وای بالاخره یکی درست به ما آدرس میده یا نه؟نقل قول:
هرکی میاد یک کلمه میگه و میره!
آقا این گزینه رو باید از اپرا فعال کنم یا IDM ؟
در چه منویی قرار داره این گزینه؟
Printable View
وای بالاخره یکی درست به ما آدرس میده یا نه؟نقل قول:
هرکی میاد یک کلمه میگه و میره!
آقا این گزینه رو باید از اپرا فعال کنم یا IDM ؟
در چه منویی قرار داره این گزینه؟
ببین اونی که دوستمون گفت رو من به انگلیسی گفتم...تو قسمت options...general خود برنامه IDM هست.نقل قول:
ولی فکر نمی کنم با فعال کردنش درست بشه...کلا من فقط تو IE و Firefox اون گزینه دانلود از یوتوب رو داشتم.
دوست عزيز ممنون از توضيحتنقل قول:
من از هيلتر شكن اولترا سارف استفاده ميكنم بايد توي تنظيمات پرو-كسي چي رو وارد كنم ؟
سلام خدمت همگي!
ببخشيد كسي لينك فرسي ساز دانلود منيجر رو نداره؟؟ چجوري ميشه توش فارسي فعال كرد/؟
نه اصلا،من مشکلی باهاش نداشتم.کرک هم همون پچ 2009 که برا همه ورژن ها کار می کنه،برا این هم جواب میده(واقعا من موندم چرا شرکت سازنده فکری برای مقابله با این پچ نمی کنه؟!!!) فقط باید موقع نصب گارد آنتی ویروست رو غیر فعال کنی.نقل قول:
با سلام
IDM هر چند وقت یه بار مال من مشکل پیدا می کنه
من چون اینترنت رایگان از 3 تا 7 دارم باید برنامه رو تنظیم کنم که سر 3 به اینترنت وصل بشه و خودکار دانلود کنه
ولی هر چند وقت یه دف این برنامه قات می زنه و وقتی ساعت 3 باید به اینترنت وصل بشه و بعد دانلود کنه، خودکار شروع می کنه به دانلود بدون اینکه یه اینترنت متصل بشه! و صبح که میام می بینم هیچی دانلود نکرده! هر کاریش هم می کنم درست نمی شه
چه مرگشه به نظر شما؟
من وقتی کامپیوترم روی stand by میره دانلودم هم قطع میشه چکار باید بکنم؟؟؟البته این مشکل فقط برای idm نیست وقتی با خود مرورگر هم دانلود میکنم این مشکل به وجود میاد!!!:13:
خوب بایدم قطع شه...مثل تلویزیون که رو استند بای هست...شما میتونی تصویر ببینی؟نقل قول:
باید فقط مانیتورتو بذاری خاموش شه...نه کل سیستم رو
من با IDM مشكل پيدا كردم!
تا همين امروز مشكلي نداشتم،امروز ويندوزم رو عوض كردم بعد IDM رو نصب كردم اما ارور ميده كه نسخصه شما تقلبيه!!!!!!!!
چكار بايد بكنم.
هم 518 و هم 519 اين مشكل رو داره!
شما احتمالا خواسته یا ناخواسته آپدیتش کردیننقل قول:
پیش میاد
فکر میکنم باید از اول نصب و پچش کنین :46:
من الان این کار رو کردم درست شد ;)