شما از کدوم شرکت یا سایت خریدی عزیز؟نقل قول:
Printable View
شما از کدوم شرکت یا سایت خریدی عزیز؟نقل قول:
سلام یک سایت خوب برای اپلود بگید که سرعت خوبی داره تا من برای شما اپلود کنم.
دوست عزیز تست کردم سالم بود که !! چشم الان دوباره اپلود میکنم میزارم !نقل قول:
دوست من دانلود نمیشه!!!:
Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information
همین الان بازیو نصب کردم دارم حال میکنم ...
دوستان کمی کنترل بازی گیج کنندست شما هم همینطور هستید یا من این احساسو دارم..
معرفی بازی:
تقریباً 4 سال از عرضه ی آخرین بازی از سری Resident Evil می گذرد و بالاخره CAPCOM جدیدترین قسمت از این سری را تحت عنوان Resident Evil 5 به بازار عرضه کرد. در شماره ی 5 این بازی هنوز هم المان هایی از گذشته باقی مانده ولی بیشتر المان های قدیمی جای خود را به المانهای جدید داده اند که شاهد هستیم که با وسواس بر روی آنها کار شده است و یک بازی تقریبا بی نقص را عرضه کرده اند. ترکیب دو سبک Survival-Horror و اکشن بازی را بسیار پر هیجان و جذاب کرده است. بازیهای ژاپنی در فروشگاههای آمریکایی زیاد طرفدار ندارند، ولی این بار قضیه فرق می کند ؛ این بازی یک Gears of War نیست ، بلکه یک سبک جدید در اکشن ماجراییست که همگان آن را می پسندند. کما اینکه این بازی در آمریکا هم فروش بسیار موفقی داشته است.
شما برای بازی کردن این بازی نیاز نیست حتماً نسخه های قبلی را بازی کرده باشید ، زیرا داستان به بهترین شکل و روان بازگو می شود و همچنین نکاتی که مربوط به گذشته می شود توسط انواع Documentها در اختیار بازیباز قرار می گیرد. داستان قسمت 5 بازی حول دو شخصیت Chris Redfield و Sheva Alomar می گردد. این دو از طرف Bioterrorism Security Assessment Alliance (به اختصار BSAA) ماموریت دارند تا عاملین اصلی انتشار ویروس در آفریقا را پیدا کنند.
10 سال بعد از وقایع راکون سیتی یک از اعضای تیم آلفا گروه S.T.A.R.S. که همان Chris Redfield است در تمام دنیا تحقیاتی را شروع میکند و دنبال روئسای Umbrella می گردد تا آنها را دستگیر و جلوی اهدافشان را بگیرد. در پی این تحقیقات او به یک شرکت داروسازی چند ملیتی می رسد که کارهای مشکوکی انجام می دهند. او توسط یک قاچاقچی اسلحه متوجه می شود که در آفریقا در مکانی تحت عنوان Kijuju یک معامله ی بزرگ اسلحه در حال رخ دادن است ، آن هم نه اسلحه های معمولی بلکه اسلحه های بیولوژیکی. کریس سریعآ خود را به محل می رساند تا سر از پروژه ی Mysterious Doomsday که با نام Uroboros شناخته می شود در بیاورد. بعد از از اینکه او به آفریقا رسید با همکار جدید خود Sheva Alomar که او هم یکی از مامورین BSAA در آفریقا است، آشنا می شود و با هم دنباله ی ماجرا را می گیرند.
سبک و سیاق بازی تفاوت آنچنانی با RE4 ندارد و کلآ در یک مسیر قرار دارند با این تفاوت که RE5 المان های قبلی را کامل کرده است. کنترل بازی از نقاط قوت آن است. هدف گیری و شلیک و حتی لگد های اسلحه همه به بهترین شکل صورت می گیرند و باید گفت نقص ندارند. دویدن کارکترها ، بالا رفتن از نردبان و سکوها و همچنین پایین پریدن از کانتینر ها و بلندی ها. استفاده از Guns-machine ها و همچنین مینی گیم ها ، همه و همه به بهترین شکل ممکن کار شده است. Sheva دارای بدنی بسیار انعطاف پذیر و چابک است و عمومآ پرش های بلند و کارهایی که نیاز به سرعت بالا دارد را او انجام می دهد. اما Chris بدنی عضلانی و قدرمند دارد و بیشتر کارهایی که نیاز به قدرت بدنی دارد را انجام می دهد. ایندو در کنار هم از پس همه ی کار ها بر می آیند و یک تیم کامل را تشکیل می دهند.
