من نگفتم شما دروغ گفتی. منظورت از بعضی موارد چیه ؟ تو چه مواردی... نکنه گوشیت n95 remarke ؟نقل قول:
Printable View
من نگفتم شما دروغ گفتی. منظورت از بعضی موارد چیه ؟ تو چه مواردی... نکنه گوشیت n95 remarke ؟نقل قول:
سلام دوستان.گوشی من یه مشکلی پیدا کرده.بدلیل تمام شدن شارژ گوشی خاموش شد و من گوشی رو زدم شارژ وقتی فول شد گوشی رو روشن کردم و وقتی دقت کردم دیدم که دیگه وقتی اسلاید رو میبندم صفحه کلید بطور اتوماتیک قفل نمیشه به عبارت دیگه زمان قفل شدن صفحه کلید ار حدود "2ثانیه" به حدود "1 دقیقه" افزایش پیدا کرده.ریست فکتوری کردم درست نشد .با pc suite بکآپ گرفته بودم restor کردم بازم نشد.لطفا" اگه کسی با چنین مشکلی روبرو شده یا راه حلی داره "البته غیر از فرمت یا آپدیت" کمک کنه.ظمنا" من گوشیم رو قبلا" آپدیت کردم.ممنون
ببین ایشون راست میگن خودت داری می گی تو بعضی موارد!اگه لنزت تنظیم نباشه و شما عکس بگیرید وعکس خوبی از کار در نمیاد.نقل قول:
آآآآآآآآآآآآآآآی نفس کش!
کی گفته نوکیا فقط GPS داره !!
یه نگا به آدرس زیر بندازین بعد قضاوت کنین!
کد:http://forum.downloadbazar.ir/showthread.php?p=1306#post1306
آخه مورچه چیه که کله پاچش چی باشه
ببخشید این نرم افزار fscaller که رو n95 نصب نمیشه امتحان کردم نشد ....میشه یکی دیگه معرفی کنید؟؟؟؟ ضمنا چجوری میشه مکالمه رو ضبط کرد؟؟؟؟ رو 6020 که داشتم موقع مکالمه دکمه record فعال میشد رو n95 نمیبینمش....
نمونه عکس ان 95 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمونه عکس دی900 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو عکس توسط خودم گرفته شده
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط New World [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بابا چيه چرا جواب منو نميده كسي؟؟؟
سؤال :آقا ميگن فايلاي قابل نصب رو اين گوشي sisx هستن . درسته يا كلا برنامه هاي سري 60 بهش ميخوره؟
ضمنا نگفتين ميشه فايلايي كه ميگيري با كابل بفرستي رو كامپيوتر؟
1)سری برنامه هایی که به N95 می خورن S60v3 هستن(سری 60 - ورژن سوم)و همه ی برنامه های سری 60 به N95 نمی خورن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
2)بله میشه!
دمتون گرم . من نمدونم اگه يه چيزي رو اطلاع ندارين دربارهش چيزي نگين چي ميشه. آقا جون فقط برنامه هاي sisx بهش ميخوره و نميشه هم فايلايي كه با بلوتوث مي گيري با خود گوشي جايي بفرستي. آبروي مارو بردين. واقعا كه ما اينجا سؤال ميكنيم جواب درست بگيريم. متاسفم براي عقده هايي كه با جواب بيخود دادن عقده هاشون حل ميشه.
بیخیال بابا شما راست میگین.البته منم میتونم با ان95 یه عکس بگیرم که کیفییتش به پای 6600 هم نرسه.نقل قول:
سلام دوستان
يه چند تا سوال دارم كه ميدونم سوال خيليا هستش.پس به نمايندگي از بر و بچمون مپرسم:
جديدن يه مدل از گوشي N95 تقلبي اومده كه كپي اصل هست و واقعا مو نميزنه و حالت كشويي دو طرفه هم داره مثل N95!!!
ميخوام بدونم كه شما هم همچين چيزي رو ديديد؟
ميخوام بدونم كه فرقش با گوشي اصلي چي هست؟
در ضمن بگم كه صفحه لمسي هم نداره و ساخت چين هم نبود!!!!
سوال دومم اينه:
بازي هاي گوشي بعد از آپديت حذف ميشن منظورم همون دوتا بازي هست كه يكيش يه چيزي تو مايه هاي كرم آتاري دستي بود و اون يكي هم يه چيزي تو مايه هاي كراش البته خيلي فرق داره باكراش من همين جوري كفتم.
ميخوام بدونم كه اون بازي ها رو ميتونم دوباره رو گوشيم نصب كنم؟
اگه لينكي داره برام بزاريد.
