خودتم داری میگی که از وقتی جوابشون رو نمیدی، چقدر حالشون گرفته شده.. پس جوابشون رو اصلاً نده تا بیشتر حالشون گرفته بشه..نقل قول:
خودتم داری میگی که از وقتی جوابشون رو نمیدی، چقدر حالشون گرفته شده.. پس جوابشون رو اصلاً نده تا بیشتر حالشون گرفته بشه..نقل قول:
قلعه نويي: در استقلال فقط شايسته ها بازي مي كنند
استقلال در اولين بازي خود در ليگ هشتم چهره خوبي از خود ارائه داد. اگرچه اين تيم هنوز با روزهاي خوب خود فاصله دارد، اما در گام نخست نشان داد در فصل جاري براي جبران ناكامي فصل قبل پابه عرصه رقابت ها گذاشته است. امير قلعه نويي درباره بازي تيمش مقابل ابومسلم و حواشي آن به سوالات ما پاسخ داد كه به اتفاق آن را مرور مي كنيم:
" از ديدگاه شما بازي چگونه بود؟
مسابقه دو نيمه متفاوت داشت. در نيمه نخست دو تيم به ارزيابي همديگر پرداختند و در نيمه دوم روي شناختي كه از يكديگر پيدا كرده بودند به ميدان آمدند. تيم حريف هم انصافا با توجه به شرايطي كه داشت خوب كار كرد و برخلاف انتظار ما ظاهر شد.
" پس كاملا از عملكرد شاگردان خود راضي هستيد؟
تا حدودي بله، البته اين استقلالي كه شما ديديد با آن تيمي كه ما انتظار داريم خيلي فاصله دارد. قبلا هم گفته بودم هواداران، تيم دلخواه خود را از هفته پنجم به بعد ببينند.
" يعني تا هفته پنجم هيچ كس از استقلال انتظار بازي خوب نداشته باشد !
منظور من اين نبود. اما هميشه، تنور ليگ زماني داغ مي شود كه تيم ها به شرايط آرماني برسند و اين مسئله حداقل ٥هفته زمان مي برد.
" بازيكنان استقلال در مصاحبه هاي بعد از بازي خود خيلي مغرور حرف مي زدند، فكر نمي كنيد غرور، خيلي زود به سراغ آن ها آمده باشد؟
فكر نمي كنم اين طور كه مي گوييد باشد. هنوز اتفاقي نيفتاده كه بازيكني بخواهد مغرور شود. ما تازه اول راه هستيم و راه بسيار سختي پيش رو داريم.
"از اين كه سكوهاي ورزشگاه را تا حد زيادي خالي ديديد ناراحت نشديد؟
اين سوال شما را بايد فدراسيون فوتبال پاسخ دهد. وقتي بازي ها را اواسط هفته برگزار مي كنند ديگر نبايد انتظار داشت ٦٠يا ٧٠هزار تماشاگر كار خود را رها كنند و به ورزشگاه بيايند.
" فكر نمي كنيد بازي هاي ضعيف استقلال در فصل گذشته باعث به وجود آمدن چنين شرايطي شده است؟
مثل اين كه شما فراموش كرديد يك ماه و نيم پيش در بازي فينال، ورزشگاه پرشده بود.
" در خصوص نيمكت نشيني بازيكناني چون مجيدي و برهاني صحبتي نداريد؟
نيازي به اين كار نمي بينم. فراموش نكنيد من نمي توانم بيش تر از ١١بازيكن به زمين بفرستم. در ثاني بازيكني در تركيب تيم ثابت قرار مي گيرد كه در تمرينات جزو بهترين هاي تمرين باشد. مطمئن باشيد در تيم قلعه نويي فقط شايسته ها بازي مي كنند.
" حضور نداشتن هاشم بيك در فهرست ١٨نفره بازي تاحدود زيادي عجيب بود...؟
به خاطر وجود مشكلاتي مانند نداشتن آمادگي لازم و نداشتن كارت بازي، هاشم بيك در فهرست قرار نگرفت.
" فكر مي كنيد در هفته اول چهره يك تيم مدعي را داشتيد؟
براي قهرمان شدن و چهره يك مدعي را داشتن فاكتورهاي زياد لازم است كه قطعا ما آن ها را داريم. استقلال با اهداف بلند قدم به مسابقات ليگ گذاشته و ان شاء الله با همت بچه ها، تلاش كادر فني و مديريتي و مسئولان باشگاه به اين اهداف خود خواهيم رسيد.