در مورد اسلحه های بازی باید گفت یک کلکسیون عالی از اسلحه برای این بازی طراحی شده. انواع اسلحه های کمری ، Rifle ، Sniper ، Shotgun ، یک مدل RPG و یک مدل نارنجک انداز با 5 نوع مهمات ، یک باتوم الکترونیکی هم در بازی وجود دارد که بسیار کاربردی است. کلآ بازی از لحاظ اسلحه هیچ مشکلی ندارد و کامل است و عمومآ هم خشاب کم نمی آورید جز در مرحله ی آخر که مهمات پیدا نمی شود و شما باید با داشته های خود بسازید.
صدای اسلحه ها در سطح معمولی قرار دارد اما صدای محیط و مخصوصا صدای کاراکتر ها بسیار عالی و بی نقص هستند. صدای انفجارها با سیستم دالبی دیجیتال 5.1 این حس را به شما می دهد که خود وسط بازی هستید و هرآن احتمال دارد موج انفجارها شما را به گوشه ای پرتاب کند! صدای دشمنان هم در سطح قابل قبولی قرار دارد و فریادهای آنها که به یکدیگر آمار شما را می دهند و بعضا هم شما را تهدید می کنند شنیدنی است.
انیمیشن هایی که در بازی برای کارکترهای اصلی و دشمنان در نظر گرفته شده بسیار زیبا و چشم نواز و هیجان انگیز است. کافی است وقتی به یک دشمن شلیک می کنید خوب نگاه کنید چه اتفاقی برای او می افتند. بسته به اینکه به کدام قسمت از بدن او شلیک می کنید او هم عکس العمل از خود نشان می دهد. بعد از کشتن دشمنان معمولا چیزهایی از آنها باقی می ماند که یا مهمات است یا پول (اشیای قیمتی) و یا دارو. صحنه های سینمایی در بازی زیاد وجود دارد. در این صحنه ها شما باید آماده باشید تا در حین پخش دمو دکمه هایی که بر روی صفحه ظاهر می شوند را به موقع بزنید تا کارِ مطلوب انجام شود.
در مورد گرافیک بازی باید گفت شاهد یکی از بهترین گرافیک های سال ، هم از نظر هنری و هم از نظر تکنیکی هستیم. همه چیز در بازی زیبا و چشم نواز است. هیچ مشکلی وجود ندارد ، همه چیز سر جالی خود است. تکسچرهای عالی ، حجم جزئیات باورنکردنی ، سایه های دیوانه کننده و در نهایت دقت در طراحی جنون آمیز! همه ی اینها بازی را از لحاظ بصری در رده ی بهترین های امسال قرار داده است. طراحی کاراکتر Chris و Sheva بسیار عالی است. آناتومی بدن آنها با کارهای فیزیکیی که انجام می دهند کاملآ هماهنگ است. در طراحی چهره ی آنها چیزی از قلم نیفتاده و به طور کامل جزئیات صورت و بدن بر روی کاراکتر اعمال شده. تنوع در انواع دشمنان در سطح مطلوبی قرار دارد ، حال آنکه طراحی ظاهری آنها در سطح بسیار بالایی قرار دارد. بازی دارای دموهای زیادی است که همه ی آنها توسط موتور گرافیکی خود بازی تولید شده اند و آنها حکم میان پرده هایی را دارند که داستان بازی یا اتفاقات را به صورت سینمایی شرح می دهند.
در مجموع بازی RE5 یکی از بهترین های امسال است که بازی کردن آن را به همه ی شما عزیزان توصیه می کنم. یک بازی سراسر هیجان که در درجه های سختی بالاتر وقت سر خاراندن هم به شما نمی دهد!
یه خورده تنده کنترل ولی عادت میکنی .نقل قول:
دوستان کمی کنترل بازی گیج کنندست شما هم همینطور هستید یا من این احساسو دارم..
حساسیت موس رو کم کنید بذارید روی 2 یا 3...فکر کنم بهتر میشه...هرچند که عادت میکنید یه کم بگذره:10:نقل قول:
دوستان نسخه خود همین سایت رو کسی خریده؟
فقط میخوام بدونم چه مشکلاتی داره؟ چیزی کم داره که باید جدا نصب کنیم یا واقعا کامله؟ تو رو خدا درست به این سوال جواب بدین ممنون
باز کننده تمام قفلها و .................................
