همشون به هم ميخورندنقل قول:
منتها بعضي كيسها كوچيك هستند(ميني) كه بايد مادبرد ميني واسشون بگيري
Printable View
همشون به هم ميخورندنقل قول:
منتها بعضي كيسها كوچيك هستند(ميني) كه بايد مادبرد ميني واسشون بگيري
مادربورد ('giga or asus) باقيمت زير 250 براي اين سي پي يو ها چي پيشنهاد مي كنيد؟و لطفا قيمت ها شونم بگيد.
1-intel q6600 2400 core2 quad 8mb b1066 box
2-amd phenom 9750 2400 core 2 quad 4mb
ممنون از جوابتون آقای میکرو
من چند صفحه پیش راجب مادبرد در حدود 70 تومن ازتون سوال کرده بودم
که شما و یکی دیگه از دوستان MSI p31 neo&FAXCONN p31a-s رو معرفی کرده بودید که متاسفانه هیشکودوم توی بازار شیراز پیدا نمیشه
میگن گیگابایتشو دارم 78 تومنه
چی کار کنم؟
دیگه چه برندهایی هستند؟
سلام به شا دوستان.
لطفا در مورد مینهای msi K9n Neo V2 کمی اطلاعات من بدین.منظور کلاس چیپست و توانایی پشتیبانی از Am2+ هست..تا 90 ویا 100 مین چی پیشنهاد میکنین.با توجه به اینکه فعلا تا جایی که من میدونم قیمت msi K9n Neo V2 در حدود 70 هست.در ضمن برای پروسسورX2 4600 در نظر گرفتم..البته شاید اونرو هم تا سقف 90 تومن بالا بردم..
لطفا نظرتونرو بفرمایید..:20:
سلام
بین Abit IP 35 E,Biostar TP35D2-A7 SE,Asus P5B کدوم بهتره؟(اورکلاک بهتر برای گیم) حداکثر 105 تومن می تونم خرج کنم و قطعاتم اینه:
inel core 2 duo e7200
geforce 9600 gso
2g 2*1g dual channel ram
مادربورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با داشتن قابلیت های همچون ، پشتیبانی کامل از تمام پردازنده های فنوم و اتلون + HyperTransport 3.0 + Native DDR2 1066 + PCIe 2.0 و از همه مهمتر استفاده از چیپست نسبتآ قدرتمند AMD 770 در پل شمالی و قیمت مناسب بین 95 تا 100 هزار تومان ، یکی از بهترین انتخاب ها تو این رنج قیمت هست .نقل قول:
GIGABYTE P31_DS3L خیلی مادربرد خوبیه . خازن جامد هم هست . فک کنم حدود 80 تومن باشهنقل قول:
P31_S3G هم هست ولی خازن جامد نیست . این حدود 74 تومنه. یکی از اینارو بیگر
ASUS - M3A78-EHاگه بتوني اينو بخري كه خيلي عاليه حدود 125 تومان هستشچيپستش 780 هست كه از چيپ قبلي كه 770 بود قويتر شدهنقل قول:
ببخشید که این همه سوال می کنم
آخه چیزایی که شما میگید توی بازار نیست و چیزهایی که توی بازاره میگید خوب نیست!!!
نظرتون راجبه Msi P31 Neo-f چیه؟
شما يه سر برو بازار ببين مادبرد با چيپ P35 چي هست تو بازار چيپ P35 بهتر از P31 هست و اختلاف قيمت چنداني هم با اون ندارهنقل قول:
بعد اگه چند مورد بود بيا اينجا تا ببيني كدومشون بهتره.
سلام
مادربرد با پشتیبانی از کراس فایر و رم DDR2 با قابلیت اور معمولی و نرمال با کمترین بودجه ممکنه .... اگر هم چندین مدل معرفی کنید که بهتر برای پردازنده AMD Phenom 9850 تشکر
یک سوال دیگه مادربردهای چیپ AMD قیمتهاشون بالاست یعنی سری جدید این چیپستها!!!
مادربرد Asus P5K به همراه اینتل Q6600 بهترین انتخابها برای شما هستند.نقل قول:
سلام
مادربرد با پشتیبانی از کراس فایر و رم DDR2 با قابلیت اور معمولی و نرمال با کمترین بودجه ممکنه .... اگر هم چندین مدل معرفی کنید که بهتر برای پردازنده AMD Phenom 9850 تشکر
یک سوال دیگه مادربردهای چیپ AMD قیمتهاشون بالاست یعنی سری جدید این چیپستها!!!
p5k- deluxe هم عالیه و من دارم استفاده میکنم ... ولی اختلاف پرفورمنس رو نمیدونم ..نقل قول:
مادربرد Asus P5K به همراه اینتل Q6600 بهترین انتخابها برای شما هستند.