" حتما مهم ترين رقيب خود را براي قهرماني پرسپوليس مي دانيد، همين طور است؟
همه تيم هاي ليگ براي ما قابل احترام هستند. پرسپوليس هم تيم خوبي است و به عنوان يك رقيب به آن ها احترام مي گذاريم.
کد:http://www.khorasannews.com
دیگه تو این تاپیک، کسی در مورد هیچ تیمی اظهار نظر نکنه.. نمیخوایم دوستامون رو از دست بدیم..
اخبار فقط در مورد استقلال..
در مورد هیچ خبری، اگه بر علیه تیممون هم گفته شده بود، اظهار نظر نکنیم..
چند خط در مورد استقلال
"هادي برگي زر شكست ٢بر صفر مقابل استقلال بهترين تيم ايران آن هم در ورزشگاه آزادي را نتيجه اي قابل قبول براي تيم جوان ابومسلم عنوان كرد.
"در پايان ديدار استقلال- ابومسلم از چهار بازيكن دو تيم به قيد قرعه آزمايش دوپينگ به عمل آمد.بر اين اساس يد الله اكبري و سياوش اكبرپور از تيم فوتبال استقلال تهران و جواد رزاقي و مهدي ثابتي از تيم ابومسلم مشهد آزمايش دوپينگ دادند.
"پس از پيروزي تيم فوتبال استقلال تهران مقابل ابومسلم مشهد، از سوي مسئولان باشگاه بخشي از مطالبات فصل گذشته بازيكنان پرداخت شد.
اصغر حاجيلو سرپرست سابق استقلال تهران گفت: هم اكنون مشغول كارهاي معمولي در محل كار خود هستم و دعا به جان آقاي قلعه نويي مي كنم چون قلعه نويي آرامش را به من برگرداند و به همين علت از وي تشكر مي كنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه نوشته نه به طور حرفه ای.
با حكم فتح ا..زاده
منصوريان رئيس آكادمي فوتبال استقلال تهران شد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال تهران در حكمي رسمي، كاپيتان فصل گذشته اين تيم را به عنوان رئيس آكادمي فوتبال اين باشگاه انتخاب كرد.
ه گزارش خبرگزاري فارس، علي فتح ا...زاده پس از اتمام قرارداد حسن روشن با اين باشگاه و با توجه به بروز مشكلاتي با وي، عليرضا منصوريان را به عنوان رئيس جديد آكادمي فوتبال اين باشگاه انتخاب كرد.
مدير عامل استقلال حكم منصوريان را آماده كرده و منتظر بازگشت او از آلمان است تا اين حكم را به او دهد.
كاپيتان فصل گذشته استقلال تهران پس از خداحافظي از فوتبال براي شركت در كلاس هاي مربيگري به آلمان سفر كرد.
دوستان بیایین یه امضای توپ درست کنیم.
با حكم فتح ا..زاده
منصوريان رئيس آكادمي فوتبال استقلال تهران شد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال تهران در حكمي رسمي، كاپيتان فصل گذشته اين تيم را به عنوان رئيس آكادمي فوتبال اين باشگاه انتخاب كرد.
ه گزارش خبرگزاري فارس، علي فتح ا...زاده پس از اتمام قرارداد حسن روشن با اين باشگاه و با توجه به بروز مشكلاتي با وي، عليرضا منصوريان را به عنوان رئيس جديد آكادمي فوتبال اين باشگاه انتخاب كرد.
مدير عامل استقلال حكم منصوريان را آماده كرده و منتظر بازگشت او از آلمان است تا اين حكم را به او دهد.
كاپيتان فصل گذشته استقلال تهران پس از خداحافظي از فوتبال براي شركت در كلاس هاي مربيگري به آلمان سفر كرد.
فکر کنم پستش هافبک چپه..نقل قول:
اگه کسی میدونه که بیگ زاده کجا بازی میکنه بگه..
فعلاً که زمانش همون 17:45 هستش..نقل قول:
اف ث بایرن، خوب داری فعالیت میکنیا :46:
پیش بینیه من :
پگاه 0 - 2 استقلال
گلها : اکبرپور، مجیدی (اگه تو بازی باشه). اگه مجیدی تو بازی نبود قربانی گل میزنه..
