كسي نيست جواب مارو بده ! ؟نقل قول:
Printable View
كسي نيست جواب مارو بده ! ؟نقل قول:
دوستان بدشانس تر از من دیده بودید!؟من dialup گذاشتم اپدیت کنم..و از اینترنت البرز یک کارت 20 ساعته گرفتم..سرعت دانلودش بد نیست...و تا 71 مگ را اپدیت جلو رفت و همون جا اینترنتم قطع شد...بعد گفتم ..خوب اشکال نداره طبق گفته دوستان..دوباره از ادامه دانلود شروع میکنه..وقتی دوباره کانکت شدم ..نزدیک بود مانیتور را خورد کنم..چون دیدم از 51 مگ شروع کرد به اپدیت یعنی 20 مگ رفت تو هوا..اونم با اینترنت ذغالی dial up ..بله دیگه چی بگم!!اینم از شانس من!!حال هنوز دارم اپلود میکنم..ببینم این دفعه چه اتفاقی میافته!!احتمالا تو اون 5 دقیقه حیاتی برق میره!!فقط دعا کنید!!!
دوستان سلام
من یه مشکلی دارم اگه کمک کنین خیلی ممنون می شم.من از وقتی 5700 گرفتم وقتی برام اس ام اس میاد میرم مسیج دیتیلز تاریخ درسته اما ساعت روا 3 ساعت و خوردای جلو می زنه.
من ساعت رو تنظیم کردم ایران تهران تو دلیوری درسته ها اما اینجا که خیلی مهمتره اینجوریه.اپدیتم کردم حل نشد.
شما این مشکل رو ندارین؟چه کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقايون من يه مشكل دارم. گاهي اوقات گوشيم به هم ميريزه و هر كار مي خوام بكنم ريست ميشه و مجبورم خاموش و روشنش كنم. گوشيم هنوز ضمانت داره. چه كار ميتونم بكنم ؟
مشكل از چيه؟ در ضمن نصب برنلمه ضمانت رو باطل ميكنه يا نه؟
در مرود سوال ارش جان باید بگم که تا اونجا که میدونم 5700 هدست بلوتوث میخوره!اون مدلی رو هم که گفتی به احتمال زیاد مخصوص 5700 هم هست!در مورد تنظیم تاریخ دلیوری باید بگم که ان70 من هم این مشکل رو داشت به هیچ وجه درست نشد الان هم 5700 من نیز این مشکل رو داره!دلیلش هم اپراتوره!!اون ساعت توسط اپراتور ارتباطات سیار یا به عبارتی همراه اول لعنتی درج میشه پس اپراتور کودن هست!!!در مورد به هم ریختن گوشی و ریست مطمئن باشید که یک نرم افزار یا گیم که مخصوص این گوشی نیست نصب کردید!!شما باید مموریتون رو فرمت کنید سپس گوشی رو مستر ریست کنید سپس گوشی رو بدون مموری روشن کنید تا عیب و اشکال رو شناسایی کنید!:8::8::5::5::20::11:
من هيچ برنامهاي روي گوشيم نصب نكردم. درواقع چهار پنج روزي بيشتر نيست كه اين گوشي رو دارمنقل قول:
در مورد به هم ریختن گوشی و ریست مطمئن باشید که یک نرم افزار یا گیم که مخصوص این گوشی نیست نصب کردید!!شما باید مموریتون رو فرمت کنید سپس گوشی رو مستر ریست کنید سپس گوشی رو بدون مموری روشن کنید تا عیب و اشکال رو شناسایی کنید!
سلام برو بچ...دوباره گوشیم خورد زمین..این دفعه از نیم متری..
یه مشکل : رم من دیروز قاط زد و همه چی پاک شد
حالا نه با گوشی فرمت میشه نه با رم ریدر موندم چیکار کنم
اگه راه حلی به نظرتون رسید کمک کنید
ممل جان رمت فکر کنم سوخته!در مورد جواب دوستمون هم باید بگم که اگر نرم افزار نصب نکردی پس رمت رو فرمت کن و گوشی رو مستر ریست کن حتما درست میشه!یادت نره گوشی رو بدون مموری نیز چک کن تا مطمئن بشی مشکل از چیه!!مطمئن باش مشکل از سخت افزار گوشی نیست!