متشکرم اما اگر توجه کرده بودید من نوشتم برای Phenom 9850 و نه Core 2 Quad 6600 :46:نقل قول:
اینها انتخاب من نیست من سوال پرسیدم فقط :11: و برای خودم نیست
کمترین قیمت یه برد amd platform و همچینین کراس فایر ساپرت میشه MSI - K9A2 CF-F به قیمت 120 تومننقل قول:
بالاتر میره تا 200 تومن gigabyte790x_ds4
متشکرم
یک سوال دیگه مادربردهای سری چیپ اینتل به ترتیب اگر بخواهیم ردیف کنیم کدوم مدلهای چیپ ارزون و کدومها گرون هستند؟
مثلاً بین چیپهای P43 و P45 و X48 و P35 و G33 و G31 و X38 ترتیب قدرتشون چطوری میشه؟
برو به این لینکنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت شما دوستان عزيزكارايي كدام يك از مادربردها با پردازنده گرافيكي آنبرد مناسب تر استالايت گروپ مدل : 7100PVT-M3-چيپست : nForce630i-موتورگرافيكي : Geforce7100ايسوس مدل : P5G-MX-چيپست : 945G-موتورگرافيكي : GMA950ممنون ميشم پاسخ بدين
سلام
تو مايه هاي 80 تومن .... مادربورد amd ساپورت چي بگيرم ؟؟؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد . ترجيحا" گرافيك آنبورد نباشه ....
آقا الان مادربورد رو بورس، چیزی که کارائیش خوب باشه و عمر خوبی داشته باشه و قیمتش متعادل باشه، چی هست؟ 2 گیگ رم کافیه ساپورت کنه.
میزان بودجه؟نقل قول:
آقا الان مادربورد رو بورس، چیزی که کارائیش خوب باشه و عمر خوبی داشته باشه و قیمتش متعادل باشه، چی هست؟ 2 گیگ رم کافیه ساپورت کنه.
نوع سی پی یو؟
تقریبا قیمت برام مهم نیست. یه کامپیوتر برای دفتر کار پدرمه. احتمالا CPU اینتل E7200 باشه. البته قیمت متعادل ها!نقل قول:
یه ماردبرد با چیپ p35 فک میکنم مناسب باشهنقل قول:
foxconn p35a
asus p5k
قیمت 125
راهنمايي كنيد: ميخوام يك سيستم توپ ببندم
سلام
من يك سيستم ميخوام ببندم كه قيمتش هم اصلا برام مهم نيست
فقط 4 تا قطعه اصلي مادربرد، سي پي يو ، رم ، گرافيك رو لطفا پيشنهاد بدين
سي پي يو ميخوام كه Quad باشه . اينتل باشه ترجيحا . cache 12m باشه. مادربرد هم گيگا باشه.
ممنون ميشم اگه سريعتر جواب بدين
البته اینجا فقط میتونید از مشاوره مادربرد نتیجه بگیرید هر قطعه در تاپیک خودش اما به نظر من اگر قیمت برات مهم نیست مادربرد رو Asus بگیر که سریهای بالاترش برای کارهای سنگین بسیار عالی هستند مثل مدلهای:نقل قول:
ASUS - Maximus Extreme
ASUS - Maximus Formula
GIGABYTE - X48-DQ6 و GIGABYTE - X38-DQ6 و این هم دو مدل گیگا که فلان بالاترین بازار به نظر میاد
پردازنده رو هم Intel Core 2 Quad Q9450 - 2.66GHz - 45 nm بگیر که زیاد قیمت کشنده نباشه:11:
سلام
یه مادربورد می خوام که آنبورد و دارای DVI باشه، بشه بهش رم اضافه کرد و CPU و رم زیر رو هم ساپورت کنه
cpu : Intel core 2 duo E6750 2.66GHz
ram : Corsair - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB
البته این دو قطعه بالا رو هم هنوز نگرفتم و علت این که رم رو کورسر انتخاب کردم اینه که با ایسوز خوب مچ میشه ولی اگر هم گیگا گرفتم یه مارک دیگه رم رو می گیرم! لطفا بفرمایید که اگه این مادربورد هم رم ddr2 و هم رم ddr3 رو ساپورت کنه قیمتش خیلی بالا میره؟!