اونی، من گلزنها رو هم پیش بینی کردم. حالا تو باید گلزنها رو بگی..
اميرخان دلدارى ام مى داد
روانخواه: مى دانم كه فراموش مى شوم
يران ورزشى- يك ساعت پيش از آن كه جواب آزمايش MRI اميد روانخواه بيايد با او تماس مى گيريم تا از وضعيت مصدوميت پايش خبر تازه اى بگيريم. شواهد نشان دهنده پارگى رباط پاى اميد روانخواه است اما تا اعلام نتيجه نهايى از سوى پزشكان نمى توان در مورد مصدوميت روانخواه حرفى زد. پيش از آن كه اطلاعات دقيق درباره مصدوميت روانخواه به دست مان برسد با مردى كه فصل پيش عصاى دست مربيان استقلال بود حرف مى زنيم. آيا بازى با ابومسلم آخرين نمايش روانخواه در فصل جارى خواهد بود.
فكر مى كنى جواب آزمايش MRI چگونه باشد
خدا مى داند اما فكر مى كنم خبر خوبى در انتظارم نيست.
خيلى نااميدى !
باور كنيد هنوز صداى پايم توى گوشم است. آن لحظه از درد شديد به خودم مى پيچيدم.
رباط پاره كردى
صبح (ديروز) رفتم MRI دادم. من فكر مى كنم رباطم پاره شده است.
چرا اين طور شد
نمى دانم شايد قسمت است به هر حال از اين اتفاق ها براى هر بازيكنى مى افتد.
خيلى ناراحتى
با خودم مى گفتم امسال بايد حتماً به تيم ملى بروم اما انگار خدا نمى خواست.
انگار كسى با تو تماس نگرفته است
نه! اين طور نيست. اميرخان و ديگر بازيكنان همه زنگ زدند و دلدارى ام دادند. مى گفتند چيزى نيست اما خودم مى دانم كه اوضاع پايم خراب است.
اگر رباط پايت پاره شود بايد حداقل۶ ماه از ميدان دور باشى.
متأسفانه همين طور است. از اين مى ترسم كه فراموشم كنند.
چه كسانى
همه حتى مطبوعات!
قهرمان ليگ برتر مى شويم
احمد خذيراوى: جواب اعتماد اميرخان را مى دهم
ايران ورزشى- استقلال در اولين بازى ليگ هشتم، ابومسلم گربه سياه هميشگى اش را ۲ - صفر شكست داد تا با ۳ امتياز و تفاضل گل بهتر صدرنشين هفته اول لقب قرار بگيرد. احمد خذيراوى مهاجم جوان استقلال كه در بازى هاى تداركاتى پيش از آغاز فصل خوش درخشيده بود، در اين بازى در حضور مجيدى و برهانى دقايقى فرصت حضور در ميدان را پيدا كرد تا اميدوار به روزهاى آينده باشد.
با برد ابومسلم، مقتدرانه شروع كرديد.
بازى خيلى خوبى بود هرچند نيمه اول به خاطر اينكه مدت زيادى از تمرينات بدنسازى تيم نگذشته بود بچه ها خسته بودند اما با گذشت زمان، بازى را در اختيار گرفتيم و توانستيم ۳ امتياز بازى را كسب كنيم.
با اين ۳ امتياز و تفاضل گل بهتر صدرنشين شديد، آيا اين صدرنشينى را مى توانيد تا انتهاى فصل حفظ كنيد.
صد در صد، استقلال هم از نظر بازيكن و هم از نظر كادر فنى واقعاً در شرايط خوبى به سر مى برد. هرچه از زمان شروع ليگ بگذرد تيم بازى هاى بهتر و روانترى را براى رسيدن به قهرمانى ليگ به نمايش خواهد گذاشت.
فكر نمى كنى فشردگى بازى هاى اين فصل استقلال به خاطر حضور در ۳ جبهه جام باشگاه هاى آسيا، ليگ برتر و جام حذفى تيم را دچار مشكل كند.
نه، امير خان به همين خاطر در هر پست ۳ يا ۴ بازيكن خوب جذب كرده تا مشكلى بابت اين فشردگى نداشته باشيم.