Hi
Here we have
-all levels opened
-all costumes opened
-all figurines opened
-all mercenaries opened
-all secret weapons opened
کد:http://www.filefactory.com/file/ah97bbe/n/Resident_Evil_5_Unlocker_zip
این فایل s313.arc رو کسی نداره آپ کنه ؟
سلام
من تو این بازی هیچ مشکلی ندارم فقط یه ترینر می خوام یه 4 تا تیر به ما بده بد جوری تو تیر به پیسی خوردم. من اون غول اولشو با چاقو کشتم. چون نه من نه شیوا یهدونه تیر هم نداشتیم.
سلام
پسر عجب فیلمهایی نشون میده ادم پشماش میریزه
اونجا که اون موتور سوارا حمله کردند بعد دوتامون اومدند نجاتمون دادند واقعا فوقالعاده بود
راستی یه سوال
جاهایی که تو بازی مینویسه Save Game اون بالا اگه از بازی بیایم بیرون بعد دوباره بیایم تو از همونجا شروع میشه؟
جاهایی که مینویسه Checkpoint که عمرا از اونجا ها شروع نمیشه
نکنه باید مرحله به مرحله بریم؟
چون من یادمه یه جا از بازی اومده بودم بیرون بعد که دوباره رفتم اول مرحله بود
یادم نیست بعد چک پوینت رفتم بیرون یا بعد از سیو
ممنون
s313.arc را از لینک زیر دانلود کنید. فقط سریع دان کنید چون لینک پاک میشه
[بازی باز تو مرحله پازله نور مشکل پیدا میکنه دوستان لطف کنن فایل s312.arc اپلود کنننقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/281711546/s313.arc.html
دوستان عزيز تورو خدا يه ترينر براي جون بي نهايت بزارين كه از اين GFWLاينا هم نخواد.اونجايي كه 2تا اره برقي دار ميان موندم تو كفش يا من ميميرم يا شوا بدرد نخور.
چجوري ميشه به شوا گفت سرجاش بمونه دنبال ما نياد؟
این سایت که معرفی کردی اصلا عکس رو بزرگ آپ نمی کنه و اندازه ی کوچیک رو آپ می کنه!!!نقل قول:
s312.arc Please Upload
دوستان تصویر بالایی افت فریم سیستم منو نشون میده یکی لطف کنه بگه الان چطوریاست خوبه یا بد..؟؟؟کد:http://www.-----.com/images/uvuu89ccvkuv1z0690.bmp
لینک اصلاح شد حالا حالاها میمونه رو سرور
برطرف کردن مشکل مرحله 4
یکی این فایل s312.ar رو واس ما اپلود کنه لطفا !کد:http://rapidshare.de/files/48369549/s313.arc.html
اون مشکلی که میگن بازی های نسخه boysteam داره و در مرحله 13 مشکل پیدا میکنه هم با همین فایل s312.ar حل میشه ؟
مرحله پازل نور مشکل با اینی که گفتین حل میشه
باید قبلش game for windows 3 اخرین نسخشو دانلود کنی که تو پست صفحه ی 249 گذاشتم.نقل قول:
http://www.uplod.ir/download.php?file=768585
آقا من از P30W سفارش دادم. این نسخه ای که سفارش دادم boysteam هست؟:41:نقل قول:
من مشهدم از شرکت سروش.نقل قول:
نه نیست.فکرم نکنم ایرادی داشته باشه.کارای p30w خیلی با کیفیت هست.نقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده؟
نميشه يجا ديگه آپلود كنين ترينرو؟تو اين سايته هرچي Downloadfile nowرو ميزنم چيزي نميشه.
از سایت gamecopyworld هم میتونین دانلود کنیننقل قول:
اونی که نوشته Resident Evil 5 v1.0 (v1.0.0.129) +6 TRAINER سالم میباشد.کد:http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_resident_evil_5.shtml
بعد از کلیک کردن روی عکس دیسکت کوچیکی که گوشه سمت چب Resident Evil 5 v1.0 (v1.0.0.129) +6 TRAINER نوشته دوباره کلیک کنید تا صفحه ی دانلود باز بشه.
اینم یک لینک دیگه برای دانلود
کد:http://quickbigfile.com/file.php?file=1986Resident_Evil_5_V1.0_DX9_DX10_Plus_6_Trainer_By_KelSat.rar
ببخشیدمن هرچی از اینجا میزنم که دانلود کنه ، نمیشه :
لینک دیگه ای از این برنامه دارین ؟کد:http://www.pcgameshardware.de/aid,669320/Download-Microsoft-Games-for-Windows-Live-30890/Windows/Download/#dl_anchor
باید رو دانلود کلیک کنید بعدش پاییین یه جایی نشون میده که اونجا ورژنای مختلفش رو نشون میده...میتونی کلیک کنی و صفحه جدید باز میشه:10::5:نقل قول:
سلام دوستان.
