میثم خان شما ریاضی هستی یا تجربی؟
نقل قول:
اون سوال شیمیه که گفته بود در چه صورت سرعت واکنش اسید با اهن کم میشه (225)گزینه 4 هم به نظر درست میاد. چون H2SO4 اسید دو ظرفیتیه پی اچش از HCl کمتره
salam bacheha mishe hodoode rotbeye manam begid.mantaghe 2am.yeki az doostan goft vali man shak daram.mitarsam azoon balatar bashe.
adabiat:45
arabi:38
dini:52
englisi:57
riazi:28
fizik:55
shimi:40
yeki az bacheha gof tarafaye 9000 va ba in rotbe mitunam kamputere gilan shabane ghabul sham nazare shomaha chie?merc.rasi bebakhshid windowzam farsi support nemikone
با این وضع سوالات نمره های نهایی سال سوم تاثیر عمده ای در رتبه وقبولی خواهد داشت
واقعا سوالات درس های اختصاصی رشته ریاضی فیزیک وحشتناک بود فیزیکش میشه گفت از سال 84 آسون تر بود ولی ریاضی و شیمی در این 10 سوال اخیر سختر از همه سالها بود من فکر نکنم کسی ریاضی رو بالای 75% زده باشه
البته از امتحان هماهنگ دیفرانسیل امسال هم معلوم بود سوالها اینطوری بشن
با سلام
قابل توجه کنکوری های تجربی
نظر شما در باره نکور چیه به نظر من که افتضاح بود.
با عرض سلام و آرزوی موفقیت برای همه کنکوری های عزیز
می خواستم بپرسم که مشخص شده که آزمون گروه زبان آزاد دقیقا چه روز و چه نوبتی برگزار میشه؟ 13 یا 14، صبح یا عصر؟ ممنون.
ادبيات 56نقل قول:
عربي 66
ديني 35
زبان 56
رياضي 55
فيزيك 51
شيمي 58
مي دونم چي مي خوايد بگيد . مي خوايد بگيد گند زدم افتضاح بوده ..............
ديگه همين شد كاريش هم نميشه كرد.
زبان رو فكر مي كردم كه حداقل 70
اختصاصي هم حداقل 65 ولي .............
ديني رو هم زير 50 اصلا انتظارش رو نداشتم.
اين استرس لعنتي بازم كار دستم داد.
اینم درصدای من
ادبيات 100%
عربي 100%
ديني 100%
زبان 100%
رياضي 100%
فيزيك 100%
شيمي 100%
گند زدم رفت :27: با این درصدا کجا قبول میشم :21:
دقیقا وسط حیاط شریف :31:نقل قول:
شما کدوم واحدی من اب 2 ام.نقل قول:
وااااااااااااینقل قول:
روت میشه تو روی خانوادت نگاه کنی:18:
سوال 226 شیمی هم اشتباهه , باید به جای 0.25 درصد میگفت 25 درصد تا جواب تو گزینه ها باشه ...
درسته!نقل قول:
جواب سوال 118 ریاضی رو توی پاسخنامه گزینه 4 بود درصورتی که گزینه 3 درسته
x=1 x=-1 اکسترمم مطلق هستن ولی چون در بازه ی[1,1-] فقط از یک طرف تعریف شده اند پس اکسترمم نسبی نمیتوانند باشند
شرط لازم برای وجود اکسترمم نسبی در یک نقطه آن است که این نقطه معین باشد,یعنی این نقطه در دامنه تابع قرار داشته باشد وهمسایگی در این نقطه تعریف شده باشد.
درصد ریاضیم میشه 72 !
به نظرم پاسخ یه سوال دینیش هم غلط بود!
جای خالی اول باید غفاریت باشه و جای خالی دوم رحمانیت!