بگذريم، در بازى با ابومسلم، در حالى كه مجيدى و برهانى نيز روى نيمكت بودند قلعه نويى تو را به زمين فرستاد.
امير خان به من لطف دارند و با اين حركتشان به من انگيزه و روحيه دادند. خوشحالم كه آقاى قلعه نويى به جوانان بها مى دهد. اميدوارم روزى با بازى هاى خوبم جواب اعتماد ايشان را بدهم. از اميرخان و كليه كادر فنى تشكر مى كنم. برهانى و مجيدى نيز با وجودى كه نيمكت نشين بودند مرا تشويق كردند.
مگه میشه کسی رو که به ل . ن . گ گل زده فراموش کرد؟نقل قول:
متأسفانه همين طور است. از اين مى ترسم كه فراموشم كنند
در توصيف نمايش ۹۰ دقيقه اى سياوش اكبرپور
مودب و دوست داشتنى
ايران ورزشى- همانطور كه وعده داده بود با چهره جديدى وارد ليگ شد. سياوش اكبرپور كه همواره با تند خويى هايش موى دماغ استقلال بود اين فصل را بسيار مودبانه آغاز كرده است. نمايش چشمگير او مقابل ابومسلم نشان داد براى حرفى كه زده است ارزش بسيارى قائل است. شايد اكبرپور هم مثل خيلى از بازيكنان استقلال خوب اين مسأله را درك مى كند كه اين فصل تنها با قهرمانى مى توانند ناكامى فصل پيش را از ذهن هواداران دور كنند. براى همين اكبرپور مراقب رفتارش است واجازه نمى دهد بار ديگر حواشى او را به ورطه سقوط بكشاند.
اكبرپور گذشته از آنكه اخلاق را برد و نشان داد تغييرات بسيارى به لحاظ رفتارى داشته بى گمان اثرگذارترين بازيكن ميدان هم بود. اكبرپور عصر سه شنبه نمره ۲۰ گرفت
مسعود، اگه بچه ها خواستن، میتونن پیش بینیشون رو عوض کنن. چون تو قانونی که گذاشتیم، آخرین پیش بینه ملاک بود.. ولی اگه پیش بینی کردن، اون پست رو نمیتونن ویرایش کنن. باید تو پست بعدی پیش بینیه جدیدشون رو کنن..نقل قول:
بابت اعلام کسایی که تا حالا تو پیش بینی شرکت کردن ممنون..
بليت فروشى از صبح شروع مى شود
سردار جنگل آماده ميزبانى از استقلال
ايران ورزشى- از چند روز پيش مراحل آماده سازى ورزشگاه سردار جنگل آغاز شده و براى آماده سازى اين زمين مسؤولان ورزشگاه تلاش فراوانى انجام داده اند. بنابر اعلام مسوولان هيات فوتبال رشت بليت بازى به قيمت ۱۰۰۰ تومان كه مصوبه سازمان ليگ هم هست از ساعت ۹ صبح روز شنبه در اختيار علاقه مندان قرار مى گيرد.
اميدوارم امير خان مرا ببخشد
صادقى: به عشق پيروز شماره ۲۰ مى پوشم
امير حسين صادقى هنوز همان مدافع متعصب هميشگى است كه حالا در صحبت هايش مشخص مى شود كه خيلى دلش براى استقلال تنگ شده ولى در مس كرمان هم به افق هاى دورتر كه براى خودش ترسيم كرده مى انديشد. بازى در تيم ملى و حضور در جام جهانى با پيراهن شماره ۲ استقلال آرزوى مدافع جديد مس كرمان است.
بازى ذوب آهن چطور بود
فشار روى تيم ما زياد بود. ناهماهنگى باعث شد تا به نتيجه دلخواه نرسيم. يك ربع آخر بازى به دليل كارهاى هجومى نتوانستيم در دفاع تيمى خوب كار كنيم. از همه مهم تر خسته بوديم چون ۱۲ ساعت طول كشيد تا از كرمان به اصفهان برويم.
