حیف شد کاش چند تا پایان داشت ارزش بازی مجددش بالا بودش
راستی به نظرتون game spot چند بهش میده؟
نظر من 9.6 هستش: دی
Printable View
حیف شد کاش چند تا پایان داشت ارزش بازی مجددش بالا بودش
راستی به نظرتون game spot چند بهش میده؟
نظر من 9.6 هستش: دی
این که گیم اسپات چند میده اصلا اهمیت نداره.هر چی میخواد بده.ما که بازیرو میگیریم. ولی فک کنم 9 بده.نقل قول:
من که انتظار 10 از این بازی دارم . 5 ساله گیمر ها رو سر کار گذاشتند .
ولی به نظر من از سایت های معتبر بالای 9 بگیره . مثلا 9.5
گیم اسپات به تازگی دیگه امتیازهایی مثل 9.6 و 9.7 نمیده. یعنی به صورت 0.5 امتیاز میده و دیگه خبری از امتیاز دادن به اون صورت نیست.یعنی مثلا به جای 9.6 یا 9.7 باید 9.5 بده.نقل قول:
این بازی احتمالا 9 یا 9.5 می گیره.
ما که نفهمیدیم شما طرفدار x360 هستی یا ps3 چون اگه واقعا فن ps3 بودی این حرفو نمی زدی.......نقل قول:
5 سال زحمت كشيدن يا 5 سال سر كار گذاشتن ؟نقل قول:
5 ساله گیمر ها رو سر کار گذاشتند .
فعلا كه بازي رو خلق كردن كه ميتونه بهترين بازيه كنسولي باشه ! بازي رو كنسول 199$ـي كه از DVD9 استفاده ميكنه !
در كل از بازي و كنسولي كه اين بازي براش منتشر ميشه خوشت نمياد كسي مجبورت نكرده بياي تو اين تاپيك بچه هارو مستفيض كني !
نظرات قشنگت رو براي خودت نگه دار . با پست هات تاپيك رو به هم نريز .
نقل قول:
Please delet
معلوم نیست من چی گفتم تو این تاپیک که همه گیر دادن . مگه من از این بازی بد گفتم !
حالا خوبه صفحه قبل گفتم این بازی قشتگ و زیباست و امتیاز بالای 9 می گیره .
نکنه از امضای بنده دوستان داغ کردن ! :31:
شما انقدر تفرقه و نفاق و توطئه و خیانت و جنگ نرم و دسیسه و همکاری با مستکبرین و فعالیت علیه x360 کردی که فنای x360 کلا هر چی بگی باهات مشکل دارن............نقل قول:
بابا ول كنين شما هنوز به فن بوی ها عادت نكردين؟
راستی كسی اماری از طرح كاور و DVD نداره؟
نقل قول:
واسه بازی مثل این که موضوعش خیلی مهمه و ادامه دار هم خواهد بود و بازی فقط روی یک شخصیت استوار یک پایان مناسبتره تا چند پایان.
به احتمال بسیار زیاد 9 خواهد گرفت ولی اگه یه موقع اومد 9.5 گرفت مطمین باشید که میانگین امتیازات بازی یه چیزی حول و حوش 96 یا 97 خواهد بود(که به نظرم بعید)