یکی رتبه منم بگه دیگه
52
52
45
57
42
36
61
منطقه 2
در ضمن کسی می دونه درصد جانبازی بابام
که 40% و گفتند به درد انتخاب رشته میخوره چه جورییه؟؟؟؟
لان ریس سنجش گفت تاثیر وزنی داره ولی پارسال خطی بود یعنی مثلا ریاضیتون برای ریاضیتون حساب میشه و اینا.من با معدل کتبی 15.01 و همینطور حسابان 10 میتونمک ئامید به زیر 200 داشته باشم اگه خیلی خر بزنم؟
آقا سهیل شما که راحت شدی ...نقل قول:
بیاید ما بدبخت بیچاره ها رو هم کمکی بکنید ...
راستی تگ این تاپیک رو هم ادیت کنید ...
اندیشه فائق( عزت الله مشفق)نقل قول:
بدون شک بهترین کتاب بازار!
دوستان چه نوع ماشی حسابهای مجاز هستند برای جلسه کنکور ؟؟
اگر میشه بگید عکس بزارم ببینید این مدلی یشه یانه ..
یکی میشه رتبه منو تقریبیبگه فقط خواهش میکنم ه ذره سریع هیچکی نمیتونه بفهمه من این 2 روز چی کشیدم
ادبیات 45
عربی 60
دینی50
زبان 50
ریاضی 40
زیست 50
فیزیک 50
شیمی 60
منطقه 2
نه , درسته ...نقل قول:
به نظرم پاسخ یه سوال دینیش هم غلط بود!
جای خالی اول باید غفاریت باشه و جای خالی دوم رحمانیت!
صفحه 122 دینی 2
دوستان تو ادبیات سوال 12 و 18 ( رشته ریاضی ) جوابشون تو پاسخنامه غلط نیست ؟؟؟من برای 12 حاضرم به هر چیزی قسم بخورم که پارادوکس نداره ه ه ه ه ه
شور شيرين =پارادوكس داره
اين تاثير معدل و... چطوري و اونرو چطوري اعمال ميكنن؟؟كسي بلده
معدل كتبي من سال سوم 18/80 و نمره حسابان 17 هستش ايا تاثيراتي داره يا نه؟؟
نقل قول:
شور شیرین که مشخصه پارادوکس نداره ، اینجا شور به معنی شور عشق هست یعنی هر کسی شور(عشق) شیرین رو در سر داشته باشه کندن کوه براش کار دشواری نیست ، اگه بخوایم این شور رو به عنوان طعم شور معنی کنیم پارادوکس وجود داره ولی در اون صورت بیت کاملا بی معنی میشه
تازه شیرین هم اینجا ایهام نداره و مطلقا منظور معشوقه فرهاده(یعنی اگه شور هم به معنی طعم باشه ... )نقل قول:
خوب کنکور امسال تجربی کلا فرق داشت .
دینیش زیادی مفهومی بود (به نفع من شد چون حفظی بلد نبودم)
ریاضی چند تا سوال جدید و جالب داشت .
زیست سخت ترین در چند سال اخیر بود . ولی اصلا مذخرف نبود فقط مفهومی بود و به نظرم بهترین سوالات ممکن رو آورده بودند .
فیزیک که آب بود .
شیمی هم نسبت به ریاضی های بیچاره خیلی آسون تر بود .
چرا! وقت کم آوردم واسه همین درصد فیزیکم شد 85 ( 3 تا سوال الکی رو سفید گذاشتم)
در آخر باید بگم واقعا آزمون جالبی بود . خدا کنه رتبه منم خوب بشه . ولی کسایی که پایین زدن نا امید نباشند چون همه کم زدند و مطمئنا رتبه ای بر خلاف انتظارشون رو می گیرند .