به نظر مى رسد انگيزه هاى زيادى دارى... چقدر به تيم ملى فكر مى كنى
تمام تلاشم فقط رسيدن به پيراهن تيم ملى است. صد در صد تمرينات را با جديت دنبال مى كنم تا دوباره بتوانم به حق خودم در تيم ملى برسم. مى خواهم در جام جهانى بازى كنم و مطمئن هستم آقاى دايى همه آماده ها را انتخاب مى كند.
چقدر طول كشيد تا خودت را با تيم هماهنگ كنى
اينجا شرايط خيلى خوب و جو دوستانه اى بر تيم حاكم است. از لحاظ رقابت هم، رقابت شديد و دوستانه اى ميان بچه ها وجود دارد. اينجا هواداران به دنبال اسم و رسم نيستند و تنها بازيكن بايد به فكر تمرينات و بازى هاى خودش باشد پس تمام تلاش من براى اين است كه با بقيه تيم هماهنگ شوم.
اخبار استقلال را پيگيرى مى كنى
صد در صد به خاطر گل مجتبى هم خيلى خوشحال شدم، تا قبل از بازى مدام برايش دعا مى كردم كه مجتبى با روحيه بالايى بازى كند؛ از گل مهدى اميرآبادى و از بازى خوب پيروز قربانى كه هميشه مثل يك برادر بزرگتر براى من بود هم خيلى خوشحالم. اين را هم اضافه مى كنم كه به عشق پيروز شماره ۲۰ را در مس مى پوشم.
خدا را شكر استقلال اين فصل خيلى خوب يارگيرى كرده اما اسكلت تيم حفظ شده؛ اميرخان هم كه از خانواده استقلال است و اين تيم را خوب درك مى كند.
با اين اوصاف چرا از استقلال جدا شدى
من نمى خواستم از استقلال بروم؛ با امير خان صحبت كردم و مشكلات مالى ام را گفتم؛ من كاپيتان استقلال بودم در ضمن بازيكن پيرى هم نيستم كه به درد تيم نخورم اما رفتار بعضى از مسوولان با من خوب نبود. اما هنوز شرمنده اميرخان هستم و اميدوارم مرا ببخشد.
یه دروازه بان دومتری از تیم جوانان دارند به نظرم ازنامداری هم بهترباشه چون این نامداری بازیشو چندسال اخیر خیلی دیدم مفت گرونه :41:نقل قول:
دفاع چپ هافبک چپ بازی میکنه اگرتوجناحی که اون بازی میکنه ضربه ایستگاهی بگیریم این و سیاوش متخصص زدنش هستند توایران :31::10:نقل قول:
من که منتظر بازگشت روانخواه میمونم.. فصل قبل خیلی برای استقلال مفید بازی کرد..نقل قول:
روانخواه: مى دانم كه فراموش مى شوم
من هم فکر میکنم سیاووش اکبرپور گل میزنه برااستقلال :31:فکر کنم نتیجه را1 بر0 پیش بینی کردم اگراشتباه میگم نتیجه رایک بر0 به نفع استقلال تصحیح کنیدنقل قول:
اف ث بایرن بابا دمت گرم
کارت درسته خدایییییییییی
دمتون گرم:11:
برای اینکه از تاپیک عقب نمونی مجبوری 24 ساعته تو نت باشی...
احتمالا بیگ زاده بازی بعد تو میدون باشه بازی با ابومسلم انگار مدارکش اماده نبوده که بازی نکرده ...
احتمالش هم هست با توجه به اماده نبودن جباری جان واریو یا یدالله اکبری جاش بازی کنند و جباری به عنوان ذخیره بیاد تو بازی...
بیگ زاده هم بازیش تو سبک منیعی هست و فکر کنم پستش هم همون جا باشه.
چطور مگه؟ مگه اتفاقی افتاده؟نقل قول:
احتمالش هم هست با توجه به اماده نبودن جباری
استقلال2- 1 پگاه
استقلال قهرمانه :ایکس
فکر نمیکنم اتفاقی افتاده باشه :46:امابازی توزمینهای شمال بهتره مجتبی جباری نباشه دوسال پیش هم توزمین نوشهر مصدوم شد:41:نقل قول:
گاف حاجي فتح الله زاده در برنامه زنده تلويزيوني/ اين را ميخورم به سلامتي شما جوانان و ورزشكاران!!
