گرماي زياد چراغ زرد مياره
Printable View
گرماي زياد چراغ زرد مياره
قیمتش جقدره؟؟؟
البته این درصدش خیلی کم هست همین چراغ زرد اصلا جای نگرانی نداره !!!نقل قول:
دوستان این تکنولوژِی ظاهرا برای پی اس 3 معرفی شده که
صورت افراد را با استفاده از PS eye تشخیص دهد و تراک کند
همچنین این تکنولوژی می تواند صورت افراد مختلف را تشخیص و جزییات آن را تشریح کند مثلا توانا تشخیص چشم و میزان باز بودن پلک ها و یا اجزاء دیگر صورت را دارد و میتونه غم و خوشحالی رو از صورت افراد رو هم تشخیص بده !!!! ....
البته دوتا تکنولوژِی دیگه هم معرفی کرده سونی برای پی اس 3 ...
دوستان خبر دارین در تعطیلات کریسمس یه بلو ری میاد که
نسخه بهبود یافته بازی های گاد آو وار 1و2 در این بلو ری با کیفییت اچ دی
برای دوست داران این بازی توسط سونی عرضه خواهد شد.
(خبر در مجله دنیای بازی به نقل از سونی)
آخر زمستونم گاد آو وار 3 و انفجار سونی در عصر حاظر:5:
دوستان قیمت اسلیم الان چنده ؟ باید 300 تا 350 باشه نه؟
قیمت بیشتره. بین 500 تا 700نقل قول:
من شنیده بودم که GOW 1 & 2 همراه با GOW3 عرضه میشهنقل قول:
حالا واقعا جدا عرضه میشه یا با هم؟
معرفی سه تکنولوژی جدید برای PS3 توسط سونی
سه تکنولوژی جدید مرتبط با سیستم PS3 توسط سونی معرفی شده که شامل تشخیص دهنده صورت و صدا و تکنولوژی جدید برای نمایش عکس های با رزولوشن بسیار بالا
-----------------------
دوستان کسی اطلاعات کاملتری دارد...
والا اون مقاله ای که من خوندم نوشته بود گاد آو وار 1 و 2 اول کریسمس میادنقل قول:
و شماره سه آخر زمستون.البته باید توجه داشت که نسخه 1 و 2 از هر نظر بهبود داشته
مثل: گرافیک و دشمنان بیشتر و افکت های بازی و دمو ها خیلی طبیعی تر و اضافه شدن
مقدار بسیار زیاد trophy و چیزای پیدا کردنی مخفی دیگه پس حتما حجم بیشتری اشغال میکنند.
منبع قابل اعتماده و به گفته منبع جدا عرضه میشه که دور از انتظار نیست.
بهتر تو PSN هم بياد
چرا؟
چون هم اروزنتر درميومد و هم سريع در دسترس بود
سلام دوستان لطف میکنید قیمت روز ps3 , xbox 360 رو بگین پی اس 80 مد نظرم بود اگه 40 رو هم بدین که چه بهتر دارم میرم تو نخش !
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=333413
اگه می شد قیمتای به روز رو تو صفحه اول می راشتن خوب بود!
قیمت هر سی دی ی بازی ps3چنده؟
هستنش(!) که هست،ولی عوض 300-400 تومن پلی 3 باید 3-4 میلیون پولشو بدی!تازه من هنوز پردازنده 8 هسته ای کامپیوتر ندیدم.
بازی هاش روی "لف" که بدیهتا نیست،روی بلوری هست که هر کدوم از 30 تومن تا 120 تومن در میاد.بیشتر حدود 40-60 هستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفعه ديگه اين تاپيك رو ياد آوري نميكنم در جا پست هارو پاك ميكنم .
دوستان كسي Valkyria Chronicles بازي كرده ؟؟! ارزش خريد داره ؟!؟
سلام و خسته نباشید به همه!
کسی می دونه چطوری می شه ps3 رو با فلش مموری و بدون اینترنت آپدیت کرد؟؟؟؟
فايل اپديتو ميگيري
تو فلش اين پوشه هارو درست ميكني:
ps3/update
و بعد از تنظيمات روي گزينيه اپيدت از طريق وسايل جانبي اپديت ميكني
سلام.من میخواستم بدونم که پلی استیشن3 دارای چه مدلهایی هستش و همچنین قیمت اون مدلها چقد هستش.
لطفا لوتزم جانبی همراه با پلی استیشن رو تو هر بسته بگین.