راستی چرا اینقدر تاپیک سریع جلو میره نمی شه بهش رسید
نقل قول:
شیرین چه منظور معشوقه ی فرهاد باشه ( که اینجا همونطوره ) چه به معنی طعم شیرین باشه با شوری که تو این بیت اومده پارادوکس ایجاد نمیکنه
نمیدونم این دیگه چجور مسخره بازیه
از دوستانی که گزینه ی 4 رو زدن معذرت میخوام ولی الان هر کسی درک ادبی پایینی داشته باشه ( یا بدونه درک ادبی طراحان سوالات چقدر پایینه و با توجه به اون جواب بده ) این تست رو درست میزنه و کسی که معنی بیت رو متوجه میشه اینو اشتباه میزنه ، یعنی حدود 6 درصد ضرر بخاطر اینکه گزینه ی درست رو انتخاب کرده، ضمن اینکه به نظرم سوال 18 هم در پاسخنامه گزینه ی غلطی علامت خورده
18 گزينه ي 1 ميشد؟نقل قول:
شیرین چه منظور معشوقه ی فرهاد باشه ( که اینجا همونطوره ) چه به معنی طعم شیرین باشه با شوری که تو این بیت اومده پارادوکس ایجاد نمیکنه
نمیدونم این دیگه چجور مسخره بازیه
از دوستانی که گزینه ی 4 رو زدن معذرت میخوام ولی الان هر کسی درک ادبی پایینی داشته باشه ( یا بدونه درک ادبی طراحان سوالات چقدر پایینه و با توجه به اون جواب بده ) این تست رو درست میزنه و کسی که معنی بیت رو متوجه میشه اینو اشتباه میزنه ، یعنی حدود 6 درصد ضرر بخاطر اینکه گزینه ی درست رو انتخاب کرده، ضمن اینکه به نظرم سوال 18 هم در پاسخنامه گزینه ی غلطی علامت خورده
کلمه هایی مثل شیرین یا بهمن یا مهر یا..... توی هر بیتی که بیان باید ایهام دار حسابشون کرد چون اساسا چند معنی ازش برمیاد.ممکنه یه معنی به بیت بخوره یه معنی به بیت نخوره ولی بازم دارای ایهام باید حسابشون کرد.حتی کلمه شکر رو هم باید ایهام دار حساب کرد.هم معنی شکر خودمون رو میده هم اسم معشوقه خسرو که همون شیرین باشه.
هیچ نوع ماشین حسابی تا جایی که من میدونم مجاز نیست.نقل قول:
دوستان چه نوع ماشی حسابهای مجاز هستند برای جلسه کنکور ؟؟
اگر میشه بگید عکس بزارم ببینید این مدلی یشه یانه ..
واقعا مسخره بود.اقتصاد یه مسئله مالیاتی داده بودن که 10دقیقه وقتم روش تلف شد و جوابو بدست نیاوردم.عصبانی شدم الکی یه گزینه رو زدم که درست بودش.:d
ولی باعث شد وقت ریاضی رو کلا از دست بدم و فقط8درصد بزنم ریاضی.