من اینو رو ایکس باکس دارم!
ولی تو اولش موندم وقتی اون طرفه با بلندگو حرف می زنه و حمله می کنن به طرف ما من نمی دونم چیکار کنم!
اون طرفم که تبر داره 2 تا می زنه پس کلم و اخ!!
در ضمن گلوله هاش هم خیلی کمه!!
اینجا در مورد هر چی بحث میشه الا داستان بازی. به نظر من رزیدنت 5 همچین شاهکاری هم نیست و اگر دارم بازی میکنم به این خاطر هست که نسخه های قبلی رو بازی کردم و خیلی لذت بردم. شاهکار واقعی رزیدنت 3 بود (در زمان خودش). همچین گرافیک خیره کننده ای هم نداره ها. یه چیز معمولی در زمان خودش هست.
تنها چیزی که منو مجبور میکنه بازی کنم داستان بازی هست. کسی در مورد داستان نظری نداره؟ این کریس به جز در رزیدنت 1 جای دیگه ای هم Wesker رو دیده؟ تو کدوم نسخه از بازی؟
سلام
کسی از دوستان میدونه چجوری باید لیزری که نور قرمز میندازه رو هدف رو تو اسلحه هامون فعال کنیم...
اونجا اگه نتونستي بكشيشون فرار كن ! البته بستگي داره با چه درجه سختي رفته باشي .نقل قول:
من وقتی اوایل بازی با دسته بازی می کردم خود به خود از لیزر استفاده می کرد اما وقتی موس و کیبورد استفاده می کنی لیزر حذف میشهنقل قول:
سلام
کسی از دوستان میدونه چجوری باید لیزری که نور قرمز میندازه رو هدف رو تو اسلحه هامون فعال کنیم...
ok نوید جان.نقل قول:
مشکلی بود می پرسم؟
این نسخه کامپیوتر که اان اومده دزدیه یا زودتر اومد؟؟
سلام
اقا من دیگه دارم دیونه میشم الان من رسیدم اونجا که یه قول میاد میریم تو یه اتاق جزغالش میکنیم ولی بعدش یک کم میرم جولوتر ارور میده حتما باید ری اینستال کنم یا کلا دوباره نصب کنم تا درست شه به نظرتون مشکل از کجاست؟ اگه یک سی دی دیگه بگیرم درست میشه؟
خب وقتی که صفحه ی جدید باز میشه ، 10ثانیه بعدش یه صفحه باز میشه که متنش اینه :نقل قول:
Fehler
Die Limits für Bandbreite oder maximale Anzahl gleichzeitiger Verbindungen sind erreicht.
Leider kann die von Ihnen angeforderte Datei zu diesem Zeitpunkt nicht ausgeliefert werden.
Bitte versuchen Sie es zu einem späteren Zeitpunkt erneut.
18.09.2009 15:08 Uhr
اینو چیکارش کنم ؟
آقا یکی بگه نسخه p30world مشکلی نداره آخه boysteam گرفتم رفته رو اعصابم موقع نصب error میده میخوام بدونم اگه مشکلی نداره سفارش بدم یکی دیگه هم این سوالو پرسیده بود ولی کسی جواب درست نداده بود خواهشن اگه کسی میدونه بگه
سلام
دو سه نکته برام پیش اومده. اول اینکه یه چیزی باعث اعصاب خوردی من شد. من وقتی داشتم با یکی از غولها می جنگیدم تیر هام کلا تموم شد اصلا هم خون نداشتم و وضعیت بدنی هم قرمز (هشدار) رسید. بعد از بازی خارج شدم تا از سیو قبلی بیام ولی دیدم همون وضعیت قبلی رو دارم تازه باید کلی زامبی رو که کشته بودم از دوباره بکشم. این خیلی بده. البته تاثیری تو گیم پلی و غیره نداره بلکه خیلی سخت شده. نکته دوم اینکه من با خریدن چه چیزی می تونم حجم کوله پشتی رو بیشتر کنم.؟ راستی ظاهرا داره یه خبرایی از جیل ... اوه داستان رو لو ندم ببخشید.
من بازی رو تا مرحله ی 2 رفتم بعد از بازی اومدم بیرون الان چطوری باید ادامه شو بازی کنم ؟
چطوری سیو می شه ؟
چگونه در این بازی باید سیو کرد چون من وقتی از بازی خارج می شوم دوباره باید از اول شروع کنم