سوال سوم يا بهتر بگم درخواست سومم هم اينه:
يه سايتي معرفي كنيد كه بشه توش بازي هايي در خورد N95 توش گير بيارم چون من هر چي بازي از اينترنت گرفتم گرافيكشون خيلي پايين بود و اصلا با گوشي جور در نميومد.
از سايت Zedge هم كه بازي گرفتم كه اكثرا توش بازي هاي S*X داره بازي دانلود كردم و همشون چرت و پرت بودن بهتر بگم آشغال بودن.
پس اگه ميشه يه لينكي هم بزاريد كه بازي هاي با كيفيت و با گرافيك براي N95 از نوع آپديت شدش بتونم دانلود كنم.
آقايون از همتون ممنون هستم و دورادور مخ لس همتون هستم.
1- بله ماشالا مثل .... ریخته . بعدشم احتمالا! شما از نزدیک ندیدی که میگی خیلی شبیه هستن. به نظر من خیلی فرق دارن از همون نظر ظاهر خیلی فرق دارن با یک نگاه به راحتی میشه تشخیص داد ...نقل قول:
2- بله در خود سایت نوکیا و قسمت N95 میشه بازی اسنیک رو دانلود کرد ...
3- با یه سرج کوچیک میتونید پیدا کنید
1-والا من کهچیزی ندیدم اما توی مدلهایی که تقلبی ان95رو دیدم معیاراش اینان:1-صفحه ی لمسی2-کشویی یکطرفه3-تفاوت دکمه های روی کشویی 4-نیودن اسم نوکیا ان95 بالا کنار صفحه سمت چپ 5-نداشتن سیمبیان 6-کمبودن صدا و تفاوت شکل ظاهری و مگاپیکسلی دوربین 7-معرفی نشدن در سایت نامبرینگ پلانس 8-نداشتن دکمه ی شاتر در کنار 9-عدم نگه دارنده ی سیمکارت در داخل گوشی(سیمکارت به صورت کشویی وارد میشد مثل ا750 آی) و در آخر عدم کارکرد درست!!
2-نمیدونم اسنیکو دیدم اما اونیکیو نه!
3-بازیهای گوشی همگی گرافیک پایینند اما من بازی پرو استریت از شرکت نیدفور اسپیدو نصی کردم تووپ بود البته سرعتش کمی کم بود اما بازیها بیشتر گرافیک ایینی دارن!
ما چمنتیم!
شما که واردی بگو چطوری یه عکس با n95 بگیریم که در حد دوربین 5 مگاپیکسل باشه ...!نقل قول:
گوشی من هم اصله چون از نمایندگی اصلی i2 در عباس آباد تهرون خریدم . :5:
سلام
من بازي اسنيك رو از نوكيا دانلود كردم ولي اون يكي بازي كه توي ان95 بود رو پيدا نكردم اگه ميشه يه مسيري از اون برام بزاريد.
عکس اول ماله n95 ولی شما فلش رو روشن نکردی درسته ؟ نور محیط هم کم بوده . اما عکس دوم مطمئنی با d900 گرفته شده ؟نقل قول:
در هر صورت شرایط مقایسه مناسب نبود. عکس اول تو محیط اتاق و کم نور و عکس دوم تو حالت ماکرو و زیر نور کافی چه ربطی به هم داشتن. از یه سوژه عکس بگیرید.
متالیک جان ایشون اسمهای گوشیرو برعکس زدن مورد دومی مال ان95 هست به دل نگیر!!!!!!
نقل قول:کد:http://europe.nokia.com/A4164022?url=http://nds1.nokia.com/phones/files/software/Nokia_N95_SystemRush_Demo.sis
نقل قول:
باشه این دفعه از هر سوژه ای که شما میگید عکس میندازم . من حرف شما رو قبول دارم چون واقعا نور اتاق کم بود . ولی در مورد سوال دوم شما که می فرمایید : مطمئنی با d900 گرفته شده ؟ باید بگم که اگر هر کس دیگری جز خودم این عکس رو گرفته بود و میگفت با d900 گرفته شده ....... به مولا باور نمی کردم
نه خیر . عکس ها به درستی درج شده !نقل قول:
من دیگه نمی دونم چیکار کنم که شما باور کنید اون عکس با d900 سامسونگ گرفته شده
برای همین سعی میکنم از تاپیک مربوط به سامسونگ کسی رو که d900 داره به این قسمت دعوت کنم و ازش بخوام که بهترین عکسی که خودش با d900 گرفته را آپلود کنه .......... و از شما هم میخوام که بهترین عکسی که خودتون با n95 گرفتین رو بذارین تا یه مقایسه انجام بدیم . اون وقت دیگه فکر کنم این موضوع باور پذیرتر بشه .