بچه ها من امسال معدل دیپلمم 13.88 شد (به خاطر خاطر عمل کلیم که باعث شد 4 ماه ترم دوم مدرسه نباشم )ولی ترم اول معدلم 19.65 شد(تو علامه طباطبایی ) میخواستم بپرسم با این معدل من ایا امکانش هست سال بعد زیر 500 بشم چون من شنیدم کسایی که معدلشون زیر 17 یا 18 هستش امیدی به قبولی برا زیر 1000 نباید داشته باشن ایا واقعا این جوری هستش .مشاور من میگه همچین چیزی نیست ولی من اینو از زبون نکوئی شنیدم کسی نحوه تاثیر معدل رو میدونه مثلا اینکه هر1 نمره یک درس تو امتحان نهایی چند درصد حساب میشه برا همون درس .بچه ها تو رو خدا کمکم کنید من از همین اول راه ناامید شدم .امیدوارم همطون هر رشته ای که دوست دارین قبول بشین ممنون میشم هر کی هر اطلاعاتی داره به من بده . سهیل جان حداقل شما جواب من رو بده
بچه ها ما دووم نیاوردم و در درسایی که یادم بود درصد گرفتم
دینی 70
زبان 84
فیزیک 75
نقل قول:
گرچه با این هم موافق نیستم ولی حتی با در نظر گرفتن این ، هیچ کدوم از معانی شیرین با این شور که تو بیت اومده ایجاد پارادوکس نمیکنه
من خودم 1 زدم ولی پاسخنامه میگه 4 ، البته 1هم کامل نمیتونه درست باشه چون یکیش بی ارتباطه ولی قطعا 4 هم نیست چون دو تا از موردهایی که گفته با بیت بی ارتباطهنقل قول:
من رشتم انسانیه ولی اون سوالو دیدم هر چند گزینه های دیگش یادم نیستنقل قول:
گرچه با این هم موافق نیستم ولی حتی با در نظر گرفتن این ، هیچ کدوم از معانی شیرین با این شور که تو بیت اومده ایجاد پارادوکس نمیکنه
یادم نیست دقیق ولی شور شیرین اگر معنای طبیعیشونو درنظر بگیری پارادوکس دارن.
من درس تخصصی آرایه های ادبیو خوندم.
شور شیرین ایجاد پارداوکس میکنه چون 2 حس متناقض رو در کنار هم آورده و البته اگر فاصله داشتن میشد تضاد حساب کرد البته گاهی وقتا آدم بین تضاد یا تناقض حساب کردن میمونه.این بیت:
می خورم جام غمی هر دم به شادی رخت/خرم آن کس کاو بدین غم شادمانی میکند
یه سری اینو تضاد میگیرن ولی اگر به مفهوم دقت بشه میفهمیم بیت تناقض داره.یعنی خوردن جام غم با دیدن شادی رخ یار.
یه سری غم و شادی رو که میبینن تضاد میگیرن درحالی که باید به مفهوم دقیق توجه کرد
من مصراع کامل اون گزینه مورد نظرتو یادم نیست ولی به هر حال شور شیرین حتی اگر ندونیم بقیه مصراع چیه تناقض داره و حتی شاید ایهام تناسب هم بتونیم بگیریم
محسن جان من یادم از اولین روزایی که این تایپیک راه افتاد من هر وقت پستاتو میخوندم تو یک روزی می خواستی شروع به خوندن کنی ولی هیچ وقت شروع نکردی تا کنکور اومد و رفت فقط اینو بهت میگم که ما یک کشور اروپایی نیستیم که ملتش راههای مختلفی برای موفقیت داشته باشند تنها وتنها راه موفقیت در این کشور درس خوندن و نقض کردنش فقط از زیر موضوع در رفتن هستش با این حال از من خواستی برات لیست کتابهامو بذارم من هم این کارو میکنم ولی این رو بدون برای رسیدن به هدفت همه چی کتاب نیست خیلی بیشترش همت ادم که مطمئنم تو داری پس شروع کن انشا الله که موفق میشی . ببین اولی کتاب اموزشم بود .دومی کتاب تست اولم وسومی کتاب تست دومم.(ادبیات= هدفدار_نوبل_شهریاری) (عربی= سبز گاج_بوذری اندیشه _کتاب سبز)(دینی =الگوی توسعه نمونه_کتاب سبز) (زبان =کیاسالار شبقره_اندیشه_کتاب سبز) (فیزیک=درس از روی اندیشه خوندن _تست اندیشه _تست خوشخوان )(شیمی= درس از روی اموزش بازرگان _تست اندیشه_ کتاب سبز) (دیفرانسیل و پایه =درس از روی رمزینه _تست اندیشه _خوشخوان _رضوی ) (گسسته= رمزینه _اندیشه _ مشفق _خوشخوان ) (تحلیلی= رمزینه_ اندیشه _ مشفق ) _(هندسه پایه= شهریاری _اندیشه) ..... ببین توی کتابای من تو یه گاج یا قلم چی پیدا نمیکنی چون من از کسایی که من رو خر فرض میکنن بدم مییاد کتابی که تو سه روز یه دانشجو تالیفش میکنه بعد به اسم یه مولف گنده چاپش کنن . من فکر کم این فقط توهین به بچه هاست اونا هم تقصیری ندارن چون ما هر کتاب اشغا لی که بیرون اومده خریدیم اونا هم عادت کردن از ما که گذشت ولی امیدوارم برای بعد ما یه اندیشه سازان جدید متولد بشه (میتوان با زیرکی تحقیر کرد هر معماری شگفتی را )
سلام خدمت دوستان...سوال 12 ادبیات فکر کنم هیچکدوم از گزینه ها درست نباشه چون اسلوب معادله نداره گزینه 1 نمی تونه باشه.حسن تعلیل هم که نداره گزینه 3 حذف می شه.پارادوکس که اصلا نداره.می مونه فقط گزینه 2 که اگه تضاد شور وشیرین باشه درست می شه.راجع به ایهام هم باید بگم ایهام تناسب گفته یعنی یه کلمه تو بیت با معنی دیگر خود که هیچ ربطی به مفهوم جمله نداره با کلمه ای از بیت ارتباط داشته باشه که در این صورت شور ایهام تناسب خواهد داشت ولی باز مطمین نیستم اگه یکی که بیشتر بلد باشه(مثل آقا بردیا که رشتشون انسانیه) لطف کنه یه نگاهی بندازه بهتر باشه
سوال 18 رو هم قبول دارم بیتاش تقریبا بی ربط بود ولی بیت ه گفته اگه کسی در سایه عنایت او باشه دشمن براش مثل دوست می مونه که می شه یه جورایی به بیت اصلی ربطش داد,بیت ز هم می گه اگه عنایتت با ما باشد از آن دزد(حالا هر کی می خواد باشه)بیمی نیست که باز هم اشاره ای به از بین رفتن ترس از دزد و اونطور چیزا در سایه ی توجه خدا یا پیامبر داره,بیت الف رو هم فکر کنم همه قبول دارید,فکر کنم بیت ب درست باشه و به بیت اصلی مربوط,بیت ج رو نمی تونم دقیقا بازش کنم و منظورشو بفهمم ولی تا اونجایی که درکم رسید به بیت اصلی نشد ربطش بدم ولی به فرض اگه درست باشه گزینه 1 و 2 پاسخ صحیح خواهند بود چون بیت د هم اندک اشاره ای به بی باکی از طوفان در صورت همراهی با چیزی دارد ولی باز کلا حرفامو جدی نگیرید چون امسال ادبیات کلا 15 ساعت هم نخوندم
تازه من چندتا سوال اشتباه تو فیزیک هم پیدا کردم بعدا پاسخنامه رو عوض میکنن مطمئن باشید!
نگران نباش نمره هر درس مهمه تازه کسی نمی دونه چه جوری حساب می کنن :20:من خودم معدلم بالای 19 ست اما فکر نمی کنم بدرد بخوره:41:نقل قول:
سلام بچه ها من درصدامو می گم به نظر شما امکان داره من برق امیرکبیر قبول شم؟
ادبیات 95 (البته هنوز فکر می کنم تعداد غلط های املایی 3تاست)
عربی 95
دینی 77
زبان 60
ریاضی 90
فیزیک 60(خراب کردم)
شیمی 45(افتضاح چون وقت نبود)
لطفا رتبمو حدس بزنین توی کشور و منطقه 2
سلام.برای گرفتن کارت ورود به جاسه کنکور آزاد میشه آدم خ.دش نره و کس دیگه ای به جاش بره؟چه مدارکی باید همراهممون باشه؟و اگه کسی نتونه تو وقت تعیین شده بره چی میشه؟
pllz javab bedin