خسته نباشینقل قول:
گفتم فرمت نمیشه تازه هم گوشی و هم سیستم رم رو شناسایی میکنه
فقط سیستم فایلش Raw هست که باید Fat بشه ..که فورمت نمیکنه
فکر کنم Bad sector شده...
ممل جان منظور من شما نبودید!من با اون دوستمون بودم که گفته گوشیش قاطی میکنه!جمله ی اول رو برای شما نوشتم که گفتم رمتون سوخته!!البته دوباره هم میگم که رمی که فرمت نشه سوخته هست!!
منم اپدیت کردم..چه زجری کشیدم با این dialup ذغالی..صبح ساعت 7:30 گذاشتم و تا ساعت 11:30 صبح حدود 71مگ رفت و بعد اینترنت قطع شد...دوباره گذاشتم ادامه را از 54 مگ شروع کرد و بلاخره ساعت 1:30 تمام شد..و اپدیت شد!!
تبریک میگم این پیروزی بزرگ را به دیال اپ داران عزیز!!
دوباره هم میگم رمی که سوخته باشه توسط سیستم و گوشی شناخته نمیشهنقل قول:
دنبال چاره ای برای فرمت کردن باش :46:
آقا مبارکهنقل قول:
زجر زیادی کشیدی :21:
سلامنقل قول:
ممنون كه جواب داديد
اما فك كنم اوني كه خود نوكيا معرفي كرده فك كنم مدلش BH - 501 باشه
ممنون
دوربين ديجيتال منم همينطوري شد يعني رم رو ميشناخت ولي فرمت نمي شدنقل قول:
به هيچ صراطي هم مستقيم نبود ... رمش سوخته بود
احتمالا رم تو هم سوخته :41:
تسليت ميگم يه دونه ديگه بخر
دوباره تلاش کن شاید هم نسوخته
.ببین با داس میشه فرمت کرد البته من امتحان نکردم.
رم رو روي يه گوشي ديگه كه مي خوره بذار ببين فرمت ميشه . احتمال زياد جواب ميده.نقل قول:
دوباره هم میگم رمی که سوخته باشه توسط سیستم و گوشی شناخته نمیشه
دنبال چاره ای برای فرمت کردن باش
فقط گاهي اينطوري ميشه. اگه فرمت نكنم كه مشكلي براش پيش نمياد؟؟؟؟؟؟!نقل قول:
!در مورد جواب دوستمون هم باید بگم که اگر نرم افزار نصب نکردی پس رمت رو فرمت کن و گوشی رو مستر ریست کن حتما درست میشه!یادت نره گوشی رو بدون مموری نیز چک کن تا مطمئن بشی مشکل از چیه!!مطمئن باش مشکل از سخت افزار گوشی نیست!
اگه زیاد اذیتت نمیکنه پس فرمت نکن!ولی فرمت کردن کاری نداره!!شما رم گوشی رو توی قسمت مموری در تنظیمات فرمت کن سپس رم رو دربیار و گوشی رو خاموش کن و 3 دکمه ی ستاره و سبز و 3 رو بگیر و دکمه ی روشن زدن رو فشار بده!تا لحظه ی روشن شدن کامل گوشی دستت رو روی اون 3 دکمه که ذکر کردم بزار!سپس با تنظیم تاریخ و ساعت روبرو میشی در این صورت گوشی فرمت شده اما اگه این تنظیمات نیومدند دوباره گوشی رو خاموش کن و دوباره همون کارها رو بکن !فراموش نکن باتری شما برای این کار باید بیش از 75 درصد شارژ داشته باشه!
مشکلی پیش نمیاره همینطوری هم میتونی ریست مستر کنی .نقل قول:
به اميد خدا مي خوام چند تا برنامه ي توپ بزنم تو اين تاپيك (برنامه هاي چقر) كه دعام كنيد .
