آخه برای چی؟؟؟نقل قول:
آخه برای چی؟؟؟نقل قول:
برای اینکه عنوان انحصاری ps2 هست !:20:نقل قول:
یه بازی هم EA بر اساس سری داستان های Command and Conquer به سبک FPS همانند C&C Renegade با Crysis Engine داره می سازه.هنوز اسمشو نمی دونم.:46:
چه جالب!!!نقل قول:
اگر اطلاعاتی بدست آوردی حتما بهمون بده
resident evil 5
قراره برای 360 بیاد مگه نه ؟؟؟؟؟/
تاریخ شو دارین
شایعه Gears Of War برای PS3 رد شد !
Mark Rein از کمپانی Epic اعلام کرد:در مورد شایعاتی که قرار است این بازی برای PS3 پورت شود اضافه کرد...
Epic خیلی خوشحال است که رابطه دوستی برادرانه با MS را دارد و با آنها به خوبی کنار میاد.
"This story is complete bull
اين شايعه كاملا بيهوده و مزخرف هست .
شايعه رد ميشه !
Gears to PS3 is complete BS
خبر ساخته شدن GERAS OF WAR براي PS3 كاملا مزخرف هست
منبع این خبر بازی سنتر بود!
ولی من تو مجله بازی رایانه دیدم که نوشته شده بود geras of war برای pc تو راه
کسی جواب پست 625 رو نداد
یه سری شایعات جدیدا منشتر شده بود که این بازی فقط برای PS3 میاد و عنوان انحصاری کنسول هست ولی طبق جدیدترین اظهارات CAPCOM این بازی برای PS3 و X360 عرضه خواهد شد ....(همونطور که قبلا هم گفته بود برای این دو کنسول میاد ;))نقل قول:
resident evil 5
قراره برای 360 بیاد مگه نه ؟؟؟؟؟/
تاریخ شو دارین
در ضمن در مورد GOW هم من گفتم PS3 ....نه PC
برای PC عرضه خواهد شد
Call Of DUTY 4 : Modern Warfare
عکس ها جدید از بازی ::
همونطور که میدونید این بازی برای PS3 , PC . XBOX360 عرضه میشه !
اطلاعات بیشتر::: تاپیک مخصوص بازی :::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]