باتشکر
سلام من چند تا سوال داشتم. البته شاید بعضی هاش خیلی سوالهای ساده ای باشن ولی چون هیچ اطلاعاتی از ps3 ندارم اونا رو میپرسم:
1- در حال حاضر چند مدل ps3 وجود داره و اگه میشه مشخصاتشون و قیمتهاشون رو برام بذازین
2- هنوز کپی خور نشده؟
3- قیمت بازیهای ارجینالش در حال حاضر چنده؟
4- مثل ایکس باکس ریجنهاش فرق داره؟
5- قضیه ps3 اسلیم چیه؟ چه چیزهایی بهش اضافه میشه و مثل psp نسبت به نوع fat ضعیفتر میشه یا نه؟ و در ضمن کی میاد تو ایران و قیمتهاش چه جوریه؟
من در مورد چراغ زرد سوال داشتم می شه راهنمایی کنید؟
ببخشیدا
ولی
یعنی
سطح عملی شما درباره ps3 این قدر کمه که
نمی تونید جواب من رو بدید؟
سلام در مورد بازی های قدیمی تر میخواستم بپرسم که با قیمت خوب بخرم و مناسب مثل uncharted motorstorm2 killzone hevenly sword
سلام دوستان ایا بازی های پی اس 3 که در حال حاظر در بازار موجوده اخرین گرافیک پلی 3 است یا نه و ایا در اینده بازی میاد که اخرین گرافیک پی اس 3 باشه.......
سوال بعدی اینکه بازی هایی که برا ایکس باکس میاد چند در صد از قدرت پی اس 3 است
خير هنوز از 100 % قدرت سوني استفاده نشده
بازی های موجود نه ولی آنچارتد2 از 100% قدرت استفاده کردهنقل قول:
که فکر کنم 1ماه دیگه میاد.
بازی هایی که با ایکس باکس ساخته میشه و روی 3 پورت میشه
کیفیت پایینتری نسبت به ایکس باکس داره ولی فقط به خاطر پورت شدن اینجوریه
و این بازی ها در حدود 25 تا 35% قدرت پی اس 3 هست.
این دمو رو از motion controller سونی ببنید، واقعا تکنولوژی جالبیه خیلی جالب کارهای خفنی میشه باهاش کرد، ولی نکته مهم دقت وحشتناکش هست، در حد Sub Pixel دقتشه و خیلی کارها میشه باهاش کرد که حتی Natal هم نمیتونه انجام بده، خیلی خیلی جالبه.
اینم توضیحات خیلی خوب و جالبیه در مورد این کنترلر:کد:http://www.gametrailers.com/video/motion-blog-playstation-3/56310
کد:http://www.gametrailers.com/video/motion-blog-playstation-3/56299
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.gametrailers.com/video/motion-blog-playstation-3/56301
کسی نمی دونه؟نقل قول:
در عصرارتباط آمده كه اخيرا ايميج گرفتن و رايت بلوري هاي PS3 امكان پذير شده و در خارج كپي اين ديسكها با قيمت خيلي نازلتر به فروش مي رسه .آيا كسي در اين مورد اطلاع بيشتري داره ؟
بله اين اتفاق كه خيلي وقت پيشه و الان هم رايتشرش در بازار موجود
بلو ری رایتر که خیلی وقته اومده ، قیمتش هم 200 یورو هستش ، ولی مشکل اینجاست که با بلوری رایتر نمیشه یا حتی DVD رایتر نمیشه ریجنال کد رو هم رایت کرد در نتیجه دستگاه کد منطقه یا همون ریجنال کد رو پیدا نمیکنه و میگه بازی اورجینال نیست ، کار مد چیپ ها توی PS2 هم همینه یعنی کد منطقه رو نادیده میگیرند .نقل قول:
[بله اين اتفاق كه خيلي وقت پيشه و الان هم رايتشرش در بازار موجود]
من هم مي دونم كه بلوري رايتر وجود داره منظورم اين بود كه كپي گرفتن از ديسك هاي PS3 امكان پذير شده به طوري كه شما مجبور به خريد ديسك ارجينال نباشي و هزينه اون خيلي كاهش پيدا كرده.اين خبر خيلي تازه است ظاهرا دوستان خبر درستي ندارن اگه دارن بگن
ولي تو دستگاه كه پلي نميشه
يعني ميگيد پلي هم ميشه؟؟
کپی کردن از دیسک های PS3 هم غیر ممکن نبوده ، بلکه قرار دادن کد منطقه در سکتور 0 با راتر های معمولی نمیشه ، ولی همین دستگاه هم سر انجام هک میشود به قول معروف دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره ونقل قول:
[يعني ميگيد پلي هم ميشه؟؟ ]
بله پلي مي شه و تازگي و ارزشش هم به همينه و الا كپي اي كه پلي نشه ارزشي نداره در مورد همين مي خواستم اطلاع بيشتري كسب كنم
اون منبع رو لطف ميكنيد بدبد ما هم ببينيم
[يعني ميگيد پلي هم ميشه؟؟ ]
بله پلي مي شه خبر هفته نامه عصر ارتباط همين هفته قبل همين بود كه جديدا نرم افزارهايي ساخته شده كه مي تونه از ديسك ارجينال PS3 كپي اي بگيره كه قابل اجرا شدن است و اين كپي ها با قيمتي بسيار نازل در بازارهاي خارجي جديدا به بازار اومده
عصر ارتباط شماره چندش مي گيد؟
من ایران نیستم ، میشه از اون صفحه اسکن بگرید اینجا آپلود کنید ؟نقل قول:
خیلی برام جالب شده
عصر ارتباط 21 شهريور كه اين مطلب رو در ص16 به نقل از سايت CNET.COM نقل كرده با عنوان كپي برابر اصل