علي فتحاللهزاده به شبكه جامجم رفته بود تا در يك برنامه ورزشي زنده شركت كند. برنامه كمي متفاوت بود. وسط صحبتها، مجري برنامه از مديرعامل استقلال خواهش كرد يك ليوان شربت بخورد تا بحث را ادامه دهند. فتحاللهزاده به مجري گفت: «مديرعامل استقلال را دعوت كردهايد و به او شربت قرمز ميدهيد؟» مجري جواب داد: «شربت آبي نداشتيم.» اما مجري جوابي كه انتظارش را داشت، نشنيد. فتحاللهزاده گفت: «اين را ميخورم به سلامتي شما جوانان و ورزشكاران»؛ حرفي كه تهيهكننده را مجبور كرد همانجا برنامه را قطع كند.
ایول حاجی :27: بسی لذت بردیم:thumbsup: یه پیک هم بنده میرم بالا به سلامتیه هر چی استقلالیه:21:
من فکر میکنم تواون شبکه جام جم این جورحرفا یه چیز عادی باشه :thumbsup:
يكى مثل عنايتى مى خواهيم
نظرى جويبارى: مطمئن باشيد پگاه را هم شكست مى دهيم
برترى استقلال مقابل ابومسلم باز هم باعث فروكش كردن نگرانى نظرى جويبارى از خط حمله استقلال نمى شود. جويبارى پس از بازى حرف هايى مى زند: «مهاجمان ما همگى خوب هستند ولى هنوز هم براى رفع مشكل گلزنى، مهاجمى مثل رضا عنايتى را مى خواهيم.بازى مقابل ابومسلم بعد از چند ديدار تداركاتى، خيلى خوب بود و بچه ها با وجود بازى ضعيف نيمه اول توانستند در نيمه دوم نمايش خوبى ارائه كرده و به پيروزى برسند. استقلال بازيكنان جديد زيادى دارد كه به هماهنگى آرمانى نرسيده اند. مطمئن باشيد كه در بازى با پگاه بهتر خواهيم شد و نتيجه بازى هم به سود ما تمام مى شود. قلعه نويى با درايت خود مى تواند اين هماهنگى را هرچه زودتر در تيم ايجاد كند.
پگاه تيم خوبى است كه مربى با دانشى چون ذوالفقارنسب را در اختيار دارد. آنها تماشاگران خوبى دارند و به طور حتم بازى مشكلى خواهيم داشت. با اين حال تمام تلاش خود را براى ۳ امتياز انجام خواهيم داد.»
مهدى اميرآبادى: اميدوارم چشم مربيان تيم ملى باز شود
ايران ورزشى- مهدى اميرآبادى دوباره به همان بازيكن تند و تيزى كه روزگارى در سايپا بهترين پيستون راست بود تبديل شده است. بازيكنى كه چند فصل در استقلال يك روند معمولى را پشت سر گذاشت حالا همان بازيكن مورد پسند امير قلعه نويى شده است. به طور حتم او با اين پشتكار مى تواند دوباره به تيم ملى دعوت شود. اميرآبادى با وجود حضور بازيكننى نظير بيك زاده و ميثم منيعى به نظر مى رسد تبديل به بازيكن فيكس پازل تاكتيكى امير قلعه نويى شده است.
كمى در مورد بازى صحبت كنيد
- بازى خوبى بود، ما به فكر ۳ امتياز بازى بوديم و خدا را شكر تلاش بچه ها نتيجه داد و توانستيم اولين بازى را با برد شروع كنيم.
با توجه به اينكه يكى از گل هاى تيم را هم به ثمر رساندى از بازى خودت راضى هستى
- من اگر هم توانستم گل بزنم تنها نتيجه تلاش كل تيم بود و من فقط خوشحالم كه زحمات بچه ها به ثمر رسيد و از لحاظ بدنى هم به دليل اردوهايى كه برگزار شد به خصوص اردوى تركيه خيلى پيشرفت كرده ام و به شرايط آرمانى كامل رسيده ام.
با اين بازى كه انجام دادى اميد دارى كه به تيم ملى دعوت بشى
- اميدوارم كه سرانجام چشم مربيان باز شود و من هم بتوانم دوباره پيراهن تيم ملى كشورم را بپوشم.
از بازگشت جبارى خوشحال بوديد
- نه تنها من بلكه تمامى بچه ها از اينكه مجتبى (جبارى) توانست پايش به گل باز شود و اين گل را تقديم به پدرش كرد خيلى خوشحال بوديم و اين خود يك روحيه مضاعف براى ما به همراه داشت.