راستي تو تاپيك هاي ديگه واسه 5700 برنامه نزدن ؟
اينو جواب بدين منم اگه نزده بودن برنامه هارو آپ ميكنم .
تاپیک زدن ولی تو آپ کن کارت درسته...اینم یه لینک برای برنا مه هانقل قول:یعنی سایتکد:www.************
w w w.
g
s
m
a
r
i
a
.
c
o
m
با اجازه اساتید انجمننقل قول:
شما بزن ما استفاده میکنیم
ممنون :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه اي براي كم كردن هزينه مكالمه
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه اي براي ساخت تم در خود گوشي
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه اي براي ظبط مكالمه در گوشي بدون محدوديت ( #0 براي ضبط #7 براي ايست دادن ضبط و......)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه اي براي تبديل گوشي به وبكم
برنامه كامپيوتر و گوشي در فايل رار
خلاصه ديگه شرمنده ام چون وقت نكردم بقيه رو آپ كنم اگه تكراري بود ديگه شرمنده ام واسه اونايي گذاشتم كه نداشتن .
اگه برنامه اي رو خواستين بگين شايد داشتم :40::11:
پسورد یادت رفته بذاری
محض اطلاع اونایی که دان میکنن:
پسورد: msarab
آره دستت درد نكنه
پسورد : msarab
برنامه اي اگه داشتين بزارين (تست شده باشه لطفا )
برنامه اي اگه خواستين بگيد اگه داشتم مي زارم D:
سلام دوستان من 5700 خریدم میخواستم ببینم زبانش را کجا میتونم تغییر بدم
سلام مبارك . شيرينيشو كي مي دي ؟ (شوخي كردم )نقل قول:
menu /settings/phone sett./general/personalisation/language
از اين راه مي توني زبونشو عوض كني
مشكلي بود بفرماييد
قيمت امروز 5700 در علا الدين 280.000 تومان با گارانتي نيا
پیوست موقت
جناب alex واقعا تشکر:11: بالاخره این تاپیک هم استیکی شد!:31:
به نظر من بهتره اگه اشكالي نداره تو اين تاپيك بازيها و برنامه هاي قابل اجرا بر روي 5700 گذاشته بشه . آخه خيلي از برنامه ها و بازي ها رو اين گوشي نصب نميشن. مثلا من خودم هنوز آنتي ويروس خوب براي اين گوشي پيدا نكردم. اكثر بازي هاي سيس هم روي اين گوشي نصب يا اجرا نميشن.
آقا منم یه مشکیشو دیروز خریدم
واقعا حرف نداره .
خیلی باهاش حال می کنم.
خدا رو شکر معرکس.
استیکی شدنه تاپیک 5700 را به همه بازدیدکنندگان عزیز و5700 داران تبریک میگم.
ضمنآ من تا الان 66 برنامه و گیم روی گوشیم دارم محض اطلاع می تونم اونهایی که سازگارند اسامی آنها را بنویسم.
راستی بچه ها واسه من آپدیت شده بود یعنی اون برنامه اذونه روش بود .
اگه بشه چند تا شو بگی حتی از کجا دانلود کردی یا بذاری ممنون میشم.نقل قول:
مثل منشی تلفن که راحت بشه باهاش کار کرد یعنی مسخره نباشه.
یکیم چراغ قوه
آره ممنون میشم:11:
www.نقل قول:
g
s
m
a
r
i
a
.com
ببخشید اینطوری نوشتم آخه به صورت ستاره در میاد.یه سر بزنید پشیمون نمی شید. درباره فلاش و منشی اواسط تاپیک بحث شده.
ممنون
آقا اين جي اس ام آريا هم رفنتيم ولي خيلي از برنامه هاش كار نكرد (مثلا روشن موندن فلاش و آنتي ويروس هماهنگ سازي صدا با تصوير و... ) يه سايت خوبتر در خوب بگيد راستي منم تبريك مي گم (استيكي شدن 5700 )
D: حالا يعني چي ؟ چي كار كنيم ؟
یوووووهوووووو!استیکی شدیم!!!!هوووورررراااا!!!!!