با دورود
لطفا يك مادر بورد معرفي كنيد كه asus باشه و قيمتش بيش از 110000 تومان نباشه و amd athlon 64x2 dual 5600 ساپورت كند و كارت گرافيك asus 8600gt mg htp/512m
يا gainward 8600gt 512silent fx
باسپاس
من خودم ASUS M2N-E دارم و ازش راضيم ولي شما ميتوني بري سراغ مادربورد هاي جديد با چيپ AMD770 يا 780 مادربورد هاي خوبي هستننقل قول:
ASUS - M3A78-EH اين با قيمت حدود 125 تومن يه انتخاب خوب هست كه امكانات خوبيم داره
ASUS P5KC با قيمت محدوده 150 هم رم DDR2 و DDR3 رو ساپورت ميكنه ولي مادربورد هاي كومبو پيشنهاد نميشننقل قول:
براي CPU هم انتخاب بهتري ميتوني داشته باشي برو تو تاپيك خودش مطرح كن
و مادربورد ASUS P5K-E مادربورد خوبي هست قيمت از اون قبلي بالاتر هست ولي بهتره
پردازنده اي كه شما انتخاب كردي ديگه از رده خارجه والان Intel Core 2 Duo E8200 - 2.66GHz - 45 nm جايگزين اون شده هر چند كه E8200 رو هم بهت توصيه نميكنم و Intel Core 2 Duo E7200 - 2.53GHz با قيمت 130 تومن از نظر عملكرد به قيمت بهتره.نقل قول:
سلام
یه مادربورد می خوام که آنبورد و دارای DVI باشه، بشه بهش رم اضافه کرد و CPU و رم زیر رو هم ساپورت کنه
cpu : Intel core 2 duo E6750 2.66GHz
ram : Corsair - Dual Channel 2GB - 800-(2x1GB
البته این دو قطعه بالا رو هم هنوز نگرفتم و علت این که رم رو کورسر انتخاب کردم اینه که با ایسوز خوب مچ میشه ولی اگر هم گیگا گرفتم یه مارک دیگه رم رو می گیرم! لطفا بفرمایید که اگه این مادربورد هم رم ddr2 و هم رم ddr3 رو ساپورت کنه قیمتش خیلی بالا میره؟!
مادربرد من فقط اين رو ميشناسم قيمتش هم حدود 45 تومنه.
ASrock Wolfdale 1333 DVI
ولي اين رم باس 667 رو ساپورت ميكنه.
آقا با تعویض مادربورد نیازی به نصب 2باره ی ویندوز هست؟
دوست خوبم جاي سوالت اينجا نيستنقل قول:
محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي ..... ( هر گونه سوال ٫ ايراد ٫ مطلب ٫ تقا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درخواستتو اونجا مطرح كن جواب ميگيري
ممنون از جوابت ولی من چون نه کار گرافیگی می کنم و نه اهل بازیم برای همین مادربورد آنبورد که DVI هم داشته باشه می خوام مدل مناسبی نداریم؟!نقل قول:
كسي نيست جواب بدهنقل قول:
درودنقل قول:
بهتره از محصولاتی که بر پایه AMD Chipset 690G طراحی شدن استفاده کنی
مثل Foxconn A690GM2MA-8KRS2H با 2 خروجی که یکیش DVI هست
.
با قیمت 55 هزار تومن
کد:http://www.daryacomputer.com/product-motherboard-A690GM2MA-8KRS2H.htm
درودنقل قول:
کارایی پردازنده گرافیکی Geforce 7100 بهتره ولی خوب محصولاتی که بر پایه nVIDIA 630a طراحی میشن از حافظه دو کاناله پشتیبانی نمیکنن ولی در 945G شما میتونین از حافظه هاتون به صورت دو کاناله استفاده کنین
طبق حرف دوستمون چيپست AMD690 داراي اين خروجي هست و ميتوني مدل ASUS M2A-VM رو هم بگيرينقل قول:
در ضمن چيپست AMD780 هم داراي پورت DVI هست
با سلام خدمت همه دوستان بخصوص Microsystem عزيز
يكي از دوستان بمن كه براي بار دوم ميخواستم مادربورد asrock conroe1333/D667 را بخرم پيشنهاد كرد مادربورد ELITE را با مدل GCT يا GZT كرد ! نظر شما در مورد اين مادربورد با اين برند چيست ؟
بطور كلي ارزانترين مادربوردي با داشتن FSB:1600 , RAM BUS:800 با lan , VGA آنبورد و SATA2 چه قيمت است و چه برندي است ؟
نظرتون راجع به برند Elite - Geforce 6100 Pm-m2 V20 چيه ؟ Amd Support ه ! كدوم بهتره ؟ بالايي يا اين ؟
اگه فقط ارزون بخواي ميتوني بري سراغ BIOSTAR يا همين ماركايي كه گفتي ولي اگه كيفيت هم مي خواي و قدرت ASUS M2A-VM رو بگير AMD ساپورت هست ولي در نوع خودش بي نظير هست قيمت حدود 60-65نقل قول: