کیفیت فیلم hd رو بر روی tv های hd ساپورت یا حتی معمولی دیدید؟
مشخصات sx200 كه خيلي بهتره!نقل قول:
پس همون sx110 بهتره.
چند صفحه قبل را نگاه کنین منم پیشنهاد کردم که بگیرمشنقل قول:
ولی با توجه به امکاناتش و قیمت بیش از حد بالایی که داره((شاید چون تازه اووومده بازار) خریدش را توصیه نکردن
کیف فکر نکنم رو h50 بدن ولی یک رم 1 گیگ میدن. هود در داخل جعبه دوربین موجود است. از نمایندگی معتبر بگیری هیچ مشکلی پیش نمی یاد.نقل قول:
دوستان اولا من اصلا دلم نمیخواد کسی با استفاده از حرفهای من بره دوربین بخره .. فقط باید خودش بفهمه چی داره میخره ... پس گمراه شدن دیگران ربطی به من نداره .
دوم در مورد hd . منظور من از کیفیت رو دوستان درست متوجه نشدن ... توی فیلمبرداری اچ.دی صرفا همون کیفیت فیلم رو تو سایز بالاتری برداشت میکنن ... پس کاملا منطقیه که اگه بزنیش به تلویزیون های عرض و بزرگ کیفیت مطلوب تری رو داره (مثل عکس ممونه ... توی دوربین میتونی مثلا عکسو بزاری روی سایز 2 مگاپیکسل یا میتونی بزاری روی 8 مگاپیکسل ... اینجا فقط سایز تغییر کرده نه کیفیت عکس ... ) منظور من اینطوریه ... بعدشم دیگه کسی نمیخواد با دوربین دیجیتال مستند بسازه که همچین سایزی نیاز باشه ... گفتم فوقش دی.وی.دی بزنیم که اونم vga کفایت میکنه ...
البته باز منظور منو بد نگیرین لطفا ... من نمی گم چیز بدیه ... من میگم اگه دیدین یه کامپکت این قابلیت رو داره ، نیاین اونو با یه نیمه حرفه ای عوض نکینین ... چون بعدا برای ادم پشیمونی میاره ....
آخه برادر من که شما نیستم تجربیات شما رو داشته باشم ... خوب معلومه باید تجربیات خودمو بگم ... اما اونقدرم شاس نیستم که نتونم ضعف و خوبی های یه دوربین رو بفهمم . من که از اول تا آخر حرفم این بود که h50 بهترین گزینه هست ... اما کسی نگفت چرا حرفم درست نیست ...نقل قول:
مشکل اینجاست که شما فقط تجربیات خودتونو در نظر می گیرید و گفته ها و مستندات دیگر دوستان اهمیتی نمیدید. شما حتی نظرتونو در رابطه با عکس هایی که قرار دادیم نمی گین و فقط رو حرف خودتون پا فشاری میکنید.بعد دوست عزیز خروجی یک دوربین تا حد خیلی زیادی به عکاس و تجربه آن بر میگرده و تنها به دوربین مربوط نمی شه.
من گفتم ، قبلا هم عکسای این مدلها رو دیدم ... هم پانان و هم کانن عکسهای خوبی مبگیره اما سونی هم از اینا کمتر نیست . در حالی که قیمتش مناسبتره ... حرف من کجاش اشتباست ؟ حداقل من برای حرفم دلیل آوردم ، اما ندیدم کسی برای رد h50 دلیلی بیاره .
همگی موفق باشید ...
سلام درحال حاظر کارآمد ترین دوربین عکاسی دجیتال که از لحاز حجم هم کو چکترین ونسبتآ"از لحاظ بدنه استقامت بیشتر وکلا" حرفه -ای ترباشه با قیمتی حدود 400 هزار تومان که خدمات خوبی داشته باشه واسم چی سراغ دارین ولطفآ" برتری اون رو نسبت به هم خانوادهاش روشرح بدین بینهایت ممنون میشم.
ببخشید ، اون که گوشه سمت چپ و اون یکی که سمت راست هود هستش ، چیه ...؟نقل قول:
سمت راست هود،محافظ(درپوش)لنز هستش.و اونی هم که سمت چپ هود قرار داره،بند اون درپوش هستش.اخه درپوش لنز h50 طوری طراحی شده که نیاز نیست برای روشن کردن دوربین درپوش رو اول بردارین،در داخل درپوش جک هایی تعبیه شده که با روشن کردن دوربین و بیرون آمدن لنز،خودبخود درپوش از جلوی لنز به بیرون هدایت میشه.و برای اینکه زمین نیفته و گم نشه،اون بند رو قرار دادن.نقل قول:
سلامم..
نه فکر نکنم به این شکل باشه که شما میگین...نقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad Hossein
ببینین اگه حرف شما درست باشه معنیش اینه که یک فیلم با کیفیت VGA را اووومدن بزرگتر کردن!!
در حالیکه ما داریم میبینیم تعداد پیکسلها افزایش پیدا کرده ....... یعنی اگه کیفیت فیلم VGA برابر 480*640 هست کیفیت HD برابر 800*1280 هستش....نمیدونم دقیق گرفتین مطلب را؟؟
ببین حرف شما مثل اینکه که بیایی و یک عکس با ابعاد 480*640 را بخوای بزرگ کنی معلومه کیفیتش شدیدن افت میکنه چون شما بطور دیجیتالی داری عکس را بزرگ میکنی..... یه چیزی توووی مایه های زوم کردن دیجیتال.....هیچوقت اسم این عکس را نمیتونی بذاری 720p یا HD !!
ولی توووی فیلم اگه بخوای اینکار را بکنی دیگه فیلم High Definition بهش نمیگن و بدرد زباله دونی میخوره
شما همین حالا با ضعیفترین دوربینهای رایج حتی دوربینهای موبایل میتونی فیلم VGA بگیری....پس فرق همچین دوربینی با یک دوربین 10 مگاپیکسلی کجا میخواد معلوم شه؟؟
دوست عزیز در مورد باطری با احترام به نظر حضرتعالی اما دیروز که 13 بدر بود من با باطری قلمی 2500 سونی نزدیک به 300 تا عکس گرفتم و 10 دقیقه هم فیلم گرفتم اما هنوز چراغ دوربینم مبن بر تمام شدن باطری روشن نشده اینم بگم دوبار این 300 تا عکس و فیلمها رو هم نگاه کردیم که اونم شار باطری رو استفاده می کنه ؟ من هم قصد طرفداری از هیچ برند یا نوع خاصی رو ندارمنقل قول:
نظرتون چیه؟
h50 هم یکی از دوربینهای خوب این رده هست فکر کنم تمامی دوربینها نقاط قوت و ضعف خودشون رو دارن و به طور کلی هیچ کومشون برتری ندارن تا بشه یکیشون رو برتری دادنقل قول:
کسی راه نمائی واسه من نداره اگه باید جای دیگه ای دنبال جواب بگردم لط فا"راهنمائی کنید ممنون.