نه خیر . عکس ها به درستی درج شده !نقل قول:
من دیگه نمی دونم چیکار کنم که شما باور کنید اون عکس با d900 سامسونگ گرفته شده
برای همین سعی میکنم از تاپیک مربوط به سامسونگ کسی رو که d900 داره به این قسمت دعوت کنم و ازش بخوام که بهترین عکسی که خودش با d900 گرفته را آپلود کنه .......... و از شما هم میخوام که بهترین عکسی که خودتون با n95 گرفتین رو بذارین تا یه مقایسه انجام بدیم . اون وقت دیگه فکر کنم این موضوع باور پذیرتر بشه .
دوستان سلام .... من خودم دی900 سامسونگ دارم .... البته هیچ ادعایی نسبت به دوربینش ندارم .... اما خداییش نسبت به قیمتش واقعا یه شاهکار هستش ( الان دی 900 با قیمت 190 تومن تو بازار هست):46:
اینم دو تا از بهترین عکسایی که باهاش گرفتم .:10::11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ورژن 21.0.001 كي مياد
به نظر منم d900 یکی از بهترین دوربین ها رو داره ...نقل قول:
اما متاسفانه زیر سایه N95 و K850 و ... پنهان مانده ...
کسی از سایتی خبر داره که فقط برنامه های n95 داره مثل شیب سنج و ...:46::46:
باسلام خدمت دوستان من یه سایتی برای تم نوکیا پیدا کردم برای n95ولی هرکاری میکنم تمها دانلودنمیشه حتی ثبت نام هم کردم شما میشه یه سری بزنید ببینید چه جوریاست اینم ادرسشکد:http://www.mmcforums.net/theme/4715/ganesh2007-mobile-theme.html
این گوشی رو من برج 8برای یکی از دوستام خریدم 535تومن با رم1و منوی فارسی الان مخشو زدم ازش 400بردارم میرزه یا نه البته خریدم ولی برام نیاورده گوشی هم خیلی تمیزه
میتونی G800 رو امتحان کتی اونوقت fair هست 5mp vs 5mpنقل قول:
اگه تمیزه آره می ارزه .....نقل قول:
باسلام خدمت دوستان من یه سایتی برای تم نوکیا پیدا کردم برای n95ولی هرکاری میکنم تمها دانلودنمیشه حتی ثبت نام هم کردم شما میشه یه سری بزنید ببینید چه جوریاست اینم ادرسش
کد:
کد:http://www.mmcforums.net/theme/4715/ganesh2007-mobile-theme.html
سلام بچه ها من یکی دارم ... Gps رو میشه فعال کرد؟؟؟ یعنی تو ایران کار می کنه ؟؟؟
با یه سزچ کوچیک میتونی پیدا کنی داداش!
من گوشيمو 2 روز پيش اپديت كردم ورژنش شد 12.0.013 ولي ورژن 20 رو نداشت و فقط 12 رو داشت .قضيه چيه ؟
سلام.من یه سوالی راجع به ان 95 و کلا اکثر گوشی های نوکیا دارم!آیا راهی توو نوکیا ان 95 هست که بشه یه عکسی رو به صورت والپیپر کامل(مثل سونی اریکسون)پشت صفحه ی اصلی قرار داد؟؟؟خواهشا اگه می دونید حتما بگید...
بستگی به سایز عکس داره که بزرگتر بشه و در ضمن یه برنامه هم هست که همچین کاریو انجام میده.
کسی جواب سوال مارو نمیده تاما هم تم دانلود کنیم و حلاش و ببریم اگه سایت خاصی دیگه هست میشه لطفا ادرس بدین
خب میشه لطفا اسم این برنامه و طرز کارشو توضیح بدی:10:؟نقل قول:
شما باید برنامه Nokia Software Updater رو آنیستال کنید و دوباره دانلود و نصب کنید ....نقل قول:
این برای اینکه این برنامه ورژن جدید گوشی رو نمیتونه بشناسه ...
دوست من در نوکیا امکان چنین کاری نیست مگه اینکه با برنامه theme diy از اون عکس یه تم بسازی و اون عکس رو به عنوان تم روی گوشی نصب کنی تا تمام صفحه نشون بده ....نقل قول:
آپديت جديد n95 21.0.001 كي مياد؟
اطلاعات بسيار جالبي در مورد قدرت n95 نسبت به بقيه گوشيها
) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] N95 (6881) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] N95 8GB (6542) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] N81 8GB (1040) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] N73ME