دوستان با توجه به پستای شما، فکر کنم LTE به درد نخوره، درسته؟
الان 3جی 1 MBps سرعت دارم ، و با توجه به محدودیت حجم ، و کیفیت پایین lte همینو نگه دارم؟
Printable View
دوستان با توجه به پستای شما، فکر کنم LTE به درد نخوره، درسته؟
الان 3جی 1 MBps سرعت دارم ، و با توجه به محدودیت حجم ، و کیفیت پایین lte همینو نگه دارم؟
سرعت td من هم چند روزه افت کرده. با آنتن خوب 20 مگ بیشتر نمیشه
سلام
دیروز رفتم گرفتم ،گفت تا آخر سال رسما تهران راه اندازی نمیشه اما مشکلی برای فروش مودم بهم نداشت
DT-350
۳۷۰ تومن ، سیم کارت هم ۲ هزار تومن شارژ و ۱۰۰ مگ اینترنت روش بود
تو نقشه ایرانسل تحت پوشش داخلی هستم، ولی فقط ۱ خط آنتن دارم
Signal Strength : -102 dBm
Link Quality : 7 dB
تست سرعت
Download
0.24 Mbps
Upload
0.65 Mbps
Ping
24 ms
وضعیت پینگ و بروزینگ بهتر از ۴جی هست (پینگ خارجی ثابت ۱۰۰-۱۵۰ در حالی که ۴جی پینگ ۱۵۰-۸۰۰ متغیر)
پکت لاس فعلا خیلی کم داره
ولی متاسفانه سرعت افتضاح، معمولا ۵۰ کیلوبایت و بعضی وقتا حداکثر ۳۰۰ کیلوبایت (احتمالا به دلیل سیگنال بسیار ضعیف)
قطعی از دیروز یک بار حدود ۱۵ دقیقه کلا قطع بود
من همینجا ۴جی سیگنال فول دارم (با مودم سیگنال ۹۳ درصد) ، نمیدونم چرا این انقدر ضعیفتره، امیدوارم اوکی شه خیلی ضد حال خوردم :n35:
پ.ن. تشکر از سایت که اجازه نمیده کاربران جدید عکس قابل مشاهده قرار بدند!!!
میتونم بپرسم چرا مودم بیرونی(outdoor) رو نگرفتید؟الان من دارم اسفاده میکنم در شیراز واقعا عالی هستش .
منم گفتم سرعتم یهو کم شده... سرعت دانلودم از 4 مگا بایت ...رسیده به زیر 1نقل قول:
عزیز کجا هستید شما وچقدر سرعت دارید کاش مشخصات سیگنال هم میگذاشتیدنقل قول:
از دیروز 5 بعد از ظهر قطع شده اونم مودم فضای باز !!! محدوده میدون انقلاب
زنگ زدم پشتیبانی گفت ماکسیموم تا 24 ساعت آینده تماس میگیریم !
24 ساعت گذشت و زنگ زدم داد و فریاد کردم گفت تا چند دقیقه ی آینده از قسمت سرپرستی ( یا همچین چیزی ) تماس میگیریم !
هنوز هم تماس نگرفتن !!!
جالبه SINR شده 32 ولی اینترنت قطعه !!!
قبلا رو 5 بود ولی کانکت می شد راحت
هر اقدامی هم فک کنید کردم ، ریست فکتوری ، تغییر جای آنتن ، قطع و وصل برقش واسه چندین بار و ...
من تمام مکالماتم باهاشون رو ضبط کردم ،
به نظرتون این قضیه رو بکشونیم به رسانه ها ؟
ساعت ۱۱:۲۰ شب با SNR 6 (یک چراغ آنتن) سرعت دانلود شده ۳ مگابایت (۲۴ مگابیت)
کل امروز سرعت از ۱۰۰ کیلوبایت بالاتر نمیرفت، شاید یک ساعتهایی سرعت زیاد میشه؟
ویرایش: بعد از ساعت ۱ شب باز سرعت رفت زیر ۲۰۰ کیلوبایت...
برای منم از دیروز آنتن افت شدید کرده
دیروز ۹۳ اینطورا با اس ان ار ۱۱ داشتم
الان با همون دکل سسگنال شده ۱۰۵ با اس ان ار صفر
همون دکل هم هست
دوستان لطفا تماس میگیرید با پشتیبانی ایرانسل به هیچ وجه کوتاه نیاید بگید میخواید با سرپرست پشتیبانی صحبت کنید ، باید صدامون برسه به گوش اینا ... انگار نه انگار ما بیشترین هزینه رو داریم میکنیم واسه اینترنت !!!
- - - Updated - - -
دوستان لطفا تماس میگیرید با پشتیبانی ایرانسل به هیچ وجه کوتاه نیاید بگید میخواید با سرپرست پشتیبانی صحبت کنید ، باید صدامون برسه به گوش اینا ... انگار نه انگار ما بیشترین هزینه رو داریم میکنیم واسه اینترنت !!!