خوب این بیژن ذوالفقارنسب خوبی که داره اینه که بیشتر گربه سیاه لنگیاست تاآبیها:31:
در امريكا با قطبى همكار بودم
اميد نمازى: امروز فردا با قلعه نويى حرف مى زنم
ايران ورزشى- اوايل هفته بود كه نام اميد نمازى مربى ايرانى مقيم امريكا براى كمك به امير قلعه نويى مطرح شد. نمازى كه فعاليت چشمگيرى در فوتبال و فوتسال امريكا داشته است اين خبر را تكذيب نمى كند. ديروز با نمازى حرف زديم، مردى كه به لحاظ رفتارى شباهت بسيارى با افشين قطبى دارد.
آقاى نمازى سلام! انگار قرار است به ايران بياييد
نمى دانم اين اخبار چگونه در اختيار شما قرار مى گيرد! بله! راستش را بخواهيد من با امير قلعه نويى حرف زدم.
ميان شما توافق صورت گرفته است
هنوز نه اما قرار است امروز - فردا بار ديگر با قلعه نويى حرف بزنم. اگر مذاكرات موفقيت آميز باشد اوايل هفته آينده به ايران مى آيم.
در امريكا مشغول به مربيگرى هستيد
فعلاً دوران استراحت را پشت سر مى گذاريم.
مشكلى براى سفر به ايران نداريد
اگر دعوتنامه بفرستند نه هيچ مشكلى وجود ندارد.
مگر پاسپورت ايرانى نداريد
من از ۶ تا ۱۸ سالگى در ايران بودم. الان هم پاسپورت ايرانى دارم و هم يك شهروند امريكايى محسوب مى شوم. براى آمدن به ايران هيچ مشكلى ندارم و پدر و مادرم در ايران زندگى مى كنند.
در استقلال به عنوان مربى فعاليت خواهيد كرد يا فقط آناليزور خواهيد بود
گفتم كه هنوز حرف هاى نهايى را نزديم اما بحث همكارى ام به شكل آناليزور است.
شنيديم با افشين قطبى هم در تماس هستيد
افشين خان از دوستان قديمى من هستند!
با ايشان كار هم كرده ايد.
بله! در تيم جوانان.
در واكنش به دعوت دو بازيكن استقلال به تيم ملى
قلعه نويى: من حرف نزنم بهتر است
ايران ورزشى- دعوت دو بازيكن از استقلال به تيم ملى به اين معنى است كه آبى پوشان بايد بدون كاظمى و طالب لو مقابل پگاه به ميدان بروند. اين در حالى است كه على دايى ۵ بازيكن سايپا و ۳ بازيكن سپاهان را به تيم ملى دعوت كرده تا احتمال لغو بازى هاى اين دو تيم در هفته دوم قوت بگيرد. همه اين مسائل باعث شده تا استقلالى ها نسبت به عملكرد دايى واكنش منفى نشان دهد. با اين وجود امير قلعه نويى با سياست خاصى درباره اين موضوع صحبت مى كند. وقتى از قلعه نويى مى پرسيم كه آيا حاضر است در غياب كاظمى و طالب لو بازى كند، لبخند معنى دارى مى زند و مى گويد: «اجازه بدهيد درباره اين مسأله فعلاً صحبت نكنم. در حال حاضر اگر حرف نزنم، بهتر است.»
اصرار ما هم بى فايده است و امير قلعه نويى دوباره مى گويد كه فعلاً صلاح نيست صحبت كند. اين در حالى است كه نزديكان اين مربى از نارضايتى او از عملكرد دايى خبر مى دهند و مى گويند قلعه نويى از اينكه دايى كارى كرده كه بازى سايپا و سپاهان لغو شود اما ساير تيم ها به ميدان بروند، سخت شاكى است.
کسایی که تا حالا بازی پگاه - استقلال رو پیش بینی کردن :
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دیگه واسه پیش بینی وقت ندارین..
استقلال تیم بزرگ دنیا ست
حاج جعفر، نمی خوای بازی پگاه - استقلال رو پیش بینی کنی ؟نقل قول:
استقلال 3 - پگاه 1